Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Asensio lába borotválása közben felsértette bőrét, s elfertőződött a seb ezért Zidane elővigyázatossági okokból nem nevezte a mérkőzésre.ez most komoly? 😀 A Vueltának már vége....
media.giphy.com/media/xT9DPJVjlYHwWsZRxm/giphy.gif
Matthew99
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Asensio lába borotválása közben felsértette bőrét, s elfertőződött a seb ezért Zidane elővigyázatossági okokból nem nevezte a mérkőzésre.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Őszintén? Mehet Lewa és Ribéry is. Erre a magatartásra nincs szükség.nézd meg Robert testbeszédét a tegnapi Kimmich gól után. kb mintha mi kaptunk volna gólt.nem sírom őt vissza. Ettől függetlenül el kell ismernem - Slowmotion, where r u?! -, hog Pep alatt volt egy irány. Nem működött jól mindig, makacs volt Pep, nem volt elég bayern gen, de látható volt valami. Jelenleg nincs semmi. Kilátástalan a csapat jelenleg minden téren. Többivel egyetértek teljesen.mondtam, hogy visszasírjuk még Pepet. alapvetően nem a vereséggel van a bajom hanem azzal, hogy elképzelésem sincs mit játszunk. semmi dinamika, semmi labdabiztosság, szidták Pepet, hogy ez a kézilabda járatás fociban nem szép, de most ugyanezt csináljuk csak lassabban, semmi mozgással elől. a beadásaink meg szörnyűbbek. sem Müller, sem James helye nincsen meg, nem talált olyan rendszert nekik Carlo, ahová be lehet őket raknai, bmeiküket.A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
Amadeus
korai még, de ha sürgősen nem változik semmi, akkor még a Bundás is problémás lehet, és a BL 8-nál tovább nem jutunk.
nem tetszik a játékunk illetve az sem, hogy Robert is sír állandóan.
csebi
Amadeus
ja és onnan tud, hogy rohadt nagy baj van a háznál mikor Robben a legkevésbé hisztis kislány a támadó részlegből (Lewa, Müller, Ribery).
csebi
több mint 8 éve
nézd meg Robert testbeszédét a tegnapi Kimmich gól után. kb mintha mi kaptunk volna gólt.nem sírom őt vissza. Ettől függetlenül el kell ismernem - Slowmotion, where r u?! -, hog Pep alatt volt egy irány. Nem működött jól mindig, makacs volt Pep, nem volt elég bayern gen, de látható volt valami. Jelenleg nincs semmi. Kilátástalan a csapat jelenleg minden téren. Többivel egyetértek teljesen.mondtam, hogy visszasírjuk még Pepet. alapvetően nem a vereséggel van a bajom hanem azzal, hogy elképzelésem sincs mit játszunk. semmi dinamika, semmi labdabiztosság, szidták Pepet, hogy ez a kézilabda járatás fociban nem szép, de most ugyanezt csináljuk csak lassabban, semmi mozgással elől. a beadásaink meg szörnyűbbek. sem Müller, sem James helye nincsen meg, nem talált olyan rendszert nekik Carlo, ahová be lehet őket raknai, bmeiküket.A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
Amadeus
korai még, de ha sürgősen nem változik semmi, akkor még a Bundás is problémás lehet, és a BL 8-nál tovább nem jutunk.
csebi
Amadeus
ja és onnan tud, hogy rohadt nagy baj van a háznál mikor Robben a legkevésbé hisztis kislány a támadó részlegből (Lewa, Müller, Ribery).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
De a legrosszabb a Benficának.Mindenki megverte:
kephost.com/images/2017/09/13/benfica.png
több mint 8 éve
itt vagyok itt vagyoknem sírom őt vissza. Ettől függetlenül el kell ismernem - Slowmotion, where r u?! -, hog Pep alatt volt egy irány. Nem működött jól mindig, makacs volt Pep, nem volt elég bayern gen, de látható volt valami. Jelenleg nincs semmi. Kilátástalan a csapat jelenleg minden téren. Többivel egyetértek teljesen.mondtam, hogy visszasírjuk még Pepet. alapvetően nem a vereséggel van a bajom hanem azzal, hogy elképzelésem sincs mit játszunk. semmi dinamika, semmi labdabiztosság, szidták Pepet, hogy ez a kézilabda járatás fociban nem szép, de most ugyanezt csináljuk csak lassabban, semmi mozgással elől. a beadásaink meg szörnyűbbek. sem Müller, sem James helye nincsen meg, nem talált olyan rendszert nekik Carlo, ahová be lehet őket raknai, bmeiküket.A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
Amadeus
csebi
Amadeus
Pep raus!
ööö... 😊
több mint 8 éve
Roy Hodgson lett a Crystal Palace új menedzsere.😀😀😀😀😀😀😀
Akkor meg is van az egyik tuti kieső csapat...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
nem sírom őt vissza. Ettől függetlenül el kell ismernem - Slowmotion, where r u?! -, hog Pep alatt volt egy irány. Nem működött jól mindig, makacs volt Pep, nem volt elég bayern gen, de látható volt valami. Jelenleg nincs semmi. Kilátástalan a csapat jelenleg minden téren. Többivel egyetértek teljesen.mondtam, hogy visszasírjuk még Pepet. alapvetően nem a vereséggel van a bajom hanem azzal, hogy elképzelésem sincs mit játszunk. semmi dinamika, semmi labdabiztosság, szidták Pepet, hogy ez a kézilabda járatás fociban nem szép, de most ugyanezt csináljuk csak lassabban, semmi mozgással elől. a beadásaink meg szörnyűbbek. sem Müller, sem James helye nincsen meg, nem talált olyan rendszert nekik Carlo, ahová be lehet őket raknai, bmeiküket.A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
Amadeus
csebi
több mint 8 éve
mondtam, hogy visszasírjuk még Pepet. alapvetően nem a vereséggel van a bajom hanem azzal, hogy elképzelésem sincs mit játszunk. semmi dinamika, semmi labdabiztosság, szidták Pepet, hogy ez a kézilabda járatás fociban nem szép, de most ugyanezt csináljuk csak lassabban, semmi mozgással elől. a beadásaink meg szörnyűbbek. sem Müller, sem James helye nincsen meg, nem talált olyan rendszert nekik Carlo, ahová be lehet őket raknai, bmeiküket.A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóbatuti direkt csinálja.
flzoli
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
A malaga iden nagy szarban lesz😕
több mint 8 éve
Frank De Boert menesztette a Cristyl Palacio. Ideje volt.Szerintem öt meccs után nagyon korai volt.
Coolearie
több mint 8 éve
Frank De Boert menesztette a Cristyl Palacio. Ideje volt.
több mint 8 éve
A jó öreg Carlo kirúgatja magát Münchenből és megy vissza nimbuszt égetni Milánóba
több mint 8 éve
Mit érnek azzal ha az edző nem odavaló.Micsoda gyozelem a Milan ellen!igen, pedig hát annyit jó játékosból bevásároltak.
Kenny
csebi
több mint 8 éve
Micsoda gyozelem a Milan ellen!igen, pedig hát annyit jó játékosból bevásároltak.
Kenny
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
A magyar - portugal margojara..mert meg hallottam ezt azt a heten a meccsrol.1:En eletemben nem lattam meg a magyar csapatot igy kuzdeni, de a kerdesem az, nem ez lenne a minimum meg Andorra ellen is?
2: 10 millio emberbol kb 10 latta, hogy Fiola lessen volt, de kettos elonyszabalyt alkalmazott a biro, mivel az asszisztens behuzta, de a kapusnal volt a labda illetve a kidobasba belenyult ?"dzsudzsi?" kezzel ami kb sarga alapbol. Emiatt nem lett gol....
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
Puhl Sanyi mit mondd?Clattenburg egy fasz, neki nem futballmeccset kellene vezetni, hanem áramot vagy oszirulezt. vagy ha már mindenáron foci, akkor marajon a League One-nál, mert már a Champo sem kimondottan favágóliga.Pedig még az öreg Clattenburg is csak sárgát adott volna az általatok írtak miatt. Nálam us piros sajnos. Ilyen védelemmel pedig nincs mit tenni sajna. Felklszültem egy-két ilyen meccsre. Klavan még a rossz formában levő Lovrennél is gyengébb szinte minden meccsén sajnos.a veszélyes játék eleve sárga, de ha súlyos sérülést is okozol, akkor piros.Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.a sárgát minden kérdés nélkül jogosnak látom
KoporShow
de a piros sztem túlzás, 16oson kívül + rá se nézett kb a kapusra
mondjuk elfogult vagyok
Negritis
tök egyértelmű piros, vitatkozni is kár rajta.
slowmotion
kristóf17
annak idején is volt egy Dinamo-Csirkék meccs, amit a nevezett vezetett, és hát a Tottenham finoman fogalmazva nem tudta feldolgozni, hogy a Lejcseszter megnyerte előttük a bajnokságot, úgyhogy átmentek ketrecharcba.
na azon a meccsen Clattenburg kábé három pirostól mentette meg őket, ebből kettő olyan, amit azonnal meg kell adni.
slowmotion
O a mervado.
A csatarnak latnia kellett a kapust. Nincs olyan h nem erzed nem latod. A kapus is latta, hogy jon a csatar. Altalaban a csatarok atugorjak a kapust mikor kivetodik..tiszteletbol. Hokiban lemeszaroltak volna Mane-t.
több mint 8 éve
Clattenburg egy fasz, neki nem futballmeccset kellene vezetni, hanem áramot vagy oszirulezt. vagy ha már mindenáron foci, akkor marajon a League One-nál, mert már a Champo sem kimondottan favágóliga.Pedig még az öreg Clattenburg is csak sárgát adott volna az általatok írtak miatt. Nálam us piros sajnos. Ilyen védelemmel pedig nincs mit tenni sajna. Felklszültem egy-két ilyen meccsre. Klavan még a rossz formában levő Lovrennél is gyengébb szinte minden meccsén sajnos.a veszélyes játék eleve sárga, de ha súlyos sérülést is okozol, akkor piros.Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.a sárgát minden kérdés nélkül jogosnak látom
KoporShow
mondjuk elfogult vagyok
Negritis
slowmotion
kristóf17
annak idején is volt egy Dinamo-Csirkék meccs, amit a nevezett vezetett, és hát a Tottenham finoman fogalmazva nem tudta feldolgozni, hogy a Lejcseszter megnyerte előttük a bajnokságot, úgyhogy átmentek ketrecharcba.
na azon a meccsen Clattenburg kábé három pirostól mentette meg őket, ebből kettő olyan, amit azonnal meg kell adni.
több mint 8 éve
Klavan még a rossz formában levő Lovrennél is gyengébb szinte minden meccsén sajnos.Arra vagyok kíváncsi, hány meccs kell még, hogy végre Gomez kezdjen Matip mellett középen. A csapat érdekében remélem nem sok.
kristóf17
több mint 8 éve
Pedig még az öreg Clattenburg is csak sárgát adott volna az általatok írtak miatt. Nálam us piros sajnos. Ilyen védelemmel pedig nincs mit tenni sajna. Felklszültem egy-két ilyen meccsre. Klavan még a rossz formában levő Lovrennél is gyengébb szinte minden meccsén sajnos.a veszélyes játék eleve sárga, de ha súlyos sérülést is okozol, akkor piros.Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.a sárgát minden kérdés nélkül jogosnak látom
KoporShow
mondjuk elfogult vagyok
Negritis
slowmotion
több mint 8 éve
a veszélyes játék eleve sárga, de ha súlyos sérülést is okozol, akkor piros.Hát, eltalálta meg minden, de ilyenért nem adnék pirosat, visszajátszáson lehetett látni, hogy végig a labdát nézte nem akarta kinyírni a kapust. Innen szvsz behúzzuk simán.a sárgát minden kérdés nélkül jogosnak látom
KoporShow
mondjuk elfogult vagyok
Negritis