Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Én párszor néztem a Darmstadt meccseit, és legtöbbször eszetlenül rohangált és elpattant a labda tőle. Pont nem értettem mit játszik, de nem lepődtem meg rajta hogy az edzőváltás után nem kell. Ettől független ha normális menedzsere lenne biztos hogy találna vlm csapatot arrafelé inkább. 2 válogatott meccs miatt haza igazolni? Nem biztos megéri.
több mint 8 éve
eleve: akadémiánál ki a vezetőedző?Na ki lett a Pool Akadémia vezetőedzője? Hát Stevie GNem vezetőedző lett.
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
Na ki lett a Pool Akadémia vezetőedzője? Hát Stevie GNem vezetőedző lett.
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/20170120-marco-van-basten-szabalymodositasi-javaslatai.htmlnekem tetszik😊
több mint 8 éve
Öööö most a Vidibe igazolt?Valszeg oda se kellett.Mindegy remélem marad majd a BL selejtezőkre is.Inkább ment volna valami Holland ligába.Állitólag:Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
Kleinheisler kölcsönbe Fradi
Sajnálom, ha visszajönne ebbe a posványba...
NB2
Kenny
Coolearie
Kenny
több mint 8 éve
Na ki lett a Pool Akadémia vezetőedzője? Hát Stevie G
több mint 8 éve
Memphis Depay eligazolt Lyonba. Annak idején nagyon örültem hogy nem Liverpoolba szerződött, de azt sem gondoltam akkor, hogy ennyire nem fog beválni Manchesterben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ez nem kívánságműsor. Persze ilyenkor egy jó ügynök addig megy amíg talál megfelelőbbet de most a fradi elég jó opció az ilyen "gazdátlan" játékosoknak. Jó lesz ő a Fradiban, más kérdés hogy 22 évesen már nem kellene hogy gondot okozzon h stabil bundesligás legyen vki egy kisebb csapatban ha annyira király... mondjuk az tény h inkább a fejével van gond.Inkább ment volna valami Holland ligába.Állitólag:Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
NB2
Kenny
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Valszeg oda se kellett.Mindegy remélem marad majd a BL selejtezőkre is.Inkább ment volna valami Holland ligába.Állitólag:Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
NB2
Kenny
Coolearie
több mint 8 éve
Inkább ment volna valami Holland ligába.Állitólag:Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
NB2
Kenny
több mint 8 éve
Állitólag:Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
NB2
több mint 8 éve
Játéktudása megvan, esze sajnos a kanyarban sincs a bundás szinthez...Állitólag:Ha beférne máshová is nyilván nem jönne.😊
NB2
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
al-wahdaból kiállították a két ismert játékost, Dzsudzsit és TagliabuetDe a poén az, senki sem tudja, Dzsudzsákot miért. 8-D
Heisman Trophy
A szünetben nem jött már ki, állítólag valami balhé volt a folyosón.
több mint 8 éve
al-wahdaból kiállították a két ismert játékost, Dzsudzsit és Tagliabuet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.Na, ezt a mezt látva szerintem megint a pénz diktált.
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143067_1313793148667893_5849829106647439712_n.jpg?oh=16ca97f6b42c9ae320d888ed29ce6975&oe=58DC6661
Pitt
Elsőre fel sem tűnt, hogy Juventus, alatta viszont sokatmondó a Jeep-felirat, fölötte nekem úgy néz ki, mintha „maga a Jeep lenne ez”. Az az érzésem, hogy a szponzor elég csúnya csilliárdokat lobogtatott, hogy a Juve új címere így nézzen ki, a mezen pedig a két szimbólum ennyire közel kerüljön egymáshoz.
Amúgy pedig so-so, nekem nem tetszik, de igazából én azt sem tudnám könnyen megemészteni, ha egy Milan 5-10-20 évente új címert csinálna. Itt a világ leghíresebb klubjairól van szó, a Juve, a Milan Olaszország példaképei, számomra a múlt és a hagyomány sokkal többet jelentene, hogy csak úgy brahiból alakítgassam a címert.
(Oké, tudom, a Milannak is változott nem egyszer a logója, de ott általában nem lett teljesen újraálmodva a címer, illetve azok a változások „milanosak” voltak, mint például a Rossoneri ördög, ami a „csapaté”.)
A korszaknak megfelelően akarták egyszerűsíteni állítólag. Ki a faszt érdekel a korszak egy ilyen témában, már bocs? Egy olasz rekordbajnoknak erre nincs szüksége.
Szerkesztette: Stez
több mint 8 éve
Shaqiri, WHO?!Most mit menőzik, ez is egyet ér!? 😀
www.facebook.com/digisport.hu/videos/1631500473533503/
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Shaqiri, WHO?!www.facebook.com/digisport.hu/videos/1631500473533503/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
a mez jol nez ki de a logo furcsa.a foci nagyon szereti a tradiciot.Tobb klub elojott mar uj cimerrel de ez focihoz merten nagyon uj dizajn.egy mls vagy austral vagy barmely mas-uj- ligaban tobb "helye lenne.Amelyiken ott van vízszintesen a Juventus felirat és a bika is az kifejezetten tettszetős szerintem. Semlegesként is baromira tetszik.Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143067_1313793148667893_5849829106647439712_n.jpg?oh=16ca97f6b42c9ae320d888ed29ce6975&oe=58DC6661
Pitt
twitter.com/ManOfSteel_7/status/821364382131245061/photo/1
Matthew99
A mez meg tényleg jó. Ezzel a kiegészített címerrel nálam is nagyon az élmezőnyben lenne.
alatriste
több mint 8 éve
Amelyiken ott van vízszintesen a Juventus felirat és a bika is az kifejezetten tettszetős szerintem. Semlegesként is baromira tetszik.Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
Pitt
Matthew99
A mez meg tényleg jó. Ezzel a kiegészített címerrel nálam is nagyon az élmezőnyben lenne.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Fúúú ezt ne. A MU logó pont jó úgy ahogy van.Na mondjuk ez első pillantásra is levett a lábamról. Valószínűleg azért ha a címer formátumot valamelyest megtartják az új stílussal, akkor könnyebben megbarátkozna vele mindenki. Itt egy Juve ihlette MU logó, az oldalon megtalálható még pár más csapaté is, ez lett talán a legimpozánsabb.Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
Pitt
Matthew99
twitter.com/br_uk/status/821311469828575233
Pitt
több mint 8 éve
OFF: hogy tudok úgy tweetet beilleszteni, hogy ne csak a link legyen látható?Ahogy csináltad 😀
Pitt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Na mondjuk ez első pillantásra is levett a lábamról. Valószínűleg azért ha a címer formátumot valamelyest megtartják az új stílussal, akkor könnyebben megbarátkozna vele mindenki. Itt egy Juve ihlette MU logó, az oldalon megtalálható még pár más csapaté is, ez lett talán a legimpozánsabb.Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
Pitt
Matthew99
twitter.com/br_uk/status/821311469828575233
Szerkesztette: Pitt
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mi a véleményetek Nagy Ádámról? Láttam pár megmozdulását, nem rossz, de sokat kell még fejlődnie. Nem értem Donadoni miért nem ad neki több lehetőséget...Az NSO hype-ot nagyon nem csípem viszont. Lassan olyan lesz, mint a napi Dárdai.. tegnap is, az a gulyásos cikk, hihetetlen..