Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Köszönöm Lang Ádám, hogy megnevettettél ma délelőtt , bár lehet inkább sírnom kellene..Dijonból megy kölcsönbe a Beitar Jerusalemhez, az izraelieknek opciós joguk lesz végleg megvenni.
"Csak éppen nem arról van szó, hogy azért nem játszom, mert a többiek sokkal jobbak lennének. Nem rajtam megy el a mérkőzés, mert amikor nem voltam pályán, akkor sem nyertünk."
Nem Ádám, egyszerűen szar vagy, azért nem játszol..
gordon
Az karrier, hogy a Dijonba nem fér be. Azok se értenek a focihoz!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
áramra nem futja a Taoból?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
de olyan ügyesek, tehetségesek ezek a fiúk, csak soha semmi nem működik hosszútávon(sem) amihez közük van... pedig a pénz nem számít soha...
több mint 8 éve
Szép ez a stadion sötétben is, de miért pont egy futballmeccs közepén?
több mint 8 éve
B+ vicc ami azért ebben a csili-vili stadionban van...Soros lekapcsolta...
NB2
több mint 8 éve
B+ vicc ami azért ebben a csili-vili stadionban van...
több mint 8 éve
WENGER OUT !!!
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
XDRemélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
dr0725
több mint 8 éve
Coutinho és Lallana.kikre célzol?LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Cou oké, de Stu sztem ügye de nem feltétlen csapat szinten kreatív inkább egyénileg
Negritis
Az nekem is tetszene! 😊Remélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
dr0725
több mint 8 éve
Remélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
több mint 8 éve
kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
El kell ismerni az Arsenal fogyatékossága ellenére, tényleg jól nézz ki a Pool-nál az a támadóhármas ha területük van.
több mint 8 éve
kikre célzol?LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Cou oké, de Stu sztem ügye de nem feltétlen csapat szinten kreatív inkább egyénileg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
több mint 8 éve
LFC oktat.
több mint 8 éve
Bruma de nagy gólt lőtt a Freiburgnak, azt a rohadt.
több mint 8 éve
Firminho már megoldottaSalah amúgy csak szerintem hagy ki sok ziccert?
több mint 8 éve
köszi, nem is tudtam h ilyen csatorna is van 😒"jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?Prime
Negritis
gdavid
több mint 8 éve
jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?Prime
Negritis
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?
több mint 8 éve
Néha-néha már elhiszem, hogy Pogba tényleg hasznos és jó játékos, de persze aztán gyorsan rájövök, hogy ha nincsenek mellette megfelelő segítségek (mint most Matics, aki ma is végzi mellette a piszkos munkát), akkor hajlamos meccsekre eltűnni.hogy abból a gyerekból 100 millió eurót csinált a Juve, az maga az évszázad biznisze. Bántóan nagy alibi király.
Stez
több mint 8 éve
Akár nyilatkozta, akár nem, attól még végül sajnos igaza lett.ezt honnan veszed Jóska??? nyilatkozott ilyet? én nem olvastam.444.hu/2017/08/26/erosebb-a-videoton-mint-a-partizan-allitja-a-4-0-s-vereseg-utan-a-sportigazgato'54-ben a VB-n 3:8 után Herberger szerint ők voltak a jobbak.
Most fogok elkezdeni sírni.
Vrij6
Sobri Jóska
olyan nyilatkozata volt a DÖNTŐ előtt (nem 3:8 után közvetlenül), hogy ha szép az idő, akkor a magyarok simán nyernek gólokkal, de mi van ha esik az eső? akkor lehet esélyük. de olyat, hogy ők voltak a jobbak, nem nyilatkozott főleg nem 3:8 után.
csebi