NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
2
2
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
brutális ez a harmadik félidő...a pu(h)lpitusra 😂 most azért emelt fel egy embert sanyi, mert megadtak egy szabályos gólt. hát őszintén gratulálok, hogy valakit magasztalni kell azért mert az elvárt szinten végezte a munkáját... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Anno meg még úgy volt hogy direkt az asszony miatt ment vissza Angliából Németországba,érdekes sztori...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
van der Vaart átnyergelt az asszonyrólaz asszony legjobb barátnőjére
aki Khalid Boulahrouz (ex-csapattárs) ex-neje.
jó kis szappanopera.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
sokaknak csak névlegesen a menedzsere (pont azért, mert jól hangzik, ha papíron Vladan intézi az ügyeidet)Filipovics kb a fél NB1-nek a menedzsere. már egy ideje ekézed, mi a gondod vele? peteyMármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesenjjncaarotálja Viníciusszal általábanpeteyettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza RybánskypeteyA nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hmjjncaa
a Videoton nem is érdeklődött Juhász iránt, csak ki lett adva, hogy játszania kell legalább itthon, mert "szüksége van rá a válogatottnak"...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Filipovics kb a fél NB1-nek a menedzsere. már egy ideje ekézed, mi a gondod vele?Mármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesenjjncaarotálja Viníciusszal általábanpeteyettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza RybánskypeteyA nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hmjjncaa
a 11-est rúghatta volna más is, nem az első hogy kihagyja Niko a meccs végén, lásd Kispest elleni vészkapus védés. a védőink elég biztos lábúak, biztos kellett a gól.
Az igazán jó lövések hiányoztak, Kokóé volt a kivétel, amiből Juhász lesgólja lett (kár, hogy nem paraiba elé pattant a labda, ő nem elsről indult, bár akkor is behúzta volna szerintem a partjelző).
Gomes változatlanul nagyon szompatikus, jól is nyilatkozott, nem úgy, mint a hajrában majd beszaró, utána saját nagyságába ájult Szentes.
több mint 11 éve
Fogalmam sincs. Mert hallottam olyat is, hogy tárgyaltak mindkét féllel, és csak utána jelentette be Jupp a visszavonulását. De szerintem lehet benne valami, mert ha nem Pepről lenne szó, akkor tuti aláírt volna mondjuk mégegy évre, utána meg megpróbálták volna elcsábítani Kloppot ( Akinek én őszintén picit jobban örültem volna de ez már csak személyes vélemény)Hivatalosan is zsákban a 23. bajnoki cím 8)Double BDurva...
Két dolog jutott eszembe:
- Csak a BL-re kell már koncentrálni
- Mi lesz jövőre Pep-pel
Abból mi az igaz, hogy Heynckes nem is akar visszavonulni, kamu volt, hogy mehessen Pep?Sinisa
1.Azért még 16.-án ott lesz a Wolfsburg elleni kupaelődöntő, de ha az is a zsákban van, akkor tényleg csak a Bl. Lehet pihentetni a kezdőket, hogy ne járjanak úgy mint Kroos
2. Nos az elvárás mindenképpen hatalmas lesz felé, főleg ha összejönne a triplázás. Ha az nem, de mondjuk még jön a NK is, akkor mindenképpen az lesz az elvárás, hogy a Bl-t megnyerje a csapat mondjuk 2 éven belül.
több mint 11 éve
ezt sosem fogom megérteni hogy egy csatár aki ezt tanulta eddigi élete során hogy mutathatja be azt éles helyzetben hogy hogyan ne végezzünk el 11est. Főleg magyar szinten bőven elég ha mindkét sarkot félmagasan megtanulod jól eltalálni,gyakorlás kérdése az egész.davemayerde hát félmagasan nincs is sarka a kapunak 😛
több mint 11 éve
nem,a kiállítástól kapcsoltam odatizit láttad? 😀DivatNem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleckmajd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛
LOL mit hagyott ki az Inter a végén 😀davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amúgy is nevetséges,max a bundás lány miatt érdemes nézni,mert ő nem csúnya.Kennyszerintem Betta egyáltalán nem szép, Rita meg legalább olyan mértékben csúnyul, ahogy előbbi a terhesség miatt kerekedik...
Hurka amúgy mindig nézi a harmadik félidőt, szóval én is látok belőle eleget, a paintes képet meg a hujjogató nézőt azért nehéz lesz alulmúlni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tizit láttad? 😀Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleckmajd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛
|
több mint 11 éve
Mi volt az a sarkas kép istenem?Ilyen paint-tel csinálok..Tudom, hogy mindenki ezt nézte, nem a szar Inter meccset. Aki pedig ekkorát hibázott, az meg is érdemli. 😛SchleckNem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleckmajd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛
Amúgy is nevetséges,max a bundás lány miatt érdemes nézni,mert ő nem csúnya.
több mint 11 éve
Tudom, hogy mindenki ezt nézte, nem a szar Inter meccset. Aki pedig ekkorát hibázott, az meg is érdemli. 😛Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleckmajd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀Schleckmajd írd le hogy mi volt mert rajtad kívül nem nézte senki 😛
LOL mit hagyott ki az Inter a végén 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog ez a sport tv-nek, de sikerült még a karikatúránál is kínosabb részt belevinnie a harmadik félidőbe ezzel a PS-os hülyeséggel. 😀
több mint 11 éve
A hétvégén nem érdekel más, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőőőőőr!!! Na, ez jó volt!! 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Mármint a kevésbé fontos meccseken még játszhat más is, a legutóbbi bajnokiján meg két gólt szerző Szekeres a kispadra se fér oda... Filipovics a menedzsere természetesenrotálja Viníciusszal általábanpeteyettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza RybánskypeteyA nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hmjjncaa
---
több mint 11 éve
ezt sosem fogom megérteni hogy egy csatár aki ezt tanulta eddigi élete során hogy mutathatja be azt éles helyzetben hogy hogyan ne végezzünk el 11est. Főleg magyar szinten bőven elég ha mindkét sarkot félmagasan megtanulod jól eltalálni,gyakorlás kérdése az egész, nemhiába brutális favágó védők közül is több tudott folyamatosan jól11est lőni (pl a korábbi Unitedben Irwin volt az állandó 11es lövő pedig volt ott elég labdaművész).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
parázs kis meccs, kiváló hangulat, nincs idő visszajátszásokat mutogatni.
több mint 11 éve
rotálja Viníciusszal általábanettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza RybánskypeteyA nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hmjjncaa
több mint 11 éve
ettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza RybánskypeteyA nemzet juhásza csak a kezdőbe "verekedte" magát, hm
---
több mint 11 éve
ettől kapok hülyét, 2 helyzet 2 gól a Diónak, ellenünk meg élete meccsét játsza Rybánsky
több mint 11 éve
az hogy megfogta tény, mint ahogy az is hogy előtte végig az olasz fogott hátra (a lokikakis védőnek a két keze a levegőben ilyenkor még) majd a fogástól függetlenül egy bődületeset homorít de úgy hogy a feje majdnem előbb ér földet mint a feneke - a lokis keze a feje közelében sem volt...b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...davemayerhát szépet homorított, de ha megnézed a hülye kondás legény megfogta egy pillanatra...amúgy meg brávó pölö!!! 😊Divat
Ha bármi befolyásom lenne ezért én 2 meccsre eltiltanám, aztán nyugodtan próbálja meg újra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...davemayerhát szépet homorított, de ha megnézed a hülye kondás legény megfogta egy pillanatra...amúgy meg brávó pölö!!! 😊
|
több mint 11 éve
b+ ma mindenhol megeszik az olaszok műeséseit? mekkora lúzer már ez a magyar spori is ezt megenni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal