Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ja, csak a már kiesett csapat egy minimális költségvetésből fenntartott, szívvel lélekkel küzdő csapat, akik egyértelműen a legjobb magyar csapat az elmúlt 2-3 évben. A Vidi meg a Fradi szarrá pénzelve pontosan ugyan annyit érnek el, mint mi. Azaz lófaszt karikára vágva.

Aki szerint ez a Vidi jobb, vagy akár csak hasonló szinten van a Honvéddal, az vak.

Na majd ha tavasszal megint mi leszünk a táblázat élén az utolsó forduló után 😊)

CS.A.K!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 162 — Csodabogár
Mindig így van. A már kiesett csapatok simán vernek egy továbbjutott csapat ellenfelét...

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez piros kellett volna, hogy legyen. nem elég, hogy balfaszok és még pechesek is vagyunk, de még a spori is vakon van.
Kövezzetek meg, de a Kispest sztem oda-vissza verte volna ezt a Partizánt. Annyira gyenge ez a csapat, hogy az már fáj. A Vidi is picit okosabban játszana, simán továbbmenne. Semmit nem mutattak eddig, találtak 2 helyzetből 2 gólt. Első meccsen is szarok voltak....
Borbinho
Ez az xy odavissza verte volna z-t nem annyira szimpatikus, a hébereket kellett volna, nem sikerült.

Szurkoltam a viktorotonnak, de igazából önös érdekből, hogy lekösse őket a kettős terhelés. Sosem jó, ha egy magyar csapat cumizik európában, de ha már kiszopnak legyen méretes zakó, hagy lássa a vezérkar, nem működik amit kitaláltak, a politikának ki kéne vonulni a fociból.

Persze nyilván nem ez lesz, és még két kétszer ennyi pénzt tolnak a kirakatcsapatok alá.
gabokocka
Én se vagyok a híve, de pont egy szervezetten és okosan játszó csapat kellene ezek a falábúak ellen --> Kispest
Hazabeszél a szívem, és akartam is írni, hogy a zsidrákok ellen kellett volna a továbbjutás, de gondoltam így is valaki majd felrója ezt nekem 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
4 támadóval és két szűrővel felállni? Átszaladnak középen...mit hitt nikolics?
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Vicc
Coolearie
nem vicc.tippmix.
ja meg a 250 grobari.

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Ez piros kellett volna, hogy legyen. nem elég, hogy balfaszok és még pechesek is vagyunk, de még a spori is vakon van.
Kövezzetek meg, de a Kispest sztem oda-vissza verte volna ezt a Partizánt. Annyira gyenge ez a csapat, hogy az már fáj. A Vidi is picit okosabban játszana, simán továbbmenne. Semmit nem mutattak eddig, találtak 2 helyzetből 2 gólt. Első meccsen is szarok voltak....
Borbinho
Ez az xy odavissza verte volna z-t nem annyira szimpatikus, a hébereket kellett volna, nem sikerült.

Szurkoltam a viktorotonnak, de igazából önös érdekből, hogy lekösse őket a kettős terhelés. Sosem jó, ha egy magyar csapat cumizik európában, de ha már kiszopnak legyen méretes zakó, hagy lássa a vezérkar, nem működik amit kitaláltak, a politikának ki kéne vonulni a fociból.

Persze nyilván nem ez lesz, és még két kétszer ennyi pénzt tolnak a kirakatcsapatok alá.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Vicc
több mint 8 éve
még még még, ennyi nem elég...amikor túlórázol, és azzal dobod fel magad, hogy "legalább nézhetem a Vidi meccset"...
inkább csinálom a kurva budgetet...

több mint 8 éve
érthető,hogy az nb1-re akarnak koncentrálni.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
RIP

több mint 8 éve
LOL
több mint 8 éve
5.percben hazai pályán kontrát kapni...Ennyire buta gólt hogy lehet kapni? 4 a 2ben hozták 60 méteren át, hihetetlen....

több mint 8 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
A PC-ség non plusz ultrája az a szabály h ukrán meg orosz csapat nem kerülhet 1 csoportba...
empty taxi
Hát ez azért kurvára nem PC-ség, akármennyire is divat mindenre a PC-t ráhúzni.
Konkrétan háború van.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 230 — NFL bracket champion '26
A PC-ség non plusz ultrája az a szabály h ukrán meg orosz csapat nem kerülhet 1 csoportba...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
a pool miért volt E,H és a spurs miért B, H ?
Negritis
Ez egy agyonirányított manipulált szar.
Bazzani
Mikor végre azt hiszem hogy rájöttem a sorsolás mikéntjére, kiderül hogy fasorban sem vagyok. 😀

Azonos nemzetiségűek nem kerülhetnek egy csoportba, oké.
Ha az egyik játéknapon már van két azonos nemzetiségű, akkor a harmadik a másik játéknapra kerül, oké.
Aztán?
Bár már a második szempont is marhaság, dehát a TV az isten, a szent, a fontos.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Hát a Monaco, Manchester United duó örülhet rendesen. A Citynek egyedül a Napoli okozhat gondot, a Liverpoolnak meg a Sevilla.
Azért a Sahtar Doneck meg Szpartak Moszkva első kalap nem kicsit röhejes.
több mint 8 éve
1-2 csoportot nézve nem tudom eldönteni,hogy akkor ez most EL vagy BL sorsolás volt?

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Húúú de NEM hoz lázba egyik ellenfél se. 😕 Legalább a sima továbbjutás meglesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Negritis
Ez egy agyonirányított manipulált szar.
Nekem majdnem mindegy mert a csapataim 3089-ig sem jutnak majd be, de maga a sorsolás is egy vicc.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
mi se panaszkodhatunk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 527
UTD milyen makkos csapatokat kap. Ez nekik sima első helybek kell lennie.
Coolearie
City sem kapott nehezebbet 😉
több mint 8 éve
lol hol marad itt az esélyegyenlőség? 3 kupából 3 real játékos
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Negritis
közvetítés miatt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!