Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Valaki oltsa el a Hamburgot mert ég.
Coolearie
Csórik, nem is először szaladnak bele egy nyolcasba Münchenben a közelmúltban.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
kleinheisler - djuricin cicaharc. legalább Laci remélhetőleg németül szólt hozzá

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 404
"Egyáltalán milyen logika alapján van az, hogy miután kiharcolták maguknak a kizárólagos közvetítési jogokat, csak 2 meccset adnak a hatból?"

Neten adjak a tobbit, de sztem is gaz igy. En 3-ra szakaszra bontanam a fordulot.
15:30 18:00 sztem jo. aztan a kovetkezo lehetne kesobb, mondjuk 20:00 vagy vasarnap 18 fele.
a bajnoksag felet adhatnak.
En a vidiben latom a legtobbet, de vhogy mindig botlanak.
Rossi viszont hihetetlen mit muvel a Kispesttel. Ilyen kulfoldi edzok johetnek batran.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Success mekkora balfasz.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
A Honvéd 21 forduló után 2 pont előnnyel vezeti a Mennyeit. Teljesen szürreális, de csodás érzés ez egy Kispest drukkernek. 😊 😊 😊
iktriad
Alapvetően Fradi-szimpatizánsként komolyan mondom, hogy ti és a Vasas maradtatok meg, mint valamennyire szimpatikus csapat a mennyeiben. Meg persze szegény Gyirmót Urbányival 😀

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Honvéd 21 forduló után 2 pont előnnyel vezeti a Mennyeit. Teljesen szürreális, de csodás érzés ez egy Kispest drukkernek. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Az utóbbi 3 év két legjobb magyar csapata egy igazi mennyei színvonalú csatát vív.
Kampman
A vegere lett picivel izgalmasabb....

Amit viszont nem ertek.
Felidoben megmutatatjak az osszes golt a tobbi meccsrol. Ezek utan kit erdekel a 2 oras osszefoglalo?

Meg Angliaban sincs ez.
ZoliMP
Egyáltalán milyen logika alapján van az, hogy miután kiharcolták maguknak a kizárólagos közvetítési jogokat, csak 2 meccset adnak a hatból?

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 404
Az utóbbi 3 év két legjobb magyar csapata egy igazi mennyei színvonalú csatát vív.
Kampman
A vegere lett picivel izgalmasabb....

Amit viszont nem ertek.
Felidoben megmutatatjak az osszes golt a tobbi meccsrol. Ezek utan kit erdekel a 2 oras osszefoglalo?

Meg Angliaban sincs ez.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Valaki oltsa el a Hamburgot mert ég.
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
(Egyébként kíváncsi vagyok,hogy akkor szerinted melyik sportot érdemes nézni?)
kisvanek4
College focit
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Az azert nehezen hiheto hogy a jatekosok kertek meg a vezetoseget egy olyan edzot meneszteni aki beloluk a semmibol hozta ki a pff maximumot. Ha ilyen edzod lenne aki megnyeri a bajnoksagot veled kieso jeloltkent, a szarban se hagyod cserben. En is megvartam volna a BL visszavagot. Ez igy eleg gáz lett sajnos :/
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
A Manchester United menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján CR feliratú pólóban vett részt, így fejezve ki szolidaritását Claudio Ranierivel.
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/leicester-ranierirol-stadiont-kellett-volna-elnevezni-mourinho-2554105
ozibozi
másik olvasat: megpróbálja Céronyát visszacsábítani, csak ügyesen leplezi 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
A Manchester United menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján CR feliratú pólóban vett részt, így fejezve ki szolidaritását Claudio Ranierivel.
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/leicester-ranierirol-stadiont-kellett-volna-elnevezni-mourinho-2554105
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szép dolog a tavalyi csoda bajnoki cím, de abból idén már nem lehet megélni messze menő következtetéseket nem érdemes levonni.
Mikey
segéltem picit
slowmotion
Egyébként valóban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Szép dolog a tavalyi csoda bajnoki cím, de abból idén már nem lehet megélni messze menő következtetéseket nem érdemes levonni.
Mikey
segéltem picit
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Természetesen meg lehet ezt is ezerféleképp magyarázni, ha jobban belegondolunk teljesen érthető is, csak ezek után nem értem hogy lehet bárkinek is illúziója arról, hogy ez a sport sem több, mint pénznyomda. Fel nem foghatom hogy képes valaki ezek (vagyis ilyenek, nyilván nem ez az egyetlen indok) után szurkolni egyetlen csapatnak is, pláne tudatos csapatépítésről meg megvalósított edzői elgondolásokról filozofálni...
baggio
Nem lehet mindenki tökéletes.

---

Én azt nem bírom megérteni, hogy van az, hogy ennyien elítélik a Leicester City vezetőségét, amiért (címvédőként) egyáltalán nem szeretnének kiesni. Totálisan érthető szakmailag és pénzügyileg is, főleg hogy a kettő szorosan összefügg. Szép dolog a tavalyi csoda bajnoki cím, de abból idén már nem lehet megélni.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Természetesen meg lehet ezt is ezerféleképp magyarázni, ha jobban belegondolunk teljesen érthető is, csak ezek után nem értem hogy lehet bárkinek is illúziója arról, hogy ez a sport sem több, mint pénznyomda. Fel nem foghatom hogy képes valaki ezek (vagyis ilyenek, nyilván nem ez az egyetlen indok) után szurkolni egyetlen csapatnak is, pláne tudatos csapatépítésről meg megvalósított edzői elgondolásokról filozofálni...
baggio
Olyan híreket olvasni, hogy elvesztette az öltözőt, és a játékosok egy külön megbeszélésen kérték meg a vezetőket, hogy menesszék. Bármennyire is furcsának hangzik, szerintem ez még mindig egy hihetőbb magyarázat, mert a vezetők kb a hó elején mondták ki, hogy megvan felőlük a bizalom Ranieri felé. Azt pedig nem értem, hogy attól mert egy fociklub egy tisztán üzleti alapon működő cég, miért ne lehetne szurkolni neki. (Egyébként kíváncsi vagyok,hogy akkor szerinted melyik sportot érdemes nézni?) Inkább ezek miatt lehet értékelni azt a pár alkalmat, amikor ennek ellenére egy játékos/edző kiáll egy csapat mellett vagy fordítva.
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
na meg ha még Mancinit hozzák Ranieri helyett, istenem...
belátom, Mancininek valóban erősebb eredményei vannak, amit az ellenfél nélküli Interrel meg a két szezon alatt szarrá vásárolt Szitivel hozott össze*. mindegy, majd jól helyet cserélnek a Newcastle-lel.

* amihez kellett egy látványos meccsleadás a QPR-tól
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Nem lepődnék meg ha az orosz csapatokból is mennének tovább, mert ez már az EL( ő 'szintjük') A téli szünet miatt tuti nem fáradtak, kérdés mennyire sikerült a formaidőzítés.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Nem csak a sorsolást másolom be, de egyből meg is mondom ki jut tovább 😛

Celta Vigo (spanyol)–FK Krasznodar (orosz)
APOEL (ciprusi)–Anderlecht (belga)
Schalke (német)–Mönchengladbach (német)
Lyon (francia)–AS Roma (olasz)
FK Rosztov (orosz)–Manchester United (angol)
Olympiakosz (görög)–Besiktas (török)
Gent (belga)–Genk (belga)
FC Köbenhavn (dán)–Ajax (holland)

Lyon - Roma tetszetős
A két német se rossz, csak kár, hogy ilyen korán összekerültek.
dugo93
szerintem az Anderlecht le tudja nyomni az APOEL-t, a Besiktas meg azért egyértelműen jobb csapat, mint at Olympiakosz előző ellenfele, szerintem ott még becsúszhat a török csapat a negyeddöntőbe

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Lyon - Roma tetszetős
dugo93
Kár, hogy az akár végső győzelemre is esélyes 5-6 csapatból 4 egymás ellen játszik.

Roma bazd milyen peches. A BL selejtezőben Porto, az EL kiesése szakaszban egy Villarreál, most Lyon...

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

Lyon - Roma tetszetős

Szerkesztette: dugo93

több mint 8 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 258
Én úgy vélem Ranieri kirúgása mögött erős gazdasági érdekek vannak.
Egyszerűen arról van szó, hogy nem engedhették a veszélyét annak, hogy jövőre ne legyen PL induló a csapat, mivel ha így lenne hatalmas pénzektől esnének el. Szóval a tavalyi miatt szobrot fog kapni, majd az idei teljesítmény miatt ezt muszáj volt meglépni. Ez napjaink üzleti labdarúgása.