NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
148
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
40
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Szentes Lázár hatalmas mágus. Igazi jelképe a belterjes magyar edzői karnak. Mindenhol megégett ahol csak lehetett.
több mint 11 éve
ez a Diósgyőr az NB1 Eagles-e 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
És ezt hol hallottad?semmivel se nagyobb mint szezon elején....nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...csebi
nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
Eger elleni büntetés "Az MLSZ Biztonsági Szabályzat 28. §-ában a nézők tájékoztatására vonatkozó előírásokat megsértette azzal, hogy nem gondoskodott arról, hogy a nézők a mérkőzést megelőzően tudomást szerezhessenek a mérkőzést érintő valamennyi számukra fontos információkról különösen a tiltó rendelkezésekről és az őket érintő ellenőrzésekről. (Szabályzat 1. sz. melléklet) De nem volt tájékoztatás a stadionon kívül a hazai ill. a vendég szektorok elhelyezkedéséről. A hangosbemondó folyamatosan a pályakorláton belül tartózkodott, a gólokat követően buzdította a hazai szurkolókat. Az FT súlyosbító körülményként értékelte, hogy a sportszervezet az FSZ 14. § (3) bekezdése alapján visszaesőnek minősül."
reccs 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2013/04/15/24_millios_copypaste/Vélemények?
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
semmivel se nagyobb mint szezon elején....nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...
nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
😀😀😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
semmivel se nagyobb mint szezon elején....a csodás 3. félidő című rettenetben volt még bent paksiként, és ott feszegették hogy merre-tovább Paksról, és nem csak külföld volt. na mindegy, hát persze hogy Fradi szintű, más nincs is ebben az országban csak Fradi/nem Fradi szint.
Ha Kabát odamenne és rugdosná a gólokat ő is az lenne gondolom. 😀
mit írtam Szóza után?
több mint 11 éve
soha nem értettem ezt a Fradi-szintű (de ugyanígy az Újpest-szintű, meg Debrecen-szintű stb) minősítgetéseket, szvsz ezek iszonyat sznob jelzők.Én is remélem végre egy olyan játékos ,aki képes eldönteni egy meccset.Meg a Fradi táborból is csak azt hallani, hogy na Ő Fradi szintű játékos. Moniz respektje kurva nagy le is nyilatkozta, hogy azért szeretné egybe tartani ezt a társaságot. Én meg már bajnoki címet akarok ünnepelni. Megérdemelnénk.Kissnagyon bízom benne, hogy sikerül a csapatnak megtartani őt, hiánycikk ez a fajta mentalitás a mai NB1-ben. Sajnos.gamerkrBöde a király itt is,ott is 😉KissBödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=642345deyell
a csapat szintje az, amilyen teljesítményt a játékosok átlagosan mutatnak. ettől el lehet térni felfelé és lefelé, és akkor beszélhetünk pl. Fradi-szintű és nem Fradi-szintű játékosról.
Ferenczi is Fradi-szintű játékos volt épp akkor, aztán róla soha nem mondták ezt, pedig mégis csak fellőtte a társaságot az NB I-be.
amikor a Fradi tizenegyedik lett a bajnokságban, akkor nyilván a szurkolók minden második labdarúgóra azt mondták, hogy nem Fradi-szintű, pedig ez bullshit: pont Fradi-szintűek voltak. az is igaz, hogy ekkor a klub alulteljesített a hírnevéhez mérten, de ez már más kérdés...
több mint 11 éve
www.dailymotion.com/video/xz01ts_own-goal-vd-hoorn_sport?start=49#.UWvDmpyp_NQnem egy Tokody, de azért ő se rossz... 😀
|
több mint 11 éve
semmivel se nagyobb mint szezon elején....nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀
|
több mint 11 éve
látom az orca növöget, a beteges vonzódás is megvan a fekáliához 😛 Siófok mindíg tavasszal szívja fel magát, de ők azok akik általában melegben is bundát viselnek...pedig már fradi-sió után is jó állapotba voltak, de hát Dani megmondta, h bírják ezek és így is nyerni fognak...nyertek Ők is!!! óriási volt 😀Bödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
székletfehérvári barátom ez szar meccs volt??? balaton partiak amúgy nem voltak olyan rosszak, így játszottak volna ősszel is, simán bent maradnának...Divat
Böde meg simán el fog menni a Fraditól ha valaki rádob fél misit a fizujához. mert ő csakapaksmáshoznemismennesoha..
több mint 11 éve
pedig már fradi-sió után is jó állapotba voltak, de hát Dani megmondta, h bírják ezek és így is nyerni fognak...nyertek Ők is!!! óriási volt 😀Bödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
székletfehérvári barátom ez szar meccs volt??? balaton partiak amúgy nem voltak olyan rosszak, így játszottak volna ősszel is, simán bent maradnának...
|
több mint 11 éve
Két meccset nem tudnak egyszerre játszani azért. 😊BazzaniJaaaaaj jóvan, ez az új kiemelős eredmények.com állandóan megszívat 😒
több mint 11 éve
Én is remélem végre egy olyan játékos ,aki képes eldönteni egy meccset.Meg a Fradi táborból is csak azt hallani, hogy na Ő Fradi szintű játékos. Moniz respektje kurva nagy le is nyilatkozta, hogy azért szeretné egybe tartani ezt a társaságot. Én meg már bajnoki címet akarok ünnepelni. Megérdemelnénk.nagyon bízom benne, hogy sikerül a csapatnak megtartani őt, hiánycikk ez a fajta mentalitás a mai NB1-ben. Sajnos.gamerkrBöde a király itt is,ott is 😉KissBödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
Samaras játszott?
több mint 11 éve
nagyon bízom benne, hogy sikerül a csapatnak megtartani őt, hiánycikk ez a fajta mentalitás a mai NB1-ben. Sajnos.Böde a király itt is,ott is 😉KissBödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Bilbaoiak szétrúgják a Real játékosait, a bíró meg asszisztál hozzá.....
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Böde a király itt is,ott is 😉Bödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
Samaras játszott?
több mint 11 éve
deyell
11 702
Bödének meg a Fradinak gratulálok így tovább még az ezüst is meglehet nem gondoltam volna 😀dandeés még Madocsa is nyert két Böde góllal. 😊
adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=642345
choose life
több mint 11 éve
ezt a kurjongató faszfejet de lelőném a harmadik félidőben.
több mint 11 éve
kibaszom az ablakon a tv-t, ilyen fos bíráskodást életemben nem láttam... aguero két lábbal beletalpal David Luizba, semmi sárga/piros; Torrest meg úgy ráncigálják a 16-oson belül, hogy majdnem elszakad a meze, semmi 11-esDexxter TailorHa Brittaniában nem folyik vér, akkor szabályos.
több mint 11 éve
kibaszom az ablakon a tv-t, ilyen fos bíráskodást életemben nem láttam... aguero két lábbal beletalpal David Luizba, semmi sárga/piros; Torrest meg úgy ráncigálják a 16-oson belül, hogy majdnem elszakad a meze, semmi 11-es
több mint 11 éve
És miért lett elhalasztva?
több mint 11 éve
na, Demba Ba szépen bevágta 😊 hátha ettől feléled a Chelsea
több mint 11 éve
Pfejj, bazmeg, mennyire szarul játszik a Chelsea, hihetetlen. Szarul helyezkednek védekezésnél (emiatt lett a gól is), és hiába 4-2-3-1 a felállás, egyáltalán nincs középpálya. Demba ba egyedül elöl rohadt kevés, Ramires meg Lampard helyén borzalmas, alig van jó passza... nem mellesleg a bíráskodás is elég színvonaltalan.