Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
rápihenhetne akármelyik angol csapat, bayern ellen 5-ből 4-szer kiesne bármelyik jelenleg.
eaglesmcnabb
Az Arsenalnak lassan jól jönne az az 1is. Jobb csapat a német ezt senki sem vitaja, de vak aki nem látja az angol bajnokság menetrendjében, hogy a téli hajtás hátulütő.
alatriste
De amikor 4-ből 3 angol csapat volt a BL elődöntőben (nem is olyan rég) akkor több pihenőidő volt?
Szerintem nem. Egyszerűen nem elég jók. szezon közepén kijön a fáradtság? februárt írunk nem májust.
eaglesmcnabb
Vesd össze az akkori angol kis és középcsapatok keretét a mostaniakkal.
A PL-ben nem csak a nagyok kapnak TV-s pénzeket (mint a La ligában), így a kis csapatok és sokkal többől tudnak gazdálkodni mint egy Granada. Ergó egy meccsre se mehetsz ki félig B csapattal vagy 70%-os A-val. Ha megteszed, pontot vesztesz.
alatriste
Vesd össze posztonként azokat a játékosokat akik tegnap játszottak. Igen, lehet, hogy benne van az 5-1-ben az, hogy erősebbek az angol kis és középcsapatok, mint pl a németek, vagy a karácsonyi őrület, de attól még jóval mélyebb kerete van a Bayern-nek, mint az Arsenal-nak és ez ki is jött tegnap. Coq jó tud lenni egy angol középcsapat ellen, aki nem áll be 11 emberrel védekezni, de sajnos top csapatok ellen nem először hibázik nagyot. Gabriel nem megoldás még a csere középhátvéd posztra sem. Kos lejön és 15 perc alatt 3 gól... Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből az egész Wenger dologból. Nem fogják kirúgni, maximum nem fogja meghosszabbítani a szerződését, de én szinte biztos vagyok benne, hogy ő fogja megmondani, hogy mikor lesz vége az ő történetének az Arsenallal. Az is jó kérdés, hogy ki lenne helyette alkalmas, mert ami a United-nál megy SAF óta az sztem semmivel sem jobb, mint ami az Arsenal-nál folyik (sőt)
kisvanek4
én amúgy nem Gabrielre verném, sőt.
Mustafit nagyon elbizonytalanította, hogy lecserélték Kost. 2. gólnál Lewa megverte 1-1ben. 3. gólnál éppen veszekedett a középpályásokkal ahelyett, hogy a bemozduló Tiagot felvette volna. 4. gólnál is rúgott egy gyertyát, inkább kibikázhatta volna a 99-es autópályára.
Mustafi nagyon jól játszott az első félidőben, épp azon is gondolkoztam a szünetben, hogy talán éppen ő hiányzott eddig onnan, de miután Kost lecserélték, teljes zuhanó mélyrepülést mutatott be.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
rápihenhetne akármelyik angol csapat, bayern ellen 5-ből 4-szer kiesne bármelyik jelenleg.
eaglesmcnabb
Az Arsenalnak lassan jól jönne az az 1is. Jobb csapat a német ezt senki sem vitaja, de vak aki nem látja az angol bajnokság menetrendjében, hogy a téli hajtás hátulütő.
alatriste
De amikor 4-ből 3 angol csapat volt a BL elődöntőben (nem is olyan rég) akkor több pihenőidő volt?
Szerintem nem. Egyszerűen nem elég jók. szezon közepén kijön a fáradtság? februárt írunk nem májust.
eaglesmcnabb
A PL-ben nem csak a nagyok kapnak TV-s pénzeket (mint a La ligában), így a kis csapatok és sokkal többől tudnak gazdálkodni mint egy Granada. Ergó egy meccsre se mehetsz ki félig B csapattal vagy 70%-os A-val. Ha megteszed, pontot vesztesz.
alatriste
Vesd össze posztonként azokat a játékosokat akik tegnap játszottak. Igen, lehet, hogy benne van az 5-1-ben az, hogy erősebbek az angol kis és középcsapatok, mint pl a németek, vagy a karácsonyi őrület, de attól még jóval mélyebb kerete van a Bayern-nek, mint az Arsenal-nak és ez ki is jött tegnap. Coq jó tud lenni egy angol középcsapat ellen, aki nem áll be 11 emberrel védekezni, de sajnos top csapatok ellen nem először hibázik nagyot. Gabriel nem megoldás még a csere középhátvéd posztra sem. Kos lejön és 15 perc alatt 3 gól... Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből az egész Wenger dologból. Nem fogják kirúgni, maximum nem fogja meghosszabbítani a szerződését, de én szinte biztos vagyok benne, hogy ő fogja megmondani, hogy mikor lesz vége az ő történetének az Arsenallal. Az is jó kérdés, hogy ki lenne helyette alkalmas, mert ami a United-nál megy SAF óta az sztem semmivel sem jobb, mint ami az Arsenal-nál folyik (sőt)
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
eaglesmcnabb
alatriste
eaglesmcnabb

Liverpool Fc
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
eaglesmcnabb
alatriste

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 405
A magyarok meg 3 honapot tartanak. Az is szamit am!😊ZoliMP
szerintem nem is nagyon lehetne kevesebbet, pár stadiont leszámítva. a polákoknál is csak két héttel rövidebb a szünet, pedig ott elég sok új stadion van a nemrégi EB miatt
slowmotion
Igaz, de azért jóval északabbra vannak, így ott azért általában bőven hidegebb van, mint itt.
empty taxi
persze. csak nem mindegy, hogy mi van a pálya talaja alatt. (nem esőelvezetésre gondolok, hanem fűrésre)
slowmotion
ennyit számít mekkora rés van a füvek között?😀
Egyébként nekünk pont rossz az időjárásunk, mert nyáron elég sokáig van meleg és november végétől egészen február végéig esős, havas idő van ami ezeknek az ócska pályáknak halál. Több hétközi forduló kéne és akkor nincs gond...
NB2
simán. ha nem süti a nem létező téli nap a pálya talaját, akkor keményre fagy 😊

fűtés, nyilván. de hát igazából nem szidhatom a qwerty-billentyűzetet, mert még így is jobb, mint az azerty-keyboard...
slowmotion
csak viccbol irtam be a magyar bajnoksagot. A palyak tenyleg nincsenek ugy felszerelve...Illetve a az idojaras ebbol a szempontbol nem megfelelo. A szlovakok es az osztrakok mennyit pihennek?

index.hu/sport/futball/2016/bl/2017/02/15/a_barcaba_kodolva_van_a_0-4/
Van 4 legendas meccs benne😊
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
szerintem nem is nagyon lehetne kevesebbet, pár stadiont leszámítva. a polákoknál is csak két héttel rövidebb a szünet, pedig ott elég sok új stadion van a nemrégi EB miatt
slowmotion
Igaz, de azért jóval északabbra vannak, így ott azért általában bőven hidegebb van, mint itt.
empty taxi
persze. csak nem mindegy, hogy mi van a pálya talaja alatt. (nem esőelvezetésre gondolok, hanem fűrésre)
slowmotion
Egyébként nekünk pont rossz az időjárásunk, mert nyáron elég sokáig van meleg és november végétől egészen február végéig esős, havas idő van ami ezeknek az ócska pályáknak halál. Több hétközi forduló kéne és akkor nincs gond...
NB2
simán. ha nem süti a nem létező téli nap a pálya talaját, akkor keményre fagy 😊

fűtés, nyilván. de hát igazából nem szidhatom a qwerty-billentyűzetet, mert még így is jobb, mint az azerty-keyboard...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
slowmotion
empty taxi
slowmotion
több mint 8 éve
slowmotion
empty taxi
több mint 8 éve
azér' kicsit bekaphassa a Bájern meg a Margit is.
tegnap kb egyszerre lett 2-1 az állás, mondom megteszem a két meccsre kötésbe a hazai 3,5+ gólt is, meg hogy a negyedik gólt a hazai csapat szerzi. hülye spanyol miatt a Margit meccs letiltott, ott a gól. mondom mindegy, ott van még a Bájern, megteszem azt. erre a másik hülye spanyol miatt az is letiltott.

faszé' kell ennyire kapkodni...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
slowmotion

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
eaglesmcnabb
alatriste
Minek? Nekik a saját profit maximalizálás a lényeg nem az, hogy az angol csapatok nagyot menjenek a nemzetközi kupákban.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
OFF: Ezt most találtam (cseh srác csinálta az EB-re. Másik csapatokból: Rooney, Neuer, Ibra, Hamsik, CR, Schweini, Cech, Rosicky)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 405
eaglesmcnabb
alatriste
Teljesen igy van. Nehez kipihennie magat az embernek. Az osszes elit bajnoksagban van minimalis szunet. Bundesliga 1 honap, a spanyol 2-3 het? A magyarok meg 3 honapot tartanak. Az is szamit am!😊
Az angolok kb 3 meccset jatszanak 1 het alatt. Ha csak meghagynak a heti 1et mar jobban jarnanak.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
a francia bajnokság sem lesz erősebb attól hogy | újra | kiderült LE-ről, hogy nem komoly edző

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
eaglesmcnabb

Liverpool Fc
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Még szerencse, hogy a FA ad a hagyomanyokra. Kell oda a téli rohanás. A végén még lenne ereje és ideje készülni a csapatoknak a tavaszi nemzetközi meccsekre. Csak így tovább!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Allegri felkészül -, wenger odaveszett-

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Továbbjutunk.Nyugi.
Kenny
na ja. jövőre.
slowmotion
pedig ha van csapat aki tud otthon egy 5-0-t akkor az a barka
NB2
az a tavalyi Emery és az idei Emery közötti egyik legfőbb különbség, hogy idén jobb csapatot kapott a kezei közé
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Azért ezt nem olyan nehéz kideríteni😊

Milorad Mazic (Serbia)
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Ki ez a bíró amúgy?
Coolearie
nem tudom, de elmehetne a picsába.
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Nikolics ma gól, gólpassz (+ 1 lesgól)
Ajánlom figyelembe a kapu mögötti magyar zászlót ( | amit mi raktunk ki és a góljánál nekünk intett 😊 | )

www.youtube.com/watch?v=9-wNqHnSdZs

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Ki ez a bíró amúgy?
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Gyorsan kiesett az Arsenal.