Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Olyan a tizenegyes a barcánál mint a realnal ramos. Ha gáz van jön a meccs végén.
eaglesmcnabb
Ha valakinek elhiszem, hogy kamu volt a 11-es, az egy reál szurkoló. Ők igazán tudják, hogy mi az 😊 😉
Klaci79
egy szóval sem mondtam hogy kamu, már megint nem tudom minek kell belém állni 😊
eaglesmcnabb
percekre a tizenegyesektől (amit úgyis elvesztettek volna).Kampman
sose lehet tudni, angol csapatok akkoriban nem voltak híresek a tizenegyesekrőly 😊
slowmotion
Van a tizenegyeseknek egy lélektana, amit nem tudok megmagyarázni, csak érezni. Kiscsapatok általában nem szoktak büntetőpárbajt nyerni nagyok ellen, de persze nyilván vannak ellenpéldák.
Kampman
Ferencváros - CSZKA Moszkva tizenegyesekkel 7-6 ide - 94 szeptembere, Oh My God!
Charlie Firpo
Emlékszem a kötsög tv felvételről adta, rádióban hallgattam. Nem volt gyenge😊

Azért a Steaua Ducadammal is idesorolható még!
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Olyan a tizenegyes a barcánál mint a realnal ramos. Ha gáz van jön a meccs végén.
eaglesmcnabb
Ha valakinek elhiszem, hogy kamu volt a 11-es, az egy reál szurkoló. Ők igazán tudják, hogy mi az 😊 😉
Klaci79
eaglesmcnabb
sose lehet tudni, angol csapatok akkoriban nem voltak híresek a tizenegyesekrőly 😊
slowmotion
Van a tizenegyeseknek egy lélektana, amit nem tudok megmagyarázni, csak érezni. Kiscsapatok általában nem szoktak büntetőpárbajt nyerni nagyok ellen, de persze nyilván vannak ellenpéldák.
Kampman
Ferencváros - CSZKA Moszkva tizenegyesekkel 7-6 ide - 94 szeptembere, Oh My God!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
eaglesmcnabb
Klaci79
viszont az tény hogy jött a tizi 😉
eaglesmcnabb
nem megbántva, ez csak reflex 😀
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Klaci79
viszont az tény hogy jött a tizi 😉

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
slowmotion

több mint 8 éve
eaglesmcnabb
Ja ezért nyelt még ötöt a PSG 😀.
Ez Emery sara 100%ig 5 percet focizott a csapata nem is akart többet.
Blevi
Kb. a 3. másodperctől húzták az időt, azért az komoly.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Azért ezt csak úgy átélni? Helyszínen. ?
ozibozi
Uncsitesóm gyerkőce azt a buszos leparkolós* Barca-Chelsea-t látta, Chelsea szurkolóként élőben a Nou Campban. Mikor Torres rávezette és belőtte örömködött mint állat, a katalánok majdnem megölték😊
Egyébként akkora hangulat nem volt, balkánon nagyobb örömködés lett volna😊

*volt csapat aki ki tudta bekkelni a Barcát és az a Barca amúgy szerintem a mostaninál jobb volt
NB2
Vicces, hogy arról a párharcról mindenkinek az maradt meg, hogy a Chelsea beparkolta a buszt, nem az, hogy a Camp Nouban, egy egyértelműen szarabb csapattal, emberhátrányban felálltak 0-2-ről. Nálam az egyik legnagyobb underdog teljesítmény, amit valaha láttam.

több mint 8 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
eaglesmcnabb
Ja ezért nyelt még ötöt a PSG 😀.
Ez Emery sara 100%ig 5 percet focizott a csapata nem is akart többet.
több mint 8 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Akkor most a Pats a sporttörténelem legjobb csapata vagy a Bárka? Az idei SB a legnagyobb sporttörténelmi fordítás vagy ez? Ami biztos, hogy mindkét egylet egyaránt szerethető <3
Pitt
Szeretem a Bárkát, zsigerből utálom a pats-et, de ami megsüvegelendő, az megsüvegelendő 😉 Az ilyen fordításokat csak azok nem tudják értékelni, akik komoly szűrőt használnak 😛 ...jó vitaalap, hogy sokan viselnek komoly napszemüveget 😊
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
eaglesmcnabb
Ramos a leggólerősebb védő a BL-ben.
a Realnak csak arra kell figyelnie, hogy többet legyen elöl, mint hátul 😊
több mint 8 éve
ozibozi
Uncsitesóm gyerkőce azt a buszos leparkolós* Barca-Chelsea-t látta, Chelsea szurkolóként élőben a Nou Campban. Mikor Torres rávezette és belőtte örömködött mint állat, a katalánok majdnem megölték😊

*volt csapat aki ki tudta bekkelni a Barcát és az a Barca amúgy szerintem a mostaninál jobb volt
NB2
Ez a mai azért önmagához képest egy gyenge csapat volt. Mi lett volna, ha jobban játszik?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
ozibozi

több mint 8 éve
több mint 8 éve
A Barszások pont az ilyen meccsek miatt tartják a világ legjobb klubjának és legjobb csapatának.
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
azért a Liverpool-Dortmund 4-3-at ez sem tudja überelni, mert ott a Pool önerőből oldotta meg a feladatot. és nem kellett ehhez orbitális költségvetés sem.
slowmotion
Mármint a Pool-Milánra gondolsz? 😊 Na az volt még a csoda a török éjben.
Charlie Firpo
csak az 3-3 volt és döntő
Chargers LT
Megoldotta a Pool? Meg. Fordított? De még mekkorát. Legendásat. Pont, mint ma a Barca, nem adta fel.
Charlie Firpo
nyert, de nem fordított. kihozta döntetlenre, aztán kihúzta döntetlennel, a tizenegyespárbaj meg oroszrulett, de nem fordítás.
még akkor is, ha jó vége lett 😊
slowmotion
Ó bammeg, minden percére emlékszem a meccsnek, nem ez volt a lényeg, hanem a FORDÍTÁS meg a MEGYEK ELŐRE mentalitás. A 88. percben ki adott volna esélyt a Barcának? Ahogy annó, emlékszem összeroskadva ültük a bombaerős Milant nézve, a szünetben tanakodtunk, hogy esély? Nem sok volt, mint ma, de akkor és ott a Pool, ma meg a Barca megcsinálta.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ha már Pool, akkor egy bizonyos 2001-es UEFA döntő se volt kutya fordításokban...
Pool - Alaves 5-4
Az is minden idők egyik legjobb meccse 😊
Chargers LT
egyszer nem volt fordítás, mindig az Alaves kapaszkodott
több mint 8 éve
Ha már Pool, akkor egy bizonyos 2001-es UEFA döntő se volt kutya fordításokban...
Pool - Alaves 5-4
Chargers LT
Ott nem volt fordítás, végig az Alaves rohant az erdmény után és végül ki is kaptak. Kettős emberhátrányban, öngóllal, percekre a tizenegyesektől (amit úgyis elvesztettek volna).

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
több mint 8 éve
A Barszások pont az ilyen meccsek miatt tartják a világ legjobb klubjának és legjobb csapatának.
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
azért a Liverpool-Dortmund 4-3-at ez sem tudja überelni, mert ott a Pool önerőből oldotta meg a feladatot. és nem kellett ehhez orbitális költségvetés sem.
slowmotion
Charlie Firpo
Chargers LT
Megoldotta a Pool? Meg. Fordított? De még mekkorát. Legendásat. Pont, mint ma a Barca, nem adta fel.
Charlie Firpo
nyert, de nem fordított. kihozta döntetlenre, aztán kihúzta döntetlennel, a tizenegyespárbaj meg oroszrulett, de nem fordítás.
még akkor is, ha jó vége lett 😊
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Pool - Alaves 5-4

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
a hosszabbításon nem kell sokat agyalni, volt hat csere meg minimum egy ápolás, amit én láttam (Thiago Silvánál), az alapból 4 perc, és nem kizárt, hogy még volt olyan, ami a hiányzó egy percet indokolja.

az nem indok, hogy utálom a másik csapatot, ezért csak két percet vagyok hajlandó elfogadni.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most a Pats a sporttörténelem legjobb csapata vagy a Bárka? Az idei SB a legnagyobb sporttörténelmi fordítás vagy ez? Ami biztos, hogy mindkét egylet egyaránt szerethető <3
Pitt
Infantinónak és Goodellnek a kurva anyját, maradjunk ennyiben.
Kampman
Mondja ezt egyGB drukker a sírós Rodgersel ;P (nyugi ez direkt zrika csak nem bítam kihagyni😉
több mint 8 éve
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
slowmotion
Charlie Firpo
Chargers LT

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
slowmotion
Charlie Firpo
nem, a tavalyi EL-visszavágóra, ahol még idő előtt sikerült lezárni a meccset.
az isztambuli meccs az olyan volt, hogy félidő után sikerült viszonylag gyorsan egyenlíteni, onnantól mindenki óvatosabb lett. a tavalyi meccsen nyerni kellett, ezért ment előre a csapat még a hosszabbításban is, ráadásul meccsen belül 0-2-ről, majd 1-3-ról kellett visszajönni