Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-2014-augusztusaban-lesz-az-uj-stadion-muszaki-atadasa-2230877„A debreceni stadionhoz hasonlóan itt is beépítjük azt a szerkezetet, amely a mérkőzés alatt folyamatosan méri, értékeli a játékosok fizikai teljesítményét, paramétereit. Ezt az edzéseken is használja majd a csapat. Külön extraként olyan wifi-rendszert is telepítünk, amelyről a nézők az okostelefonjaikon a mérkőzés bármely pillanatát – leshelyzeteket például – azonnal visszanézhetik. Ez a rendszer Európában is meglehetősen ritka, hisz a legújabb technológiát építjük be” – fűzte hozzá Fürjes Balázs.
😀 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Áll a bál a románoknál! Nagyon helyes, remélem a mi meccsünk előtt is jó berúgnak + Mutu biztos nem fog már játszani akkor (bár én annyira nem félek tőle, túl van fénykorán; de ha Mészároson múlik gólt szerez az a féreg). Kívánom, hogy essen szét ez a román válogatott és kapjanak ki tőlünk is és a törököktől is. 😊Mészáros meg csodálkozik, hogy a legrosszabb osztályzatokat kapta?! Szörnyű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Valahogy Nyilasi megnyílvánulásai nagyon nem tetszett. Ilyeneket mond U17-ben (!!) a Fehéroroszok játékosaira, hogy "ezek humoristák" meg "ritka ügyetlen". Ezt alahogy nem tudom értelmezni. Oké igaza van, de így nyílvánosan..krixtofermiért, melyik fehérorosz hallotta? 😀 engem jobban zavart, hogy végig pressingelést várt, kár, hogy jj ellenségei valszeg nem figyelték.
több mint 11 éve
Ha még válogatott, érdemes elolvasni:www.hatharom.com/2013/03/27/felepitett-tamadasbol-sansztalanok-vagyunk-ferenczi-attila
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Ibrának eltörölték a piroslapját, játszhat jövőhéten... hát a b...Double BAz jobban zavar h a két válogatott meccsen Jordi Alba, Pedro és Xavi is megsérült. Játékuk kérdéses v. esélytelen a PSG ellen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
U17-es válogatott megint nyert, ráadásul elég szépen. Gyönyörű gólok voltak! 😊 Takács és Zsótér elég nagy tehetség. Kíváncsi leszek mi lesz velük a jövőben.(Valahogy Nyilasi megnyílvánulásai nagyon nem tetszett. Ilyeneket mond U17-ben (!!) a Fehéroroszok játékosaira, hogy "ezek humoristák" meg "ritka ügyetlen". Ezt alahogy nem tudom értelmezni. Oké igaza van, de így nyílvánosan..)
több mint 11 éve
hát a sorsoláshoz most éppen semmi közünk, mert nem bírtak a csapatok megegyezni ezért az fifa állítótta össze a csoportunk menetrendjét.amúgy van igazság abban amit gabtsi mond. szemfényvesztő dolgokkal oltották eddig is a kocák szemét ki. mint pl, hogy barátságos meccseken hót szar ellenfelekkel játszottunk és egervári szavaival élve még azokról is sikeresen begyüjtöttünk 3 pontot (wtf?) így olyan kurva jók voltunk/vagyunk h a 3. kalapból húztak minket mert így gyűjtögettük a pontokat és kúsztunk fel a világranglistán. mondhatom zseniális 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ibrának eltörölték a piroslapját, játszhat jövőhéten... hát a b...
több mint 11 éve
Visszatérve a magyar meccshez, én egy dolgot nem értek. Azt mondja Egervári biztonságból állt vissza az 1 csatáros játékra. Nekem ezzel kapcsolatban annyi a kérdésem, hogy miért könnyebb Romániában nyerni mint Törökországban ? Vagy ennyire bíznak, hogy a már kiesett törökök megfogják a románokat otthon ?azért mert egy beszari fasz, a teljes szakmai életpályája a langyos vízről szól. máskülönben amit írtam korábban, így el lehet adni, hogy mennyit fejlődtünk, hiszen a jól kialakított menetrendnek, meg a megalkuvó taktika miatt "még az utolsó pillanatig esélyünk van", amit el lehet adni a parasztoknak.
Mellesleg nekünk támadó focit kéne játszani mert védekezni nem tudunk. Attól az egyszem Varga Józsi vagy akármelyik vkp-tól egyáltalán nem lesz stabilabb Mészáros akárki duó középen. Viszont elől meg 2 csatárral rendre a labdát is simán tartottuk és még gólveszélyesek is voltunk,Toca
félreértés ne essék, nem gondolom, hogy mindig mindenkinek neki kell ugrani, mert van olyan, hogy be kell állni a kapu elé a csapatbusszal, és egy egy kontrából élni (ami nálunk upstart esélytelen, mert ahhoz kellene egy olyan center aki négy helyzetből legalább egyet értékesít), de amikor ilyen vérszagot érzünk mint a románok, vagy most a törökök ellen, akkor igen is fel kell vállalni hogy faszra húzzuk őket.
százszor jobban tapsolok egy olyan válogatottnak, aki a lehetőségeihez mérten a végletekig küzdve és azokat megragadni próbálva kikap, mint az aki megelégszik a langyos vízzel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Tök egyszerű. Ha kikaptunk volna most a túlzott kockázatvállalás miatt, akkor mindenki már temetné a csapatot. Így meg lehet számolgatni, reménykedni, végül is versenyben vagyunk. Mindig ez a cél, a lehető legtovább megtartani a még reálisan hihető esélyt. Most is ez lesz, hozunk egy X-et bucurestiből, mindenki boldog lesz, aztán majd szépen leszopunk hazai pályán az észtektől, mert mi csak úgy tudunk "meghalni", hogy igazán fájjon, nem is értem, hogy a Darwin-díjat miért nem rólunk nevezték el. 😀
több mint 11 éve
Visszatérve a magyar meccshez, én egy dolgot nem értek. Azt mondja Egervári biztonságból állt vissza az 1 csatáros játékra. Nekem ezzel kapcsolatban annyi a kérdésem, hogy miért könnyebb Romániában nyerni mint Törökországban ? Vagy ennyire bíznak, hogy a már kiesett törökök megfogják a románokat otthon ?Mellesleg nekünk támadó focit kéne játszani mert védekezni nem tudunk. Attól az egyszem Varga Józsi vagy akármelyik vkp-tól egyáltalán nem lesz stabilabb Mészáros akárki duó középen. Viszont elől meg 2 csatárral rendre a labdát is simán tartottuk és még gólveszélyesek is voltunk,
több mint 11 éve
Azért szerintem durva Pedro-ra azt írni, h alibizik...Értem én, csak azért az a kijelentés, hogy ha Pedro jobb lenne rögtön mindig 3 kupát nyernétek akkor is meredek akárhonnan nézem. Szerintem nem lennétek sokkal előrébb kicsit jobb szélső játékkal, pláne nem ennyire.Tocaa Barcelona akkor veszít meccset, ha nem megy neki a támadás, mert a védelem jól helyezkedik ellenük. kevés meccset láttam, ahol ne lettek volta partiban, és ott általában hiányzott a széljáték (nem, nem a felfutó hátvéd, hanem a szélről induló támadó).Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.Persze ha nagyanyámnak meg áramszedője lenne én lennék a villamos.
tíz meccsből nyolcon csak azért van fent a pályán, hogy meglegyenek tizenegyen, de semmi értékelhetőt nem csinál.
ha feleannyi erőt fordítana egy meccsen a játékra, mint a színészkedésre, akkor a Barcelona az évi öt trófeából (spanyol bajnokság, kupa, szuper kupa, BL, Európai Szuper Kupa) legalább hármat biztosan megszerezne, és Sanchez nem csak azért nem tudná kiszorítani a csapatból, mert élete legrosszabb idényét futja.slowmotion
Abban egyetértek, hogy Pedro alibizik kurva sokat, nem is bírom, csak azt nem értem ha rendesen játszana mért nem 5ből rögtön 6 trófeát nyerne a Barca?Toca
nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb rúgjanak egy gólt, mert az ellenfél akkor már nem hagyatkozhat arra, hogy letáborozik a kapu előtt, és egy-két szerzett labdából visszatámad a kinyílt védelem ellen. ha a szélső hokizik, akkor erre kisebb az esély.slowmotion
Az tény h nincs formában, a helyzeteit kihagyja stb. De minden meccsen szét hajtja magát. Letámad, védekezik, fut Messi helyett. Tény h ezek nem tipikus csatár erények. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Értem én, csak azért az a kijelentés, hogy ha Pedro jobb lenne rögtön mindig 3 kupát nyernétek akkor is meredek akárhonnan nézem. Szerintem nem lennétek sokkal előrébb kicsit jobb szélső játékkal, pláne nem ennyire.a Barcelona akkor veszít meccset, ha nem megy neki a támadás, mert a védelem jól helyezkedik ellenük. kevés meccset láttam, ahol ne lettek volta partiban, és ott általában hiányzott a széljáték (nem, nem a felfutó hátvéd, hanem a szélről induló támadó).Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.Persze ha nagyanyámnak meg áramszedője lenne én lennék a villamos.
tíz meccsből nyolcon csak azért van fent a pályán, hogy meglegyenek tizenegyen, de semmi értékelhetőt nem csinál.
ha feleannyi erőt fordítana egy meccsen a játékra, mint a színészkedésre, akkor a Barcelona az évi öt trófeából (spanyol bajnokság, kupa, szuper kupa, BL, Európai Szuper Kupa) legalább hármat biztosan megszerezne, és Sanchez nem csak azért nem tudná kiszorítani a csapatból, mert élete legrosszabb idényét futja.slowmotion
Abban egyetértek, hogy Pedro alibizik kurva sokat, nem is bírom, csak azt nem értem ha rendesen játszana mért nem 5ből rögtön 6 trófeát nyerne a Barca?Toca
nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb rúgjanak egy gólt, mert az ellenfél akkor már nem hagyatkozhat arra, hogy letáborozik a kapu előtt, és egy-két szerzett labdából visszatámad a kinyílt védelem ellen. ha a szélső hokizik, akkor erre kisebb az esély.slowmotion
több mint 11 éve
Nézegettem a csoportokat a lehetséges másodikokat keresve:gabokockaezt a cikket neked írták
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-meglepetespontok-europa-futballszive-a-jegben-is-dobog-2229947
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a Barcelona akkor veszít meccset, ha nem megy neki a támadás, mert a védelem jól helyezkedik ellenük. kevés meccset láttam, ahol ne lettek volta partiban, és ott általában hiányzott a széljáték (nem, nem a felfutó hátvéd, hanem a szélről induló támadó).Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.Persze ha nagyanyámnak meg áramszedője lenne én lennék a villamos.
nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb rúgjanak egy gólt, mert az ellenfél akkor már nem hagyatkozhat arra, hogy letáborozik a kapu előtt, és egy-két szerzett labdából visszatámad a kinyílt védelem ellen. ha a szélső hokizik, akkor erre kisebb az esély.
több mint 11 éve
Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.Persze ha nagyanyámnak meg áramszedője lenne én lennék a villamos.
Abban egyetértek, hogy Pedro alibizik kurva sokat, nem is bírom, csak azt nem értem ha rendesen játszana mért nem 5ből rögtön 6 trófeát nyerne a Barca?
több mint 11 éve
Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.tíz meccsből nyolcon csak azért van fent a pályán, hogy meglegyenek tizenegyen, de semmi értékelhetőt nem csinál.
ha feleannyi erőt fordítana egy meccsen a játékra, mint a színészkedésre, akkor a Barcelona az évi öt trófeából (spanyol bajnokság, kupa, szuper kupa, BL, Európai Szuper Kupa) legalább hármat biztosan megszerezne, és Sanchez nem csak azért nem tudná kiszorítani a csapatból, mert élete legrosszabb idényét futja.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Van igazság abban is amit te mondasz,de nekem ez többszöri visszanézés után sem 11-es.Van egy kapu mögötti kamera,amiből szinte csak deréktól lefele mutatják az esetet és azon látszik,hogy miután Pedro eltolja a labdát abban a pillanatban összecsuklik,holott még Lloris a lábát sem nyujtotta ki.Ha ezt így nézzük akkor nincs 11-es. Én olyan játékost még nem láttam, aki megvárja hogy teliberúgják. Sztem ilyen esetekben, ha van kontakt és nem ér labdát a védekező játékos, az mind 11-es, tök8 hogy akar-e esni az ember vagy nem. Eleve akadályozza a labda megjátszásában, úgy, hogy a védő nem tudja azt megjátszani. Teszem azt átbukdácsol az elé csúszó emberen, aki nem ér hozzá, de emiatt nem éri utol a vonal előtt a labdát, akkor mi van? Mert szerintem 11-es az is.gabokockaHát attól mert magasabbra ugrik, nem kell tarkón rúgni a másikat...Collina pont ezt magyarázta nemrég a labdarúgás fórumán,sőt egy hasonló szitut is elemzett,hogy miért nem tizi.Itt is miután eltolta a labdát rögtön dobta is fel magát,az nem lényeg,hogy volt vagy 3 ütem még mire hozzáért egyáltalán Lloris.Az volt itt a fő gond vele,de mondjuk ha lépett volna még 1-et vagy 2-őt a labda felé,akkor is biztos,hogy találkozik a kapus lábával és akkor már egyértelmű tiziJoeyPorter
Annál az esetnél kevés tisztább tizenegyes van, egyedül a lap színén lehetett volna vitatkozni. Labdát nem érte el, a lábat igen, nem köteles átugrani.gabokocka
több mint 11 éve
Ha ezt így nézzük akkor nincs 11-es. Én olyan játékost még nem láttam, aki megvárja hogy teliberúgják. Sztem ilyen esetekben, ha van kontakt és nem ér labdát a védekező játékos, az mind 11-es, tök8 hogy akar-e esni az ember vagy nem. Eleve akadályozza a labda megjátszásában, úgy, hogy a védő nem tudja azt megjátszani. Teszem azt átbukdácsol az elé csúszó emberen, aki nem ér hozzá, de emiatt nem éri utol a vonal előtt a labdát, akkor mi van? Mert szerintem 11-es az is.Hát attól mert magasabbra ugrik, nem kell tarkón rúgni a másikat...Collina pont ezt magyarázta nemrég a labdarúgás fórumán,sőt egy hasonló szitut is elemzett,hogy miért nem tizi.Itt is miután eltolta a labdát rögtön dobta is fel magát,az nem lényeg,hogy volt vagy 3 ütem még mire hozzáért egyáltalán Lloris.Az volt itt a fő gond vele,de mondjuk ha lépett volna még 1-et vagy 2-őt a labda felé,akkor is biztos,hogy találkozik a kapus lábával és akkor már egyértelmű tiziJoeyPorter
Annál az esetnél kevés tisztább tizenegyes van, egyedül a lap színén lehetett volna vitatkozni. Labdát nem érte el, a lábat igen, nem köteles átugrani.gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Inkább csak azeret kritizálni. Sajnos néha még igaza is van. Bár inkább lenne német vagy orosz tippre mert róluk mindig ódákat zeng 😊Már rég meg akartam kérdezni, de most már tényleg nem bírom ki. Te gyűlölöd saját nemzetedet? Bánt Téged, hogy magyarnak születtél? Annyi lekicsinylő, lenéző, megalázó hozzászólást írsz saját hazád ellen, hogy azt hiszem jogos a kérdés.Zolikanem egy ördögtől való gondolat, volt már rá példa 😊 pont ez a problémám, hogy ez lesz belőle és ez a birka nép, amelyiket kilóra lehet megvenni rezsikommandóval és miegymással, ezt is meg fogja enni.Amadeus91te összemosod a propagandát a sporttal.Amadeus91Roppant vicces hogy te vádolsz ezzel, mert a jelek szerint a kettőnk közül pont te vagy az, aki a sportsikerekben is elsősorban a propagandaeszközt látja.atapapa
Bár ha lenne Romo haterek országa tuti ő lenne a kormányfő 😀
több mint 11 éve
Zolika
911
Már rég meg akartam kérdezni, de most már tényleg nem bírom ki. Te gyűlölöd saját nemzetedet? Bánt Téged, hogy magyarnak születtél? Annyi lekicsinylő, lenéző, megalázó hozzászólást írsz saját hazád ellen, hogy azt hiszem jogos a kérdés.nem egy ördögtől való gondolat, volt már rá példa 😊 pont ez a problémám, hogy ez lesz belőle és ez a birka nép, amelyiket kilóra lehet megvenni rezsikommandóval és miegymással, ezt is meg fogja enni.Amadeus91te összemosod a propagandát a sporttal.Amadeus91Roppant vicces hogy te vádolsz ezzel, mert a jelek szerint a kettőnk közül pont te vagy az, aki a sportsikerekben is elsősorban a propagandaeszközt látja.atapapa
több mint 11 éve
Ez a nép már csak ilyen, 2006-ban is elhitte, hogy a költségvetés köszöni szépen jól van. Szerencsénkre akkor sem jutottunk ki a VB-re, rögtön nyert volna a Fidesz. Remélhetőleg Egervári most se tartja kormányon Orbánékat.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
nem egy ördögtől való gondolat, volt már rá példa 😊 pont ez a problémám, hogy ez lesz belőle és ez a birka nép, amelyiket kilóra lehet megvenni rezsikommandóval és miegymással, ezt is meg fogja enni.te összemosod a propagandát a sporttal.Amadeus91Roppant vicces hogy te vádolsz ezzel, mert a jelek szerint a kettőnk közül pont te vagy az, aki a sportsikerekben is elsősorban a propagandaeszközt látja.atapapa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
te összemosod a propagandát a sporttal.Amadeus91Roppant vicces hogy te vádolsz ezzel, mert a jelek szerint a kettőnk közül pont te vagy az, aki a sportsikerekben is elsősorban a propagandaeszközt látja.