NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Annyira tudtam, hogy a hosszabbításban kapunk gólt.Tipikus magyar szokás.
több mint 11 éve
Viking Army?
Hihetetlen még mindig. 😊 Gyere haza mostmár!krixtofer
Drapi, rudas zászló?
Már az USA-ban is vannak szurkolói csoportok (soccer)?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Leo jó lesz, de azért valaki szóljon neki, hogy a sima passz is ér, nem kell félpályáról is gólpasszra törekedni 😊 Na mindegy, nagyon brazil, tudjuk be ennek 😀Böde Danit pedig nem szabad eladni, nagyon kell egy ilyen ember előre.
több mint 11 éve
sztem még meg van kicsit szeppenve....Dani is így kezdte, most meg már gólkirály! 😊háháá...nagytudású őstehetségnek lenne mit tanulnia Somitól!Somalia gólját remélem látja / látta a szimpatikus fiatal újpesti játékos (L.Bence) is... 😀 😀 😀Sinisanekem is egyből ez ugrott be. 😊gamerkr
Böde pedig a legnagyobb! el ne merjék engedni...Leo is lazán tolta a joga bonitot! 😀Divat
Leo jó volt,de sokszor öncélú,pl ha a helyzetét amit kapufára rúgott az EL selejtezőben csinálja és azzal nem jutunk be,mert nem elpasszolja hanem elkülsőzi a kapus felett,szerintem szivrohamot kapok.Kenny
sztem 0-0-nál v éles szituban simán begurítja v leadja társnak, ez (is) a közönség ment volna
|
több mint 11 éve
háháá...nagytudású őstehetségnek lenne mit tanulnia Somitól!Somalia gólját remélem látja / látta a szimpatikus fiatal újpesti játékos (L.Bence) is... 😀 😀 😀Sinisanekem is egyből ez ugrott be. 😊gamerkr
Böde pedig a legnagyobb! el ne merjék engedni...Leo is lazán tolta a joga bonitot! 😀Divat
Leo jó volt,de sokszor öncélú,pl ha a helyzetét amit kapufára rúgott az EL selejtezőben csinálja és azzal nem jutunk be,mert nem elpasszolja hanem elkülsőzi a kapus felett,szerintem szivrohamot kapok.
több mint 11 éve
háháá...nagytudású őstehetségnek lenne mit tanulnia Somitól!Somalia gólját remélem látja / látta a szimpatikus fiatal újpesti játékos (L.Bence) is... 😀 😀 😀Sinisanekem is egyből ez ugrott be. 😊gamerkr
Böde pedig a legnagyobb! el ne merjék engedni...Leo is lazán tolta a joga bonitot! 😀
|
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Csapattársam volt anno a Fradiban, jobbulást neki, nagyon szarul nézett ki... www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130330-meg-kell-muteni-a-kispest-jatekosanak-arcat.html
több mint 11 éve
Somalia gólját remélem látja / látta a szimpatikus fiatal újpesti játékos (L.Bence) is... 😀 😀 😀Sinisanekem is egyből ez ugrott be. 😊
több mint 11 éve
Fink a meccs előtt: "Úgy szeretnénk Hamburga hazamenni, hogy nem bántunk meg semmit."Hát a Münchenbe utazást szerintem megbánták 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Videok/2013/03/30/lab_bode_szavai4hatalmas tanár!
szerk: közben ahogy nézem a bayern tartalékol a bl-re.
több mint 11 éve
Somalia gólját remélem látja / látta a szimpatikus fiatal újpesti játékos (L.Bence) is... 😀 😀 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Huh, szerencsétlen Vernes. Ez elég brutálisan nézett ki.SchleckUh, baszki. A srácnak úgy kell összerakni az arcát:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-vernest-muteni-kell-hegedus-is-kidolhet-2231221
több mint 11 éve
deyell
11 702
azt hiszem, veszek egy Böde mezt. nb1-es játékostól még nem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy "remélem megkapjuk a lecseszést". kettő nullás vezetésnél pláne nem. ez a mentalitás, Dani.
choose life
több mint 11 éve
oké, hogy félig b-csapattal áll ki a cselszi, de nehogy már ne legyenek képesek 16 méterről rálőni...
több mint 11 éve
deyell
11 702
ha már nosztalgia (az a szabadrúgás nagyon csibészes volt)choose life
több mint 11 éve
ez közelében sincs a Dömének, de azért egy egész jó videó szerintem, tegnap leltem rá.Hátigen,akárhányszor újranézem ezt a videót,annyiszor eszembe jut,hogy valóban mi szállítottunk a magyar labdarúgás szinte összes nagy modernkori győzelmét.
gamerkr
több mint 11 éve
ez közelében sincs a Dömének, de azért egy egész jó videó szerintem, tegnap leltem rá.több mint 11 éve
Prukner: "A három pont az jó, különösen egy győzelem után"."amelyik csapat gólt szerez, az előnybe kerül"
Jól hallottam? 😀farkaspeti
már-már a Fröccsös magasságában, de még sokat kell tanulnia Tőle... 😀Divat
több mint 11 éve
Prukner: "A három pont az jó, különösen egy győzelem után"."amelyik csapat gólt szerez, az előnybe kerül"
már-már a Fröccsös magasságában, de még sokat kell tanulnia Tőle... 😀
|
több mint 11 éve
Prukner: "A három pont az jó, különösen egy győzelem után".Demiez,nee,tettem az under 2,5-re mondom ugysem lesz 3 gól ezen a remek pályán.erre 9 perc alatt lőnek 3at..
Mikor kimentem a 80.-ik percben még 0-0 volt..😀
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Prukner: "A három pont az jó, különösen egy győzelem után". Jól hallottam? 😀
több mint 11 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...