NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
és most gondoljatok bele, hogy ha a Salzburg vezetői hajlandóak lettek volna teljesíteni a kívánságait a nyáron, akkor a Fradinak esélye nem lett volna szerződtetnie.Ricardo Moniz a kulcsjátékosaink esetleges távozásáról:ez az ember amúgy tanár... 😀 nem tudom, hogyan szereztük meg, de tényleg ide kellene láncolni...csebi
“Nem hiszem, hogy ez problémát jelentene majd, Bödét senki nem fogja például megvásárolni, egyrészt mert nem fogom elfogadni az ajánlatot, másrészt mert még nem olyan jó, hogy őt megvegyék. Ki az a Böde és ki az a Ricardo Moniz? Ki az a Leonardo és ki az a Jenner, ért engem? Nyertünk valamit? Nem. Ők akkor mehetnek majd el, ha valamit majd megnyertünk, amikor már készen állnak arra, hogy az új klubjukba sztárként érkezzenek. Böde legfeljebb akkor fog elmenni, amikor például jövőre megnyertük a bajnokságot és az Európa Ligában a negyeddöntőig jutottunk. Ő Paksról érkezett, semmiféle nemzetközi tapasztalata nincsen, neki velünk kell maradnia és megrúgni a 25 gólját jövőre, akkor talán visszatérhetünk a témára, akkor talán ő, Somalia és Besic például elmehetnek, de addig…. ők még nem elég jók. Semmit nem tettünk le még az asztalra. Ötödikek vagyunk, ez semmi. Érthető? Besic jól teljesit, Böde elkezdett gólokat rugdosni, az újságok elkezdtek beszélni róluk, de nekünk meg kell őriznünk a szerénységünket és egyszerűnek kell maradjunk. Úgy, ahogy a szurkolóink.”
még mindig nehezen hiszem el, h Ő az edzőnk....egy életfogytig szerződést basszanak már elé!!! 😊Divat
de kirúgták, és egyből kizúgtak - egy luxemburgi amatőrcsapat ellen 😊
több mint 11 éve
sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajnokok-ligaja,hetekre-elvesztette-a-barcelona-lionel-messit,51873FViktor93Tudom, hogy én leszek a szemét, de "na végre"... Nem súlyos de így legalább meglátjuk mit érnek nélküle. Bár most meg azzal lesznek tele naponta a sportlapok, hogy Messi combjában 3 izomrost újra összeforrt így már csak 12,7 nap van a visszatéréséig...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajnokok-ligaja,hetekre-elvesztette-a-barcelona-lionel-messit,51873Kíváncsi leszek mire megy majd nélküle a Barca. Számomra sok kérdésre választ fog adni az a meccs.
több mint 11 éve
Én szívesen beleadok a lánc árába, csak maradjon. Elképesztő fazon. 😊
több mint 11 éve
Ricardo Moniz a kulcsjátékosaink esetleges távozásáról:ez az ember amúgy tanár... 😀 nem tudom, hogyan szereztük meg, de tényleg ide kellene láncolni...
“Nem hiszem, hogy ez problémát jelentene majd, Bödét senki nem fogja például megvásárolni, egyrészt mert nem fogom elfogadni az ajánlatot, másrészt mert még nem olyan jó, hogy őt megvegyék. Ki az a Böde és ki az a Ricardo Moniz? Ki az a Leonardo és ki az a Jenner, ért engem? Nyertünk valamit? Nem. Ők akkor mehetnek majd el, ha valamit majd megnyertünk, amikor már készen állnak arra, hogy az új klubjukba sztárként érkezzenek. Böde legfeljebb akkor fog elmenni, amikor például jövőre megnyertük a bajnokságot és az Európa Ligában a negyeddöntőig jutottunk. Ő Paksról érkezett, semmiféle nemzetközi tapasztalata nincsen, neki velünk kell maradnia és megrúgni a 25 gólját jövőre, akkor talán visszatérhetünk a témára, akkor talán ő, Somalia és Besic például elmehetnek, de addig…. ők még nem elég jók. Semmit nem tettünk le még az asztalra. Ötödikek vagyunk, ez semmi. Érthető? Besic jól teljesit, Böde elkezdett gólokat rugdosni, az újságok elkezdtek beszélni róluk, de nekünk meg kell őriznünk a szerénységünket és egyszerűnek kell maradjunk. Úgy, ahogy a szurkolóink.”
még mindig nehezen hiszem el, h Ő az edzőnk....egy életfogytig szerződést basszanak már elé!!! 😊Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
bazz Ribery milyen alattomosat pakolt Vidalra... gusztustalan mozdulatGergőbácsiVidalnak az egész személyisége egy nagy alattomosság... megérdemelte, amit egész meccsen büntetlenül művelhetett... ez az angol bíró, akkora barom, el kezdi vezetni a meccset, úgy hogy engedem a kemény belépőket, erre az első sárgát egy tucat szabálytalanságra adja meg...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ricardo Moniz a kulcsjátékosaink esetleges távozásáról:“Nem hiszem, hogy ez problémát jelentene majd, Bödét senki nem fogja például megvásárolni, egyrészt mert nem fogom elfogadni az ajánlatot, másrészt mert még nem olyan jó, hogy őt megvegyék. Ki az a Böde és ki az a Ricardo Moniz? Ki az a Leonardo és ki az a Jenner, ért engem? Nyertünk valamit? Nem. Ők akkor mehetnek majd el, ha valamit majd megnyertünk, amikor már készen állnak arra, hogy az új klubjukba sztárként érkezzenek. Böde legfeljebb akkor fog elmenni, amikor például jövőre megnyertük a bajnokságot és az Európa Ligában a negyeddöntőig jutottunk. Ő Paksról érkezett, semmiféle nemzetközi tapasztalata nincsen, neki velünk kell maradnia és megrúgni a 25 gólját jövőre, akkor talán visszatérhetünk a témára, akkor talán ő, Somalia és Besic például elmehetnek, de addig…. ők még nem elég jók. Semmit nem tettünk le még az asztalra. Ötödikek vagyunk, ez semmi. Érthető? Besic jól teljesit, Böde elkezdett gólokat rugdosni, az újságok elkezdtek beszélni róluk, de nekünk meg kell őriznünk a szerénységünket és egyszerűnek kell maradjunk. Úgy, ahogy a szurkolóink.”
még mindig nehezen hiszem el, h Ő az edzőnk....egy életfogytig szerződést basszanak már elé!!! 😊
|
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
kabaré volt a barca meccs vége... barca játékosai egymást sérítik le aztán jön stark falloszsága stb stb aztán megkoronázzák azzal az utolsó góllal... 😀 vicc
több mint 11 éve
Ez nem a bírók napja volt Stark egy komplett hülye ezt mi tudtuk eddig is ma fényesen bizonyította csapatával együtt újra nem mutatták a visszajátszást de szerintem a visszafejelésnél is les volt, a 11-s meg Barca szurkoló létemre azt mondom vicces volt hasonló mint Pedroé lehet szidni Kassait. A Juve meccsen meg semmit nem csináltunk töbel is nyerhetet volna a Bayern nem is értem mit akart Conte. Amúgy csak Ribery-nek Vidalnak meg Chiellininek nem kellett volna a pályán maradnia végig....Én meg Bayern drukker vagyok de a kiemelt résszel egyetértek 😀
A bíróknál csak Sanchez volt gyengébb nem is értem miért Villat hozták le két ziccert bénázott el a második félidőben. Remélem a visszavágót komolyabban veszik a srácok és nem adunk esélyt az újabb bírói hülyeségeknek, szégyen.....
Ja igen aki nem tudta követni a Barcának meg a Juvénak drukkolok 😛dande
több mint 11 éve
El kapott a hév na bocsi 😀
több mint 11 éve
szaba
10 545
Ez nem a bírók napja volt Stark egy komplett hülye ezt mi tudtuk eddig is ma fényesen bizonyította csapatával együtt újra nem mutatták a visszajátszást de szerintem a visszafejelésnél is les volt, a 11-s meg Barca szurkoló létemre azt mondom vicces volt hasonló mint Pedroé lehet szidni Kassait. A Juve meccsen meg semmit nem csináltunk töbel is nyerhetet volna a Bayern nem is értem mit akart Conte. Amúgy csak Ribery-nek Vidalnak meg Chiellininek nem kellett volna a pályán maradnia végig....Ja, és vesszőket még nem is használtál...
A bíróknál csak Sanchez volt gyengébb nem is értem miért Villat hozták le két ziccert bénázott el a második félidőben. Remélem a visszavágót komolyabban veszik a srácok és nem adunk esélyt az újabb bírói hülyeségeknek, szégyen.....
Ja igen aki nem tudta követni a Barcának meg a Juvénak drukkolok 😛dande
több mint 11 éve
Ez nem a bírók napja volt Stark egy komplett hülye ezt mi tudtuk eddig is ma fényesen bizonyította csapatával együtt újra nem mutatták a visszajátszást de szerintem a visszafejelésnél is les volt, a 11-s meg Barca szurkoló létemre azt mondom vicces volt hasonló mint Pedroé lehet szidni Kassait. A Juve meccsen meg semmit nem csináltunk töbel is nyerhetet volna a Bayern nem is értem mit akart Conte. Amúgy csak Ribery-nek Vidalnak meg Chiellininek nem kellett volna a pályán maradnia végig....A bíróknál csak Sanchez volt gyengébb nem is értem miért Villat hozták le két ziccert bénázott el a második félidőben. Remélem a visszavágót komolyabban veszik a srácok és nem adunk esélyt az újabb bírói hülyeségeknek, szégyen.....
Ja igen aki nem tudta követni a Barcának meg a Juvénak drukkolok 😛
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Hogy örülnek otthon a kettőt kettőnek....... 😊Real szurkolóként írom, hogy annál a tizinél szerintem a kapus volt a gyökér. Kifele megtolja az Alexis, már kb esélye sem volt rá, hogy elérje, erre a b*lf*sz kapus elüti a lábát --->11es
A bíró igazságot osztott, a lesgól után, adott egy ajándék tizit, egész meccsen fogalmatlan volt....csi77
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Hogy örülnek otthon a kettőt kettőnek....... 😊A bíró igazságot osztott, a lesgól után, adott egy ajándék tizit, egész meccsen fogalmatlan volt....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
karma 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 11 éve
Zlatan egy meccsen csak egy lesgólt rúghat ezek szerint. Szemmel láthatóan ez neki is újdonság 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
ebben a 11-esben benne volt minden, amiért kiszerettem a labdarúgásból.
több mint 11 éve
Na visszakapja a Barca....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
bazz Ribery milyen alattomosat pakolt Vidalra... gusztustalan mozdulat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Milyen szép lesgólt lőtt Ibra.........
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Piás Gyuri persze elérte volna..... a másik labdát amit lát az ital miatt legfeljebb aztán rájön, hogy az igazi mögötte van 😛 amúgy jobb a Bayern sajna edidig Messi hál Istennek betalált
több mint 11 éve
már gólokkal illene vezetni, nem lesz ez így jó.
több mint 11 éve
Most komoylan....melyiket lett előbb Szentély??? A SZUSZA vagy az Albert Stadion ???
több mint 11 éve
Hatalmas harcokat várok a bentmaradásért ill ha nem jön össze jöhet a plan B 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...