Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ja neem, én nem húzom fel magam ilyen dolgokon, nem szabad az egészségem miatt. 😊ez egy olyan dolog, hogy rengeteg mindenre megy el közpénz itthon, a Felcsúti Dream Teamtől kezdve, a fradikán át Jaime Oliver étterem-franchiseának be nem fizetett bérleti díjának fedezésével bezárólag, miközben alapvető intézmények meg döglődnek a jobban teljesítés közben, lásd plafonról potyogó patkányok a kórházban, vagy dolgozatokat kinyomtatni nem tudó tanszékek az egyetemeken. Nem húzhatod fel magad mindenen, az egy másik része persze amit te is mondasz, hogy a sport lehetne legalább egy szelep, amin kiadjuk a gőzt, és most az sincs. (se Hofi Géza)Igazából az egészben nem is az a bosszantó számomra, hogy a grönlandi fókák elvernének minket, hanem hogy a kormány mennyi közpénzt elbasz rá.Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.komolyan, élfutball nélkül is lehet boldog egy ország. Nem kéne erre ennyire ráfeszülni.
Borzalmas látni, hogy halad el mellettünk 180-al a futballvilág - karöltve ilyen kis országokkal - s integet, mosolyogva. Megkockáztatom, teszi ezt úgy, hogy tizedannyiból gazdálkodnak, mint mi (állami csecs, TAO, haverok, buli, hanta...).
Ennek nagyon nem lesz jó vége...
JC6
Amadeus
Egyébként valóban. Ez csak játék és arra való kéne legyen, hogy az egyszeri szurkoló arra a 90 percre elfeledje a mindennapi gondjait, amíg a csapatának szurkol, mindegy hogy az most nyer vagy veszít.
Mikey
Kicsit bánom, hogy írtam most egy Jóska-mágnes posztot, de ez van.
Amadeus
Ettől még zavar. Nyilván nem csak az értelmetlen sporttámogatások, hanem sok minden más is, csak itt most a sok minden másról nem volt szó, elvégre soccer topik. 😊
OFF
| Pl. kórházak állapotát sem kell bemutatni, kénytelen voltam meglátogatni egyet, kettőt az idén.
Meséltek nekem előtte is sok érdekeset, de átélni azokat eléggé megdöbbentő volt. |
ON
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
ez egy olyan dolog, hogy rengeteg mindenre megy el közpénz itthon, a Felcsúti Dream Teamtől kezdve, a fradikán át Jaime Oliver étterem-franchiseának be nem fizetett bérleti díjának fedezésével bezárólag, miközben alapvető intézmények meg döglődnek a jobban teljesítés közben, lásd plafonról potyogó patkányok a kórházban, vagy dolgozatokat kinyomtatni nem tudó tanszékek az egyetemeken. Nem húzhatod fel magad mindenen, az egy másik része persze amit te is mondasz, hogy a sport lehetne legalább egy szelep, amin kiadjuk a gőzt, és most az sincs. (se Hofi Géza)Igazából az egészben nem is az a bosszantó számomra, hogy a grönlandi fókák elvernének minket, hanem hogy a kormány mennyi közpénzt elbasz rá.Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.komolyan, élfutball nélkül is lehet boldog egy ország. Nem kéne erre ennyire ráfeszülni.
Borzalmas látni, hogy halad el mellettünk 180-al a futballvilág - karöltve ilyen kis országokkal - s integet, mosolyogva. Megkockáztatom, teszi ezt úgy, hogy tizedannyiból gazdálkodnak, mint mi (állami csecs, TAO, haverok, buli, hanta...).
JC6
Amadeus
Egyébként valóban. Ez csak játék és arra való kéne legyen, hogy az egyszeri szurkoló arra a 90 percre elfeledje a mindennapi gondjait, amíg a csapatának szurkol, mindegy hogy az most nyer vagy veszít.
Mikey
Kicsit bánom, hogy írtam most egy Jóska-mágnes posztot, de ez van.
több mint 8 éve
Igazából az egészben nem is az a bosszantó számomra, hogy a grönlandi fókák elvernének minket, hanem hogy a kormány mennyi közpénzt elbasz rá.Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.komolyan, élfutball nélkül is lehet boldog egy ország. Nem kéne erre ennyire ráfeszülni.
JC6
Amadeus
több mint 8 éve
Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.komolyan, élfutball nélkül is lehet boldog egy ország. Nem kéne erre ennyire ráfeszülni.
JC6
több mint 8 éve
Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.a lettek 2004ben kint voltak az EB-n és utána sem voltak siralmasak egy ideig
JC6
most meg bárki veri őket
ezek a csapatok mindig pulzálnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
twitter.com/footbalIfights/status/905369048396988417
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bár nem nagyon követtem az utóbbi 2-3 évben a focit, de megvolt a véleményem egyes válogatottakról. Aztán most nézem, hogy az északírek és az izlandiak hogy állnak - a többiekről nem is beszélve - a VB-selejtezős csoportokban.Borzalmas látni, hogy halad el mellettünk 180-al a futballvilág - karöltve ilyen kis országokkal - s integet, mosolyogva. Megkockáztatom, teszi ezt úgy, hogy tizedannyiból gazdálkodnak, mint mi (állami csecs, TAO, haverok, buli, hanta...).
több mint 8 éve
Aki bízik a magyar futball fényes jövőjében, még van szűk 10 perce, hogy belenézzen a magyar-máltai u21-es EB-selejtezőbe
több mint 8 éve
Személy szerint az én véleményem az hogy amikor elment Hollandiából, ott hatalmas hibát követett el.
Kenny
több mint 8 éve
A meccs alapján Eppelt és Priskint is....szóval ezzel a két gyors sráccal akartunk kontrára játszani? értemA két csatár, santos is nyilatkozta, hogy meglepte, hogy így kezdtünk.Taktikailag egy kis rafinériát csaltunk a játékunkba, 4-4-2 volt az alapfelállásunk, kicsit kivártunk arra, hogy kontrából vezethessünk támadásokat, ki akartuk használni a két jól fejelő csatárunkat is.Bernd StorckMost vagy én nem értem, vagy a 4-4-2 volt a kis rafinéria. Nem tudom eldönteni melyik a nagyobb probléma.
Mikey
peach
több mint 8 éve
Uh, most a norvégok ennyire szarok, vagy akartak focizni Jogi Lőw emberei? 6-0 lett a vége Krosséknak. No és ki fejelte az utolsó gólt? Hát ő: www.tomnash.eu/gomez-button.html 😊 😊 😊egy-két osztálynyi különbség biztosan van a két csapat között.
iktriad
meg a norvégok most kicsit talán mélyponton vannak (naná, még mi is legyőztük őket oda-vissza), és hát ha egy jó csapat korán szerez egy gólt, akkor nem válik görcsössé, és hengerelni is tud akár.
ha a franciák pl. az első negyedórában szereznek egy gólt Luxemburg ellen, akkor most nem a 0-0 miatt mosolyognánk, hanem a 6-0-ról (nem) beszélgetnénk
több mint 8 éve
Uh, most a norvégok ennyire szarok, vagy akartak focizni Jogi Lőw emberei? 6-0 lett a vége Krosséknak. No és ki fejelte az utolsó gólt? Hát ő: www.tomnash.eu/gomez-button.html 😊 😊 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
A két csatár, santos is nyilatkozta, hogy meglepte, hogy így kezdtünk.Taktikailag egy kis rafinériát csaltunk a játékunkba, 4-4-2 volt az alapfelállásunk, kicsit kivártunk arra, hogy kontrából vezethessünk támadásokat, ki akartuk használni a két jól fejelő csatárunkat is.Bernd StorckMost vagy én nem értem, vagy a 4-4-2 volt a kis rafinéria. Nem tudom eldönteni melyik a nagyobb probléma.
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Itt nem lefutja, hanem Koscielny hagyja elfutni. Látszik hogy kocog, nem is erőlködik. Nálam inkább ez az érthetetlen.index.hu/sport/futball/2017/09/04/399_millio_euronyi_kulonbseg_sem_volt_eleg/Dombi Tibi is lefutja Koscielnyt, ha tíz perce van a pályán. csak ő mondjuk be is tette volna a hosszúba.
Azért ez a 4-0 után, uhhhh, nagyon durva. Főleg, az az elfutás.
Vrij6
slowmotion
több mint 8 éve
Taktikailag egy kis rafinériát csaltunk a játékunkba, 4-4-2 volt az alapfelállásunk, kicsit kivártunk arra, hogy kontrából vezethessünk támadásokat, ki akartuk használni a két jól fejelő csatárunkat is.Bernd StorckMost vagy én nem értem, vagy a 4-4-2 volt a kis rafinéria. Nem tudom eldönteni melyik a nagyobb probléma.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2017/09/04/399_millio_euronyi_kulonbseg_sem_volt_eleg/Dombi Tibi is lefutja Koscielnyt, ha tíz perce van a pályán. csak ő mondjuk be is tette volna a hosszúba.
Azért ez a 4-0 után, uhhhh, nagyon durva. Főleg, az az elfutás.
Vrij6
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2017/09/04/399_millio_euronyi_kulonbseg_sem_volt_eleg/Azért ez a 4-0 után, uhhhh, nagyon durva. Főleg, az az elfutás.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Amikor neztem az osszefoglalot nem ertettem.vagy egy rasta négerbe oltott, csereként beállt Dombi Tibi lefutotta a hetvennyolc percig rohangászó védőt. nothin' to see here.
A kezdo arsenalos vedo mit csinalt itt? Miert lassitott ?elfaradt?, mikor 0-0 volt az allas es kb ajto ablak a szitu?
streamable.com/jt08o
ZoliMP
egyébként pont húsz perce beszéltem a meccsről a francia kollégámmal, megkérdeztem tőle, hogy nem akartak-e edzőt buktatni, de ez mondjuk pár nappal a hollandok elkalapálása után elég hihetetlen lenne még szerintem is.
több mint 8 éve
mondjuk ez sem volt gyenge, meg a meccs végén az ollója, remélem végre formába lendül!szép volt.
eaglesmcnabb
mondjuk kár, hogy a harmadik védő is ott állt, és ezért kb nem ment vele semmire.
kb mint amikor Coates (az a majd' két méteres benga uru védő) gólt ollózott tizenkét méterről a Loftus Roadon, hogy aztán 3-2-re kikapjunk.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-pepe-fejelt-bele-priskin-konyokebe-fiola-2590191😀 Ez most ugye nem komoly?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=uFJwCXJg9JYmondjuk ez sem volt gyenge, meg a meccs végén az ollója, remélem végre formába lendül!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Hogy ki legyen a center?Böde súlypontemelkedése 3 cm. Az, hogy egy dagadt zsírdisznó, nem jelenti azt, hogy erősebb és jobban megtartja a labdákat. Neki nagyon kéne egy környezetváltozás és egy normális edző, aki leedzi és formába hozza, Doll alatt totál leépült.
Így h ismert okokból nincs Szalai, Nikolics, Futács, így azt mondom h még mindig hamarabb játszana nálam Eppelnél:
- Böde: erősebb Eppelnél fizikailag így jobb esély van rá h a felpasszolt labdákat megtartja
- NK9: egy olyan meccsen, ahol kontra az alapjátékunk nem ártana egy gyors csatár, pláne h tegnap 4-4-2-vel kezdtünk
- Balogh Norbert: magas, technikás, nem is lassú, nyílván egy válogatott meccs játéktempója lehet h sok neki, de 21 éves, sokkal több benne a potenciál, mint Eppelben.
empty taxi
NK9 nálam is játsznana/keretben lenne, de inkább a feltolt ék mögött.
Baloghot is fel kéne építeni, de benne van fantázia, bár nem tudom, mi a fütyit csinálnak vele olaszhonban, ha egy év alatt nem került rá a kellő izommennyiség, tartok tőle, később se fog.
Mondjuk azt nem értettem, ha Eppel és Priskin kezd, miért Marci lép vissza, mikor a Honvédban is fordítva vannak a szerepek, Priskinnek meg tök mindegy, olyan formán kívül van, hogy az fáj.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
dawyd728
4 114
"Hol van a villany, Mészáros hol van a villany?"vótmá' 1 hete, ettől még megunhatatlan.
😀😀😀
Mikey
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
Amikor neztem az osszefoglalot nem ertettem.A kezdo arsenalos vedo mit csinalt itt? Miert lassitott ?elfaradt?, mikor 0-0 volt az allas es kb ajto ablak a szitu?