Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Ekkora choker csapatot mint a Bologna... Szerencsétlen Nagy Ádi meg a mezőny egyik legjobbra volt, a lelkét kitette de a gólnál sajnos ő maradt le.
JayB
meg az is igaz, hogy ott a sarokban a hátvédnek nem szabad elengednie a támadót. nulla helyen megverik, ott vagy felrúgja, vagy feltartja az embert, vagy elveszi a labdát. más lehetőség nincs meccs végén.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
kellett a jenkiket beoltani a soccerrel, ugye kedves fifa?
 www.mlssoccer.com/post/2017/02/04/mls-begins-testing-video-assistant-referee-system-select-preseason-games
baggio
Úgy gondolom, az európai bajnokságoknak ez egy elég nagy fricska...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 300 — no es importante
kellett a jenkiket beoltani a soccerrel, ugye kedves fifa?
 www.mlssoccer.com/post/2017/02/04/mls-begins-testing-video-assistant-referee-system-select-preseason-games

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Aki valaha csak kicsit is focizott az szerintem nem igazán érti hogy lehet Így csapat szinten kompletten betlizni. 😊. De lehet simán az elsô után...4/4 szarul rúgta,

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Ezek a Hertha tizenegyesek legendásra sikerültek

több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 723
Ekkora choker csapatot mint a Bologna... Szerencsétlen Nagy Ádi meg a mezőny egyik legjobbra volt, a lelkét kitette de a gólnál sajnos ő maradt le.
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Es ha kleinheisler es fiola nem esik ki, a belgak ellen is lehetett vna keresnivalonk.
Adirotor
Ezt csak én érzem erősnek?
Mikey
B csapattal ikszeltunk portugalia ellen.
Az hogy nem volt kozeppalyank vegzetesnek bizonyult.
több mint 8 éve
Es ha kleinheisler es fiola nem esik ki, a belgak ellen is lehetett vna keresnivalonk.
Adirotor
Ezt csak én érzem erősnek?

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Azert az h a valogatotnal minden szar az egy eleg buta gondolat. Vegul is kijutottunk egy vilagversenyre ahol csoportelsok lettunk az europabajnok elott.

Az h Huszti Pinter alatt nem akart jatszani azt megertem, de Mikor jott Dardai (akivel egyutt is jatszott) akkor jot tett vna a valogatottnak ha visszajon, lattuk a belga meccsen mennyire nem volt kozeppalyank szmöre kiesesevel. Elfert volna az biztos, de megertem: nem akart segget csinalni a szajabol.

Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vegyes érzéseim vannak.
Nem hiszem, hogy olyan szarul állna anyagilag Szabi, hogy ezt a fél évet nem bírta volna ki. Azért az utóbbi években nem sűrűn jártak magyar játékosok top bajnokságok dobogójának közelében, BL-vagy El közelében sem.
Bár lehet, hogy nyáron már Filipovics nem tudta volna ennyire jó pénzért elpasszolni...
Szerintem ebben több volt még, egy picivel.
De nagyon becsülöm, hogy nem celebeskedik, nem nyilatkozgat össze - vissza, hanem teszi a dolgát.
Bárcsak több ilyen magyar futballista lenne..
több mint 8 éve
Huszt Li
alatriste
Évi 1 000 000 000 Ft-ot fog keresni. Megnyugtató, hogy kenyérre biztos lesz pénze.
Mikey
utolsó nagy szerződése. válogatottba már úgysem meg vissza, bajnokok nem lesznek, mit csináljon? megkeres így annyi pénzt, amennyiért 2020-ig gürcölhetett volna Frankfurtban. és legalább igazi kínai kaját ehet, nem csak utánzatot.
slowmotion
Nekem nincs bajom azzal, hogy visszament Kínába. Az ő korában már simán érthető, ha valakit a pénz motivál.

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ja, divat leszólni a pénzhajhász majmokat, vannak is elegen, én Dzsudzsáknál sem tudtam elfogadni sem az orosz, sem a török, sem a jelenlegi átigazolását, mert fiatalon, karrierje fénypontján ment el kurválkodni, és mindegyik alkalommal röhögve belehazudott az ember pofájába, hogy nem a pénz motiválta, csak a foci, és milyen jó bajnokságba megy, milyen tervei vannak, bla bla.

De Huszti az, akinél egy rossz szavam sem lenne, ő Németországban azért jó volt, igaz, hogy utána pénzelni ment ki, de legalább nem is hazudozott, mint a legtöbben, hogy ő biza a fociért megy, és onnan majd jól válogatott lesz! Szarik a kritikákra, ahol épp játszik, ott nyújtja azt, amit tud, a válogatott rég nem érdekli, tudja, hogy itt minden szar, nem is foglalkozik vele, nagy ívben elkerül itt mindent, az meg, hogy 33 évesen is még kifejezetten jó volt a Bundesligában, majd ezt követően tényleg elmegy levezetni brutális pénzért... Hát, megértem, és jól tette. Ő a nagypofájúakkal ellentétben nem padozik minden héten és őt nem adja kölcsön minden csapat fél év után, ahol megfordul.

Ja, és arról sem hallottam, hogy ne tudna akár angolul, akár németül, aztán makogna a csapattársaival, mint valami gyagyás.

Persze a magyar labdarúgást jellemzi, hogy ő 33 évesen még mindig a válogatott húzóembere lenne, és kb. az övé a legsikeresebb karrier, ami az elmúlt éveket illeti.
Stez
Mindennel egyet értek. A válogatott húzóembere rész kifejezetten fáj is. De én azért letoltam volna még azt a félévet, egy BL bronz vagy BL-t erő hely jól jött volna nagypapakorra mesélni, aztán jövőre menni pénzt keresni. Nyáron már a Frankfurtnak is kellett volna keresnie valami upgrade-et a helyére. Ha a Frankfurt most a 10. helyen lenne akkor nincs semmi belekötni valo.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 832 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja, divat leszólni a pénzhajhász majmokat, vannak is elegen, én Dzsudzsáknál sem tudtam elfogadni sem az orosz, sem a török, sem a jelenlegi átigazolását, mert fiatalon, karrierje fénypontján ment el kurválkodni, és mindegyik alkalommal röhögve belehazudott az ember pofájába, hogy nem a pénz motiválta, csak a foci, és milyen jó bajnokságba megy, milyen tervei vannak, bla bla.

De Huszti az, akinél egy rossz szavam sem lenne, ő Németországban azért jó volt, igaz, hogy utána pénzelni ment ki, de legalább nem is hazudozott, mint a legtöbben, hogy ő biza a fociért megy, és onnan majd jól válogatott lesz! Szarik a kritikákra, ahol épp játszik, ott nyújtja azt, amit tud, a válogatott rég nem érdekli, tudja, hogy itt minden szar, nem is foglalkozik vele, nagy ívben elkerül itt mindent, az meg, hogy 33 évesen is még kifejezetten jó volt a Bundesligában, majd ezt követően tényleg elmegy levezetni brutális pénzért... Hát, megértem, és jól tette. Ő a nagypofájúakkal ellentétben nem padozik minden héten és őt nem adja kölcsön minden csapat fél év után, ahol megfordul.

Ja, és arról sem hallottam, hogy ne tudna akár angolul, akár németül, aztán makogna a csapattársaival, mint valami gyagyás.

Persze a magyar labdarúgást jellemzi, hogy ő 33 évesen még mindig a válogatott húzóembere lenne, és kb. az övé a legsikeresebb karrier, ami az elmúlt éveket illeti.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Huszt Li
alatriste
Évi 1 000 000 000 Ft-ot fog keresni. Megnyugtató, hogy kenyérre biztos lesz pénze.
Mikey
utolsó nagy szerződése. válogatottba már úgysem meg vissza, bajnokok nem lesznek, mit csináljon? megkeres így annyi pénzt, amennyiért 2020-ig gürcölhetett volna Frankfurtban. és legalább igazi kínai kaját ehet, nem csak utánzatot.
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Véber nagyúr motiválja kapusát... 😀

streamable.com/e/yvcis?r=p
peach
Zseni.

"Én kedvelem Gyurit. Embert nem láttam még délután 2-kor olyan részegen, mint őt, ahogy a WestEnd-ben asztalon táncolt egy kávézóban.
Mondjuk ez 16 éve volt, lehet, hogy azóta nem csinál ilyeneket." 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Véber nagyúr motiválja kapusát... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Huszt Li
alatriste

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Huszt Li

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Közben Nikolics győztes gól Chicagoban.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tom Robbie Brady -» Burnley
Heisman Trophy
Burnley komoly csapat. Otthon 28 pont, idegenben 1.

Ehhez a Chelsea gólhoz. 20 éve fel sem vetődött volna Angliában, hogy szabálytalan volt. Egy valamire való védőt nem pofoznak le így egy párharcnál.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Bologna-Napoli 1-7 😮
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 405
Erdekes tapasztalat volt elmenni a Malaga -Espanyolra.
A meccs elott vettem meg a jegyet.SEMMILYEN okmanyt nem kertek.A beleptetesnel en huztam le a a codeot.Utana a biztonsagi ember megnezte a taskamat.Engem meg sem motozott.
Sztem ilyen egyszeruen nem tudtam volna megnezni egy magyar meccset.
Amugy a szekek kenyelmetlenek voltak.Rosszabb erzes volt mint egy fapados gep.
A ket tabor szurkoli leszartak egymast.Pedig nem sok minden valasztotta el oket .
Bonuszkent osszefutottam a videotonnal es valtottam par szot Juhasz Rolival.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ez bruttó.
Úgy meg már annyira nem durva.
Standard felsővezetői fizetés.
Külföldi sportolókhoz, focistákhoz képest sehol sincs.
Ráadásul ez a top10.
A magyar focista átlagfizetés az NB1-ben szerintem nincs annyi, mint amit egy jobb IT-s megkeres.
Sobri Jóska
A kulonbseg hogy az IT-s magas szinten muveli a dolgat 😀
Adirotor
Persze, csak jelezni akartam, hogy maguk a nettó összegek, amit hazavisznek nem olyan magasak, túlzó a "brutális fizetésekről" szóló cikk.
A teljesítménnyel persze egyáltalán nincsenek arányban, de ezt a cikk se firtatta, én se teszem.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 832 — Whoops, looks like something went wrong.
Kipukkadt a Pool, most már Manéval sem akar sikerülni semmi. Mióta a Firmino, Coutinho párosnak elöl nem megy a góllövés, szenved a csapat. Bajban van Klopp. De alapból nincs meg az ötlet a támadójátékban, helyzeteket sem tudnak kialakítani.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Már amikor lekönyökölte lehetett látni hogy nem kicsit kapott Bellerín, mivel normális ember nem így esik le..Iszonyat szarok idén a bírók.
Coolearie
PL-ben sajnos mindig is azok voltak :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."