NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
124
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez az Arbeloa nagy csere volt. Értelmeset nem csinált ma...Matthew99meg úgy konkrétan az elmúlt 3 évbe sose.
kövi meccsen se arbeloa, se ramos, se alonso nem lesz, ennek azért örülök 😊
jó szarok voltunk ma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
és tényleg dupla les volt utsó gól...asszem nekik se kell már idén fújni(Starkék után ugyebár) 😊
|
több mint 11 éve
Mai tippmixem 😀malaga gól 1,72
drogba gól 3,30
nincs piros a galata-madridon 1,24
eredő: 7,03824
sajnos jött a real legbutább játékosa és elintézte nekem,hogy ne legyen egy zsák pénzem...kösz arbeloa.
több mint 11 éve
Willy innentől argentin válogatott?shawnkasok konkurencia nincs, a Samp meg a Catania kapusa argentín a jegyzettek közül, többet nem is tudok.
több mint 11 éve
Willy innentől argentin válogatott?
több mint 11 éve
Akkor most a Malaga choker?
több mint 11 éve
De tényleg megérdemelte volna a Dortmund a kiesést, valamikor a 70. perc környékén kezdtek el focizni.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Óriási meccs volt, jaj de örülök a Dortmundnak!!!
több mint 11 éve
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...FViktor93szerinted mi a csíkokat nézzük gamecenteren? O.o
több mint 11 éve
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...FViktor93Egy sima 3-0-s odavágó után én sem értem...
több mint 11 éve
Ez a bíró se hozott sok jó ítéletet...Jakehomersikerült a tegnapi kosárdöntőt alulmúlni, ami azért nagy szó 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...
több mint 11 éve
Ez a bíró se hozott sok jó ítéletet...
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
év bl meccse or what? mondjuk főleg a bírói hibáknak köszönhetően lett ilyen izgalmas 😀
több mint 11 éve
Bááázmeg shawnka, te látnok vagy?😀 Kegyetlen ez a meccs. 😀
több mint 11 éve
Ez az Arbeloa nagy csere volt. Értelmeset nem csinált ma...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
mondtam.
több mint 11 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkoraMindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 11 éve
3-2 lesz ide 😀
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Még jó, hogy ez a párharc eldőlt a 7. percben különben roppant mód zavarna ez a játék amit a Madrid előadott ma. Így ráfogom arra, hogy letojták nagy ívben mi lesz a vége.
több mint 11 éve
szerintem a kapufát találta volna el 😀 azért a Malaga kapusa baszki miket védett (magyarul hihetetlen szerencséje volt 😛)bement volna, rendes volt Thomson 😀HöriNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 11 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
bement volna, rendes volt Thomson 😀Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 11 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...