NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBnemcsak a bwin, hanem minden sportfogadás reklám tiltott a mezeken úgy emlékszem
több mint 11 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBmert itt BLose van nekik
több mint 11 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?
több mint 11 éve
na kb ezért ültem le 20.40kor a tv elé 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jó, most már pottyanhat a Madrid... Még 2 kell, 15 perc, gyerünk. 😀
több mint 11 éve
Hasszan Sas 😀 mekkora sztár volt a 2002-es VB-n!közben meccs van!!!!!4
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
pfú Snejder, megnyugtathatott volna hogy jönni fog a tippmixem.... 😀 (ezt Xanyi simán bebombázza)
több mint 11 éve
Eboue felborította a kaput hogy a törökök is örüljenek valaminek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
0:1 Kár! pedig reménykedtem egy izgalmas kis meccseben...nálam dettó,leülök,na mondom egy 1-0 hangrobbanást és utána az őrjöngést úgy meghallgatnám erre 1 percre rá CR ilyen gagyi elkerülhető gólt lő. gyenge ez a galata.
W. Sneider frizurája viszont mint egy újszülöttön a magzatmáz kb...yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
0:1 Kár! pedig reménykedtem egy izgalmas kis meccseben... W. Sneider frizurája viszont mint egy újszülöttön a magzatmáz kb...
több mint 11 éve
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.Néha azt érzem a Bayern vénjein hogy muszáj valami faszságot kitalálniuk és bemondaniuk, mert különben figyelem hiányosak lennének
(...)Amadeus91
több mint 11 éve
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.elgurult a gyógyszer...
(...)Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.(...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
rohadt büdös makker city.davemayerigazából helyzetet se nagyon dolgozunk ki. legalábbis én nem emlékeszem.
kegyetlen szarul játszottunk, mindenfajta motiváció nélkül. érthetetlen volt számomra, hogy miért nem változtat fergie, mikor látványosan nem volt semmi lendület a csapatban. igazából tök mindegy az eredmény, de én is azt szerettem volna látni, hogy egy terhektől megszabadult együttes gálázik egy jót és nem az eredmény tartására rendezkedik be.
van persie labdák nélkül sose fog megélni, rooney meg olyan kondiban van mint én kb, giggs meg teljesen súlytalan volt, a réti nigger yaya toure kb kétszer akkora egymagában.
jones fejét abszte megértem, kb így néztem én is:
img849.imageshack.us/img849/5320/jones1z.jpg
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2013/04/08/a_hanyas_budos_nem_az_izlandi_munka/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
itt most alapvetően nem is a bajnokság volt a fontos (bár pont tavaly szívtak egy orbitálisan nagyot),hanem tényleg a presztízs. Ha még állna a MU a BL-ben akkor ezt a defenzív,döntetlenre játszó taktikát megértem, Giggs szerepeltetését is, de így elég gáz volt, kicsit szánalmasnak tartom hogy egy olyan csapatnak amely 15 ponttal vezet az ellenfelénél védekezésre rendezkedik be és várja a meccs végét. Pont most gondoltam azt hogy Fergie "elengedi a gyeplőt" és felszabadultan hagyja a csapatot játszani,kiszolgálni a közönséget. Ha így kaptunk volna ki azt mondom legalább játszottunk nem izzadságszagúan szenvedtünk. Pláne úgy nem értem ezt hogy a mostani védelem nyomokban sem red wall (a gólok számában legalábbis biztosan nem). Lehetett volna egy igazi ki-ki meccs erre gyakorlatilag hazai pályán feladtuk a győzelem reális esélyét, amikor döntetlenre állt a meccs előre nagyon keveset játszottak. A meccs képe egy az egyben olyan volt mint a tavalyi City-MU 1-0, ott is döntetlenre mentünk és ki is kaptunk. Érdekes az őszi City-MU-n sokkal agilisebbek voltunk elől meg is volt az eredménye.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hát nem lesz büszke erre a meccsre, az tuti, de szerintem félgőzzel is simán behúzza a United ezt a bajnokságot 😊 az viszont tényleg gáz, hogy még a presztízs miatt sem voltak kezdeményezőbbek, mert egy kis koncentrációval simán ki lehetett volna ikszre hozni. de a 12 pont még mindig 12 pont 😀az igen,de Agüero jól csinálta.rohadt büdös makker city.davemayera 2. gól inkább a védelmen múlt 😊Dexxter Tailor
De rühellem amikor Fergie azt hiszi egy olasz középcsapat vagyunk...
annyira várható volt hogy ha magunkra húzzuk őket akkor kikapunk. Giggs azért nem tudom mit keresett a pályán,nem volt formában megint.Kagawát meg beküldi 1 percre úgy hogy általában egy félidő nem elég neki hogy bemelegedjen... ezt a meccset is csúnyán elcseszte az Öreg, azért szégyen ez a vereség 😕davemayer
több mint 11 éve
az igen,de Agüero jól csinálta.rohadt büdös makker city.davemayera 2. gól inkább a védelmen múlt 😊Dexxter Tailor
De rühellem amikor Fergie azt hiszi egy olasz középcsapat vagyunk...
annyira várható volt hogy ha magunkra húzzuk őket akkor kikapunk. Giggs azért nem tudom mit keresett a pályán,nem volt formában megint.Kagawát meg beküldi 1 percre úgy hogy általában egy félidő nem elég neki hogy bemelegedjen... ezt a meccset is csúnyán elcseszte az Öreg, azért szégyen ez a vereség 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
rohadt büdös makker city.davemayera 2. gól inkább a védelmen múlt 😊
több mint 11 éve
remekül kiengedtük a győzelmet a kezünkből,azzal hogy hernyó kihagyta a tizit..
több mint 11 éve
rohadt büdös makker city.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
valszeg rossz leszvan der Vaart átnyergelt az asszonyrólKanye West csajára ment rá (Kim Kardashian) aki épp terhes? Vagy csak a második kép rossz?Matthew99
az asszony legjobb barátnőjére
aki Khalid Boulahrouz (ex-csapattárs) ex-neje.
jó kis szappanopera.Amadeus91
ő tuti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
van der Vaart átnyergelt az asszonyrólKanye West csajára ment rá (Kim Kardashian) aki épp terhes? Vagy csak a második kép rossz?
az asszony legjobb barátnőjére
aki Khalid Boulahrouz (ex-csapattárs) ex-neje.
jó kis szappanopera.Amadeus91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy vagytok vele, de olyan fojtogató a légkör a hazai soccerben.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.