Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A Real Madrid mit csinál idén? 😀 Szánalmas... Mondjuk az is ahogy a bíró aszisztált a Betis időhúzásához (a szabályok úgy szarok ahogy vannak mondjuk).
több mint 8 éve
maradjunk annyiban, hogy kurva nehéz megtanulni magyarul középszinten is.de legalább tud németül. :dAz megvan, hogy Détári szerint Storck-nak meg kellett volna már tanulnia magyarul? 😀még Détári sem tud tisztességesen magyarul...
forrás: BORS
JC6
Amadeus
www.youtube.com/watch?v=I8za-ReGq7s
hozzáteszem, ha valaki 3 év alatt egy kukkot se tud magyarul, az azért valamennyi arroganciára utal.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
a nap, amikor a (még) focsit néző közönség 99,9%-a a Rákóczinak szurkol... priceless
több mint 8 éve
igaz. de attól még kleinheisler sem tanulna meg három év alatt németül, ha megtartották volna 😀. Csak Doll maradt. Nem értem, miértde legalább tud németül. :dAz megvan, hogy Détári szerint Storck-nak meg kellett volna már tanulnia magyarul? 😀még Détári sem tud tisztességesen magyarul...
JC6
Amadeus
hozzáteszem, ha valaki 3 év alatt egy kukkot se tud magyarul, az azért valamennyi arroganciára utal.
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
de legalább tud németül. :dAz megvan, hogy Détári szerint Storck-nak meg kellett volna már tanulnia magyarul? 😀még Détári sem tud tisztességesen magyarul...
JC6
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/tul-keves-szurkoloja-miatt-buentettek-meg-a-spanyol-klubot/wwc3s5rwualc17btj6v4ev6vcTAO-val együtt sem lenne annyi pénze egy csapatnak. Ha hetenként menne, akkor a Fradi és az Újpest 2/1 játékhetet megúszna, attól függ ki játszik (többet) otthon
nálunk esetleg?😊
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Az megvan, hogy Détári szerint Storck-nak meg kellett volna már tanulnia magyarul? 😀még Détári sem tud tisztességesen magyarul...
JC6
több mint 8 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/tul-keves-szurkoloja-miatt-buentettek-meg-a-spanyol-klubot/wwc3s5rwualc17btj6v4ev6vcnálunk esetleg?😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az megvan, hogy Détári szerint Storck-nak meg kellett volna már tanulnia magyarul? 😀forrás: BORS
több mint 8 éve
dawyd728
4 114
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.Szerintem sem sokat, ettől még ahogy NB2 írja, egy szurkolónak könnyebb az azonosulás, ha kedvenc csapatában válik vki azzá aki(ebbe még olyat is beleértek, mint Ronaldo a MU-ban) , ellentétben az olyanokkal, ahol már sztárként jön más csapattól nagy pénzért az illető(Ronaldo a Realban). Értelemszerűen mindkét helyen zsoldos volt, de a különbséget érezzük. Az egyszerű ember meg végtelenül leegyszerűsítve(akárcsak a mai magyar közbeszédre elég gondolni, nem véletlenül olyan amilyen) a számára tetsző/elfogadható szituációt normálisnak, a másikat, az utáltat zsoldosnak titulálja. Holott a labdarúgók 99,9%-a oda megy, ahol megfizetik és szakmai sikereket elérhet.
Matthew99
több mint 8 éve
Válogatott szünet előtti négy meccs: WWWWVálogatott szünet utáni négy meccs: LDDL
Sosem szerettem a válogatott szüneteket.
Ugyanakkor Mikiegérkupából kiesni mindig jó, de milyen hibák előzték meg a gólokat, atyaég.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Belefért ez a kupa elhagyás. Amíg az FA kupát komolyan fogjuk venni, addig nincsen probléma. Ott is játszhat mindenki, akinek kell. Ox szerencsehozó bárány az a lényeg 😀
több mint 8 éve
sajnos érett a Leicester gólegyrészt Cou lehozása után senki nem tudott rendesen fazont szabni a játékunknak
másrészt a helyzeteinket megint nem túl jó használtuk ki 😒
és ahogy én láttam folyamatosan nőt rajtunk a nyomás
örülök h Ings végre megint pályán, de nálam Solanke vagy Grujic jött volna le
végre megint kezdett alakulni valami, erre Okazakival megint keveset tudunk kezdeni
eldőlt sajnos
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
Kar a Malagaert....nagyon szopoagon vannak.
több mint 8 éve
Solanke eléggé offon van ma sztemmodnjuk Grujic sincs a toppon sajnos
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
nah nézzük Ward-nak sikerül-e gól nélküli meccset lehozniFlano back!
Gomez CB!!!
több mint 8 éve
Ulreich time
több mint 8 éve
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.Valahogy a szurkolók magukébbnak érzik az olyan csapatot ahol van hazai, ha még ráadásul saját nevelés is, az maga a kánaán! Az ilyen csapatok szurkolói szokták froclizni az összevásárolt, főleg nemzetközi játékosokkal felálló csapatot. Sajnos az előző csapat jellemzője, hogy ritkán ér el eredményt😊
Matthew99
De pl a női kéziben a fradisták froclizzák ezzel a győrieket, akinél tényleg rohadt sok a külföldi! Cserébe nyertek is BL-t mostanában elég sokat, szemben a Fradival😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
spilertv.hu/cikkek/1105_fociban-erosit-a-tv2-csoport.htmlKövetkezik a Serie A, Bundesliga és La Liga?
most már hivatalos
NB2
több mint 8 éve
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.Azt hogy a zuzmók szintjén megrekedt értelmi szinttel rendelkező ún. szurkolók nem tudnak jobbat kitalálni az ellenfél szidásaként. 😊
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Mégis előszeretettel használják egy-két klubcsapatra. Lassan már a nemzeti válogatottakban is játszanak olyan honosított játékosok akik nem pusztán hazaszeretetből vannak a csapatban.Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.a maiban már semmit
Matthew99
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.a maiban már semmit
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ja, lehet így is fogalmazni 😉Neymarral kapcsolatban az jött elő, amitől már Barcába érkezésekor féltem. Csak azért akkor pl Messi tett le annyit az asztalra már, meg volt más leader a csapatban körülötte, hogy ezt kezelni tudta. Azóta ő is megtette a magáét. A leaderek is fogynak az öltözőből, illetve Neymar fel-fel nőtt közéjük. Köszönjük ezt a néhány szép eredményes évet, ezek nem vitathatóak el tőle, de ha kijött a dugó a palackból, akkor azt nem baj, hogy máshol ereszti ki ami benne fortyogott.avagy úgy is lehet fogalmazni, hogy amíg a világ két legjobb fodballistájából egy az ő csapatában játszik, addig illik behúzni fület-farkat, de ha nem marad a Barcsában és nem megy a Margitba, akkor megszűnnek az ilyen irányú gátlások
dande
slowmotion