NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
hát én készen vagyok, hogy egy meccsre már két olyan eset is jut, mikor a kézfejét fájlaló játékos a földön fetreng...
mondjuk Bödét simán ki kellett volna állítani, de ez a lényegen nem változtatjjncaa
A fél honvédot ki kellett volna állítani. Ilyen színészi teljesítményt amit ezek nyomtak, még nem láttam. Ilyen a megye 1-be sincs!
Egyénként a Bödés esetnél kíváncsi vagyok,hogy a honvéd játékos mennyire szorította Böde kezét....

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
hát én készen vagyok, hogy egy meccsre már két olyan eset is jut, mikor a kézfejét fájlaló játékos a földön fetreng...
mondjuk Bödét simán ki kellett volna állítani, de ez a lényegen nem változtat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
"Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"kristof
pepsis cikkben is ezt írják, de szerintem simán azt kiabálja hogy "GYERE magyarázd meg"
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
a legjobb az volt, hogy a fél perces kínos csendek alatt (amikor nem volt hajlandó válaszolni) simán behallatszottak a diósgyőri szurkolók: "Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"kristof
Miskolcon várják őket a stadion előtt,hogy elbeszélgessenek velük.

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Próbálok idézni a maiból:
R: A nagyobb akarat döntött a Siófok javára?
Sz: Nem hallottam a kérdést.
Sz: Nem.
R: Akkor mi?
Sz: (bambul nincs válasz)
Sz: Nem az. De nem kívánom elemezni a meccset.

Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.Bazzani
Olyan nevetséges már ez a sértődékeny, vereségek után megkukuló barom. Játsza itt fapofával a sértetett, ilyen ne menjen edzőnek, annyira azért nem nagy szaktekintély, hogy állandóan elő kéne venni. Nevetséges.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a legjobb az volt, hogy a fél perces kínos csendek alatt (amikor nem volt hajlandó válaszolni) simán behallatszottak a diósgyőri szurkolók: "Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.Bazzani
Remélem ez az interjú azt jelenti, hogy már érzi a vesztét. A nem túl erős magyar mezőnyben is az egyik leggyengébb edzőnek tartom.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley

Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.

több mint 11 éve
Gabtsi!
Ezt nem nagyon lehet elmondani.
A riporter próbált kérdezni ő meg nem tudott/akart semmire választ adni. Volt olyan kérdés amit meg sem hallott, úgy szólt rá a gyerek. Olyan volt mint akit a sírás kerülget és fogalma sincs hol van éppen.Bazzani
Szentestől a legnagyobb klasszikus, mikor élő interjúban elmondta a SportTV-seknek, hogy ők tehetnek róla, hogy kikapott a csapata a magyar kupában, mert a TV miatt korábban játszottak, a fiai pedig nem bírják a meleget. 😀

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.Bazzani
Balotelli mindkettőnél jobb, mindkettőnél feketébb és mindkettőnél hülyébb.
Ő a király! 😀Stez
Boatenggel mi lett? 😕Schleck
Él, aktívan elvan a padon. Baromi gyengus idén. De hát a legjobbaknak is lehet rossz napjuk.

több mint 11 éve
Gabtsi!
Ezt nem nagyon lehet elmondani.
A riporter próbált kérdezni ő meg nem tudott/akart semmire választ adni. Volt olyan kérdés amit meg sem hallott, úgy szólt rá a gyerek. Olyan volt mint akit a sírás kerülget és fogalma sincs hol van éppen.

több mint 11 éve
Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.Bazzani
Ő a király! 😀Stez
Boatenggel mi lett? 😕

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Szentes nyilatkozata is zseniális volt...
Bazzani
mit mondott a minden magyar edzők legalja paraszt?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ő a király! 😀

több mint 11 éve
Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.

több mint 11 éve

Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.Bazzani
Az a vicces számomra hogy nap mint nap ugyanazon megy a sírás. Eddig sem volt sok nezo kivetel kb 2-3-4 palyan ezutan is így lesz. Eddig is szarok voltak a maygar edzők ezutan sem fog valtozni. Eddig is elcsaltak egy csomó meccset ezutan is elfognak.
Miért lepodtok meg ezen minden heten/honapban/evben tobbszor vagy mitol gondoljatok hogy fejlodni fog a helyzet?Toca
Fejlődni fejlődik kb úgy mint az egri villanyfény.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ez a Diósgyőr az NB1 Eagles-e 😛davemayer
most szegény Siófok ki ellen javítson gólarányt ? 😊

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 373 — Vikings fan

Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.Bazzani
Az a vicces számomra hogy nap mint nap ugyanazon megy a sírás. Eddig sem volt sok nezo kivetel kb 2-3-4 palyan ezutan is így lesz. Eddig is szarok voltak a maygar edzők ezutan sem fog valtozni. Eddig is elcsaltak egy csomó meccset ezutan is elfognak.
Miért lepodtok meg ezen minden heten/honapban/evben tobbszor vagy mitol gondoljatok hogy fejlodni fog a helyzet?
több mint 11 éve

Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Ezek után nem lennék meglepve,ha a vasas megverné(majd 3,60ért) a debrecent a kupában.

több mint 11 éve
Szentes Lázár hatalmas mágus. Igazi jelképe a belterjes magyar edzői karnak. Mindenhol megégett ahol csak lehetett.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
ez a Diósgyőr az NB1 Eagles-e 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
semmivel se nagyobb mint szezon elején....

nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...csebi
És ezt hol hallottad?
Eger elleni büntetés "Az MLSZ Biztonsági Szabályzat 28. §-ában a nézők tájékoztatására vonatkozó előírásokat megsértette azzal, hogy nem gondoskodott arról, hogy a nézők a mérkőzést megelőzően tudomást szerezhessenek a mérkőzést érintő valamennyi számukra fontos információkról különösen a tiltó rendelkezésekről és az őket érintő ellenőrzésekről. (Szabályzat 1. sz. melléklet) De nem volt tájékoztatás a stadionon kívül a hazai ill. a vendég szektorok elhelyezkedéséről. A hangosbemondó folyamatosan a pályakorláton belül tartózkodott, a gólokat követően buzdította a hazai szurkolókat. Az FT súlyosbító körülményként értékelte, hogy a sportszervezet az FSZ 14. § (3) bekezdése alapján visszaesőnek minősül."
reccs 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
 sportgeza.hu/futball/2013/04/15/24_millios_copypaste/
Vélemények?

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
semmivel se nagyobb mint szezon elején....

nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.