NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1
1
RedZone week 12
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
hát én készen vagyok, hogy egy meccsre már két olyan eset is jut, mikor a kézfejét fájlaló játékos a földön fetreng...A fél honvédot ki kellett volna állítani. Ilyen színészi teljesítményt amit ezek nyomtak, még nem láttam. Ilyen a megye 1-be sincs!
mondjuk Bödét simán ki kellett volna állítani, de ez a lényegen nem változtatjjncaa
Egyénként a Bödés esetnél kíváncsi vagyok,hogy a honvéd játékos mennyire szorította Böde kezét....
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
hát én készen vagyok, hogy egy meccsre már két olyan eset is jut, mikor a kézfejét fájlaló játékos a földön fetreng...mondjuk Bödét simán ki kellett volna állítani, de ez a lényegen nem változtat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"kristofpepsis cikkben is ezt írják, de szerintem simán azt kiabálja hogy "GYERE magyarázd meg"
több mint 11 éve
a legjobb az volt, hogy a fél perces kínos csendek alatt (amikor nem volt hajlandó válaszolni) simán behallatszottak a diósgyőri szurkolók: "Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"kristofMiskolcon várják őket a stadion előtt,hogy elbeszélgessenek velük.
több mint 11 éve
Próbálok idézni a maiból:Olyan nevetséges már ez a sértődékeny, vereségek után megkukuló barom. Játsza itt fapofával a sértetett, ilyen ne menjen edzőnek, annyira azért nem nagy szaktekintély, hogy állandóan elő kéne venni. Nevetséges.
R: A nagyobb akarat döntött a Siófok javára?
Sz: Nem hallottam a kérdést.
Sz: Nem.
R: Akkor mi?
Sz: (bambul nincs válasz)
Sz: Nem az. De nem kívánom elemezni a meccset.
Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.Bazzani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a legjobb az volt, hogy a fél perces kínos csendek alatt (amikor nem volt hajlandó válaszolni) simán behallatszottak a diósgyőri szurkolók: "Lázár ne magyarázd meg, kint megvárunk!"
több mint 11 éve
Próbálok idézni a maiból:Remélem ez az interjú azt jelenti, hogy már érzi a vesztét. A nem túl erős magyar mezőnyben is az egyik leggyengébb edzőnek tartom.
Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.Bazzani
több mint 11 éve
Próbálok idézni a maiból:R: A nagyobb akarat döntött a Siófok javára?
Kb ez volt és még pár hasonló, nagyjából válasz nélküli kérdés.
több mint 11 éve
Gabtsi!Szentestől a legnagyobb klasszikus, mikor élő interjúban elmondta a SportTV-seknek, hogy ők tehetnek róla, hogy kikapott a csapata a magyar kupában, mert a TV miatt korábban játszottak, a fiai pedig nem bírják a meleget. 😀
Ezt nem nagyon lehet elmondani.
A riporter próbált kérdezni ő meg nem tudott/akart semmire választ adni. Volt olyan kérdés amit meg sem hallott, úgy szólt rá a gyerek. Olyan volt mint akit a sírás kerülget és fogalma sincs hol van éppen.Bazzani
több mint 11 éve
Él, aktívan elvan a padon. Baromi gyengus idén. De hát a legjobbaknak is lehet rossz napjuk.Boatenggel mi lett? 😕SchleckToca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.BazzaniBalotelli mindkettőnél jobb, mindkettőnél feketébb és mindkettőnél hülyébb.
Ő a király! 😀Stez
több mint 11 éve
Gabtsi!Ezt nem nagyon lehet elmondani.
A riporter próbált kérdezni ő meg nem tudott/akart semmire választ adni. Volt olyan kérdés amit meg sem hallott, úgy szólt rá a gyerek. Olyan volt mint akit a sírás kerülget és fogalma sincs hol van éppen.
több mint 11 éve
Boatenggel mi lett? 😕Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.BazzaniBalotelli mindkettőnél jobb, mindkettőnél feketébb és mindkettőnél hülyébb.
Ő a király! 😀Stez
több mint 11 éve
Szentes nyilatkozata is zseniális volt...mit mondott a minden magyar edzők legalja paraszt?
Bazzani
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.BazzaniBalotelli mindkettőnél jobb, mindkettőnél feketébb és mindkettőnél hülyébb.
Ő a király! 😀
több mint 11 éve
Toca! Én szóltam amikor a 76. superelclassico után is tökugyanarról vitatkoztok itt? Nem. Leírom a véleményemet, ha nem tetszik ugord át. Most pedig lehet folytatni a BL, Real-Barca, RonaldovagyMessiajobb vitát. Ide sem kell már írni, kár is volt ennyit is.
több mint 11 éve
Fejlődni fejlődik kb úgy mint az egri villanyfény.Szentes nyilatkozata is zseniális volt...Az a vicces számomra hogy nap mint nap ugyanazon megy a sírás. Eddig sem volt sok nezo kivetel kb 2-3-4 palyan ezutan is így lesz. Eddig is szarok voltak a maygar edzők ezutan sem fog valtozni. Eddig is elcsaltak egy csomó meccset ezutan is elfognak.
Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.Bazzani
Miért lepodtok meg ezen minden heten/honapban/evben tobbszor vagy mitol gondoljatok hogy fejlodni fog a helyzet?Toca
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
ez a Diósgyőr az NB1 Eagles-e 😛davemayermost szegény Siófok ki ellen javítson gólarányt ? 😊
több mint 11 éve
Szentes nyilatkozata is zseniális volt...Az a vicces számomra hogy nap mint nap ugyanazon megy a sírás. Eddig sem volt sok nezo kivetel kb 2-3-4 palyan ezutan is így lesz. Eddig is szarok voltak a maygar edzők ezutan sem fog valtozni. Eddig is elcsaltak egy csomó meccset ezutan is elfognak.
Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.Bazzani
Miért lepodtok meg ezen minden heten/honapban/evben tobbszor vagy mitol gondoljatok hogy fejlodni fog a helyzet?
több mint 11 éve
Szentes nyilatkozata is zseniális volt...Az is vicces, hogy egy NB3as meccsen többen vannak (nézők) mint a MK elődöntőn.
több mint 11 éve
Ezek után nem lennék meglepve,ha a vasas megverné(majd 3,60ért) a debrecent a kupában.
több mint 11 éve
Szentes Lázár hatalmas mágus. Igazi jelképe a belterjes magyar edzői karnak. Mindenhol megégett ahol csak lehetett.
több mint 11 éve
ez a Diósgyőr az NB1 Eagles-e 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
És ezt hol hallottad?semmivel se nagyobb mint szezon elején....nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...csebi
nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
Eger elleni büntetés "Az MLSZ Biztonsági Szabályzat 28. §-ában a nézők tájékoztatására vonatkozó előírásokat megsértette azzal, hogy nem gondoskodott arról, hogy a nézők a mérkőzést megelőzően tudomást szerezhessenek a mérkőzést érintő valamennyi számukra fontos információkról különösen a tiltó rendelkezésekről és az őket érintő ellenőrzésekről. (Szabályzat 1. sz. melléklet) De nem volt tájékoztatás a stadionon kívül a hazai ill. a vendég szektorok elhelyezkedéséről. A hangosbemondó folyamatosan a pályakorláton belül tartózkodott, a gólokat követően buzdította a hazai szurkolókat. Az FT súlyosbító körülményként értékelte, hogy a sportszervezet az FSZ 14. § (3) bekezdése alapján visszaesőnek minősül."
reccs 😀
Samaras játszott?
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2013/04/15/24_millios_copypaste/Vélemények?
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
semmivel se nagyobb mint szezon elején....nem akarlak elkeseríteni, de azt hallottam, hogy nyáron megy a Clujhoz már meg is van a megállapodás...azért kell most hajtani a 2. helyért, hogy be lehessen adni a tömegnek...
nem tartom valószínűnek, sztem több esze van annál, mint a sok magyar sztárnak, h ideje korán elmenne...és már csak a fekália miatt is maradni fog...amúgy igazán szép amit írtál szóza után, Böde meg csak annyit mondott Pakson is, h nem akar még külföldre menni, ezért marad! kapufa? 😀Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.