NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
156
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
78
9
RedZone week 12
74
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
47
9
Houston Texans - Tennessee Titans
22
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Már nem tudom ki volt a Dajic-kultusz vezére, de csodálkozom, hogy ez eddig még nem szerepelt itt: www.youtube.com/watch?v=jmNgiTefryk😊
több mint 11 éve
Elképesztő, hogy a SportKlub egy genoa-Samp meccs elé nem csinál még fél percnyi felvezetést sem. Az ilyen meccseken rohadt fontos a körítés is.Erre mire odakapcsolnak a kezdőrugás van. Se összeállítás, se semmi.
Ezért kár volt nekik megvenni a jogokat.
Ami a lényeg, verjük meg a buzikat és essenek ki a B-be. 😊
több mint 11 éve
ja a megye 4be biztos, amugy felkene robbantani az osszes szajbabaszott focipalyat a hozzajuk tartozo letesitmenyekkel. ha normalis sportokat nem lehet rajtuk jatszani, mert ovjak, mintha a wembley gyepe lenne vagy szimplan azert, mert csak, akkor ezt a fost se lehessen !MMMSHa nem érdekel, akkor mi a fasznak szólsz hozzá?
több mint 11 éve
Pontosan én is ezen gondolkodtam 😛 kb bármelyikre rá lehet vmiért ezt fogni😀 attól függően ki kinek, hogyan szurkol.Az a baj, hogy minden évben kamusorsolás van, így ez már annyira nem nagy dolog, hogy le se szarja senki sem.Kíváncsi lettem.
Igazából engem sem érdekel, hogy őszinte legyek, de azért mint minden évben, most is nagyon érdekes ez a sok véletlen. 😊
De hozzászoktam már, hogy soha a büdös életbe nem lesz egy sorsolás/szavazás/döntés az UEFA részéről, ami ne lenne lezsírozva előreStez
Mi lett volna az a párosítás, amire azt mondod, hogy nem előre megrendezett?kaszo
Bödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀
több mint 11 éve
+1ez a Fradi-Siófok simán mehetne Guantanamón kínzásnakpeteyhagyjuk már, teljesen korrekt meccs volt, pedig ha én ezt mondom...jjncaa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ez a Fradi-Siófok simán mehetne Guantanamón kínzásnakpeteyhagyjuk már, teljesen korrekt meccs volt, pedig ha én ezt mondom...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kár, hogy az nb1-re nagyobb igény van a sport tv-n, mint az fa kupa elődöntőre, elég jó meccset játszott a Millwall meg a Wigan, de inkább csak a Wigan 😀 a Millwall szurkerek meg nem okoztak csalódást, 0-2-nél elkezdték gyepálni egymást meg a rendőröket 😊
több mint 11 éve
ez a Fradi-Siófok simán mehetne Guantanamón kínzásnakpeteyLáttad te a Debrecen-Eger meccset?Na az kínzás volt,ez egy laza magyar bajnoki.
több mint 11 éve
Egy olasz.Aki az előtt megcsinálta a második kamutizijét😀Na és ki rúgta a győztes gólt? 😊iktriadEzen a Paks-Diósgyőr meccsen csodásan látszik, hogy még magyar szinten is mennyire meglátszik, hogyha egy csapatnak edzője van, vagy csak egy bohóc ül a kispadon.Schleckinkább az a durva,hogy 1 nap alatt majd 4 tizedet esett a honvéd oddsa,a félidőben 1-0-nál mikor ránéztem 6x szorzó volt a honvédon.Persze hogy nyertek.Kenny
több mint 11 éve
ja a megye 4be biztos, amugy felkene robbantani az osszes szajbabaszott focipalyat a hozzajuk tartozo letesitmenyekkel. ha normalis sportokat nem lehet rajtuk jatszani, mert ovjak, mintha a wembley gyepe lenne vagy szimplan azert, mert csak, akkor ezt a fost se lehessen !
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Sorozatban 5 győzelem, SVSE magára talált végre...Igaz 92. percben lőttük győztes gólt büntetőből, de Gyirmót előtte rúghatott egyet és kihagyták 😀 Rohadtul kell egy jó soproni csapat!
több mint 11 éve
az hagyján hogy az egész MTK egy fos, de még ennek a balfasz olasznak is nálunk kell védenie... Frédi takaroggggggyyyy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Az a baj, hogy minden évben kamusorsolás van, így ez már annyira nem nagy dolog, hogy le se szarja senki sem.Kíváncsi lettem.
Igazából engem sem érdekel, hogy őszinte legyek, de azért mint minden évben, most is nagyon érdekes ez a sok véletlen. 😊
De hozzászoktam már, hogy soha a büdös életbe nem lesz egy sorsolás/szavazás/döntés az UEFA részéről, ami ne lenne lezsírozva előreStez
Mi lett volna az a párosítás, amire azt mondod, hogy nem előre megrendezett?
több mint 11 éve
Volt már közületek valaki Doltmund meccsen?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Szerintem a hajók fölé valami fedő.Bemutatták a Sampdoria új (30ezres) stadionjának látványtervét.Az a kék mellette uszoda, vagy megálló, vagy valami sportcentrum teteje?Gergőbácsi
Nem rossz helyen lesz. 😊
Amire felépül remélem lesz annyi pénzem, hogy elutazzunk arra.Bazzani
Bár itt egy kép amin semmi nem látszik:
www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.andreavaldettaro.it/aboutme/genova/immagini/genova_aerea.jpg&imgrefurl=http://www.andreavaldettaro.it/aboutme/genova/genova.php&h=600&w=800&sz=193&tbnid=jUYFA1zTcVWkwM:&tbnh=97&tbnw=129&prev=/search%3Fq%3Dgenova%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=genova&usg=__DUPUhj9Mxk7sJcKDPewfnTc58lQ=&docid=sR3CEU96e4ZG8M&hl=hu&sa=X&ei=1zJpUYv1D8zV4ASw_YDAAQ&sqi=2&ved=0CEYQ9QEwBQ&dur=294
több mint 11 éve
Bemutatták a Sampdoria új (30ezres) stadionjának látványtervét.Az a kék mellette uszoda, vagy megálló, vagy valami sportcentrum teteje?
Nem rossz helyen lesz. 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Bemutatták a Sampdoria új (30ezres) stadionjának látványtervét.víz mellett mint a Soldier Field 😊
Nem rossz helyen lesz. 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bemutatták a Sampdoria új (30ezres) stadionjának látványtervét.Nem rossz helyen lesz. 😊
Amire felépül remélem lesz annyi pénzem, hogy elutazzunk arra.
több mint 11 éve
Na és ki rúgta a győztes gólt? 😊Ezen a Paks-Diósgyőr meccsen csodásan látszik, hogy még magyar szinten is mennyire meglátszik, hogyha egy csapatnak edzője van, vagy csak egy bohóc ül a kispadon.Schleckinkább az a durva,hogy 1 nap alatt majd 4 tizedet esett a honvéd oddsa,a félidőben 1-0-nál mikor ránéztem 6x szorzó volt a honvédon.Persze hogy nyertek.Kenny
több mint 11 éve
De hozzászoktam már, hogy soha a büdös életbe nem lesz egy sorsolás/szavazás/döntés az UEFA részéről, ami ne lenne lezsírozva előre, vagy nem lehet olyan torna, akár EB, VB, BL, ahol a szánalmas bíráskodás miatt nem esne ki legalább 1-2 jobb csapat és ahol ne lenne balhé.Túl nagy üzlet ez ahhoz, hogy rábízzák a véletlenre.
Stez
Te rábíznád?
több mint 11 éve
Ezen a Paks-Diósgyőr meccsen csodásan látszik, hogy még magyar szinten is mennyire meglátszik, hogyha egy csapatnak edzője van, vagy csak egy bohóc ül a kispadon.Schleckinkább az a durva,hogy 1 nap alatt majd 4 tizedet esett a honvéd oddsa,a félidőben 1-0-nál mikor ránéztem 6x szorzó volt a honvédon.Persze hogy nyertek.
több mint 11 éve
Ezen a Paks-Diósgyőr meccsen csodásan látszik, hogy még magyar szinten is mennyire meglátszik, hogyha egy csapatnak edzője van, vagy csak egy bohóc ül a kispadon.