Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Az egy dolog, de Ox az Arsenalban anno egy 8–2-es zakón mutatkozott be. 8-DOxlade-Chamberlain igazi szerencsehozó kabala.0-4-gyel búcsúzott, 0-5--tel bemutatkozott. Szóval ha egyszer eladják, akkor az utolsó meccsét meg se nézem, mert tuti 0-6 lesz. 😀
Stez
Mikey
több mint 8 éve
Oxlade-Chamberlain igazi szerencsehozó kabala.0-4-gyel búcsúzott, 0-5--tel bemutatkozott. Szóval ha egyszer eladják, akkor az utolsó meccsét meg se nézem, mert tuti 0-6 lesz. 😀
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Oxlade-Chamberlain igazi szerencsehozó kabala.
több mint 8 éve
Ennyi elég.
több mint 8 éve
miért lett ilyen hamar lecserélve Jesús? túl jó volt?Szerintem ez jó csere, Jesus hajlamos könnyen lesérülni, itt pedig már nincs értelme, hogy lerúgják véletlenül. Annyira dominál a City, hogy simán meg lehet húzni az ilyen cseréket elővigyázatosságból.
Mikey
Én De Bruyne-t is lehoznám.
több mint 8 éve
miért lett ilyen hamar lecserélve Jesús? túl jó volt?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Lehetne még a pályán +2 Matip meg +3 klavan, akkoris szétkapja őket a city, és szét is fogja az összes komolyabb támadósorral rendelkező csapat.
több mint 8 éve
Totál szétesett a Pool fejben.
több mint 8 éve
Senkit nem érdekel, mit nézett Mané. Az őt felmenti az alól maximum, hogy nem mondom rá, hogy egy féreg, aki szánt szándékkal tette azt, amit. De ettől még sima piros, akár szándékos volt, akár nem. Fun fact: fantasycsapatomban Éderson a kapus, Mané az egyik támadó. 8-)
több mint 8 éve
de a kapus nem rohant bele, mivel ő érte el a labdát jóval előbb, nem a csatár...Mané meg tuti ,hogy látta, hogy jön a kapus is, pont ezért volt bunkó, mert nem húzta vissza a lábát..brutálisan fejberúgta..ha ez nem piros, akkor semmi 😀Azért ne akarja a csatár elrugni/levenni a labdát mert a kapus belerohan fejjel? 😀 Én úgy mondom h nem volt piros h a Citynek drukkolok. Replay alapján lehetett látni h mané végig a labdát nézte. Sztem sárga mert veszélyes játék, de a piros tulzás volt, pont azért amit Cooleraine is írt.Maradjunk annyiban hogy mindketten hibásak voltak.persze, azért ne fejelje el a labdát a kapuját elhagyó kapus, mert a csatár fejbe fogja rúgni..erre nem számíthat a kapus, mivel ez nem K-1 vagy ketrecharc..Mane bunkó volt..ennnyi
Mané érezhette volna hogy nem egyedül megy a labdára, meg pluszba annyira nem is holttérbe volt Ederson. Edersonnak meg vagy hamarabb kellett volna jönnie, vagy kockáztatnia és a lábát felhúzni magához vagy a kezét agy bármi de ne így üresen hagynia magát a faszba. Jön Bravo most nyertétek meg a meccset...
Coolearie
Pep71
KoporShow
több mint 8 éve
NA ez a 2 gól kicsit megnyugtatóbb.
több mint 8 éve
Azért ne akarja a csatár elrugni/levenni a labdát mert a kapus belerohan fejjel? 😀 Én úgy mondom h nem volt piros h a Citynek drukkolok. Replay alapján lehetett látni h mané végig a labdát nézte. Sztem sárga mert veszélyes játék, de a piros tulzás volt, pont azért amit Cooleraine is írt.Maradjunk annyiban hogy mindketten hibásak voltak.persze, azért ne fejelje el a labdát a kapuját elhagyó kapus, mert a csatár fejbe fogja rúgni..erre nem számíthat a kapus, mivel ez nem K-1 vagy ketrecharc..Mane bunkó volt..ennnyi
Mané érezhette volna hogy nem egyedül megy a labdára, meg pluszba annyira nem is holttérbe volt Ederson. Edersonnak meg vagy hamarabb kellett volna jönnie, vagy kockáztatnia és a lábát felhúzni magához vagy a kezét agy bármi de ne így üresen hagynia magát a faszba. Jön Bravo most nyertétek meg a meccset...
Coolearie
Pep71
több mint 8 éve
Maradjunk annyiban hogy mindketten hibásak voltak.persze, azért ne fejelje el a labdát a kapuját elhagyó kapus, mert a csatár fejbe fogja rúgni..erre nem számíthat a kapus, mivel ez nem K-1 vagy ketrecharc..Mane bunkó volt..ennnyi
Coolearie
több mint 8 éve
Láttam, írtam is, hogy eltalálta, de nem látta, hogy jön a kapus, szerencsétlen ütközés volt.Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.Felszögelte az arcát
KoporShow
Coolearie
mondjuk elfogult vagyokÉn is csak nem a Pool fele 😀
Negritis
több mint 8 éve
ne bohóckodjatok már...így nem lehet felugrani akkor sem ha mezőnyjátékos van ott...kérdés nélkül piros, még ha így bukom is a tippmixet...
több mint 8 éve
Maradjunk annyiban hogy mindketten hibásak voltak. Mané érezhette volna hogy nem egyedül megy a labdára, meg pluszba annyira nem is holttérbe volt Ederson. Edersonnak meg vagy hamarabb kellett volna jönnie, vagy kockáztatnia és a lábát felhúzni magához vagy a kezét agy bármi de ne így üresen hagynia magát a faszba. Jön Bravo most nyertétek meg a meccset...
több mint 8 éve
aki erre nem adna a pirosat, akkor mire adna?? a csávó még mindig meg sem moccant..teliberúgta szemből..én a Pool-nak szurkoltam ezen a meccsen, meg Mane-t is bírom, de kretén volt, hogy odarúgott...vissza kellett volna húznia a lábát
több mint 8 éve
ki a faszom van bent a stúdióban?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.a sárgát minden kérdés nélkül jogosnak látom
KoporShow
de a piros sztem túlzás, 16oson kívül + rá se nézett kb a kapusra
mondjuk elfogult vagyok
több mint 8 éve
Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.Felszögelte az arcát
KoporShow
több mint 8 éve
Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.
több mint 8 éve
Ederson ott meghalt.
több mint 8 éve
Gomez amúgy nem középső védő volt "gyárilag" ?Mané eh
több mint 8 éve
nah Lovren végre a padon
több mint 8 éve
Nah ma megverjük a tűzhányókat azt perfekt a nap.