Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
még egy felet lép, és nem tudott volna nem elesni a kapusbanAguero feldobja magát, esés közben mikor már a levegőben van beakasztja a lábfejét a kapus sípcsontjába-> mindenki reklamás meg csodálkozik, hogy miért kapott sárgát tizenegyes helyett. pff...Azért ebben a helyzetben még te is feldobtad volna magad. Ennél jóval kevesebbért adnak tizit..
peach
De hogy a védelem mennyire szar azt nem hiszem el.
Coolearie
több mint 8 éve
Pokolba a csatárokkal, akik feldobják magukat. Gólt akarjanak már rúgni, a francba.Aguero feldobja magát, esés közben mikor már a levegőben van beakasztja a lábfejét a kapus sípcsontjába-> mindenki reklamás meg csodálkozik, hogy miért kapott sárgát tizenegyes helyett. pff...Azért ebben a helyzetben még te is feldobtad volna magad. Ennél jóval kevesebbért adnak tizit..
peach
Coolearie
Tudom, ez kb lehetetlen kérés, ellenkezik a futball évszázados és globális szellemiségével, de akkor is.
több mint 8 éve
Aguero feldobja magát, esés közben mikor már a levegőben van beakasztja a lábfejét a kapus sípcsontjába-> mindenki reklamás meg csodálkozik, hogy miért kapott sárgát tizenegyes helyett. pff...Azért ebben a helyzetben még te is feldobtad volna magad. Ennél jóval kevesebbért adnak tizit..
peach
több mint 8 éve
Aguero feldobja magát, esés közben mikor már a levegőben van beakasztja a lábfejét a kapus sípcsontjába-> mindenki reklamás meg csodálkozik, hogy miért kapott sárgát tizenegyes helyett. pff...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Durva ez a Monaco, kábé a néhány évvel ezelőtti Dortmundot idézik. (gyors középpálya, direkt játék és egy jó befejező elől aki beveri ha elé kerül a labda)Meg a 2003-04-es Monacót 😊
flzoli
több mint 8 éve
Durva ez a Monaco, kábé a néhány évvel ezelőtti Dortmundot idézik. (gyors középpálya, direkt játék és egy jó befejező elől aki beveri ha elé kerül a labda)
több mint 8 éve
Az RB Leipzig magyar válogatott játékosát, Gulácsi Pétert választotta meg a tekintélyes Kicker a legutóbbi Bundesliga-forduló legjobb kapusának.
több mint 8 éve
Nah Milan-győzelem, ráadásul Montella vmi újjal is próbálkozott a 2. félidőben ezzel az 5-4-1-gyel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Gulácsi 11-est védett, csapata nyert így (2-1-re)
több mint 8 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/ujpest/97745-megdobbento-allapotok-a-felujitott-ujpest-stadionban-fotokkegyetlen...
több mint 8 éve
" Gondolkozzon el, aki engem cikiz " 2 napjaElcsépelt, de erre az aljas élcelődésedre csak ez a jó válasz
szegény, vlkt nagyon felbaszhatott 'odafent'
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-gondolkozzon-el-aki-engem-cikiz-vagy-bant-pinter-2552945
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=G9iNKbxUAx0
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
" Gondolkozzon el, aki engem cikiz " 2 napjaszegény, vlkt nagyon felbaszhatott 'odafent'
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-gondolkozzon-el-aki-engem-cikiz-vagy-bant-pinter-2552945
több mint 8 éve
Wenger távozása esetén örülnék ha reijkaardot neveznék ki. Egyszer már újra felépített egy indentitását kereső nagy csapatot. Nekem az a barca volt a kedvenc csapatom. Nem is tudom, hogy utána miért nem kapott komoly csapatot magának. Nyílván ez nem reális, csak jó volna. Lehet újra érdekelne kicsit a klubfoci 😊egyetértünk. nálam Reijkaard az egyik legalulértékeltebb edző, és illene is az Arsenal koncepcióba szvsz.
Szerk. Nem bírtam többször leírni, hogy "csapatot" 😀
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Az FA Kupa megint hozta magát.Burnley 0-1 Lincoln City (V.)
(III.) Millwall 1-0 Leicester City
(II.) Huddersfield Town 0-0 Manchester City
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ilyen nincs! Szegény Herta! 5p-es hosszabbítás 6.-7. percében bukni 2pontot 😕 😕 😕A 63. perctől kezdtek el fetrengeni meg Pali cserélt kettőt a hosszabbításban...valahol megérdemelte a München.
alatriste
több mint 8 éve
amatőr hiba volt az nem pech hogy a Robben ennyire üresen kaphatta azt a labdát egy rögzített helyzetben... Elnézték nagyon csúnyán5 perc volt a hosszabbítás, ha jól rémlik akkor a szabálytalanság kb. 95:05-nél volt, és ha már befújta a szabadrúgást, akkor azt már csak el kell végezni. Itt az volt a Hertha pechje, hogy ez mondjuk nem 30 méterre a kaputól történt, hanem gyakorlatilag a tizenhatos vonalánál.Ilyen nincs! Szegény Herta! 5p-es hosszabbítás 6.-7. percében bukni 2pontot 😕 😕 😕#untilwescore
alatriste
slowmotion
Vrij6
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
5 perc volt a hosszabbítás, ha jól rémlik akkor a szabálytalanság kb. 95:05-nél volt, és ha már befújta a szabadrúgást, akkor azt már csak el kell végezni. Itt az volt a Hertha pechje, hogy ez mondjuk nem 30 méterre a kaputól történt, hanem gyakorlatilag a tizenhatos vonalánál.Ilyen nincs! Szegény Herta! 5p-es hosszabbítás 6.-7. percében bukni 2pontot 😕 😕 😕#untilwescore
alatriste
slowmotion
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
a fetrengés nem mindig jön be, de tettek is érte a végén hogy ne nyerjenek 😕
több mint 8 éve
Ilyen nincs! Szegény Herta! 5p-es hosszabbítás 6.-7. percében bukni 2pontot 😕 😕 😕#untilwescore
alatriste
több mint 8 éve
Ilyen nincs! Szegény Herta! 5p-es hosszabbítás 6.-7. percében bukni 2pontot 😕 😕 😕

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Az durva hogy ezeket a semmilyen olasz edzoket mennyire nagyoknak tartjak. Es hany ilyen van tejoeg (Allegri, Ancelotti, Capello, Trapattoni, Mancini, Lippi)Csakhogy amit te Zidane nagyszerű húzásának tudsz be, az kényszerű húzás volt. Ő ugyanis sosem azért padoztatta a BBC-t, mert direktbe a pihentetés mellett döntött, hanem mindegyiknél sérülések voltak, Zidane pedig úgy volt vele, hogy inkább nem kockáztat. Kockáztatott volna... Ha valamelyik sztárja rásérül a bajára, fel is koncolja az elmebeteg Pérez.Igazi kutyaütő ez az Ancelotti.. Ugyan meki, hagyjuk már. A Realnál az elmúlt években pontosan ugyanúgy megvolt az alapcsapat, Mourinhóval, Benítezzel, Zidane-nal, de még előtte is. Egyik edző sem nyúlt bele és rotált sokat, csak akkor, amikor már muszáj volt. Zidane-nak is muszáj, ezért sír bazmeg hónapok óta, hogy a sérülések miatt nem kockáztathatja meg XY játékát, mert nem egészséges. Ancelotti sem megkockáztatta, a legtöbb sérülés kontaktsérülés volt, nem pedig fáradásos.Nem mondtam hogy kuytaütő, csak hogy nem akkora koponya mint állítod, top1 meg biztos nem.
Stez
egyszer sem tudott bajnok lenni két év alatt, amióta Zidane itt van (akire te viszont mondtad hogy taktikailag nokedli) netto 16 ponttal szereztünk több pontot mint a Barca, (Tavaly ugye 8 pont minuszról vette át a csapatot) és megnyerte a BL-tt 1-ből 1-szer.
Zidane sem akkora mágus taktikailag, de legalább van annyi esze hogy forgatja a csapatot, (És itt nem elsősorban a meccs közbeni cseréiről beszélek mert abban ő sem túl jó mostanában) de Ancelottinál olyat nem láttam ősszel hogy legalább egy alsóházi meccsen padoztatja legalább 3 kulcsemberünket, vagy be sem rakja a keretbe amikor a B csapat is simány nyerő. Zidane-nál ez igen gyakori volt, megbírtuk hogy nem volt Bale, vagy nem volt Modric, Ancelottinál ez utóbbit nem, mert senki sem volt meccsben, el is ment a bajnokság.
eaglesmcnabb
Amikor nagyon kellett, akkor ő is pályára küldte például CR-t, lásd a tavalyi BL-sorozatban, úgyhogy ez azért elég csalóka, hogy ő biza mennyire rotál. Persze, hogy rotál, mivel a kulcsemberei folyamatosan sérültek.
Jamest sem azért rotálgatta tavaly, hogy frissen tartsa, hanem a gyerek a pályán konkrétan fos volt. Isco miatt sírt a fél világ, hogy milyen jó, Zidane epizódszereplőként számolt vele, max.
De nyugodtan megnézheted, hogy az elmúlt sok évben évente ki hány tétmeccset játszik, akár a Realra lebontva, akár bármelyik másik topcsapatnál, kiderül, hogy abszolút nem volt Ancelotti elcsúszva, ami a játékperceket illeti. CR például több szezonjában is sokkal többet játszott a Realban, mint Ancelottinál, de igazából a Real kulcsembereivel kapcsolatban pont elmondhatod ugyanezt.
Az már a te furcsa hozzáállásod, hogy mennyire gáz, hogy kipukkad egy csapat, amelyik évente 50-60 tétmeccset játszik, de nincs csapat, amelyik ezt kb. ne tenné meg, amelyik ilyen volt, konkrétan történelmi csapat is lett, lásd Guardiola Barcáját, vagy Enrique triplázását, vagy Heynckes utolsó évét a Bayernnel.
De hosszú távon ezek sem tarthatóak, ez is kiderült. Azzal, hogy te Ancelotti nyakába varrod ezt, azzal nem tudok mit kezdeni, szerintem márpedig egyáltalán nem az ő sara volt, és igen, nagy koponya, sőt, az egyik legnagyobb koponya, sőt, talán a legnagyobb is, amit az eredményei bizonyítanak is.
De ez az én véleményem. És elfogadom, hogyha neked például Egervári Sanyi bácsi a top, azt is, ha Kondás. Mindenkinek másmilyen a top edző, mindenki más focit szeret. Sokaknál Guardiola a favorit, én például rá nem tudok úgy tekinteni, mint mondjuk egy top3-as szakemberre. Sokak utálják Simeonét, nálam jelenleg ő ott van a top3-ban. Sokan rühellik Mourinhót, nálam ő is top. Ahogy Ancelotti is az. Sokan röhögnek Pinyőn, szerintem igenis őt igazolja.
Stez
Conte mas teszta. Ő Pronto.
Minden teren tud teljesiteni.
A Juventussal, Bayernnel Te: Stez, Én és még a 9 eves kisocsem is megnyerne a bajnoksagot csak azzal hogy felkuldi oket a palyara.
Az igazan jo edzok olyan csapattal is nyernek bajnoksagot akik nem sztarfutballistakbol vannak osszerakva (vagy ha igen akkor legyen meg par sztarfocistas csapat mellette).
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
www.hatharom.com/2017/02/16/miert-akarjak-a-megmaradt-szurkolok-kedvet-is-elvenni?h3_refsite=tf_szurkolok_2017_02_17Ez tenyleg vicces es elszomrito.Gondolom masok is voltak kulfoldon meccsen.
Ahogy irtam 2-3 hete. En odamentem egy La Liga csapat jegypenztarahoz a meccs elott. Nem kerdeztek ki vagyok, miert vagyok. Kertem jegyet. Kifizettem es ennyi. Blokkot sem kaptam.
A vendeg szurkolok a hazaiiak kozott enekeltek az utcan.
Belepteteskor a vonalkoddal beleptem a forgoajton. A biztonsagi or csak a taskamba kukkantott bele.
Mashol hogy mukodik ez. tenyleg erdekel?Gondolom az utazasi irodas dolog mas, de aki eletvitelszeruen el mondjuk UK-ben vagy barhol mashol?
Vicc, hogy magyarkent nagyobb torturat kell megtennem azert h bejussak egy magyar meccsre.