NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
brutális ez a harmadik félidő...a pu(h)lpitusra 😂 most azért emelt fel egy embert sanyi, mert megadtak egy szabályos gólt. hát őszintén gratulálok, hogy valakit magasztalni kell azért mert az elvárt szinten végezte a munkáját... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Anno meg még úgy volt hogy direkt az asszony miatt ment vissza Angliából Németországba,érdekes sztori...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
van der Vaart átnyergelt az asszonyról

az asszony legjobb barátnőjére

aki Khalid Boulahrouz (ex-csapattárs) ex-neje.

jó kis szappanopera.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza Rybánskypetey
A nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hmjjncaa
rotálja Viníciusszal általábanpetey
Mármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesenjjncaa
Filipovics kb a fél NB1-nek a menedzsere. már egy ideje ekézed, mi a gondod vele? petey
sokaknak csak névlegesen a menedzsere (pont azért, mert jól hangzik, ha papíron Vladan intézi az ügyeidet)
a Videoton nem is érdeklődött Juhász iránt, csak ki lett adva, hogy játszania kell legalább itthon, mert "szüksége van rá a válogatottnak"...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
ettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza Rybánskypetey
Mármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesenjjncaa
Filipovics kb a fél NB1-nek a menedzsere. már egy ideje ekézed, mi a gondod vele?

a 11-est rúghatta volna más is, nem az első hogy kihagyja Niko a meccs végén, lásd Kispest elleni vészkapus védés. a védőink elég biztos lábúak, biztos kellett a gól.

Az igazán jó lövések hiányoztak, Kokóé volt a kivétel, amiből Juhász lesgólja lett (kár, hogy nem paraiba elé pattant a labda, ő nem elsről indult, bár akkor is behúzta volna szerintem a partjelző).
Gomes változatlanul nagyon szompatikus, jól is nyilatkozott, nem úgy, mint a hajrában majd beszaró, utána saját nagyságába ájult Szentes.

több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Hivatalosan is zsákban a 23. bajnoki cím 8)Double B
Durva...
Két dolog jutott eszembe:
- Csak a BL-re kell már koncentrálni
- Mi lesz jövőre Pep-pel

Abból mi az igaz, hogy Heynckes nem is akar visszavonulni, kamu volt, hogy mehessen Pep?Sinisa
Fogalmam sincs. Mert hallottam olyat is, hogy tárgyaltak mindkét féllel, és csak utána jelentette be Jupp a visszavonulását. De szerintem lehet benne valami, mert ha nem Pepről lenne szó, akkor tuti aláírt volna mondjuk mégegy évre, utána meg megpróbálták volna elcsábítani Kloppot ( Akinek én őszintén picit jobban örültem volna de ez már csak személyes vélemény)

1.Azért még 16.-án ott lesz a Wolfsburg elleni kupaelődöntő, de ha az is a zsákban van, akkor tényleg csak a Bl. Lehet pihentetni a kezdőket, hogy ne járjanak úgy mint Kroos
2. Nos az elvárás mindenképpen hatalmas lesz felé, főleg ha összejönne a triplázás. Ha az nem, de mondjuk még jön a NK is, akkor mindenképpen az lesz az elvárás, hogy a Bl-t megnyerje a csapat mondjuk 2 éven belül.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ezt sosem fogom megérteni hogy egy csatár aki ezt tanulta eddigi élete során hogy mutathatja be azt éles helyzetben hogy hogyan ne végezzünk el 11est. Főleg magyar szinten bőven elég ha mindkét sarkot félmagasan megtanulod jól eltalálni,gyakorlás kérdése az egész.davemayer
de hát félmagasan nincs is sarka a kapunak 😛
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleck
majd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛

LOL mit hagyott ki az Inter a végén 😀davemayer
tizit láttad? 😀Divat
nem,a kiállítástól kapcsoltam oda

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amúgy is nevetséges,max a bundás lány miatt érdemes nézni,mert ő nem csúnya.Kenny
szerintem Betta egyáltalán nem szép, Rita meg legalább olyan mértékben csúnyul, ahogy előbbi a terhesség miatt kerekedik...

Hurka amúgy mindig nézi a harmadik félidőt, szóval én is látok belőle eleget, a paintes képet meg a hujjogató nézőt azért nehéz lesz alulmúlni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleck

tizit láttad? 😀

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Tudom, hogy mindenki ezt nézte, nem a szar Inter meccset. Aki pedig ekkorát hibázott, az meg is érdemli. 😛Schleck
Mi volt az a sarkas kép istenem?Ilyen paint-tel csinálok..
Amúgy is nevetséges,max a bundás lány miatt érdemes nézni,mert ő nem csúnya.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Tudom, hogy mindenki ezt nézte, nem a szar Inter meccset. Aki pedig ekkorát hibázott, az meg is érdemli. 😛

több mint 11 éve

LOL mit hagyott ki az Inter a végén 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀

több mint 11 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
A hétvégén nem érdekel más, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőőőőőr!!! Na, ez jó volt!! 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Mármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesen

---
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Bravó Rudolf, ezt tanultad külföldön?

több mint 11 éve
ezt sosem fogom megérteni hogy egy csatár aki ezt tanulta eddigi élete során hogy mutathatja be azt éles helyzetben hogy hogyan ne végezzünk el 11est. Főleg magyar szinten bőven elég ha mindkét sarkot félmagasan megtanulod jól eltalálni,gyakorlás kérdése az egész, nemhiába brutális favágó védők közül is több tudott folyamatosan jól11est lőni (pl a korábbi Unitedben Irwin volt az állandó 11es lövő pedig volt ott elég labdaművész).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
parázs kis meccs, kiváló hangulat, nincs idő visszajátszásokat mutogatni.

több mint 11 éve
rotálja Viníciusszal általában

több mint 11 éve
A nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hm

---
több mint 11 éve
ettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza Rybánsky

több mint 11 éve
b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...davemayer
hát szépet homorított, de ha megnézed a hülye kondás legény megfogta egy pillanatra...amúgy meg brávó pölö!!! 😊Divat
az hogy megfogta tény, mint ahogy az is hogy előtte végig az olasz fogott hátra (a lokikakis védőnek a két keze a levegőben ilyenkor még) majd a fogástól függetlenül egy bődületeset homorít de úgy hogy a feje majdnem előbb ér földet mint a feneke - a lokis keze a feje közelében sem volt...

Ha bármi befolyásom lenne ezért én 2 meccsre eltiltanám, aztán nyugodtan próbálja meg újra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...davemayer
hát szépet homorított, de ha megnézed a hülye kondás legény megfogta egy pillanatra...amúgy meg brávó pölö!!! 😊

|
több mint 11 éve
b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal