Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
ahol a játékosok saját maguknak tartják az edzést, ott előfordul 😊Egy MTK-Siófok soha nem tiszta.két csapatban több bundás játékos fordult meg mint az egész NB1-ben.KennyKíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊FViktor93így a szezon vége felé,jön a nyár stb, mind2 csapatjátékosainak jól a tippmixes pénz...Kroos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy MTK-Siófok soha nem tiszta.két csapatban több bundás játékos fordult meg mint az egész NB1-ben.Kíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊FViktor93így a szezon vége felé,jön a nyár stb, mind2 csapatjátékosainak jól a tippmixes pénz...Kroos
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊FViktor93így a szezon vége felé,jön a nyár stb, mind2 csapatjátékosainak jól a tippmixes pénz...
több mint 11 éve
Azért az meglepő volt, hogy az eddig stabilnak tűnő védelmünkből milyen könnyen csináltak hülyét. Legalább kicsit eltávolódtunk a kiesőzónától.KAAAABÁT PETIIIII !!! 😊ZoliZoltánEnnyi, megvan a 100. gólja, nálunk meg az 50. szép volt! 18. perc után 3-0, régen volt már ilyen.zavi27
több mint 11 éve
KAAAABÁT PETIIIII !!! 😊ZoliZoltánEnnyi, megvan a 100. gólja, nálunk meg az 50. szép volt! 18. perc után 3-0, régen volt már ilyen.
több mint 11 éve
KAAAABÁT PETIIIII !!! 😊
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊FViktor93most jók az oddsok 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊FViktor93hogy a pápaiak jobban izguljanak 😊
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Kíváncsi lennék, hogy a Siófok miért csak a szezon végén kezdett el focizni? 😊
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130412-a-bajnokok-ligaja-15-ev-mulva.htmlVan baj. 😊
több mint 11 éve
szaba
10 544
Óriási csávó.
hét gólja 😊
végre jól játszott a Chelsea (vagy csak a Fulham volt ennyire szar)Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Aranylábú focistáink remélem látták ma a Hokisokat, tessék hasonlót elkövetni! 😀dandeVerjük meg Kazahsztánt? 😛 😀
több mint 11 éve
hét gólja 😊
végre jól játszott a Chelsea (vagy csak a Fulham volt ennyire szar)
több mint 11 éve
Egy idieg azt hittem, hogy ő se írta alá a zszerződését, mint szegény Debreceni, de nem olyan rég beszállt 15 percre egy NB1es bajnokin is. Szóval csak szimplán gyengus mostanság. Megjegyzem Délczeg is kezd a sorsára jutni, főleg ha Tchami meg így él a hirtelen jött lehetőséggel.mert nem tud elég ideig a földön fetrengeni...csebiMár a Kispest drukkerek is Honvéd Calcionak hívják a csapatot, akkor mit csodálkozik mindenki ilyen fetrengéseken?Ivancsics miért van száműzve az NB2-es csapatba?JoeyPorter
Örülök, hogy nyertük, (csak az a baj, hogy még 1-2 gól és mindenki elhiszi nálunk, hogy Tchami jó játékos :lol😊 és ha a végelszámolásnál meglesz a Top 5, én már nagyon elégedett leszek.iktriad
több mint 11 éve
Aranylábú focistáink remélem látták ma a Hokisokat, tessék hasonlót elkövetni! 😀
több mint 11 éve
Így van! A jegyeket már el is kapkodták..szóval nekem ez a túra kimarad....Ahogy szerettem volna, le is mondott Szentes. 😊SchleckEz nekünk annyira nem jó...Tök mindegy mivan,hétvégén ütni kell a diót.Kenny
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Ahogy szerettem volna, le is mondott Szentes. 😊SchleckEz nekünk annyira nem jó...Tök mindegy mivan,hétvégén ütni kell a diót.
több mint 11 éve
Ok, csak én nem csak gólokban mérem h ki mennyire jó. Mandzukic a góljai mellet valami hihetetlen mit futbalozik a mezőnyben is... Olic ebben szvsz jóval gyengébb volt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
kivéve, hogy olic soha az életben nem volt olyan jó mint mandzukic 😀peach09/10-es szezonban kibaszott nagyot játszott, főleg bl-ben...Tehenészek ellen ő vitte tovább a csapatot Münchenben lőtt utolsó góljával, illetve mikor az Old Traffordon talán első félidő végén a semmiből talált be. Majd a Lyon ellen a mesterhármas. Ha statisztikában nem is, de fontosságban bizony jobb volt az az idénye Olic-nak mint ez a mostani Mandzukic-nak.
több mint 11 éve
kivéve, hogy olic soha az életben nem volt olyan jó mint mandzukic 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Barca játéka tuti nem fog feküdni Bayernnek, ezt most így látom. Az se tetszik, hogy kb. Bayernt mondják esélyesnek. Kb. olyanra számítok, mint utóbbi világversenyeken német-spanyol meccsek. Barcelona ellen képtelenség lesz annyit járatni a labdát, már saját térfélen nyomulni fognak mint az állat. Na nem baj, majd csak lesz valami. Az mondjuk kicsit felcseszett, hogy kommentátor annyit pofázott Gomez eladásáról. Egyelőre szó nem volt róla. Félek, hogy Mandzukic kb. Olic-szerű Bayern karriert fog hozni, Gomez pedig évek óta ott van és nem egy jó idényt produkált már.
több mint 11 éve
Tegnap bele néztem ebbe a Bayern-Wolfsburg meccsbe. Nem tudom ki fogja megállítani a bajorokat, de nagyon jó formában vannak. Nagyon nekik áll most a zászló a Blben.FViktor93Ne is mond, fosok is tőlük rendesen, egyedül abba bízok hogy nem lehet ilyen formában végig tolni a teljes idényt és a Real elleni BL döntőre legkésőbb elfogynak picit 😀 Márha bejutunk. Vagy csak Croni lepicsázza őket 😀
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Tegnap bele néztem ebbe a Bayern-Wolfsburg meccsbe. Nem tudom ki fogja megállítani a bajorokat, de nagyon jó formában vannak. Nagyon nekik áll most a zászló a Blben.
több mint 11 éve
Végén nyáron majd kiköt itt nálunk...