Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/21223442_1434469259963665_5580898070838640640_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=PamJToti5OQQ7kNvwFWJt9-&_nc_oc=AdlA4JLmjrsvzCpTTTyq-WAury_AHqiX_oyDZpsF5AXpa7eGux8SmYDoZWqpagadlTM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=V2tqu-BztB30m4Pzo5QgtA&oh=00_AfvHQc_5EoZ8d03WxGy4vBmG7OqCEqHj5Wd7cyRmey4QEQ&oe=69A79169
62.721 Aufrufe · 1.573 Reaktionen | 2017.08.27. Videoton - Ferencváros Mészáros hol van a villany ? | Hungarian Fanatics
2017.08.27. Videoton - Ferencváros Mészáros hol van a villany ?

zseniális 😀

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 034
Szóval a Puskás Eszékről igazol csatárt,és az Eszékiek a Fehérvárból pótolják.Aha.Értem.Lehetne kevésbe feltűnőbben srácok?😀
Kenny
Mi a faszom a pénzmosás, ha nem ez... 😡

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Szóval a Puskás Eszékről igazol csatárt,és az Eszékiek a Fehérvárból pótolják.Aha.Értem.Lehetne kevésbe feltűnőbben srácok?😀
Kenny
No de minek?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
Alex Oxlade-Chamberlain érkezik 35 millió fontért, hat évre ír alá. Középen számít rá Klopp, szóval ott akkor megvagyunk.
Mikey
Úgy volt hogy a Cselzihez megy.
Coolearie
Az Arsenal inkább nekik adta volna el, de Oxlade-Chamberlain Liverpoolba akart igazolni.

A "Sanches to Swansea" deal nagyon mókás. 😊

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Alex Oxlade-Chamberlain érkezik 35 millió fontért, hat évre ír alá. Középen számít rá Klopp, szóval ott akkor megvagyunk.
Mikey
Úgy volt hogy a Cselzihez megy.
Közben.
Renato Sanches(kölcsön)-->Swansea
Grzegorz Krychowiak(kölcsön)-->WBA
Na ez a mélyrepülés kéremszépen
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 837 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mikey
darabra lehet... Ox pont középen nem tud játszani, mert se a technikai tudása nincs meg hozzá sem a football iq-ja nem a legmagasabb 😊
ZERO_L
Oxlade király lesz Klopp alatt. Meglássátok!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Mikey
darabra lehet... Ox pont középen nem tud játszani, mert se a technikai tudása nincs meg hozzá sem a football iq-ja nem a legmagasabb 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Egyébként nem vagyok Juve szurkoló én egy sajnos valóban leszálló csapatnak szurkolok (Arsenal). Bonuccival állítólag mindenki összeveszett és bomlasztotta az öltözőt, ezért kellett mennie. A klasszisokhoz én még odatennék Pjanicot is, valamint Alex Sandrot, aki top3 a posztján röhögve.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
Szó sincs még semmi megegyezésről Can és a Juve között. Egyenlőre annyi a biztos, hogy nyáron lejár a szerződése. De még van remény a megtartására. Bár a tény, hogy jövő nyáron jön Keita felvet némi aggodalmat.
alatriste
azért Can egy nagyon érdekes játékos. eladtuk a Bayernek (vagy a Leverkusen lerabolt minket), és félve attól, hogy 1 évvel később kihasználjuk az opciót visszavesszük a Leverkusenből minimális összegért, inkább elment egy angol középcsapatba. ezzel kiszúrt a kvázi nevelő csapatával, azzal a csapattal, aki kockázatot vállalva lehetőséget adott neki, és végső soron saját magával is. félt attól, hogy visszavesszük, és nem kap bizonyítási lehetőséget majd.
pedig elég lett volna házon belül szétnézni, hogy anno Lahm és Alaba is saját érdekében ment másik csapathoz, teret adva nekik a fejlődésre folyamatos játék mellett, így jobb játékosok lehettek, amit aztán kamatozhattak volna nálunk.
2015-ben ha jött volna, akkor sztem az Alonso és Kimmich összesen közel 75 meccséből lazán juthatott volna neki minimum 25-30, de inkább több. sőt ha visszajött volna, szerintem Kimmichet nem is vettük volna meg vagy visszadobtuk volna kölcsönbe 1 évre, de vszeg Vidalra sem lett volna szükségünk 48 meccsen játszott volna. simán lett volna helye nálunk csak (ebben az évben volt, hogy Lahm csomót játszott középpályán is) ahelyett, hogy várt volna még egy évet, inkább lelépett egy akkor jóval gyengébb, nemzetközi kupában nem jelentős csapathoz.
most ezek után igazán röhögnék, ha eljönne onnan ingyen, mikor talán úgy néz ki újra tényezők lesznek mind az angol, mind az európai porondon egy leszálló ágban lévő Juventushoz, amely nyáron szépen kiárusított. neki is amúgy Filipovics lenne a menedzsere?
csebi
????
Elment Bonucci, Lemina és Dani Alves ez ám a nagy kiárusítás. Közben érkezett Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio, Douglas Costa. Micsoda mélyrepülés vette kezdetét 😀
Sebii
Mondjuk szerintem nincs igazad azzal, amit sugallni akarsz, mert en is ugy latom, hogy a Juventus az elmult ket evben csak egyre lejjebb adja. Itt nem a nevekrol van szo, hanem arrol, hogy Bonuccinal is lazan hagytak, hogy a jatekos jojjon ki gyoztesen az egeszbol, es a vilag egyik legjobbjat elengedtek potom 40 millio euroert. Egy olyan atigazolasi idoszakban, ahol nulla Soton vedoket nem adnak 70 millioert, ahol naby Keitakert kirohogik a 70 millios ajanlatot, ahol egyszezonos jatekosokert rohogve 100 milliokat kernek.

Pogbanal is a Juventus jatszotta az alarendelt szerepet, vegig Pogba es Raiola diktalt. En kisse azt erzem manapsag, hogy nem eleg kemeny a vezetoseg, es igenis gyengult a csapat a nyaron, Bonucci helyen meg mindig akkora a lyuk, hogy arra szavakat nem talalok.

Raadasul mar egyren tobb oldal hozza le, hogy Marchisionak is fasza kivan Allegrivel, o is tavozna. Elobb-utobb itt ki fog borulni a bili, mint ahogy Bonucci sem arulta el konkretan, mi van, de amikor egy hozza hasonlo, amugy eleg korrekt burkoltan lefikazza a vezetoseget, akkor lehet, hogy tenyleg nem okes valami.

Most azt erzem, hogy a Juventus pont annyit gyengult, hogy a Serie A-t rohogve megnyerje, de a BL-ben peldaul keresnivaloja sem lesz egy kicsit is jobb csapat ellen. Nyilvan ha kap egy konnyu sorsolast, tovabbmegy, de amugy szerintem is egyertelmuen gyengultel. DS-t meg Milan-szurkolokent is korberohogom, Santon 2.0, oriasi tehetsegbol nulla, Douglas Costa egy fasz, Bernardeschi nem erosites, az ugyanis nem erosit a csapaton, aki nem jatszik, o pedig nem fog elegendo jateklehetoseget kapni.

Nalam a Higuain-féle hangulatemberek alapbol veszelyesek. Ha most vegignezek a kereten, akkor a mindjart lekoszono Buffon mellett Chiellini es Dybala az, akikre ra mernem fogni, klasszisok, de elobbivel kapcsolatban most derulget ki majd ki, hogy Bonucci nelkul azert ez a Juve-vedelem igencsak tud hibazni. Persze Chiellini ettol meg top vedo. De nem tudom, nekem ez a Juventus most keves. Olyan only Serie A team.

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Szó sincs még semmi megegyezésről Can és a Juve között. Egyenlőre annyi a biztos, hogy nyáron lejár a szerződése. De még van remény a megtartására. Bár a tény, hogy jövő nyáron jön Keita felvet némi aggodalmat.
alatriste
azért Can egy nagyon érdekes játékos. eladtuk a Bayernek (vagy a Leverkusen lerabolt minket), és félve attól, hogy 1 évvel később kihasználjuk az opciót visszavesszük a Leverkusenből minimális összegért, inkább elment egy angol középcsapatba. ezzel kiszúrt a kvázi nevelő csapatával, azzal a csapattal, aki kockázatot vállalva lehetőséget adott neki, és végső soron saját magával is. félt attól, hogy visszavesszük, és nem kap bizonyítási lehetőséget majd.
pedig elég lett volna házon belül szétnézni, hogy anno Lahm és Alaba is saját érdekében ment másik csapathoz, teret adva nekik a fejlődésre folyamatos játék mellett, így jobb játékosok lehettek, amit aztán kamatozhattak volna nálunk.
2015-ben ha jött volna, akkor sztem az Alonso és Kimmich összesen közel 75 meccséből lazán juthatott volna neki minimum 25-30, de inkább több. sőt ha visszajött volna, szerintem Kimmichet nem is vettük volna meg vagy visszadobtuk volna kölcsönbe 1 évre, de vszeg Vidalra sem lett volna szükségünk 48 meccsen játszott volna. simán lett volna helye nálunk csak (ebben az évben volt, hogy Lahm csomót játszott középpályán is) ahelyett, hogy várt volna még egy évet, inkább lelépett egy akkor jóval gyengébb, nemzetközi kupában nem jelentős csapathoz.
most ezek után igazán röhögnék, ha eljönne onnan ingyen, mikor talán úgy néz ki újra tényezők lesznek mind az angol, mind az európai porondon egy leszálló ágban lévő Juventushoz, amely nyáron szépen kiárusított. neki is amúgy Filipovics lenne a menedzsere?
csebi
????
Elment Bonucci, Lemina és Dani Alves ez ám a nagy kiárusítás. Közben érkezett Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio, Douglas Costa. Micsoda mélyrepülés vette kezdetét 😀
Sebii
Bonucci 45 meccs és több, mint 3700 perc. nem volt olyan középső védőtők rajta kívül, aki 2800 perc felett játszott volna.
Lemina is letolt közel 1300 percet, azért hasznos kiegészítő ember volt.
Dani Alves is letolt röpke bő 2500 percet a jobb oldalon. azért nem mindig a szám a lényeg, mert sztem Dani Alvest és Bonuccit nagyon meg fogjátok érezni.
Costáról már írták, kifejezetten rossz cserét csináltatok így ha Coman-Costa párhuzamot nézzük. Matuidi sztem el kezd szépen hanyatlani, De Scigliot meglátjuk. egyik névtől sem esek hasra, egyik játékostól sem erősödtök szerintem.

a kiárusítás erős kifejezés volt, de az, hogy leszálló ágba kerültök, azt tartom, ha csak nem kezdtek el varázsolni új embereket.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Nyilván, ezekkel tisztában vagyok, de azt hittem a pofátlanságnak is van határa. Tévedtem. Nincs. Egészen elképesztő.
gabokocka
a magyarfocsi az Magyarország, csak kicsiben. ki gondolta volna?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
????
Elment Bonucci, Lemina és Dani Alves ez ám a nagy kiárusítás. Közben érkezett Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio, Douglas Costa. Micsoda mélyrepülés vette kezdetét 😀Sebii
Azért DS-t perpill nem hívnám erősítésnek semmiképpen sem. 😀 Ahhoz elég sokat kell javulnia, ha egyáltalán képes rá. Ellenben a ma orvosira érkező Höwedes már erősítés.
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Az konkrétan már mi a faszom, hogy a felcsút albán, horvát válogatott játékosokat igazol nemzetközi kupában szerepelt csapatokból? Mi lóvé lehet ott?
gabokocka
Eszékről jött, gondolom nem volt pénzmozgás csak papíron...
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
alatriste
csebi
????

Szerkesztette: Sebii
több mint 8 éve
Az konkrétan már mi a faszom, hogy a felcsút albán, horvát válogatott játékosokat igazol nemzetközi kupában szerepelt csapatokból? Mi lóvé lehet ott?
gabokocka
Egyrészt, másrészt kicsit ellentmondásos hogy egy akadémia albánt igazol.

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Nyilván, ezekkel tisztában vagyok, de azt hittem a pofátlanságnak is van határa. Tévedtem. Nincs. Egészen elképesztő.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabokocka
szerinted ahol a takarítónak is félmilliós fizetést adnak, ott mennyit kaphat egy fodballista?

egyébként a megoldás leginkább három betű, t-vel kezdődik és ao-ra végződik.

illetve még azt is el tudom képzelni, hogy a pálya mellett hirdető szponzor eszement összeget tol bele a csapatba (mint amikor a Shitty szponzorai megvették a stadion névhasználatát erősen - értsd: többszörösen - túlárazott összegért, hogy így ne minősüljön tulajdonosi pénznek a költségvetésben, és ne legyen belőle probléma) - megteheti, mert a főnök emberei úgyis ellátják elég munkával, és többszörösen visszajön neki.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
gabokocka
Konkrétan a te pénzed 😊
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
"BREAKING: Emre Can megállapodott a Juventus-szal, hogy jövő nyáron, a szerződése lejártakor ingyen igazol a torinói együtteshez. (La Gazzetta dello Sport)"
Ha igaz is, mekkora move. Pjanic, Matuidi, Can, úú milyen sor.
Bár nemtudm hogy a "szurkolók" körében ezért miért nevezik szarházinak, meg gerinctelen féregnek, lejár a szerződése, innentől ez már az ő szíve-joga hova megy.
Coolearie
szerződés lejárta előtt fél évvel lehet tárgyalni erről csak.
Amadeus
aha. Bayern és Lewandowski megvan?
slowmotion
Ment is a balhé miatta
Amadeus
ja persze. de mi lett a vége? kizárták a Bayernt az átigazolásokból fél/egy évre? ugyanmár.
és ráadásul nem is lehet semmit tenni ellene, mert nem lehet lehallgatni az ügynököket, mert az törvényt sért. szar rendszer, de legalább nehezen változtatható, ha egyáltalán.
slowmotion
az tény, hogy nem volt szép, de ha jól tudom velünk egyúttal a Real is ment érte, megkereste stb. de mégsem volt azért felháborodva senki.
hozzáteszem, hogy mi nem kevés pénzt letettünk volna érte már 1 évvel korábban is, de a Dortmund nem volt hajlandó elfogadni. aki üzletvezetőként érzelmek alapján dönt az üzletével kapcsolatban, nem pedig a racionális megközelítés híve az ne is lepődjön meg, ha csődbe is megy, mint ahogy anno a BVB is (ezt talán Jóska is meg tudja erősíteni). melyik csapat is volt akkor, aki megmentette a BVB-t. ha ott mi nem segítünk neki, akkor a BL helyett most készülhetnének pl. a Bonner Sc elleni rangadóra.
csebi
én ezt nem vitatom, csak azt említettem meg a mi kedves Aminknak, hogy hiába a szabályozás, még a kedvenc csapata is büntetlenül ki tudja játszani.
azt, hogy a nagyobb csapatok ezt mind megcsinálják, ez igazából nem is meglepő - mint ahogy az sem, hogy egyiket sem kaszálták el még emiatt.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
"BREAKING: Emre Can megállapodott a Juventus-szal, hogy jövő nyáron, a szerződése lejártakor ingyen igazol a torinói együtteshez. (La Gazzetta dello Sport)"
Bár nemtudm hogy a "szurkolók" körében ezért miért nevezik szarházinak, meg gerinctelen féregnek, lejár a szerződése, innentől ez már az ő szíve-joga hova megy.
Coolearie
Amadeus
slowmotion
Ment is a balhé miatta
Amadeus
ja persze. de mi lett a vége? kizárták a Bayernt az átigazolásokból fél/egy évre? ugyanmár.
és ráadásul nem is lehet semmit tenni ellene, mert nem lehet lehallgatni az ügynököket, mert az törvényt sért. szar rendszer, de legalább nehezen változtatható, ha egyáltalán.
slowmotion
az tény, hogy nem volt szép, de ha jól tudom velünk egyúttal a Real is ment érte, megkereste stb. de mégsem volt azért felháborodva senki.
hozzáteszem, hogy mi nem kevés pénzt letettünk volna érte már 1 évvel korábban is, de a Dortmund nem volt hajlandó elfogadni. aki üzletvezetőként érzelmek alapján dönt az üzletével kapcsolatban, nem pedig a racionális megközelítés híve az ne is lepődjön meg, ha csődbe is megy, mint ahogy anno a BVB is (ezt talán Jóska is meg tudja erősíteni). melyik csapat is volt akkor, aki megmentette a BVB-t. ha ott mi nem segítünk neki, akkor a BL helyett most készülhetnének pl. a Bonner Sc elleni rangadóra.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Coolearie
Amadeus
slowmotion
Ment is a balhé miatta
Amadeus
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Coolearie
Amadeus
slowmotion
Ment is a balhé miatta