NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A csaba ne jusson fel, milyen szar volna már jövőre az nb2 rangadó nélkül 😀peachgondolod a Szegednek sikerül venni franchise jogot az nb2-be? Szerintem bennmaradni nem fognak, de hátha a $ megint kirántja őket a szarból 😀
több mint 11 éve
legfeljebb kiesnek egyből, valakinek azt is kell. .Hörihát igen, a Pápa emiatt nagy survivor 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A csaba ne jusson fel, milyen szar volna már jövőre az nb2 rangadó nélkül 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Este remélem elpakoljuk a turbánosokat,tudják már hol a helyük.
több mint 11 éve
De nekem amúgy halálmindegy, csak nem szeretem ezeket a hontalan csapatokat.Bazzaniaz legyen nb1-es, aki megnyeri az nb2-t, nem akinek a legtöbb pénze van 😛 legfeljebb kiesnek egyből, valakinek azt is kell. Mondjuk a PFLA tuti bennmarad a Vidibe nem kellő arcokkal (Polonkai, Szakály, Zsolnai, Nagy D. stb) meg a juniorjaikkal.
Keleten meg remélhetőleg beelőzi Gyurikékat a Vasas 😀 de ha nem, akkor a Békéscsaba.
több mint 11 éve
Jó azért NB1re sokan kimennek egy hazai meccsre olyanok is akik másodosztályra nem. Pápán is többen jártak régebben, én voltam anno Pápa-Honvédon (Vadócz búcsúmeccse) ott voltak elég sokan. Miskolcra viszont az a kövesdi sem megy el aki kijárt NB2re. Esetleg kimegy pár helyi +ban. De nekem amúgy halálmindegy, csak nem szeretem ezeket a hontalan csapatokat.
több mint 11 éve
Szépen mutat majd az a 200kövesdi drukker a miskolci stadionban. De legalább egyel többször lehet verekedni a pestiekkel meg a fehérváriakkal stb.Bazzanilegutóbbi meccsükön 800 néző volt Mezőkövesden, szóval nem teljesen mindegy? a Pápa meg a Siófok is otthon játszik, aztán a kutya nem kíváncsi rájuk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szépen mutat majd az a 200kövesdi drukker a miskolci stadionban. De legalább egyel többször lehet verekedni a pestiekkel meg a fehérváriakkal stb.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én úgy tudom, hogy meg van a pénz Kövesden az NB1-re. A stadion nem jó, de már az is fixálva van, hogy Diósgyőrben játszanának. De ez csak halvány emlék, cáfoljon meg valaki, ha nem így van.Schleckén is így tudom.
több mint 11 éve
Kurvára kellene megint egy csapat aki nem otthon játszik...Bazzanilegalább a trollfocin a képeken csak át kell írni jövőre az Egert Mezőkövesdre 😀 végülis a két város 30km-n belül van úgyis...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kurvára kellene megint egy csapat aki nem otthon játszik...
több mint 11 éve
Én úgy tudom, hogy meg van a pénz Kövesden az NB1-re. A stadion nem jó, de már az is fixálva van, hogy Diósgyőrben játszanának. De ez csak halvány emlék, cáfoljon meg valaki, ha nem így van.Kicsit korai még, de már ránézésre is sokkol, hogy jövőre az NB1-ben Mezőkövesd-Felcsút rangadó lesz..Szokolahhoz kell licenc is, nem? vagy a 'Kövesd megkapja?slowmotion
több mint 11 éve
Kicsit korai még, de már ránézésre is sokkol, hogy jövőre az NB1-ben Mezőkövesd-Felcsút rangadó lesz..Szokolahhoz kell licenc is, nem? vagy a 'Kövesd megkapja?
több mint 11 éve
nem lennénk sokkal előbbre, mert nem vagyok velük. csak általában az ő meccseiket mutatják tévében ugye, meg a MargitétÉrtem én, csak azért az a kijelentés, hogy ha Pedro jobb lenne rögtön mindig 3 kupát nyernétek akkor is meredek akárhonnan nézem. Szerintem nem lennétek sokkal előrébb kicsit jobb szélső játékkal, pláne nem ennyire.Tocaa Barcelona akkor veszít meccset, ha nem megy neki a támadás, mert a védelem jól helyezkedik ellenük. kevés meccset láttam, ahol ne lettek volta partiban, és ott általában hiányzott a széljáték (nem, nem a felfutó hátvéd, hanem a szélről induló támadó).Pedro egy hülyegyerek, két vagy három éve volt egy jó szezonja, aztán nekiszaladt a betonfalnak, és megállt a fejlődésben.Persze ha nagyanyámnak meg áramszedője lenne én lennék a villamos.
tíz meccsből nyolcon csak azért van fent a pályán, hogy meglegyenek tizenegyen, de semmi értékelhetőt nem csinál.
ha feleannyi erőt fordítana egy meccsen a játékra, mint a színészkedésre, akkor a Barcelona az évi öt trófeából (spanyol bajnokság, kupa, szuper kupa, BL, Európai Szuper Kupa) legalább hármat biztosan megszerezne, és Sanchez nem csak azért nem tudná kiszorítani a csapatból, mert élete legrosszabb idényét futja.slowmotion
Abban egyetértek, hogy Pedro alibizik kurva sokat, nem is bírom, csak azt nem értem ha rendesen játszana mért nem 5ből rögtön 6 trófeát nyerne a Barca?Toca
nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb rúgjanak egy gólt, mert az ellenfél akkor már nem hagyatkozhat arra, hogy letáborozik a kapu előtt, és egy-két szerzett labdából visszatámad a kinyílt védelem ellen. ha a szélső hokizik, akkor erre kisebb az esély.slowmotion
több mint 11 éve
Ebben a United szezonban több volt, mint egy bajnokság 😕 Valami elbaszódott a fejekben a Real elleni bunda után. Ma sokkal jobb volt a Chelsea, megérdemelten jutottak tovább, bár az első meccsen el lehetett volna dönteni...Duffa bajnokság már kb decemberben eldőlt, ha akkor is szoros lett volna, lehet a Man City behúzza a bajnokságot is. A mai meccs meg egyszerűen nézhetetlen volt (Chelsea szurkoló szemmel), amilyen sótlan volt ma a United, legalább 3 góllal nyerni kellett volna.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Ebben a United szezonban több volt, mint egy bajnokság 😕 Valami elbaszódott a fejekben a Real elleni bunda után. Ma sokkal jobb volt a Chelsea, megérdemelten jutottak tovább, bár az első meccsen el lehetett volna dönteni...
több mint 11 éve
jaj neeeeeeeeeee 😛www.acmilan.hu/2013/04/01/dzsudzsak-az-inter-helyett-a-milanhoz-igazol-a-nyaron/#.UVl54gMoAJw.facebookStezEz már csak azért sem lehet igaz, mert akkor már telesírtad volna a fórumot, hogy jaj neee 😀Toca
több mint 11 éve
www.acmilan.hu/2013/04/01/dzsudzsak-az-inter-helyett-a-milanhoz-igazol-a-nyaron/#.UVl54gMoAJw.facebookStezulloi129.wordpress.com/2013/04/01/egervari-moniz-csere/
mondjuk ennek még örülnék is,az hogy balázska hova megy bohóckodni az nekem töknyóc.Anno elbaszta hogy nem ment az LFP-be.
több mint 11 éve
www.acmilan.hu/2013/04/01/dzsudzsak-az-inter-helyett-a-milanhoz-igazol-a-nyaron/#.UVl54gMoAJw.facebookStezEz már csak azért sem lehet igaz, mert akkor már telesírtad volna a fórumot, hogy jaj neee 😀
több mint 11 éve
főhajtás a fradimedia előtt, iszonyat profi videókat csinálnak, nagyon tetszik ami mostanában a Fradinál történik
---
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Sajnos a magyar meccseket nem látom mostanában😕Az tudom, tapasztaltam ha Pisont ugyanazt a vehemenciát adja/ adná át a játékosainak, ahogy még most is játszik akkor lehet v/van jövője. Bő egy éve fociztam ellene ( MLSZ ellen ) és még mindig parádés volt. Minden apró trükköt bevetett, igazán éhes volt a sikerre😊
Magyar átok vagy nem magyar átok mind1, de ahogy korábban írtam. Az edző meccseken tényleg lehetne gyakorolni, főleg úgy, hogy hasonló kaliberű csapatok ellen játszunk. Ezt soha nem értettem. Az új tehetséget lehetne játszatni, új taktikát próbálgatni, teszem azt, hogy az utolsó percekben teljes presszing vagy teljes beállás úgy , hogy a picsánkat vágja a háló😀. Az a szöveg, hogy a csapatot ezek a meccsek jobban összekovácsolják bull shit, lassan 2-3 éve együtt olják és 1-2 új játékos a kutyát nem zavarja, de persze az is kéne, hogy oda tenné magát mindenki.
Soha nem felejtem el, mikor Stibert beköveteltük a válogatottba fossssssot. Emlékeztek, hosszú indítás a kapus és Ő futnak a labdáért, erre elhúzza inkább a lábát, nehogy megsérüljön. Hozzáállás kérddése az egész. Miért van az hogy rám meg páros lábbal csúsznak edző meccsen, csak azért, hogy gól rúgjon, ugyanarról a kontinensről beszélek.
Amúgy váltig állítom, hogy belőlünk vmi hiányzik. A környező országok mindig jobban fel tudnak pörögni.Főleg ha egymás ellen játszunk!
Meg ők nem fossnak be ha angliával kell tólniuk, mi meg meglátjuk a mezüket és már barna lesz a hátsónk.
Amúgy tudom nagyon okos vagyok😊
több mint 11 éve
Azért csak sikerült elhozni a 3 pontot kondásfalváról... 😊)))))))
több mint 11 éve
Zolika
911
Bocs srácok! Lemaradtam.nb1.hu/hirek/sporttorveny-modositas-besegitett-videotonnakKicsit korai még, de már ránézésre is sokkol, hogy jövőre az NB1-ben Mezőkövesd-Felcsút rangadó lesz..SzokolNe ijedj meg, a Felcsút nem juthat fel, mivel a Vidi tartalékcsapata. Így jövőre csak az NBIII-ba indulhatnak.Zolika
Rekesz sört rá! 😊Szokol
több mint 11 éve
nb1.hu/hirek/sporttorveny-modositas-besegitett-videotonnakKicsit korai még, de már ránézésre is sokkol, hogy jövőre az NB1-ben Mezőkövesd-Felcsút rangadó lesz..SzokolNe ijedj meg, a Felcsút nem juthat fel, mivel a Vidi tartalékcsapata. Így jövőre csak az NBIII-ba indulhatnak.Zolika
Rekesz sört rá! 😊