Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
kösz Sheva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
UTD milyen makkos csapatokat kap. Ez nekik sima első helybek kell lennie.
több mint 8 éve
Bayern - PSGReal - Dortmund
Juve - Barca
Chelsea - Atletico
2 kör után már szép
és akkor még van egy Roma, Pool, Spurs, Napoli a 3. kalapban
több mint 8 éve
lesznek jó meccsek a BLben, és még csak a 2. kalapnál tartunk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kinek kell mit átadni? A belső ember nagyobb gólveszélyt jelent, mint a kinti. Ennyire egyszerű. Négy védős rendszerben alap, hogy a szélső védők befele segítenek. Ez a tökéletes példája, hogy befele kell húzódni, hiszen belül egy az egy elleni szituáció alakul ki, oda kell zárni, el kell kerülni, hogy bármelyik belső védőre egy az egyben vezessék a labdát. Aztán hogy a szélén mi történik, az már másodlagos. Az oldalvonal mellől nehezebb gólt lőni, mint a kapuval szemből. Mellesleg sztem a kapus sem állt a helyzet magaslatán, nem az övé a gól, de onnan azért ez nem volt védhetetlen lövés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
akkor lenne jogos hogy nem a szélsővel megy, ha átadta az emberétNézd már meg a képet, amit betettél! Keresd meg rajta Matipot. Ott van ahol lennie kell? Ugye hogy nem. Ezért kellett behúzódnia Morenonak középre. Ha marad a szélen, akkor hibázik helyezkedésben.
de ilyenről szó sem volt + Lovren később lépett ki minthogy Moreno behúzódott
és eleve az a kilépés ugye azért volt h a passzt megakassza
mind1, se Moreno se Lovren nem kezdő kaliber jelen állapotában
Negritis
több mint 8 éve
akkor lenne jogos hogy nem a szélsővel megy, ha átadta az emberétde ilyenről szó sem volt + Lovren később lépett ki minthogy Moreno behúzódott
és eleve az a kilépés ugye azért volt h a passzt megakassza
mind1, se Moreno se Lovren nem kezdő kaliber jelen állapotában
több mint 8 éve
Ha az egyik belső védő kilép a védelemből, akkor a szélső hátvédeknek be kell zárnia középre. Ez teljesen alap dolog. Gabo leírta a lényeget.Elsőre én is azt hittem, hogy Moreno már azért volt rossz helyen, mert úgy tűnt megvan a labda. De nem, Moreno már előtte is végig rossz helyen volt, miközben a bal szélen üresen áll az ember.www.fullmatchesandshows.com/2017/08/23/liverpool-vs-hoffenheim-highlights/Azért húzódott középre, mert Matip nem volt a helyén, és Lovren mindkét oldalán ott állt egy-egy támadó. A szélen pedig csak a gólszerző volt.Szívesen meghallgatnám az elemzésedet, hogy hol hibázott helyezkedésben.behúzodott középre és a szélen ahonnan kaptuk a gólt 1,5 üres ember volt
Zolika
nem igazán látom hogy miért kellett behúzódnia
és ez már nem az első ilyen eset vele kapcsolatban
Negritis
Zolika
27:42-t megállítottam, és nem rohadtul nem kéne középre húzódnia hanem a szélen lévőre kéne figyelnie
ami kérdéses lehet hogy Mané esetleg miért nem ment Uth-tal, de számomra ez Moreno hibája
imgur.com/a/G8tqz
Negritis
Lovrennek a labdaeladás előtt csak 1 embere volt, akire Moreno bement duplázni fölöslegesen. (ez van a képen, pont a labdaeladás előtti pillanat)
image hosting
" class="embed">
alatriste
Divat lett Moreno fikázása, de ebben az esetben nagyon nem jogos.
több mint 8 éve
Hát sztem itt a balbekknek igenis befele kell segítenie, mivel a belső védő egy az egyben van. A középpályások holléte jó kérdés, mivel az egyik belső védő lép fel az indító játékosra, és elsősorban ezért kell befele segíteni. Ha nem lép befele, nem a szélre megy a passz, hanem középre és a kilépő belső ék simán lefutja a belső védőt és középen ziccerben viszi a kapusra a labdát. Így a szélre ment a passz, onnan kisebb a veszély, más kérdés, hogy itt konkrétan Uth korrektül bebaszta. De én itt leginkább a belső középpályásokat venném elő, mindkettőn túl van a labdás játékos a védelemmel szemben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Elsőre én is azt hittem, hogy Moreno már azért volt rossz helyen, mert úgy tűnt megvan a labda. De nem, Moreno már előtte is végig rossz helyen volt, miközben a bal szélen üresen áll az ember.www.fullmatchesandshows.com/2017/08/23/liverpool-vs-hoffenheim-highlights/Azért húzódott középre, mert Matip nem volt a helyén, és Lovren mindkét oldalán ott állt egy-egy támadó. A szélen pedig csak a gólszerző volt.Szívesen meghallgatnám az elemzésedet, hogy hol hibázott helyezkedésben.behúzodott középre és a szélen ahonnan kaptuk a gólt 1,5 üres ember volt
Zolika
Negritis
Zolika
27:42-t megállítottam, és nem rohadtul nem kéne középre húzódnia hanem a szélen lévőre kéne figyelnie
ami kérdéses lehet hogy Mané esetleg miért nem ment Uth-tal, de számomra ez Moreno hibája
imgur.com/a/G8tqz
Negritis
Lovrennek a labdaeladás előtt csak 1 embere volt, akire Moreno bement duplázni fölöslegesen. (ez van a képen, pont a labdaeladás előtti pillanat)

image hosting
" class="embed">
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
www.fullmatchesandshows.com/2017/08/23/liverpool-vs-hoffenheim-highlights/Azért húzódott középre, mert Matip nem volt a helyén, és Lovren mindkét oldalán ott állt egy-egy támadó. A szélen pedig csak a gólszerző volt.Szívesen meghallgatnám az elemzésedet, hogy hol hibázott helyezkedésben.behúzodott középre és a szélen ahonnan kaptuk a gólt 1,5 üres ember volt
Zolika
Negritis
Zolika
imgur.com/a/G8tqz
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
Qarabag az elmúlt években EL-ben volt stabilan, nem kell annyira meg lepődni, a bajnoki ágon nincsenek sokan, akik találkoznának velük a selejtezőben
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nemanja Nikolics: ezt állati nehéz feldolgozniorigo, origo, de ezt talán még el lehet hinni fenntartások nélkül. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Köszönöm Lang Ádám, hogy megnevettettél ma délelőtt , bár lehet inkább sírnom kellene..K_rva szembeforgalom az autópályán. 😕
"Csak éppen nem arról van szó, hogy azért nem játszom, mert a többiek sokkal jobbak lennének. Nem rajtam megy el a mérkőzés, mert amikor nem voltam pályán, akkor sem nyertünk."
Nem Ádám, egyszerűen szar vagy, azért nem játszol..
gordon
több mint 8 éve
Köszönöm Lang Ádám, hogy megnevettettél ma délelőtt , bár lehet inkább sírnom kellene.."Csak éppen nem arról van szó, hogy azért nem játszom, mert a többiek sokkal jobbak lennének. Nem rajtam megy el a mérkőzés, mert amikor nem voltam pályán, akkor sem nyertünk."
Nem Ádám, egyszerűen szar vagy, azért nem játszol..
több mint 8 éve
A Madrid ellen van törleszteni való, a másik kettőhöz pedig nem kéne messzire utaznia a csapatnak. 😊Szeretném, ha a mai sorsoláson kihoznának egy Real Madrid, PSG, Liverpool, Celtic csoportot. 😊Miért akarod azt hogy a saját csapatod ne jusson tovább? 😀
Mikey
Coolearie
Egyébként a BL-ben jó ellenfelek ellen akarok jó meccseket látni, ha már sikerült három év után újra bejutni. Azért van. | Arról nem beszélve, hogy egy ilyen csoportból továbbjutni menő lenne. |
több mint 8 éve
A Celtic ellen max 1 pontunk lenne de a másik két gárdár simáznánk. #robinhoodeffectSzeretném, ha a mai sorsoláson kihoznának egy Real Madrid, PSG, Liverpool, Celtic csoportot. 😊Miért akarod azt hogy a saját csapatod ne jusson tovább? 😀
Mikey
Coolearie

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Szeretném, ha a mai sorsoláson kihoznának egy Real Madrid, PSG, Liverpool, Celtic csoportot. 😊Miért akarod azt hogy a saját csapatod ne jusson tovább? 😀
Mikey
több mint 8 éve
A Qarabağ csoportkörbe jutott. Ezt a mondatot még párszor elolvasom.Honi futball vezetőink mindig nagyot mernek álmodni és ugye rögtön BL főtábláról vizionálnak, miközben még az EL-ben sem rúgunk évek óta labdába. Pedig 5 éve pofázom, hogy legalább arra egy ütőképes csapatot hozzunk már össze. Ugye a kazahoknál sok pénz van, de érdemes megnézni, hogy miket tettek az utolsó 5 évben. Stabilan EL csoportkőr végig. Persze ahogy slow írta jött a malac is, de bőven tettek érte!
Mondjuk a Maribor és az APOEL sem sokkal kisebb WTF.
Mikey
en.wikipedia.org/wiki/Qaraba%C4%9F_FK_in_European_football
több mint 8 éve
Én hasonlót szeretnék átélni nem 22 év múlva 😊 S akkor az a legjobb 16-t jelentette!www.origo.hu/sport/futball/20170823-ferencvaros-anderlecht-bajnokok-ligaja-csoportkor-gyozelem-fotabla-evfordulo.html
több mint 8 éve
Szeretném, ha a mai sorsoláson kihoznának egy Real Madrid, PSG, Liverpool, Celtic csoportot. 😊
több mint 8 éve
Sakho egy fasz, jó játékos de képtelen komolyan venni a dolgokatKlopp meg nem szereti az ilyet
de hátha kap amnesztiát
több mint 8 éve
nem követem a Pool'-t, de így 2 meccs alapján nem értem, hogy Lovren mit keres a csapat környékén és Sakho meg, miért nincs ott.Szívesen meghallgatnám az elemzésedet, hogy hol hibázott helyezkedésben.behúzodott középre és a szélen ahonnan kaptuk a gólt 1,5 üres ember volt
Zolika
Jó, visszanézve Lovren eladása előtt is már borzasztó helyen állt.egyetértek vele
De szerintem megegyezhetünk abban, hogy egyiknek sem lenne helye a kezdőben. 😊
alatriste
csak Morenonak nálam a keretben sincs helye
Lovren a padot még koptathatja
még
Negritis
több mint 8 éve
A Qarabağ csoportkörbe jutott. Ezt a mondatot még párszor elolvasom.azé' röfögött nekik rendesen
Mondjuk a Maribor és az APOEL sem sokkal kisebb WTF.
Mikey
Samtredia - Sheriff Tiraspol - FC Kobenhavn
az első kettőt talán a Honvéd is elintézi, az FCK meg a "két meccsen akár verhető is" kategória. persze ez is nagy eredmény.
az APOEL meg volt már csoportkörben, azért ott se pékek meg takarítók játszanak