Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Igen, mondjuk a Dortmund elég geci helyzetben van, ugye Götze besírt pár éve, Lewa szintén elégedetlenkedett, Hummels besírt, Aubameyang is egy éve udvarol már kis túlzással a Realnak.Mondjuk szerintem ez a 81,5 millió euró is csak jelzés arra, hogy nem nagyon érdemes próbálkozni a Dortmundnál. Persze van az a pénz, de biztos jóval kevesebbért is eladnák...Pierre-Emerick Aubameyang-->81.5 millió € ellenére vihetik!A Realon kívül semelyik csapat ajánlatára sem fog rábólintani, úgyhogy elég egyértelmű, hol fogja folytatni. Teszem hozzá, én nem adnék érte annyit, szvsz (tudásban és) marketingértékben nem tud hozzászagolni még csak egy Krooséhoz sem, vagy Modricéhoz, és akkor most enm CR-ről vagy Bale-ről beszélünk.
Coolearie
Stez
Mikey
Sansztalan megtartani ilyen kalibereket hosszú távon, ez elég mocsok egy helyzet. És hát ki az, aki sokáig erőltetné Aubameyangot, amikor félévente benyal a Madridnak és közli, hogy el akar menni?
több mint 8 éve
Mondjuk szerintem ez a 81,5 millió euró is csak jelzés arra, hogy nem nagyon érdemes próbálkozni a Dortmundnál. Persze van az a pénz, de biztos jóval kevesebbért is eladnák...Pierre-Emerick Aubameyang-->81.5 millió € ellenére vihetik!A Realon kívül semelyik csapat ajánlatára sem fog rábólintani, úgyhogy elég egyértelmű, hol fogja folytatni. Teszem hozzá, én nem adnék érte annyit, szvsz (tudásban és) marketingértékben nem tud hozzászagolni még csak egy Krooséhoz sem, vagy Modricéhoz, és akkor most enm CR-ről vagy Bale-ről beszélünk.
Coolearie
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Pierre-Emerick Aubameyang-->81.5 millió € ellenére vihetik!A Realon kívül semelyik csapat ajánlatára sem fog rábólintani, úgyhogy elég egyértelmű, hol fogja folytatni. Teszem hozzá, én nem adnék érte annyit, szvsz (tudásban és) marketingértékben nem tud hozzászagolni még csak egy Krooséhoz sem, vagy Modricéhoz, és akkor most enm CR-ről vagy Bale-ről beszélünk.
Coolearie
több mint 8 éve
Pierre-Emerick Aubameyang-->81.5 millió € ellenére vihetik!
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/25/urban-florian-szerint-kleinheisler-szar-es-paraszt-vetites-folyik"egyszer eltalálta a kaput Oslóban"
Flóóóórim!
Vrij6
Flóri, annak idején te is játszottál pótselejtezőt. Neked is csak egyszer kellett volna eltalálni a kaput. De talán az is elég lett volna, ha nem kaptok két meccsen 12-t.
több mint 8 éve
Flóri példa értékű sportember, a gyerekek mintaképe. Annó, 17 évvel ezelőtt a gombában (uszoda) egy kisgyerek megkérdezte tőle miért kaptak a hétvégén nyolcat a dunafertől? - azért mert be voltunk baszva!. Aztán a kisgyerek mesélt neki az egyik nem kedvelt osztálytársáról. Jött is a tanács: Há ha úgy van, akkor vágd pofán, ne legyél muja! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
444.hu/2017/01/25/urban-florian-szerint-kleinheisler-szar-es-paraszt-vetites-folyikHatalmas😊
Flóóóórim!
Vrij6
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/25/urban-florian-szerint-kleinheisler-szar-es-paraszt-vetites-folyikFlóóóórim!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
lehet, hogy csak sok időt töltött a döneresek társaságában. legfeljebb Törökbe' nem lesznek nyelvi nehézségei, mostanában az úgyis szekunder úticél szokott lenni a fiainknak."Kozák Attila azt is hozzátette, nagyjából öt hónapot kapott arra, hogy összekapja a nyelvtudását.ezt úgy hívják, hogy lustaság.
A kisebb kockázatot vállalták, nem német másodosztályú vettek célba, ahol egy türelmetlen edző a kommunikációja miatt támadhatná. Ezért Dolltól kell felvennie azokat a szavakat, amiket egy éven át eddig nem tudott.
Dombi Tibornak 2001-ben voltak hasonló gondjai, a Frankfurtnál nem értette, mit kér tőle Felix Magath."
Ez vmi vicc?1 eve van kint.Az emberre raragadnak a szavak. En sem vagyok egy jo nyelverzekkel megalldot ember, de kifejezesek szavak siman megragadnak.
Robi utan meg sem lepodunk.
ZoliMP
Kenny
több mint 8 éve
"Kozák Attila azt is hozzátette, nagyjából öt hónapot kapott arra, hogy összekapja a nyelvtudását.ezt úgy hívják, hogy lustaság.
A kisebb kockázatot vállalták, nem német másodosztályú vettek célba, ahol egy türelmetlen edző a kommunikációja miatt támadhatná. Ezért Dolltól kell felvennie azokat a szavakat, amiket egy éven át eddig nem tudott.
Dombi Tibornak 2001-ben voltak hasonló gondjai, a Frankfurtnál nem értette, mit kér tőle Felix Magath."
Ez vmi vicc?1 eve van kint.Az emberre raragadnak a szavak. En sem vagyok egy jo nyelverzekkel megalldot ember, de kifejezesek szavak siman megragadnak.
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
"Kozák Attila azt is hozzátette, nagyjából öt hónapot kapott arra, hogy összekapja a nyelvtudását.A kisebb kockázatot vállalták, nem német másodosztályú vettek célba, ahol egy türelmetlen edző a kommunikációja miatt támadhatná. Ezért Dolltól kell felvennie azokat a szavakat, amiket egy éven át eddig nem tudott.
több mint 8 éve
vannak gondok... szó se róla 😊www.youtube.com/watch?v=IXy59YoIKHMCsak részegen nem lehet megkülönböztetni a 9-est a 6-ostól. 😊
A kérdésem egyszerű: részeg vagy sem?😀
Vrij6
ervinator
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=IXy59YoIKHMCsak részegen nem lehet megkülönböztetni a 9-est a 6-ostól. 😊
A kérdésem egyszerű: részeg vagy sem?😀
Vrij6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Top 4 Finishes Since 1992:Man Utd 22
Arsenal 21
Chelsea 14
Liverpool 13
Man City 7
Newcastle 5
Blackburn 3
Leeds 3
Aston Villa 2
Spurs 3
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=IXy59YoIKHMA kérdésem egyszerű: részeg vagy sem?😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
szerintem nem annyira egyszerű a kérdés (azon felül, hogy nyilván nekem az a jó, ha a csúzlisok nem nyernek).Pont ezt akartam irni. Oriasi biroi hiba.Kozvetett szabadrugas tizi helyett.milyen befejezés az emiratesben1 les
Heisman Trophy
2 nem tizi, hanem közvetett szabadrúgás
NB2
ZoliMP
ha a bíró úgy ítéli meg, hogy nem volt kontakt a két játékos között, akkor közvetett szabadrúgás. ha a bíró úgy ítéli meg, hogy volt kontakt a két játékos között, akkor gólhelyzetben levő játékossal szemben elkövetett szabálytalanság, és tizenegyes.
mivel a
több mint 8 éve
Az Arsenal erőssége meg a special team, elvégre mindenki gunner 😛a komoly csapatok közül tényleg a legtöbb gólt kapják, sokszor eszetlenül, lehet kéne egy jó DC.(is) 😊A Swansea az új Lions.A Liverpool meg a Premier League Saints-e, top támadóegység mellé nulla védekezéssel.
ozibozi
helmet
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
Pont ezt akartam irni. Oriasi biroi hiba.Kozvetett szabadrugas tizi helyett.milyen befejezés az emiratesben1 les
Heisman Trophy
NB2
több mint 8 éve
milyen befejezés az emiratesben1 les
Heisman Trophy
több mint 8 éve
milyen befejezés az emiratesben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
ÓLÉ ÓLÉ ÓLÉ, viszlát rókák
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Lyoris ezt benézted.
több mint 8 éve
Ez a Stoke-szar mwgint éreztette velem miért is utálom már ezt a játékot. Ok ha szar a United kapjon ki de ha van 10-15 helyzete igenis nyerjen. Nagyon röfögött ez az x a stokenak, ha meg nem makjuk volt akkor meg clattenburg hozta magát szokás szerint. Ibra lőhetett volna 2-3szor olyan helyről ahonnan szokott is erre ma rendre passzolt, nem igazán értettem miért.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal