Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Dzsudzsák 16 meccs/5 gól az al-Wahdában. Megtalálta a helyét.
Matthew99
Kíváncsi vagyok hány olyan szurkoló van, aki guglizás nélkül meg tudja mondani egyáltalán a klubja nevét.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Persze, készülni kellett valamivel a tesókának. Tény, hogy neki is van néha elmebeteg hajviselete, de nála azért nem kétnaponta divat ez, Paul esetében engem kibaszottul irritál ez az állandó celebkedése.

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Skacok. Ertelmetlen a vita. Inkabb nezzetek a Pogba vs Pogba parharcot.
Testverhaboru!
ZoliMP
Bakker ezekből 3 van 😀 Lehet felváltva játszanak a MU-ba. Nekem nem tuti, hogy feltűnne 😀 (legalábbis kinézetre)
dugo93
Dehogynem, a háromból csak az egyik akkora buzi, hogy állandóan a hajával baszakszik meg a kinézetével és a szánalmas jópofijaival, videók feltöltésével.

És az a vicc, hogy ha nem tudnád, ki az a Pogba, ránéznél a pályán és egy rövid leírás alapján a kisugárzásából már tudnád, hogy ez a gyökér az, mert más nem lehet. 8-D

Ha már Allegri, én nem tartom őt rossz edzőnek, de nem is top szvsz, de azért ő nem csak a Juventusszal ért el valamit, a Milannal is nyert bajnokságot, a BL-ben is voltak óriási meccsei. Néha úgy tűnik, „színtelen-szagtalan” edző, de szerintem több van benne, én a helyében elmennék egy nem olasz topcsapathoz, ha hívnák. A Juvéval olaszban nincs kihívás, a BL-ben meg nagy esély, hát, az sem.

Mondjuk ha meg azt nézzük, Allegri okos, ha nem megy el, elvégre a Juventusszal nyeri a címeket, úgymond marad a biztosnál, nem is kockáztatja meg, hogy esetleg megbukjon máshol.
Stez
Haggyámá' hát arany színnel bele volt nyírva Florentin hajába a 19es szám.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Dzsudzsák 16 meccs/5 gól az al-Wahdában. Megtalálta a helyét.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Testverhaboru!
ZoliMP
Bakker ezekből 3 van 😀 Lehet felváltva játszanak a MU-ba. Nekem nem tuti, hogy feltűnne 😀 (legalábbis kinézetre)
dugo93
Dehogynem, a háromból csak az egyik akkora buzi, hogy állandóan a hajával baszakszik meg a kinézetével és a szánalmas jópofijaival, videók feltöltésével.

És az a vicc, hogy ha nem tudnád, ki az a Pogba, ránéznél a pályán és egy rövid leírás alapján a kisugárzásából már tudnád, hogy ez a gyökér az, mert más nem lehet. 8-D

Ha már Allegri, én nem tartom őt rossz edzőnek, de nem is top szvsz, de azért ő nem csak a Juventusszal ért el valamit, a Milannal is nyert bajnokságot, a BL-ben is voltak óriási meccsei. Néha úgy tűnik, „színtelen-szagtalan” edző, de szerintem több van benne, én a helyében elmennék egy nem olasz topcsapathoz, ha hívnák. A Juvéval olaszban nincs kihívás, a BL-ben meg nagy esély, hát, az sem.

Mondjuk ha meg azt nézzük, Allegri okos, ha nem megy el, elvégre a Juventusszal nyeri a címeket, úgymond marad a biztosnál, nem is kockáztatja meg, hogy esetleg megbukjon máshol.

több mint 8 éve
Testverhaboru!
ZoliMP

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Wenger távozása esetén örülnék ha reijkaardot neveznék ki. Egyszer már újra felépített egy indentitását kereső nagy csapatot. Nekem az a barca volt a kedvenc csapatom. Nem is tudom, hogy utána miért nem kapott komoly csapatot magának. Nyílván ez nem reális, csak jó volna. Lehet újra érdekelne kicsit a klubfoci 😊

Szerk. Nem bírtam többször leírni, hogy "csapatot" 😀
peach
Allegri merült fel többször is amit nem értettem igazán
ozibozi
Allegrit sokan alábecsülik. Általában amit kigondol a szezon előtt, hogy játszani fog a csapata, az működni szokott. Illetve ő azért szokta is jelezni a vezetésnek, hogy milyen posztra kellene erősíteni, hogy működjön az elképzelése. A gond akkor van ha pl. egy sérüléshullám miatt változtatni kell az eredeti koncepción. Egyébként sztem ebben gyakorolt némi önkritikát miután kirúgták a Milantól. A Juvénél szvsz többek között ez is az oka annak, hogy váltogatja a 3- és a 4-védős rendszert ellenfél és meccsszituáció függvényében.
empty taxi
Allegri... nem csinált ő semmit, csak Conte csapatával megnyerte a bajnokságot megint, és BL-döntőzött. aztán lecserélte Vidalt és Pirlót Khedirára, Tevezt Dybalára, és megint megnyerte a bajnokságot. aztán lecserélte Moratát és Pogbát Higuainra és Cuadradóra, és valszeg megint meg fogja nyerni a bajnokságot. és nem mondom, hogy a BL-ben nem fog a nyolcba jutni.
slowmotion
OK.
Az eddigi Juventusos regnálásában hol és mikor volt több?
empty taxi
olvass már a sorok között légyszi
slowmotion
Sorry, azóta kijózanodtam 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Wenger távozása esetén örülnék ha reijkaardot neveznék ki. Egyszer már újra felépített egy indentitását kereső nagy csapatot. Nekem az a barca volt a kedvenc csapatom. Nem is tudom, hogy utána miért nem kapott komoly csapatot magának. Nyílván ez nem reális, csak jó volna. Lehet újra érdekelne kicsit a klubfoci 😊

peach
ozibozi
Allegrit sokan alábecsülik. Általában amit kigondol a szezon előtt, hogy játszani fog a csapata, az működni szokott. Illetve ő azért szokta is jelezni a vezetésnek, hogy milyen posztra kellene erősíteni, hogy működjön az elképzelése. A gond akkor van ha pl. egy sérüléshullám miatt változtatni kell az eredeti koncepción. Egyébként sztem ebben gyakorolt némi önkritikát miután kirúgták a Milantól. A Juvénél szvsz többek között ez is az oka annak, hogy váltogatja a 3- és a 4-védős rendszert ellenfél és meccsszituáció függvényében.
empty taxi
Allegri... nem csinált ő semmit, csak Conte csapatával megnyerte a bajnokságot megint, és BL-döntőzött. aztán lecserélte Vidalt és Pirlót Khedirára, Tevezt Dybalára, és megint megnyerte a bajnokságot. aztán lecserélte Moratát és Pogbát Higuainra és Cuadradóra, és valszeg megint meg fogja nyerni a bajnokságot. és nem mondom, hogy a BL-ben nem fog a nyolcba jutni.
slowmotion
OK.
empty taxi
olvass már a sorok között légyszi
több mint 8 éve

peach
ozibozi
empty taxi
slowmotion
OK.

Madden hates me.
több mint 8 éve

peach
ozibozi
empty taxi
slowmotion
én azt nem értettem igazán, hogy miért lenne vonzó neki a Juve helyett elmenni Londonba, vagy az a 4-5 csapat kivételével bárhová is neki idén.
ozibozi
pénz, kihívás, cél
több fizu, több pénz keretet építeni, az olasz bajnoki cím előbb-utóbb már nem fogja ingerelni, BL-t viszont nem hiszem, hogy tudna nyerni Olaszországból.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 405
Testverhaboru!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212

peach
ozibozi
empty taxi
slowmotion
én azt nem értettem igazán, hogy miért lenne vonzó neki a Juve helyett elmenni Londonba, vagy az a 4-5 csapat kivételével bárhová is neki idén.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve

peach
ozibozi
empty taxi

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Igazi kutyaütő ez az Ancelotti.. Ugyan meki, hagyjuk már. A Realnál az elmúlt években pontosan ugyanúgy megvolt az alapcsapat, Mourinhóval, Benítezzel, Zidane-nal, de még előtte is. Egyik edző sem nyúlt bele és rotált sokat, csak akkor, amikor már muszáj volt. Zidane-nak is muszáj, ezért sír bazmeg hónapok óta, hogy a sérülések miatt nem kockáztathatja meg XY játékát, mert nem egészséges. Ancelotti sem megkockáztatta, a legtöbb sérülés kontaktsérülés volt, nem pedig fáradásos.
Stez
Nem mondtam hogy kuytaütő, csak hogy nem akkora koponya mint állítod, top1 meg biztos nem.

egyszer sem tudott bajnok lenni két év alatt, amióta Zidane itt van (akire te viszont mondtad hogy taktikailag nokedli) netto 16 ponttal szereztünk több pontot mint a Barca, (Tavaly ugye 8 pont minuszról vette át a csapatot) és megnyerte a BL-tt 1-ből 1-szer.
Zidane sem akkora mágus taktikailag, de legalább van annyi esze hogy forgatja a csapatot, (És itt nem elsősorban a meccs közbeni cseréiről beszélek mert abban ő sem túl jó mostanában) de Ancelottinál olyat nem láttam ősszel hogy legalább egy alsóházi meccsen padoztatja legalább 3 kulcsemberünket, vagy be sem rakja a keretbe amikor a B csapat is simány nyerő. Zidane-nál ez igen gyakori volt, megbírtuk hogy nem volt Bale, vagy nem volt Modric, Ancelottinál ez utóbbit nem, mert senki sem volt meccsben, el is ment a bajnokság.
eaglesmcnabb
Csakhogy amit te Zidane nagyszerű húzásának tudsz be, az kényszerű húzás volt. Ő ugyanis sosem azért padoztatta a BBC-t, mert direktbe a pihentetés mellett döntött, hanem mindegyiknél sérülések voltak, Zidane pedig úgy volt vele, hogy inkább nem kockáztat. Kockáztatott volna... Ha valamelyik sztárja rásérül a bajára, fel is koncolja az elmebeteg Pérez.

Amikor nagyon kellett, akkor ő is pályára küldte például CR-t, lásd a tavalyi BL-sorozatban, úgyhogy ez azért elég csalóka, hogy ő biza mennyire rotál. Persze, hogy rotál, mivel a kulcsemberei folyamatosan sérültek.

Jamest sem azért rotálgatta tavaly, hogy frissen tartsa, hanem a gyerek a pályán konkrétan fos volt. Isco miatt sírt a fél világ, hogy milyen jó, Zidane epizódszereplőként számolt vele, max.

De nyugodtan megnézheted, hogy az elmúlt sok évben évente ki hány tétmeccset játszik, akár a Realra lebontva, akár bármelyik másik topcsapatnál, kiderül, hogy abszolút nem volt Ancelotti elcsúszva, ami a játékperceket illeti. CR például több szezonjában is sokkal többet játszott a Realban, mint Ancelottinál, de igazából a Real kulcsembereivel kapcsolatban pont elmondhatod ugyanezt.

Az már a te furcsa hozzáállásod, hogy mennyire gáz, hogy kipukkad egy csapat, amelyik évente 50-60 tétmeccset játszik, de nincs csapat, amelyik ezt kb. ne tenné meg, amelyik ilyen volt, konkrétan történelmi csapat is lett, lásd Guardiola Barcáját, vagy Enrique triplázását, vagy Heynckes utolsó évét a Bayernnel.

De hosszú távon ezek sem tarthatóak, ez is kiderült. Azzal, hogy te Ancelotti nyakába varrod ezt, azzal nem tudok mit kezdeni, szerintem márpedig egyáltalán nem az ő sara volt, és igen, nagy koponya, sőt, az egyik legnagyobb koponya, sőt, talán a legnagyobb is, amit az eredményei bizonyítanak is.

De ez az én véleményem. És elfogadom, hogyha neked például Egervári Sanyi bácsi a top, azt is, ha Kondás. Mindenkinek másmilyen a top edző, mindenki más focit szeret. Sokaknál Guardiola a favorit, én például rá nem tudok úgy tekinteni, mint mondjuk egy top3-as szakemberre. Sokak utálják Simeonét, nálam jelenleg ő ott van a top3-ban. Sokan rühellik Mourinhót, nálam ő is top. Ahogy Ancelotti is az. Sokan röhögnek Pinyőn, szerintem igenis őt igazolja.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Igazi kutyaütő ez az Ancelotti.. Ugyan meki, hagyjuk már. A Realnál az elmúlt években pontosan ugyanúgy megvolt az alapcsapat, Mourinhóval, Benítezzel, Zidane-nal, de még előtte is. Egyik edző sem nyúlt bele és rotált sokat, csak akkor, amikor már muszáj volt. Zidane-nak is muszáj, ezért sír bazmeg hónapok óta, hogy a sérülések miatt nem kockáztathatja meg XY játékát, mert nem egészséges. Ancelotti sem megkockáztatta, a legtöbb sérülés kontaktsérülés volt, nem pedig fáradásos.
Stez
Nem mondtam hogy kuytaütő, csak hogy nem akkora koponya mint állítod, top1 meg biztos nem.

egyszer sem tudott bajnok lenni két év alatt, amióta Zidane itt van (akire te viszont mondtad hogy taktikailag nokedli) netto 16 ponttal szereztünk több pontot mint a Barca, (Tavaly ugye 8 pont minuszról vette át a csapatot) és megnyerte a BL-tt 1-ből 1-szer.
Zidane sem akkora mágus taktikailag, de legalább van annyi esze hogy forgatja a csapatot, (És itt nem elsősorban a meccs közbeni cseréiről beszélek mert abban ő sem túl jó mostanában) de Ancelottinál olyat nem láttam ősszel hogy legalább egy alsóházi meccsen padoztatja legalább 3 kulcsemberünket, vagy be sem rakja a keretbe amikor a B csapat is simány nyerő. Zidane-nál ez igen gyakori volt, megbírtuk hogy nem volt Bale, vagy nem volt Modric, Ancelottinál ez utóbbit nem, mert senki sem volt meccsben, el is ment a bajnokság.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ettől függetlenül szerintem ő a legnagyobb koponya a jelenlegi edzőtársadalomban (kivéve persze Pinyőt).
Stez
Ja, a realnal 11 emberrel akarta végigvinni a szezont, a fél keret szotyizott egész évben, szezon felénél ment a csapat 7 ponttal 21 meccses győzelmi sorozat, utána meg örültünk a 2. helynek, mert mire kellett midnenki fáradt volt vagy sérült :d
Nagy koponya
eaglesmcnabb
Mert előtte, és amúgy azóta nem volt mindenki sérült a klubnál. Most sem tölti a pálya szélén a szezon harmadát a világ életében acélember Bale. Meg a top formában lévő Özil eladása is kiváló lépés volt. Meg hát Khedira sérüléséről is ő tehet, arról meg végképp, hogy James lábát eltörte egy védő. Büdös tróger csávó Modricot is addig játszatta, amíg az novemberben, még bőven a szezon első felében kiesett több hónapra, mindezt úgy, hogy a bajnokságban 11 meccsen előtte ötön lecserélte, egyen pályára sem küldte Carlo Modricot. Szóval igen, túlerőltette egyértelműen. Szintén totál butasága, hogy Pepének széttörte a bordáját. Mert amúgy Pepe előtte

A csicska Madrid, hogy 87 és 92 ponttal így megszégyenült a bajnokságban.

több mint 8 éve

peach
ozibozi

Madden hates me.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212

peach
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ettől függetlenül szerintem ő a legnagyobb koponya a jelenlegi edzőtársadalomban (kivéve persze Pinyőt).
Stez
Ja, a realnal 11 emberrel akarta végigvinni a szezont, a fél keret szotyizott egész évben, szezon felénél ment a csapat 7 ponttal 21 meccses győzelmi sorozat, utána meg örültünk a 2. helynek, mert mire kellett midnenki fáradt volt vagy sérült :d
Nagy koponya

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
részint egyetértek. én Guardiolánál azt hiányoltam, hogy későn nyúlt bele a meccsbe. ott a 2015-ös elődöntő Münchenben, ahol tényleg űrfoci volt, viszont egyetlenegyet cserélt. Costa helyett Coman és kész. miközben a padon ragadt Götze és Thiago is. pl Torres kihagyta a tizit a 84. percben, akkor nálunk volt a momentum, simán meg lehetett volna húzni egy Xabi Alonso-Thiago cserét az utolsó pár percben, hogy picit kreatívabbak legyünk, és Götze is oké Götze, de lehet éppen az ő hátáról pattant volna be a gól. de úgy gondolom, hogy ez Guardiolonál egész müncheni korszakában probléma volt. egy nagyon jó alap játékkal rendelkezett a csapat, ami a bajnokságban, bl csoportkörben brillírozott, de bl 8 között vagy az elődöntőben már nem elég, és erre nem állt készen a csapat, hogy változtasson meccs közben, alkalmazkodjon.

mindentől függetlenül én azt az időszakot sikeresnek fogom tartani mindig is. bajnokságokat simán nyertük, BL-ben 4-ben voltunk mindig, ott meg már mindig nüanszok döntenek általában. egyedül talán a Madrid elleni elődöntő fájó, de ott leiskolázta Ancelotti Pepet, és nagyon éhes volt az egész királyi gárda.
csebi
Épp ezért Ancelotti a világ egyik, ha nem a legjobb edzője. Mert ő hajlandó váltani, elengedni a taktikát, akár a meccs közepén is fel tudja forgatni az egész hadrendjét, ha ez kell ahhoz, hogy levágja az ellenfél fejét.

Persze nyilván neki is megvannak a hülyeségei, amik visszaütnek, hosszú távon például nehéz, mert ő szereti a veterán, jól bevált játékosokat, nehezebben épít be fiatalokat a csapatába, így ha mondjuk egy klubnak épp „korszakváltásra” lenne szüksége, vele nehéz lesz. Lásd, Milan.

több mint 8 éve
csak viccbol irtam be a magyar bajnoksagot. A palyak tenyleg nincsenek ugy felszerelve...Illetve a az idojaras ebbol a szempontbol nem megfelelo. A szlovakok es az osztrakok mennyit pihennek?ZoliMP
kb napra ugyanannyit
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
részint egyetértek. én Guardiolánál azt hiányoltam, hogy későn nyúlt bele a meccsbe. ott a 2015-ös elődöntő Münchenben, ahol tényleg űrfoci volt, viszont egyetlenegyet cserélt. Costa helyett Coman és kész. miközben a padon ragadt Götze és Thiago is. pl Torres kihagyta a tizit a 84. percben, akkor nálunk volt a momentum, simán meg lehetett volna húzni egy Xabi Alonso-Thiago cserét az utolsó pár percben, hogy picit kreatívabbak legyünk, és Götze is oké Götze, de lehet éppen az ő hátáról pattant volna be a gól. de úgy gondolom, hogy ez Guardiolonál egész müncheni korszakában probléma volt. egy nagyon jó alap játékkal rendelkezett a csapat, ami a bajnokságban, bl csoportkörben brillírozott, de bl 8 között vagy az elődöntőben már nem elég, és erre nem állt készen a csapat, hogy változtasson meccs közben, alkalmazkodjon.

mindentől függetlenül én azt az időszakot sikeresnek fogom tartani mindig is. bajnokságokat simán nyertük, BL-ben 4-ben voltunk mindig, ott meg már mindig nüanszok döntenek általában. egyedül talán a Madrid elleni elődöntő fájó, de ott leiskolázta Ancelotti Pepet, és nagyon éhes volt az egész királyi gárda.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Itt nem csak a mélyebb keret a lényeg, ha ezt nézzük, a Bayernnek az előző sok évet kb. nyernie kellett volna.

Ennyit számít, amikor igazán nagy koponya ül a padon, aki zsebreteszi a másikat. Megy itt mindig a sírás Ancelotti miatt, hogy nem nyeri a bajnokikat 19-0-ra a Bayern, miközben CA világ életében ilyen volt, minden csapatával kiizzadta a meccseket, sokszor megszenvedett a három pontért, ugyanazok az együttesek pedig három nappal később hülyére vették a világ legjobbjait, és rá sem ismertél a keretre.

Ancelotti varázsló, ezért az egyik legnagyobb. ő ott és akkor villan kvalitásait, eszét tekintve, amikor és ahol nagyon kell. Ez pedig nem a Köln elleni meccs, hanem például a Bajnokok Ligája.

Ez az, ami Guardiolának már nem ment annyira. Nála azt éreztem, hogy a Bayern megy a BL-ben, de a keret erőssége, a playmakerek tolják tovább a csapatot, nem azt, hogy maga a csapat taktikailag kb. szó szerint fel lett építve arra, hogy az ellenfél erősségeit nullázza, mindeközben a saját erősségeit is érvényesíteni tudja.

De persze, tény, az Arsenal nem lehet pariban ezzel a keretével egy Bayern Münchennel. De mindig elfelejti mindenki, hogy két meccsen bármi megtörténhet, ezeknél nagyon kijön, hogy egy edző mivel tudja keresztbe húzni a másik számításait. Nem véletlen, hogy Simeone sorra szopatja le a világ legjobb csapatait. Neki az elsődleges az, hogy az ellenfélre készül, arra, hogyan semlegesítse az ellen erősségeit. És igen, ha kell, csúnya játékkal. És? Zidane is megmondta ezerszer, hogy szarik az 5–0-ra, a lényeg a győzelem, őt nem a szép játék érdekli, nem az hozza a sikereket.

Lásd az Arsenal például, aki a focit tekintve évek óta az egyik legszórakoztatóbb játékot nyújtja, mivel Wenger a támadásra helyezi a hangsúlyt, sosem volt egy antifoci májsztró.

több mint 8 éve
A Citynek a MU-nak és a Chelseanek jóval mélyebb kerete van, mint 10-15 éve egy top csapatnak. Sőt, jóval mélyebb kerete van, mint hogy februárban a fáradtságra lehessen ezt a dolgot fogni. Nem kell ezt túlbonyolítani, ha maradnak még pár évig a top edzők, akkor lesz bőven bl esélyes csapata Angliának.