Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Bohoc kapitanynak bohoc golok jutnak. xd
több mint 7 éve
😀😀😀😀😀😀Kabaré

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Karius, te vagy az?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Vadinak több esze van az egészhez, mint a másik 10-nek együtt. Viszont dinamika már nem sok van benne, ilyen meccsen elmegy, de ahol az ellen sokat szalad ott már necces. Gondolom a kitchee-ben sem kell megszakadnia.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nem unalmas már Gerával példálózni? Hasonló kaliber még hunyorítva sincs jelenleg oké, de attól még meg lehetne próbálni előre tekinteni és felépíteni valakit. (K. László egy vicc, Vadócz vén, Pátkai.....)
több mint 7 éve
Sallai többet csinált egy félidő alatt, mint djuji az eb óta összesen. Vadócz kurva jó. Szabó Jancsi kurva szar. Érdekes, vissza álltunk az egérvári-dárdai-storck alap taktikra egyből jobban is nézünk ki, igaz az ausztrálok látványosan szarnak bele.Jol ra fogunk baszni erre, az auszik kakalnak telibe az egeszbe, mi lehozunk jo 70 percet, ami ismet ad egy evet es jo par meccset a troger Leekensnek.
peach
több mint 7 éve
Sallai többet csinált egy félidő alatt, mint djuji az eb óta összesen. Vadócz kurva jó. Szabó Jancsi kurva szar. Érdekes, vissza álltunk az egérvári-dárdai-storck alap taktikra egyből jobban is nézünk ki, igaz az ausztrálok látványosan szarnak bele.
több mint 7 éve
Milyen érdekes nincs a bal szélen a dundi tevehajcsár és mindjárt van sebesség a támadásokban (jó a sebesség még így is egy kettesbe váltó traktorral egyenlő egy ekével a háta mögött, de a fejlődés megkérdőjelezhetetlen 😊 )
több mint 7 éve
dawyd728
4 215
Laci ilyet is tud?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Örömmel látom hogy sok “egyenruhás” szurkoló” is ki lett vezényelve... sose gondoltam Vona hogy fizetett “szurkolók” lesznek majd egy válogatott meccsen...
több mint 7 éve
Ki akarnak kapni harommal, hogy a vb elott mindenki lenezze oket, hogy meg Leekenstol is leszoptak, aztan odacsapnak es megnyerik a vb-t.Vagy az is lehet, hogy jó kedvvel egy sok gólos sikerrel akarnak hangolni.hátha már nem akar megszakadni az aussie csapat vébé előtt egy héttelJah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?Ki mit "vár" a mai meccstől?egyértelmű vendég.
Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?
Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
arra amúgy is 2,5x körüli szorzók vannak.
slowmotion
Elég jó dealnek tűnik fogadás szempontjából.
Vrij6
slowmotion
Matthew99
több mint 7 éve
Vagy az is lehet, hogy jó kedvvel egy sok gólos sikerrel akarnak hangolni.hátha már nem akar megszakadni az aussie csapat vébé előtt egy héttelJah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?Ki mit "vár" a mai meccstől?egyértelmű vendég.
Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?
Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
slowmotion
Vrij6
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
hátha már nem akar megszakadni az aussie csapat vébé előtt egy héttelJah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?Ki mit "vár" a mai meccstől?egyértelmű vendég.
Vrij6
slowmotion
Vrij6
több mint 7 éve
Ki mit "vár" a mai meccstől?Már hangya is kavarja a szart/ tár kulissza titkokat a nagyközönség elé. Csodálkoznék, ha nem leekens ellen mennénk ma is.
Vrij6
több mint 7 éve
Nem irtunk olyat, hogy hivatalos 8-PKomolyan attól, hogy az NSO megírja, lesz hivatalos valami? Nemááár.NSO-n olvastam ,de már nem találom :dFekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabbIgen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
eaglesmcnabb
Egyelőre még csak átment az orvosin és kész bejelenteni a csapat az igazolást.
Mikey
Meki valoszinuleg reszeg. Egyebkent ha azt irjuk, hogy hivatalos, akkor azert hidd el, az is, mivel nem abbol dolgozunk, hogy a The Sun megirja ezt, hanem csak akkor jelentunk ki ilyet nem sajtohirkent, hogyha az edott klubok valamelyike valamelyik hivatalos oldalan elismeri az atigazolast, az meg ugye mar hivatalos tenylegesen.
Fekir eseteben sem volt szo hivatalos bejelentesrol, inkabb meki eseteben volt szo egy liter vodkarol mar delben, aminek a kovetkezmenye lett az, hogy o hivatalosnak latta.
Pedig mar a cim is ellentmond ennek:
„még a vb előtt szerződtethetik a francia válogatott támadót”
lead:
„Angol értesülések szerint”
A hir kezdese:
„A The Guardian úgy tudja…”
Szoval na. 8-))
több mint 7 éve
Jah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?Ki mit "vár" a mai meccstől?egyértelmű vendég.
Vrij6
slowmotion
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Ki mit "vár" a mai meccstől?egyértelmű vendég.
Vrij6
több mint 7 éve
Ki mit "vár" a mai meccstől?Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Komolyan attól, hogy az NSO megírja, lesz hivatalos valami? Nemááár.NSO-n olvastam ,de már nem találom :dFekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabbIgen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
eaglesmcnabb
Egyelőre még csak átment az orvosin és kész bejelenteni a csapat az igazolást.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Beszólni a Browns topikban?Ezzel is csak idegesít, de szerintem Wyatt volt, mert beszóltam neki a Browns topikban.Stez megviccelt.NSO-n olvastam ,de már nem találom :dFekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabbIgen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
eaglesmcnabb
Ne hagyd magad.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
#TrollingLevel∞
több mint 7 éve
Hogy ne keveredjenek a vb-s dolgok a többivel:Braxa csinált fantasy-t, hamarosan meg indítunk még egy tippjátékot is nyereményekért (a Brady-s könyveket csak elsózom már valakiknek 😀)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ezzel is csak idegesít, de szerintem Wyatt volt, mert beszóltam neki a Browns topikban.Stez megviccelt.NSO-n olvastam ,de már nem találom :dFekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabbIgen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
eaglesmcnabb
Ne hagyd magad.
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Stez megviccelt.NSO-n olvastam ,de már nem találom :dFekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabbIgen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
eaglesmcnabb
Ne hagyd magad.