Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.
Kenny
nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?
petey
ez egy jó kérdés,kicsit primadonna mindkettő,pedig szerintem a két legjobb légiós aki játszik az NB1-ben. Lanzafame-nál amúgy észrevettem, hogy dolgozik valamiféle kettős mérce. De lehet hogy csak beképzeltem.

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 162 — Csodabogár
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.
Kenny
nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 048
Nikolics újabb gólt szerzett a Chicagóban, ezzel beállította a klubrekordot. Jó látni hogy kilábal abból a gödörből, amibe belekerült az utóbbi hetekben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.
kristóf17
én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
slowmotion
jobb is
szokásos 63000 helyzet, 1 gól
Negritis
mondjuk mindkét gólt láttam
Kloppék ott baszták el az offseasont, hogy Matipra vagy 5 kiló izmot kellett volna felpakolni, mióta leigazoltuk
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 515 — The Mathematician
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.
kristóf17
slowmotion
jobb is
szokásos 63000 helyzet, 1 gól

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 138 — nabege2@yahoo.com
Nem SpílerTV ugyan, a kosár Eb-t is érdemes volt megvennie az MTVA-nak. Holnap döntő és kb adtak 5(?) meccset eddig a magyar válogatotton kívül? Ez így minek?
dawyd728
Mert céltalanul harácsolnak... Sporttv-n ha van a kézi eb/vb (és a magyar meccsek esetleg az m4-en), akkor a többi meccset azért adták, de az m4-nek vannak kötelezettségei és azok pont ütköztek a kosárral. (BL, magyar bajnokik stb)
több mint 8 éve
el se hiszem, Salah kihasználta a helyzetét 😀
Negritis
Hatból egyet, hurrá.

Amúgy azt én tudtam, hogy Pope jó kapus, de örültem volna, ha ezt ma nem mutatja meg.

több mint 8 éve
kristóf17
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzetek, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
nem tudok mit mondani megint 😒"

el se hiszem, Salah kihasználta a helyzetét 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
dawyd728 4 114
Nem SpílerTV ugyan, a kosár Eb-t is érdemes volt megvennie az MTVA-nak. Holnap döntő és kb adtak 5(?) meccset eddig a magyar válogatotton kívül? Ez így minek?
több mint 8 éve
Farkasházy Tivadarnak is volt egy sakkműsora 😀
Kampman
az a sakk műsor még a mai napig megy amúgy 😀
csak már nem "Teddy" az állandó sztárvendég

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 651
Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕
NB2
Un-do-rító!
Mikey
Miért? Viktor hatalomra kerülésekor kapásból lefeküdtek neki egy nyilatkizzon a miniszter elnök úr, hogy hogyan is fog felvirágozódni a magyar futball témakörben. Aztán annak a rendje és módja szerint elkezdték tolni a propagandát. Elég régen le kellett volna esnie nekik, hogy hiába hízelegtek viktornak úgyis lesz egy náluk sokkal jobb legjobb barátja. Most meg csodálkoznak? C'mon men...
peach
Igen, ez a ki nem fizetődő seggnyalás tipikus esete volt. Ugye kezdődött ott, hogy 2012-ig a sporttv is közvetíthette a magyar válogatott meccseit, (sőt volt olyan, hogy bizonyos meccseket csak ők adtak). Aztán a köztévé szépen kitúrta őket és kizárólagos jogot szerzett. Ugyanezt megcsinálták a mennyeivel 2015 nyarán, gyakorlatilag egy-két héttel a kezdés előtt, igaz azért elvileg fizettek a sporttv-nek valami fájdalomdíjat.

Egyébként lehet, hogy azért próbálkoztak olyan intenzíven a Fidesznél 2010-ben, mert az előtte lévő elmúltnyolcévben azért jó néhány balos figura is megjelent náluk (Rónai Egon műsorvezető is volt, de Farkasházy Tivadarnak is volt egy sakkműsora 😀)

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
NB2
Un-do-rító!
Mikey
Miért? Viktor hatalomra kerülésekor kapásból lefeküdtek neki egy nyilatkizzon a miniszter elnök úr, hogy hogyan is fog felvirágozódni a magyar futball témakörben. Aztán annak a rendje és módja szerint elkezdték tolni a propagandát. Elég régen le kellett volna esnie nekik, hogy hiába hízelegtek viktornak úgyis lesz egy náluk sokkal jobb legjobb barátja. Most meg csodálkoznak? C'mon men...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Egy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.
Kampman
megszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyel
NB2
adhatnának NRL-t vagy AFL-t
mondjuk ezek pont a hajnal/reggel/délelőtti idősávot foglalnák le, de azért egész nézhető sportágak
slowmotion
a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!
NB2
A pentekieket sem 😕
ZoliMP
serie a/ligue 1 jogok, az eredivisie jogok azt hiszem meg van nekik. vannak még közepes ligák, mint pl belga/orosz, de én még championshipet is megnézném
Heisman Trophy
Serie A jogai idén járnak le a Digi-nél és sztem nem kérdéses, hogy ott is bepróbálkozik dagadt Vajna.
Beki
O nem probalkozik. O odamegy, es megszerzi, ha neki az kell. Mindegy, milyen penzert, o ugy is csak egy reszet fizeti.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
NB2
mondjuk ezek pont a hajnal/reggel/délelőtti idősávot foglalnák le, de azért egész nézhető sportágak
slowmotion
a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!
NB2
A pentekieket sem 😕
ZoliMP
serie a/ligue 1 jogok, az eredivisie jogok azt hiszem meg van nekik. vannak még közepes ligák, mint pl belga/orosz, de én még championshipet is megnézném
Heisman Trophy
Serie A jogai idén járnak le a Digi-nél és sztem nem kérdéses, hogy ott is bepróbálkozik dagadt Vajna.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
NB2
A pentekieket sem 😕
ZoliMP

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Amugy a pool masodik goljat sehol sem emlitik.Abszolut szabalytalan volt a labdaszerzes.A labara lepett😊
ZoliMP
igen. de a bíró valszeg úgy látta, hogy nem a lábára lépett, hanem a lába elé, és a szenvedést onnantól vetítésnek hitte (és mondjuk ha egy tíz kilóval könnyebb támadó borít fel, az az esetek többségében az is, itt pont nem)
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 506
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
NB2
A pentekieket sem 😕
több mint 8 éve
NB2
Un-do-rító!

több mint 8 éve
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
NB2
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 506
NB2
sport tv?
Heisman Trophy
Kampman
Majd atveszik az EL-t a az rtl kettotol...
Nagy szopoban vannak sajna 😕
több mint 8 éve
24 éve volt:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/21826735_1544031355639702_5791493799263862784_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=vQlcMb29lxoQ7kNvwEGK3IZ&_nc_oc=AdluVXbrUEIvYi6UkHsggfmgm3TaEw8I8zZXdh-1Q3DV--3WC9Wq3DaCV6Ug51_0uvw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=W4MTkOe814x_Hq0Pyg6o4A&oh=00_AfvDcKMbFBxTzmZVRWhW88CUxpu2UBlU0dR8E3bjIuworQ&oe=69A5B0E9
106.341 Aufrufe · 596 Reaktionen | 24 éve, éppen ezen a napon, 1993. szeptember 15-én a Honvéd nagyszerű BEK-meccset játszott az Alex Ferguson irányította, Cantonával, Giggsszel és a duplázó Roy Keane-nel is felálló Manchester Uniteddel. Egy felejthetetlen találkozó góljai. ⚽ 👏 | csakfoci.hu
24 éve, éppen ezen a napon, 1993. szeptember 15-én a Honvéd nagyszerű BEK-meccset játszott az Alex Ferguson irányította, Cantonával, Giggsszel és a duplázó Roy Keane-nel is felálló Manchester...

ha a Kispest nem esik ki idén már verte volna őket 😀