Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 506
A 40 eves Maribori kapus a 90. percben vmi fantasztikusat fogott.
Aki tudja nezze meg.Ezzel a vedessel a BL-ben a szomszedok 😊
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
viszont azért én Fellanivel kapcsolatban emlékszem még az evertonos időszakra, amikor szó szerint kurva hasznosan játszott,Stez
azért ha fehér bőrű verőnégerre van szükség, akkor valóban tud kurva hasznosan játszani.
Fallosz meg Mirallas, a két belga csoda, ha együtt voltak a pályán, akkor by default két piros lapot ki kellett volna osztani a Toffeesnak minden áldott meccsen...
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Azert, mert kihagyott ennyi ziccert, meg nem egy meccsen szerzett a semmibol tulajdonkeppen gyoztes golt, olyan helyzetbol, aminel abszolut nem volt a levegoben az MU-talalat. Nem nagy lehetosegbol, tavoli lovessel, egy-egy villanassal, stb. Nem, miutan megkapta a filleres lasztit valakitol.

Azert a bajnoksag egy harmada konkretan rola szolt, nelkule ez az MU nagyon nem ott lett volna, ahol. Most azert Lukakunak eddig konnyebb dolga van peldaul, a kozeppalya erosebb a tavalyinal, hatekonyabbak es jobb labdakat adnak a tamadoknak. Mondjuk szerintem Matics az, aki brutalisan tolja a munkajaval a csapatreszt, de kinek mi.
Stez
Irigykedem is rájuk...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert, mert kihagyott ennyi ziccert, meg nem egy meccsen szerzett a semmibol tulajdonkeppen gyoztes golt, olyan helyzetbol, aminel abszolut nem volt a levegoben az MU-talalat. Nem nagy lehetosegbol, tavoli lovessel, egy-egy villanassal, stb. Nem, miutan megkapta a filleres lasztit valakitol.

Azert a bajnoksag egy harmada konkretan rola szolt, nelkule ez az MU nagyon nem ott lett volna, ahol. Most azert Lukakunak eddig konnyebb dolga van peldaul, a kozeppalya erosebb a tavalyinal, hatekonyabbak es jobb labdakat adnak a tamadoknak. Mondjuk szerintem Matics az, aki brutalisan tolja a munkajaval a csapatreszt, de kinek mi.

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 527
lásd Mhitarjan, aki tavaly nulla volt. Pogba sérült is volt, sokszor láthatatlan is, Mata egyedül kevés, elöl meg Ibra egyedül hozott vagy 10-15 pontot az egyéni villanásaival.
Stez
A nem láttam tavaly egy MU meccset sem, de megmondom róluk a tutit kezdőcsomagot láthattuk.
dr0725
Nekem pont eleg volt tavaly a 30 MU-bajnoki, szegyellem is erte magam, neha nagyon fajt. De igazad van, hogy a faszomba merhetnek velemenyt alkotni. X-D

Ejszaka nem igazan voltam olyan allapotban, hogy megnezzem a szekletem, de te gondolom azt is meg tudod mondani, mit hoztam letre. 8-)
Stez
Azt azért még én sem tudom megmondani 😀 de Zlatan a 18 kihagyott ziccerével (magasan a legtöbb tavaly a pl-ben) melyikkel szerezte azt a 10-15 pontot? 😊 magukkal az állításokkal nincs baj csak a nevek cserélődtek fel, pont, hogy Zlatan volt közelebb nullához és Miki szerzett plusz 10-15 pontot a villanásokkal amikor épp nem volt sérült. 😉
több mint 8 éve
lásd Mhitarjan, aki tavaly nulla volt. Pogba sérült is volt, sokszor láthatatlan is, Mata egyedül kevés, elöl meg Ibra egyedül hozott vagy 10-15 pontot az egyéni villanásaival.
Stez
A nem láttam tavaly egy MU meccset sem, de megmondom róluk a tutit kezdőcsomagot láthattuk.
dr0725
Nekem pont eleg volt tavaly a 30 MU-bajnoki, szegyellem is erte magam, neha nagyon fajt. De igazad van, hogy a faszomba merhetnek velemenyt alkotni. X-D

Ejszaka nem igazan voltam olyan allapotban, hogy megnezzem a szekletem, de te gondolom azt is meg tudod mondani, mit hoztam letre. 8-)

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 527
Stez
több mint 8 éve
Az öreg odatette még magát, köszi neked Mester! 😀

Amúgy Stez ne idegesíts már, hogy nincs mélysége a United keretének. Martial+Herrera még be sem fért kezdőnek. De ha ők beférnek Miki, Mata, Matic vagy Rashford nem fog.

| És még szóba sem jött Fella 😀 |
dugo93
Ne haragudj, de nálam Fellaini vagy Martial nem igazi minőség. Utóbbi brutálisan jó tud lenni, majd eltűnni másfél hónapra. Fellaini tud brutál jó meccset hozni, majd Diego Costásan szépen megutáltatni magát, amikor épp elgurul a gyógyszer.

Én a Manchesternél most topcsapatként szemlélődöm. Ez nekem azt jelenti, hogy a padon szinte minden poszton olyan játékos van, akit he beállítasz, alapozni tudsz rá.
Stez
Azt ugye tudjuk, hogy Fellát mennyire írtam komolyan...? 😀

Rosszabb volt visszadugózni a pezsgős üveget, amikor kiderült, hogy mégsem viszi a Galata, mint amikor a City elvitte a legvégén a bajnoki címet 😀
dugo93
Egy dolog, hogy te nem írtad komolyan, viszont azért én Fellanivel kapcsolatban emlékszem még az evertonos időszakra, amikor szó szerint kurva hasznosan játszott, szóval én abszolút nem vélekedem róla úgy, hogy egy nulla, egyszerűen csak kőbuta, több menedzserén viszont érződött, hogy egyszerűen nem találja a helyét, ezért is fordult vagy meg négy különböző poszton Manchesterben.

De tény, hogy őt is kevésnek vélem, ha mélységet keresek. Oké, Martial a határvonalon mozog ebben a tekintetben, Herrera szintén, de nálam itt ki is fulladt ez, főleg, hogy egyelőre Lindelöftől sem tudjuk, mit várhatunk. Főleg a támadósorban és a középpályán érzem ezt, hogy alapból nagyon hullámzó játékosok alkotján, lásd Mhitarjan, aki tavaly nulla volt. Rashford is hamar elfáradt, Pogba sérült is volt, sokszor láthatatlan is, Mata egyedül kevés, elöl meg Ibra egyedül hozott vagy 10-15 pontot az egyéni villanásaival.

Lukaku azért iylen tekintetben visszafogottabb, neki több labda kell, mint Ibrának. Nem vélem rossznak ezt az MU-keretet, de vékony, kockázatos, vagy nagyon bejön, vagy hamar kifullad. De összességében top3-4-be várom a legjobb esetben a csapatot.

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 527

Amúgy Stez ne idegesíts már, hogy nincs mélysége a United keretének. Martial+Herrera még be sem fért kezdőnek. De ha ők beférnek Miki, Mata, Matic vagy Rashford nem fog.

dugo93
Ne haragudj, de nálam Fellaini vagy Martial nem igazi minőség. Utóbbi brutálisan jó tud lenni, majd eltűnni másfél hónapra. Fellaini tud brutál jó meccset hozni, majd Diego Costásan szépen megutáltatni magát, amikor épp elgurul a gyógyszer.

Én a Manchesternél most topcsapatként szemlélődöm. Ez nekem azt jelenti, hogy a padon szinte minden poszton olyan játékos van, akit he beállítasz, alapozni tudsz rá.
Stez
Azt ugye tudjuk, hogy Fellát mennyire írtam komolyan...? 😀

Rosszabb volt visszadugózni a pezsgős üveget, amikor kiderült, hogy mégsem viszi a Galata, mint amikor a City elvitte a legvégén a bajnoki címet 😀

több mint 8 éve
😀😀
 twitter.com/SkySportsPL/status/899905677317091329
Mikey
egyébként nem arról volt szó, hogy a floppingot büntetik?
no akkor az ifjonccal lehet kezdeni a sort, mert ez konkrétan semmi nem volt
több mint 8 éve

dugo93

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
😀😀
 twitter.com/SkySportsPL/status/899905677317091329

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 527

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .

szegény citys bohócok 😕
Kenny
1-1.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!

szegény citys bohócok 😕

több mint 8 éve
Azé ennyire ne legyünk motiválatlanok basszátok meg.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 927
11x-es Everton, 6X-os volt az iksz. pár | tíz | perc kiderül, hogy ajándék volt, vagy sem
több mint 8 éve
Sittes anyád ki vagy te bíraú?..
több mint 8 éve
Storck ismét kiváló keretet rakott össze,főleg a csatárok tetszenek.
Kenny
Ki az a Márkvárt Dávid ?
Liga utolsó top vezére ?
Toca
El kell adni külföldre.
Kenny
Azzal hogy padon ül ?
Toca
Kleinit 2 NB3-as és 2 válogatott meccs után adta el.Mendes meg Raiola elmehet a picsába,Storck az új ügynök király.

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan
Kenny
Ki az a Márkvárt Dávid ?
Liga utolsó top vezére ?
Toca
El kell adni külföldre.
Kenny
Azzal hogy padon ül ?
több mint 8 éve
Kenny
Ki az a Márkvárt Dávid ?
Liga utolsó top vezére ?
Toca
El kell adni külföldre.

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan
Kenny
Ki az a Márkvárt Dávid ?
Liga utolsó top vezére ?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
Liverpool
Sobri Jóska
Man City?
Mikey
Túl régiek a logók némelyik csapaton.
Coolearie
nyilván erre gondolt, és nem arra, hogy a Franzstadt mi a retkes faszt keres a sztárcsapatok között
slowmotion
sztem a milan és a lazio nem tartozik oda 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
@slowmotion mert mi nyilván nem poénkodtunk. 😛
Mikey
Sobri pl nem poénkodni szokott, hanem trollkodni 😊