Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ilyen-nincs-nem-hiszik-el-miert-kert-cseret-gulacsi-csapattarsa-2594251szegény Werner nem bírta a kartali drukkerek hangját : ( :d
www.youtube.com/watch?v=VriLLJ7A3G0&t=40s
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Csak nem vörös a csaj? 😀
kristóf17

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Elnézve a tempót, az a következő 3-4 évben sikerülni fog. Talán.na ja.mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.De legalább mellé képesek helyzet nélkül gólt kapni is. 😊
slowmotion
Mikey
abban már jók vagyunk, hogy az ellenfél lehetőségeit korlátozzuk, most a logikus következő lépés az lenne, ha ezekből már nem is kapnánk gólt.
slowmotion
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Naa, nem szegény barátnőd tehet róla, hogy balf*sz a csapat. Meg kell tanulni totál rezignáltan nézni a meccseket. 😀
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...
több mint 8 éve
na ja.mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.De legalább mellé képesek helyzet nélkül gólt kapni is. 😊
slowmotion
Mikey
abban már jók vagyunk, hogy az ellenfél lehetőségeit korlátozzuk, most a logikus következő lépés az lenne, ha ezekből már nem is kapnánk gólt.
több mint 8 éve
mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.De legalább mellé képesek helyzet nélkül gólt kapni is. 😊
slowmotion
több mint 8 éve
mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.
több mint 8 éve
nem Kuyt rúgta?Most olvasom, hogy a Liverpool 2009. óta nem nyert idegenben BL meccset. Az pont a Debrecen ellen volt. Ebben csak az a szomorú, hogy azt a helyszínen láttam és bizony qrva régen volt. 😀Na, ott én is ott voltam. De gyenge szar meccs volt. Öreg N'Gog gól talán begyömöszölve? 😀 Bár mondjuk túl sokat nem voltunk BL-ben azóta azért.
Ma lehet Moszkvában próbálkozni.
Mikey
kristóf17
szerk: ja nem, Kuyt az odavágón rúgott győztes gólt
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Most olvasom, hogy a Liverpool 2009. óta nem nyert idegenben BL meccset. Az pont a Debrecen ellen volt. Ebben csak az a szomorú, hogy azt a helyszínen láttam és bizony qrva régen volt. 😀Na, ott én is ott voltam. De gyenge szar meccs volt. Öreg N'Gog gól talán begyömöszölve? 😀 Bár mondjuk túl sokat nem voltunk BL-ben azóta azért.
Ma lehet Moszkvában próbálkozni.
Mikey
több mint 8 éve
Most olvasom, hogy a Liverpool 2009. óta nem nyert idegenben BL meccset. Az pont a Debrecen ellen volt. Ebben csak az a szomorú, hogy azt a helyszínen láttam és bizony qrva régen volt. 😀Ma lehet Moszkvában próbálkozni.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Oké, ez jogos. 😊a visszafejlődéshez először túl kell rajta jutniCavani valakinek olcsóért!?ezek komolyan visszafejlődtek óvodás szintre.
index.hu/sport/futball/2017/09/25/megy_a_hiszti_tovabb_ki_rugja_a_psg_buntetojet/
Matthew99
Mikey
slowmotion
több mint 8 éve
Ezért ciki ilyen drága játékszert venni. Hogy mondasz neki utána nemet!?a visszafejlődéshez először túl kell rajta jutniCavani valakinek olcsóért!?ezek komolyan visszafejlődtek óvodás szintre.
index.hu/sport/futball/2017/09/25/megy_a_hiszti_tovabb_ki_rugja_a_psg_buntetojet/
Matthew99
Mikey
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
a visszafejlődéshez először túl kell rajta jutniCavani valakinek olcsóért!?ezek komolyan visszafejlődtek óvodás szintre.
Matthew99
Mikey
több mint 8 éve
Cavani valakinek olcsóért!?ezek komolyan visszafejlődtek óvodás szintre.
Matthew99
több mint 8 éve
Realban elférne, csak nem rúghatná a büntetőt 😕
több mint 8 éve
Cavani valakinek olcsóért!?index.hu/sport/futball/2017/09/25/megy_a_hiszti_tovabb_ki_rugja_a_psg_buntetojet/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Mekkoraaa kamuuu. WBA tizi sehol, de a Elneny-vel való szabálytalanságot meg befújja Bobbi Medli.
több mint 8 éve
Ne is forduljon.Sallói meg se fordult a HC fejében még?
Tényleg rámegyünk a nemzetek kupája C csoportjára.
Kenny
Coolearie
több mint 8 éve
Sallói meg se fordult a HC fejében még?
Tényleg rámegyünk a nemzetek kupája C csoportjára.
Kenny
több mint 8 éve
😉Látszik a Milan-on a sok ráköltött Euromillió. Ja nem. 😀Annyival vagyunk előrébb, hogy a kiscsapatokat most már könyörtelenül bedaráljuk, de egy középcsapat idegenben még mindig nagyon nagyon nagyon simán elintézhet.
Bazzani
Kampman
több mint 8 éve
Látszik a Milan-on a sok ráköltött Euromillió. Ja nem. 😀Annyival vagyunk előrébb, hogy a kiscsapatokat most már könyörtelenül bedaráljuk, de egy középcsapat idegenben még mindig simán elintézhet.
Bazzani
több mint 8 éve
Látszik a Milan-on a sok ráköltött Euromillió. Ja nem. 😀
több mint 8 éve
Crystal Palace 6 meccs, 6 vereség, 0-13-as gólarány. Azt hiszem a vénember sem lesz ott sokáig menedzser. 😊