Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mbappe kölcsön-->PSG
több mint 8 éve
Elvileg Csáncsi marad.jah a 2 csapat már egymás tenyerébe csapott, most Lemaron múlik mi lesz92 millió fontos összeget tettek a Monaconak. Ez a Monaconak ajándék lenne, ők is tudják ennyit nem ér. Kiderül mi lesz belőle.Csáncsi 55+5 pénz ellenében jöhet Citybe. Ennyit megér, persze csak úgy ha játékos nincs a deal-be.az elvileg még bukhat a Lemar - Senal házasságon
Coolearie
Negritis
Coolearie
Negritis
több mint 8 éve
jah a 2 csapat már egymás tenyerébe csapott, most Lemaron múlik mi lesz92 millió fontos összeget tettek a Monaconak. Ez a Monaconak ajándék lenne, ők is tudják ennyit nem ér. Kiderül mi lesz belőle.Csáncsi 55+5 pénz ellenében jöhet Citybe. Ennyit megér, persze csak úgy ha játékos nincs a deal-be.az elvileg még bukhat a Lemar - Senal házasságon
Coolearie
Negritis
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
92 millió fontos összeget tettek a Monaconak. Ez a Monaconak ajándék lenne, ők is tudják ennyit nem ér. Kiderül mi lesz belőle.Csáncsi 55+5 pénz ellenében jöhet Citybe. Ennyit megér, persze csak úgy ha játékos nincs a deal-be.az elvileg még bukhat a Lemar - Senal házasságon
Coolearie
Negritis
több mint 8 éve
Csáncsi 55+5 pénz ellenében jöhet Citybe. Ennyit megér, persze csak úgy ha játékos nincs a deal-be.az elvileg még bukhat a Lemar - Senal házasságon
Coolearie
több mint 8 éve
Csáncsi 55+5 pénz ellenében jöhet Citybe. Ennyit megér, persze csak úgy ha játékos nincs a deal-be.
több mint 8 éve
Senal tán tolt egy 90 millás ajánlatot Lemarért
több mint 8 éve
www.24liveblog.com/show?img=//cdn6.24live.co/images/2017/08/31/1504184992335193.pngBomba Signing. Gratulálok!
Negritis
több mint 8 éve
www.24liveblog.com/show?img=//cdn6.24live.co/images/2017/08/31/1504184992335193.png
több mint 8 éve
Ertem. Tehat azt mondtam egy eve, miutan par honap utan a vilag legerosebb keretevel nyerni tudott, hogy szerintem tul van misztifikalva a zsenije, szoval ez azt jelenti, hogy most is szar szakembernek gondolom.Szerintem meg nem. Na puff.mondjuk szerinted Zidane se jó edző :d , na puff.
Egyébként ha az elmúlt években topcsapatban játszott volna, akkor szvsz bőven megkapná a top5 besorolást Ricardo Rodríguez is. Mert amit nyújt a pályán, az nem semmi.
Stez
eaglesmcnabb
Ertem. Jogos. Jol van. Oke. 8-D
több mint 8 éve
Szerintem meg nem. Na puff.mondjuk szerinted Zidane se jó edző :d , na puff.
Egyébként ha az elmúlt években topcsapatban játszott volna, akkor szvsz bőven megkapná a top5 besorolást Ricardo Rodríguez is. Mert amit nyújt a pályán, az nem semmi.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Valamint Origi a Wolfsburghoz kölcsönbe. Én az említettekre reagáltam. 😉Sakho még elvileg távozik a Palacehozkiváncsi vagyok mi lesz Cou, Lemar és van dick sorsaA tűzhöz közel lévők tweetjei szerint marad mindenki a helyén, mégha Michael Edwards nagyon lelkesen dolgozik is a szerződések tető alá hozásán.
Negritis
Mikey
Negritis
Az olyan "kereten kívülieket" mint Markovic vagy Bogdán nem is említem. Illetve mégis. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Sakho még elvileg távozik a Palacehozkiváncsi vagyok mi lesz Cou, Lemar és van dick sorsaA tűzhöz közel lévők tweetjei szerint marad mindenki a helyén, mégha Michael Edwards nagyon lelkesen dolgozik is a szerződések tető alá hozásán.
Negritis
Mikey
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok mi lesz Cou, Lemar és van dick sorsaA tűzhöz közel lévők tweetjei szerint marad mindenki a helyén, mégha Michael Edwards nagyon lelkesen dolgozik is a szerződések tető alá hozásán.
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
OxCh közben hivatalosan is nálunkkiváncsi vagyok mi lesz Cou, Lemar és van dick sorsa
több mint 8 éve
te se láttad Moreno-t eleget a pályán !!!! 😀Pontosan.Marcelot nem lehet összehasonlítani senkivel,ő a legkomplexebb balbekk ma a fociban.hosszabbitas.hu/wp-content/uploads/2017/06/alex-sandro-marcelo-stats-ps_11s0xhqp5t2sfzvie2dpchuad.pngha jól látom csak a bajnokikat vették figyelembe. azért a spanyol és az olasz bajnokság rohadtul nem egy szint. ennyi erővel idevehetnénk Korhut Misit az összehasonlításba ...
empty taxi
csebi
Kenny
több mint 8 éve
Szerintem meg nem. Na puff.Pontosan.Marcelot nem lehet összehasonlítani senkivel,ő a legkomplexebb balbekk ma a fociban.hosszabbitas.hu/wp-content/uploads/2017/06/alex-sandro-marcelo-stats-ps_11s0xhqp5t2sfzvie2dpchuad.pngha jól látom csak a bajnokikat vették figyelembe. azért a spanyol és az olasz bajnokság rohadtul nem egy szint. ennyi erővel idevehetnénk Korhut Misit az összehasonlításba ...
empty taxi
csebi
Kenny
több mint 8 éve
Közben az átigazolási piac utolsó napja, és még mindig nem jött senki Madridba!és már vszeg nem is fog. amúgy a PSG "megmentett" titeket. tény, hogy nem is nagyon volt szükségetek Mbappére (főleg nem annyi pénzért), valamint a párizs is inkább magánál tartja mint, hogy nyolcaddöntőben ellenük jöjjön be csereként Madridban. így, hogy nem vettétek meg, folytattátok az utóbbi 3-4 év politikáját, ami megsüvegelendő. nálam amúgy ti vagytok újra a BL esélyesei.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Pontosan.Marcelot nem lehet összehasonlítani senkivel,ő a legkomplexebb balbekk ma a fociban.hosszabbitas.hu/wp-content/uploads/2017/06/alex-sandro-marcelo-stats-ps_11s0xhqp5t2sfzvie2dpchuad.pngha jól látom csak a bajnokikat vették figyelembe. azért a spanyol és az olasz bajnokság rohadtul nem egy szint. ennyi erővel idevehetnénk Korhut Misit az összehasonlításba ...
empty taxi
csebi
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
"dribbles won" is kimaradt, amiben messze a legjobb Marcelo. Ettől persze nem lesz szarabb Alex Sandro, csak úgy megjegyeztem. Szerintem amúgy nem gyengült azért annyira a Juve, pl. Matuidi simán lehozza azt amit Pogba bármikor.
Közben az átigazolási piac utolsó napja, és még mindig nem jött senki Madridba!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
hosszabbitas.hu/wp-content/uploads/2017/06/alex-sandro-marcelo-stats-ps_11s0xhqp5t2sfzvie2dpchuad.pngha jól látom csak a bajnokikat vették figyelembe. azért a spanyol és az olasz bajnokság rohadtul nem egy szint. ennyi erővel idevehetnénk Korhut Misit az összehasonlításba ...
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
hosszabbitas.hu/wp-content/uploads/2017/06/alex-sandro-marcelo-stats-ps_11s0xhqp5t2sfzvie2dpchuad.png

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egyébként nem vagyok Juve szurkoló én egy sajnos valóban leszálló csapatnak szurkolok (Arsenal). Bonuccival állítólag mindenki összeveszett és bomlasztotta az öltözőt, ezért kellett mennie. A klasszisokhoz én még odatennék Pjanicot is, valamint Alex Sandrot, aki top3 a posztján röhögve.ha bal bekként vesszük számításba, akkor akik hirtelen jobbak, mint ő:
Sebii
Marcelo, Alaba, Filipe Luis.
több mint 8 éve
Visszatérve erre a Can -> Juve történetre, én vhol megértem. Marchisio, Khedira, Matuidi mind 30+ éves játékos a posztján, a jövő az övé egy olyan csapatban, amely az elköv 5 évben kb. 100% h BL-résztvevő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sanches -» SwanseaKemény lesz neki a PL-ben, főleg "kis"csapatnál
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz