Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Már nem azért, de akik nézik a "meccset", mégis miben reménykedtek? 😊 De most őszintén, miben látjátok a remény ici-pici csíráját?
Ez a senkiházi a padon, és a lelketlen botlábúak a pályán olyan masszív pöcegödröt alkotnak már lassan egy éve, hogy ide érzik a szaga
több mint 7 éve
Akkor már menjünk extra troll módba és legyen kaszinós gyuriFelkeszul Pinter Attila.Illetve amit nem lehet elégszer emlegetni, ezt a faszt már novemberben leigazolta a BMLSZ. Majdnem egy teljes évet le fog húzni bármiféle tétmeccs vagy érdemi munka nélkül, és még arra sincs garancia, hogy az első tétmeccses vereség után kirakják, mint Pintért. Álommeló. Ilyen hülye labdarúgó szövetség nincs még egy. Pláne egy részben hazai rendezésű EB előtt.Leekens vajon mikor repül?Szerintem abban reménykedik, hogy minél hamarabb. Idejött, hülyére vette futballokosékat és alig várja, hogy kibasszák és megkapja a végkielégítését. Sztem ő végig erre gyúrt, a potya pénzre. Ez annyira vállalhatatlan, hogy nincs rá más magyarázat.
Amadeus
peach
Kampman
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 636
Felkeszul Pinter Attila.Illetve amit nem lehet elégszer emlegetni, ezt a faszt már novemberben leigazolta a BMLSZ. Majdnem egy teljes évet le fog húzni bármiféle tétmeccs vagy érdemi munka nélkül, és még arra sincs garancia, hogy az első tétmeccses vereség után kirakják, mint Pintért. Álommeló. Ilyen hülye labdarúgó szövetség nincs még egy. Pláne egy részben hazai rendezésű EB előtt.Leekens vajon mikor repül?Szerintem abban reménykedik, hogy minél hamarabb. Idejött, hülyére vette futballokosékat és alig várja, hogy kibasszák és megkapja a végkielégítését. Sztem ő végig erre gyúrt, a potya pénzre. Ez annyira vállalhatatlan, hogy nincs rá más magyarázat.
Amadeus
peach
Kampman
több mint 7 éve
Eskü a beloruszoknak szurkolok.Hát, ők érdemelnék meg a győztes gólt, futnak, akarnak, küzdenek, helyzeteket alakítanak ki.
peach
Azaz a 90. percben begyötrünk valami szar gólt. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Eskü a beloruszoknak szurkolok.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
dawyd728
4 215
Szövetség helyében én még ma felkeresném Henk ten Cate-ét. Ha jól látom 3 hete munka nélkül van. Ismeri a viszonyokat, óriási koponya. Hátha.
több mint 7 éve
Szigorúan csak posztra cserélünk. 😀 taktikai repertoárunk határtalan.
több mint 7 éve
Illetve amit nem lehet elégszer emlegetni, ezt a faszt már novemberben leigazolta a BMLSZ. Majdnem egy teljes évet le fog húzni bármiféle tétmeccs vagy érdemi munka nélkül, és még arra sincs garancia, hogy az első tétmeccses vereség után kirakják, mint Pintért. Álommeló. Ilyen hülye labdarúgó szövetség nincs még egy. Pláne egy részben hazai rendezésű EB előtt.Leekens vajon mikor repül?Szerintem abban reménykedik, hogy minél hamarabb. Idejött, hülyére vette futballokosékat és alig várja, hogy kibasszák és megkapja a végkielégítését. Sztem ő végig erre gyúrt, a potya pénzre. Ez annyira vállalhatatlan, hogy nincs rá más magyarázat.
Amadeus
peach
több mint 7 éve
Armin Veh megcsinálta ezt Hamburgban.Leekens vajon mikor repül?Szerintem abban reménykedik, hogy minél hamarabb. Idejött, hülyére vette futballokosékat és alig várja, hogy kibasszák és megkapja a végkielégítését. Sztem ő végig erre gyúrt, a potya pénzre. Ez annyira vállalhatatlan, hogy nincs rá más magyarázat.
Amadeus
peach
több mint 7 éve
dawyd728
4 215
Mit akartok, a második félidő szinte nézhető meccs. Persze ennek az az ára, h velünk játszanak..
több mint 7 éve
Az elmúlt 6 percben kb 3 gólt kaphattunk volna simán, mákunk van.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Miért van az hogy hozzánk képest mindenki világbajnokként játszik????Az EB csak arra volt jó hogy a következő 30 évben emlegethessünk vmit...
több mint 7 éve
Tök jól játszanak a Fehéroroszok. 😀
több mint 7 éve
Leekens vajon mikor repül?Szerintem abban reménykedik, hogy minél hamarabb. Idejött, hülyére vette futballokosékat és alig várja, hogy kibasszák és megkapja a végkielégítését. Sztem ő végig erre gyúrt, a potya pénzre. Ez annyira vállalhatatlan, hogy nincs rá más magyarázat.
Amadeus
több mint 7 éve
Ez szép öngól lehetett volna... 😀
több mint 7 éve
Nah, belenézek egy 10 perc erejéig, szeretem a kihívásokat. 😀
több mint 7 éve
Leekens vajon mikor repül?
több mint 7 éve
Hát ez továbbra is maga a testet öltött borzalom.
több mint 7 éve
Minden júniusban kiválasztok magamnak egy moldáv/feröeri/gibraltári csapatot, hátha megnyerik a BL-t, én pedig menőzhetek, hogy már az elején megmondtam.Vb alatti európai kupa selejtezők lesznek az igazik.micsoda meccsNeked is elveszi a kedvedet a vébétől, ugye?
Löfli
Kampman
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 215
Vb alatti európai kupa selejtezők lesznek az igazik.micsoda meccsNeked is elveszi a kedvedet a vébétől, ugye?
Löfli
Kampman
több mint 7 éve
micsoda meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
dawyd728
4 215
Ez gyors volt. 😀