Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként szerintem a matchup nagyon a Barcának kedvez...Nem fogják hagyni Bayernt, hogy szép nyugisan passzolgassanak hátul majd pedig felvigyék labdát. Bayern játékát alaposan meg fogják ölni és inkább az ő akaratuk fog érvényesülni. De remélem nem így lesz...
több mint 11 éve
Horváth Feri magic ismét.szabaCsak a szokásos.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
www.tz-online.de/sport/fc-bayern/julian-draxler-beim-bayern-muenchen-gespraech-2868532.htmlDraxler Dortmundba megy év végén sztem, ezzel max viszik feljebb az árát!
Draxler is?
(Pep dolgozhat már a háttérben...)Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
szaba
10 543
Horváth Feri magic ismét.
több mint 11 éve
nem az enyém!több mint 11 éve
JasW
53
Kroos 2006-ban, 16 évesen került hozzánk, csak kölcsönben volt két évet a 'Kusenben, pont abban a két évben, amikor Heynckes volt ott az edző. Az MU Giggs, Scholes, Becks, Neville, Butt féle generációja előtt megemelem a kalapom, de véleményem szerint a mostani csapatból csak Rafael az, akit a Kroos féle első csapatosokkal egy lapon említenék !jelenleg!, hozzátéve, hogy Welbeckben és Cleverleyben is benne van, hogy odajusson. Evanst sose tartottam sokra, de amennyi MU meccset az utóbbi időben láttam, mintha stabilabb lenne, mint régebben.Kroos ha jól emlékszem Leverkusenből került hozzátok, és ha saját nevelést említesz a Unitedet is megemlítheted mert nevelésben ők sem rosszak....davemayerRemélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Bár vagy százszor megfogadtam már, hogy ilyen témában nem vitatkozok, de sose tudom betartani. Szóval, csak a tisztánlátás kedvéért:
Százszor inkább szurkolnék a Serie C legalsó bugyraiban a Sampdorianak mint az ilyen felvásárló csapatoknak.
Én most javasolnék egy 100millió eurós gyorssegélyt nekik.Bazzani
1. A jelenlegi keretből Lahm, Badstuber, Alaba, Contento, Schweinsteiger, Kroos, Müller saját nevelés, és ott kopogtat már az ajtón Can és Hojbjerg is. Ez szerintem nem rossza arány, akárhogy is nézem, a fél kezdő, ezt szerintem a hasonló szinten lévő csapatok közül max a Barca mondhatja el magáról.
2. 100 millió eurós gyorssegély téma: Lehet, hogy a City, vagy a PSG arab olajpénzen dolgozik, a Real meg mondjuk a spanyol államén, de a Bayernnek egy kanyi vas hitele nincs a működésre, csak az Allianz Aréna építésére, ami 2017-re kifut. Tehát, mi nem más pénzén, hanem a saját, a cég által kitermelt profitunkon vásárolunk, ami szerintem a legkevésbé sem ad okot a szarkazmusra, maximum a tiszteletre.JasW
A felvetés egyébként jogos, most vettem észre, az eredeti hsz-emből kimaradt, hogy jelenleg, ez a fejemben ott volt mellette, csak leírni már nem sikerült.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
rosszul emlékszel. Rostockból 17 évesen...Kroos ha jól emlékszem Leverkusenből került hozzátok, és ha saját nevelést említesz a Unitedet is megemlítheted mert nevelésben ők sem rosszak....davemayerRemélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Bár vagy százszor megfogadtam már, hogy ilyen témában nem vitatkozok, de sose tudom betartani. Szóval, csak a tisztánlátás kedvéért:
Százszor inkább szurkolnék a Serie C legalsó bugyraiban a Sampdorianak mint az ilyen felvásárló csapatoknak.
1. A jelenlegi keretből Lahm, Badstuber, Alaba, Contento, Schweinsteiger, Kroos, Müller saját nevelés, és ott kopogtat már az ajtón Can és Hojbjerg is. Ez szerintem nem rossza arány, akárhogy is nézem, a fél kezdő, ezt szerintem a hasonló szinten lévő csapatok közül max a Barca mondhatja el magáról.
2. 100 millió eurós gyorssegély téma: Lehet, hogy a City, vagy a PSG arab olajpénzen dolgozik, a Real meg mondjuk a spanyol államén, de a Bayernnek egy kanyi vas hitele nincs a működésre, csak az Allianz Aréna építésére, ami 2017-re kifut. Tehát, mi nem más pénzén, hanem a saját, a cég által kitermelt profitunkon vásárolunk, ami szerintem a legkevésbé sem ad okot a szarkazmusra, maximum a tiszteletre.JasW
www.bild.de/sport/fussball/uli-hoeness/richter-erliess-haftbefehl-30123196.bild.html
Uli Hoeneß ellen meg elfogatóparancsot adtak ki....
Nach dem Götze-Deal nun der nächste Transfer-Hammer:
(Götze leigazolása után a legújabb átigazolási hír)
Uli Hoeneß wechselt für 6 Mio. zur JVA München Stadelheim.
(Uli Hoeneß 6 mio. Euróért a müncheni Stadelheim börtönbe igazol)
Er bekommt einen Zwei-Jahresvertrag!
(2 éves szerződést kap)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kroos ha jól emlékszem Leverkusenből került hozzátok, és ha saját nevelést említesz a Unitedet is megemlítheted mert nevelésben ők sem rosszak....Remélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Bár vagy százszor megfogadtam már, hogy ilyen témában nem vitatkozok, de sose tudom betartani. Szóval, csak a tisztánlátás kedvéért:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
*2016-ra fut ki a hitel azt hiszem, de mind1 is, amíg az Audi és az Adidas résztulajdonos a klubban.Remélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Bár vagy százszor megfogadtam már, hogy ilyen témában nem vitatkozok, de sose tudom betartani. Szóval, csak a tisztánlátás kedvéért:
több mint 11 éve
JasW
53
Remélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Bár vagy százszor megfogadtam már, hogy ilyen témában nem vitatkozok, de sose tudom betartani. Szóval, csak a tisztánlátás kedvéért:
2. 100 millió eurós gyorssegély téma: Lehet, hogy a City, vagy a PSG arab olajpénzen dolgozik, a Real meg mondjuk a spanyol államén, de a Bayernnek egy kanyi vas hitele nincs a működésre, csak az Allianz Aréna építésére, ami 2017-re kifut. Tehát, mi nem más pénzén, hanem a saját, a cég által kitermelt profitunkon vásárolunk, ami szerintem a legkevésbé sem ad okot a szarkazmusra, maximum a tiszteletre.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
www.tz-online.de/sport/fc-bayern/julian-draxler-beim-bayern-muenchen-gespraech-2868532.htmlDraxler is?
(Pep dolgozhat már a háttérben...)
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem, miért pont most kell ezt bejelenteni... Ez így elég necces. Amúgy se Götze a legjobb dortmundi, hanem Reus. 😊szabaGötze jobb nálam.
több mint 11 éve
mai párharcra az álmom a szokásos 2-1, idegenben 3-2.
több mint 11 éve
Szerintem ebben az egészben semmi gáz nincs. Sokat mondják, hogy Robben távozni fog, ez előrevetíti ezt. Akkor pedig kegyetlenül kell a helyettes. Leginkább a középcsatár mögötti 3 pozíció egyikébe lehet elképzelni Götzét, ahol ott van Robbenen kívül Ribéry, Müller, Kroos, Shaqiri. Ha Robben megy tényleg jól fog ide jönni az utánpótlás, mert egy-egy sérülés szinte mindig van. Azt pedig megmondták korábban, hogy nem vesznek sok játékost, de azok bizony nem lesznek olcsóak. Szvsz rendben is van ez így...
több mint 11 éve
szaba
10 543
Én csak azt nem értem, miért pont most kell ezt bejelenteni... Ez így elég necces. Amúgy se Götze a legjobb dortmundi, hanem Reus. 😊
több mint 11 éve
Remélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Tudod csak az a helyzet, hogy pl. rinyálhatok az Applenek hogy drága a gépe attól még ő annyit mond hogy oké de nézd a profitom.
Utálhatod a Bayern-t, de a mai futball világban így lehet a legeredményesebbnek lenni. Mellesleg kitermelik a dolgokat Németországban elég jól, ha meg pénze van hagy költse el a legjobbakra...
több mint 11 éve
Mert neki a Milan az álma. 😀De mért tette volna,mikor Bajorországban nőtt fel kb 100 km-re Münchentől, szerinte élete egyik álma teljesül és ezt kellett volna feladnia mert a szurkolók rossz szemmel néznek rá ?TocaAnnyit tehetett volna Götze, hogy szépen visszautasítja a Bayern-t még ha ők ki is fizetnék a kivásárlási árát, mert szimplán most riválishoz igazolt és ezt nehezen fogják elnézni neki.BekiMondjuk én a Dortmund helyében tutira nem adtam volna el ennyiért a legnagyobb kincsemet. 37 millió ahhoz képest nem sok, hogy az utóbbi években miket dobálnak a játékosokért.StezEz volt a kivásárlási ára. Aki ezt kifizeti az viheti. Kicsit undorító dolog, de hatásos. Én is ezt szoktam csinálni fifában, a riválisok legjobb játékosait leigazolom, hogy azok gyengüljenek 😀Duff
Mint minden jó játékosnak. 😛
több mint 11 éve
Remélem a bayern vesz még vagy 8 játékost 30 milláért és kirakja a csapatból azokat akikkel tökéletesen működött a gépezet. Meg vehetne pár tehetséges fiatalt a gyengébb csapatokból, hogy a padra se ültesse őket.Százszor inkább szurkolnék a Serie C legalsó bugyraiban a Sampdorianak mint az ilyen felvásárló csapatoknak.
Én most javasolnék egy 100millió eurós gyorssegélyt nekik.
több mint 11 éve
De mért tette volna,mikor Bajorországban nőtt fel kb 100 km-re Münchentől, szerinte élete egyik álma teljesül és ezt kellett volna feladnia mert a szurkolók rossz szemmel néznek rá ?Annyit tehetett volna Götze, hogy szépen visszautasítja a Bayern-t még ha ők ki is fizetnék a kivásárlási árát, mert szimplán most riválishoz igazolt és ezt nehezen fogják elnézni neki.BekiMondjuk én a Dortmund helyében tutira nem adtam volna el ennyiért a legnagyobb kincsemet. 37 millió ahhoz képest nem sok, hogy az utóbbi években miket dobálnak a játékosokért.StezEz volt a kivásárlási ára. Aki ezt kifizeti az viheti. Kicsit undorító dolog, de hatásos. Én is ezt szoktam csinálni fifában, a riválisok legjobb játékosait leigazolom, hogy azok gyengüljenek 😀Duff
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Annyit tehetett volna Götze, hogy szépen visszautasítja a Bayern-t még ha ők ki is fizetnék a kivásárlási árát, mert szimplán most riválishoz igazolt és ezt nehezen fogják elnézni neki.Mondjuk én a Dortmund helyében tutira nem adtam volna el ennyiért a legnagyobb kincsemet. 37 millió ahhoz képest nem sok, hogy az utóbbi években miket dobálnak a játékosokért.StezEz volt a kivásárlási ára. Aki ezt kifizeti az viheti. Kicsit undorító dolog, de hatásos. Én is ezt szoktam csinálni fifában, a riválisok legjobb játékosait leigazolom, hogy azok gyengüljenek 😀Duff
több mint 11 éve
nem a Barca nem fogja? 😀Azért a Bayern nem fogja birtokolni 60-70%-ban a labdát,azt ellenünk lehetetlen.KennyEste meglepetést szimatolok,szerintem verjük a Bayernt,vagy ha nem is verjük,de nekünk kedvező eredmény fog születni.Kennysztem is, egyáltalán nem olyan egyszerű megverni a Barcát mint azt sokan gondolják, én már meg is tettem a Barca vagy X-et.davemayer
egyébként ha nem is fogja de hogy többet lesz a Barcánál az tuti, főleg ha először a bayern talál be
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/41811.phplátom megelőzted a "bajt" egy német linkkel 😀
na végre gecau 😀 Robben mehet is a vérbe....Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azért a Bayern nem fogja birtokolni 60-70%-ban a labdát,azt ellenünk lehetetlen.Este meglepetést szimatolok,szerintem verjük a Bayernt,vagy ha nem is verjük,de nekünk kedvező eredmény fog születni.Kennysztem is, egyáltalán nem olyan egyszerű megverni a Barcát mint azt sokan gondolják, én már meg is tettem a Barca vagy X-et.davemayer
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/41811.phpna végre gecau 😀 Robben mehet is a vérbe....