Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Már amikor lekönyökölte lehetett látni hogy nem kicsit kapott Bellerín, mivel normális ember nem így esik le..Iszonyat szarok idén a bírók.
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Ő nem értek már 1-2 éve a focihoz, de akárhova is ugrott fel akárhonnan az akkor sem lehet szabályos ha könyökkel kiütöd a másik embert. Az meg külön szimpatikus volt, hogy vissza se nézett, hogy szerencsétlen bellerin még életben van e hanem rohant cibáltatni magát a szzrkolókhoz...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hahahah Diego te önző féreg, meg is érdemled.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mindkettőnek fent volt a keze, de Bellerin kb helyből ugrott, Alonso meg méterekről sprintelt oda a felugrás előtt. Ettől függetlenül szerintem is ez erősen gyanús, hogy szabad lett volna kifele. Cech üthette vna jobb helyre is (bár nagy védés volt), de nem oszt nem szoroz, szabadnak kellett vna lennie, veszélyes játékért. Még ha labdára is ment Marcos :\
Borbinho
nemtudom én vagyok-e túl bíráló a saját (kedvenc) csapatommal, vagy az angol kommentátorok szopják a f*szunkat, mert szerintük ez egy 50-50 volt, és ilyen helyzetben belefért, mert ők is azzal érvelnek, hogy Alonso csak a lasztit nézte, és jóval magasabbra ugrott, ezért volt fentebb a keze

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mindkettőnek fent volt a keze, de Bellerin kb helyből ugrott, Alonso meg méterekről sprintelt oda a felugrás előtt. Ettől függetlenül szerintem is ez erősen gyanús, hogy szabad lett volna kifele. Cech üthette vna jobb helyre is (bár nagy védés volt), de nem oszt nem szoroz, szabadnak kellett vna lennie, veszélyes játékért. Még ha labdára is ment Marcos :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
Nincs valakinek értékelhető streame? Firstrowra vírusokat ír egy pár hete, és megöli a gépemet...
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Marcos Alonso kiütötte Bellerin, de a gól az szabályos, 1-0 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ez bruttó.
Úgy meg már annyira nem durva.
Standard felsővezetői fizetés.
Külföldi sportolókhoz, focistákhoz képest sehol sincs.
Ráadásul ez a top10.
A magyar focista átlagfizetés az NB1-ben szerintem nincs annyi, mint amit egy jobb IT-s megkeres.
Sobri Jóska
A kulonbseg hogy az IT-s magas szinten muveli a dolgat 😀

Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 300 — no es importante
A magyar focista átlagfizetés az NB1-ben szerintem nincs annyi, mint amit egy jobb IT-s megkeres.
Sobri Jóska
van annyi, a meccsprémiumokkal együtt pláne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ez bruttó.
Úgy meg már annyira nem durva.
Standard felsővezetői fizetés.
Külföldi sportolókhoz, focistákhoz képest sehol sincs.
Ráadásul ez a top10.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 mfor.hu/cikkek/vallalatok/Brutalis_fizeteseket_kapnak_a_magyar_focistak___itt_a_toplista.html
több mint 8 éve
azért ment csak a city-hez, mert ugyanaz a tulajdonosa,mint a New York City-nek, és a MLS kezdéséig játszania kellett

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Manapság nem nézek annyi soccert, mint mondjuk a 2000-es években, de ez a Lampard-City dolog nekem is teljesen kimaradt.

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Tényleg, volt a Cityben is. El is felejtettem. Kicsit olyan lehet ez a Chelsea drukkereknek, mint nekünk, amikor Reggie Wayne aláírt a Patshez 😀

Azért nagy legenda az öreg, őt még Unitedesként is bírtam.

több mint 8 éve
"BRÉKING: Frank Lampard bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. A West Ham United, a Chelsea Football Club - majd később a Manchester City - egykori legendás középpályása összesen 873 meccsen lépett pályára a szigetországban, és ezeken 258 gólt szerzett. Felemelhette háromszor a Premier League serlegét, egyszer a BL-, egyszer az EL-, négyszer az FA-kupa, és kétszer a Ligakupa-trófeát.

Jó pihenést, Super Frankie!"
több mint 8 éve
Nem nyert egyik nagy csapat se tegnap? 😀

Még ha el is késtem a mémmel, de azért
 i.qkme.me/3r5rqu.jpg
dugo93
hát ma az egyetlen maradék nagy csapat korrigálta picit a mérleget 😊
slowmotion
Nem tudom, hogy százalékosan hagyott-e már ki ennyi ziccert a junájted. Nincs mese, van Nistelrooyt vissza kell hozni 😀

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan

i.qkme.me/3r5rqu.jpg
dugo93
hát ma az egyetlen maradék nagy csapat korrigálta picit a mérleget 😊

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
itt egy cikk az üzleti alapon működő fagyiról.

index.hu/sport/futball/2017/01/31/ferencvaros_berkoltsegek_es_mukodesi_bevetelek_aranya/

és ez a bevallott számokkal dolgozik, de arról ne is álmodozzunk, hogy ténylegesen ennyit költenek bérekre, sztem legalább ugyanennyi megy még feketén is.
gabokocka
Annyi még árnyalja a képet, hogy mondjuk egy Bayernél az utazási költségek sokkal masszívabbak, mint egy Fradinál, akik ráadásul voltak olyan hülyék, hogy hamar kiestek az albánok miatt. Plusz ugye van 5 pesti csapat, az sem tétel. Így ugye a százalékos arány jobban tolódik a bér felé.
(persze attól még egyértelmi amiről a cikk szól, csak ez eszembe jutott)
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Jesé Rodríguez a Las Palmasban folytatja kölcsönjátékosként. Ezt nevezem szintváltásnak.
Coolearie
Instant real/psg padnál valamivel jobb.
nincs ő azon a szinten hogy jobb csapatban veresse

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
sakho -» palasz

több mint 8 éve
#besztlíg
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Hát ez a "foci", amit a Chelsea játszik... valami egészen undorító, és természetesen vezetnek. Csóró Pool meg megint próbálja játszani a focit, sajnos eredménytelenül.
több mint 8 éve
Tom Robbie Brady -» Burnley

több mint 8 éve
eddig elég gyenge a deadline day...