Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
ez egy jó kérdés,kicsit primadonna mindkettő,pedig szerintem a két legjobb légiós aki játszik az NB1-ben. Lanzafame-nál amúgy észrevettem, hogy dolgozik valamiféle kettős mérce. De lehet hogy csak beképzeltem.ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?
Kenny
petey
több mint 8 éve
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?
Kenny
több mint 8 éve
Nikolics újabb gólt szerzett a Chicagóban, ezzel beállította a klubrekordot. Jó látni hogy kilábal abból a gödörből, amibe belekerült az utóbbi hetekben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.
több mint 8 éve
mondjuk mindkét gólt láttamjobb isAnyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
kristóf17
slowmotion
szokásos 63000 helyzet, 1 gól
Negritis
Kloppék ott baszták el az offseasont, hogy Matipra vagy 5 kiló izmot kellett volna felpakolni, mióta leigazoltuk
több mint 8 éve
jobb isAnyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
kristóf17
slowmotion
szokásos 63000 helyzet, 1 gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nem SpílerTV ugyan, a kosár Eb-t is érdemes volt megvennie az MTVA-nak. Holnap döntő és kb adtak 5(?) meccset eddig a magyar válogatotton kívül? Ez így minek?Mert céltalanul harácsolnak... Sporttv-n ha van a kézi eb/vb (és a magyar meccsek esetleg az m4-en), akkor a többi meccset azért adták, de az m4-nek vannak kötelezettségei és azok pont ütköztek a kosárral. (BL, magyar bajnokik stb)
dawyd728
több mint 8 éve
el se hiszem, Salah kihasználta a helyzetét 😀Hatból egyet, hurrá.
Negritis
Amúgy azt én tudtam, hogy Pope jó kapus, de örültem volna, ha ezt ma nem mutatja meg.
több mint 8 éve
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
kristóf17
több mint 8 éve
nem tudok mit mondani megint 😒"el se hiszem, Salah kihasználta a helyzetét 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
dawyd728
4 114
Nem SpílerTV ugyan, a kosár Eb-t is érdemes volt megvennie az MTVA-nak. Holnap döntő és kb adtak 5(?) meccset eddig a magyar válogatotton kívül? Ez így minek?
több mint 8 éve
Farkasházy Tivadarnak is volt egy sakkműsora 😀az a sakk műsor még a mai napig megy amúgy 😀
Kampman
csak már nem "Teddy" az állandó sztárvendég
több mint 8 éve
Igen, ez a ki nem fizetődő seggnyalás tipikus esete volt. Ugye kezdődött ott, hogy 2012-ig a sporttv is közvetíthette a magyar válogatott meccseit, (sőt volt olyan, hogy bizonyos meccseket csak ők adtak). Aztán a köztévé szépen kitúrta őket és kizárólagos jogot szerzett. Ugyanezt megcsinálták a mennyeivel 2015 nyarán, gyakorlatilag egy-két héttel a kezdés előtt, igaz azért elvileg fizettek a sporttv-nek valami fájdalomdíjat.Miért? Viktor hatalomra kerülésekor kapásból lefeküdtek neki egy nyilatkizzon a miniszter elnök úr, hogy hogyan is fog felvirágozódni a magyar futball témakörben. Aztán annak a rendje és módja szerint elkezdték tolni a propagandát. Elég régen le kellett volna esnie nekik, hogy hiába hízelegtek viktornak úgyis lesz egy náluk sokkal jobb legjobb barátja. Most meg csodálkoznak? C'mon men...Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕Un-do-rító!
NB2
Mikey
peach
Egyébként lehet, hogy azért próbálkoztak olyan intenzíven a Fidesznél 2010-ben, mert az előtte lévő elmúltnyolcévben azért jó néhány balos figura is megjelent náluk (Rónai Egon műsorvezető is volt, de Farkasházy Tivadarnak is volt egy sakkműsora 😀)
több mint 8 éve
Miért? Viktor hatalomra kerülésekor kapásból lefeküdtek neki egy nyilatkizzon a miniszter elnök úr, hogy hogyan is fog felvirágozódni a magyar futball témakörben. Aztán annak a rendje és módja szerint elkezdték tolni a propagandát. Elég régen le kellett volna esnie nekik, hogy hiába hízelegtek viktornak úgyis lesz egy náluk sokkal jobb legjobb barátja. Most meg csodálkoznak? C'mon men...Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕Un-do-rító!
NB2
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
O nem probalkozik. O odamegy, es megszerzi, ha neki az kell. Mindegy, milyen penzert, o ugy is csak egy reszet fizeti.Serie A jogai idén járnak le a Digi-nél és sztem nem kérdéses, hogy ott is bepróbálkozik dagadt Vajna.serie a/ligue 1 jogok, az eredivisie jogok azt hiszem meg van nekik. vannak még közepes ligák, mint pl belga/orosz, de én még championshipet is megnéznémA pentekieket sem 😕a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
mondjuk ezek pont a hajnal/reggel/délelőtti idősávot foglalnák le, de azért egész nézhető sportágak
slowmotion
NB2
ZoliMP
Heisman Trophy
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Serie A jogai idén járnak le a Digi-nél és sztem nem kérdéses, hogy ott is bepróbálkozik dagadt Vajna.serie a/ligue 1 jogok, az eredivisie jogok azt hiszem meg van nekik. vannak még közepes ligák, mint pl belga/orosz, de én még championshipet is megnéznémA pentekieket sem 😕a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
mondjuk ezek pont a hajnal/reggel/délelőtti idősávot foglalnák le, de azért egész nézhető sportágak
slowmotion
NB2
ZoliMP
Heisman Trophy
több mint 8 éve
serie a/ligue 1 jogok, az eredivisie jogok azt hiszem meg van nekik. vannak még közepes ligák, mint pl belga/orosz, de én még championshipet is megnéznémA pentekieket sem 😕a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
NB2
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Amugy a pool masodik goljat sehol sem emlitik.Abszolut szabalytalan volt a labdaszerzes.A labara lepett😊igen. de a bíró valszeg úgy látta, hogy nem a lábára lépett, hanem a lába elé, és a szenvedést onnantól vetítésnek hitte (és mondjuk ha egy tíz kilóval könnyebb támadó borít fel, az az esetek többségében az is, itt pont nem)
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
A pentekieket sem 😕a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
NB2
több mint 8 éve
Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕Un-do-rító!
NB2
több mint 8 éve
a náluk lévő spanyol focinál is csak a 3 nagy van, a hétfő esti meccseket soha nem adják!adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
adhatnának NRL-t vagy AFL-tmegszűnés azért nem, de hanyatló tartalom és minőség azért befigyelEgy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
NB2
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
Majd atveszik az EL-t a az rtl kettotol...Egy spanyol bajnokságnyira lesznek a megszűnéstől.Jövőre az m4/Spíler kombó fogja adni a BL meccseket 😕sport tv?
NB2
Heisman Trophy
Kampman
Nagy szopoban vannak sajna 😕
több mint 8 éve
24 éve volt:ha a Kispest nem esik ki idén már verte volna őket 😀