Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/41811.phpna végre gecau 😀 Robben mehet is a vérbe....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Este meglepetést szimatolok,szerintem verjük a Bayernt,vagy ha nem is verjük,de nekünk kedvező eredmény fog születni.Kennysztem is, egyáltalán nem olyan egyszerű megverni a Barcát mint azt sokan gondolják, én már meg is tettem a Barca vagy X-et.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Este meglepetést szimatolok,szerintem verjük a Bayernt,vagy ha nem is verjük,de nekünk kedvező eredmény fog születni.
több mint 11 éve
Engem sokkal inkább az érdekelne hogy szerencsétlen Dortmund még hány szétvásárlást él túl 😕
több mint 11 éve
De izgi lesz a német bajnokság jövőre. Alig várom már.Ja nem. Én egyébként még adnék pénzt a topcsapatoknak (a nagy bajnokságok többségében), mert kevés még a 4-5 góllal megnyert meccsük.
több mint 11 éve
Most már csak idő kérdése, hogy bejelentsék Robben távozását is. Állítólag érkezhet Lewandowski is, az meg Gomeznek jelentené az ajtót. Remélem utóbbi nem következik be...Mondjuk Götze Bajorországban született, nem csoda hogy aláírt.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Mondjuk én a Dortmund helyében tutira nem adtam volna el ennyiért a legnagyobb kincsemet. 37 millió ahhoz képest nem sok, hogy az utóbbi években miket dobálnak a játékosokért.StezEz volt a kivásárlási ára. Aki ezt kifizeti az viheti. Kicsit undorító dolog, de hatásos. Én is ezt szoktam csinálni fifában, a riválisok legjobb játékosait leigazolom, hogy azok gyengüljenek 😀
több mint 11 éve
Köcsög Götze.Miért nem a Milant választotta?
Mi elhoztuk volna kár 13 millió euróért is, nálunk a világ egyik legjobb csapatában játszhat, nem egy ratyi Bayernben. Ráadásul ha a Bayernben kapna mondjuk évi 6 milliót, nálunk a 4-et is megkaphatta volna!!!
Boooooooooooooooooooooo.
Mondjuk én a Dortmund helyében tutira nem adtam volna el ennyiért a legnagyobb kincsemet. 37 millió ahhoz képest nem sok, hogy az utóbbi években miket dobálnak a játékosokért.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A Bayern nem tököl, készítik elő rendesen a terepet Pepnek. 😮
több mint 11 éve
Götze->Bayern (official)ezzel Gomez, Pizarro és talán Mandzukic napjai is meg vannak számlálva...
Guardiola első igazolása, most már érdekel, hogy akkor ki fog menni, mert ez nagyon erős keret
(Bocs, hogy nem raktam be egy német cikket róla)zolika26
hihetetlen erős lesz a keretünk...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Götze->Bayern (official)Guardiola első igazolása, most már érdekel, hogy akkor ki fog menni, mert ez nagyon erős keret
(Bocs, hogy nem raktam be egy német cikket róla)
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Ha egy ilyen ember kapitány lehet Anglia egyik legnagyobb csapatában akkor mit holmi harapás,könyöklés,lábtörés... 😀néztem még a sky sportson mutatták az ünneplést és ott az egyik szurkoló dobra be neki, jót nevettek rajta, még fotózkodtak is Suarez alkarjával. Azért azt megkérdezném hogy minek vitte be a szurkoló és hogy miért engedték be a biztonságiak ezzel 😀
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936332_416763001753903_2018444049_n.jpgkristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bevallom őszintén provokatív volt a kérdésem 😉RvP volt már bajnok?davemayerKivel, az Arsenallal? 😀😀😀 Egy kőkemény FA kupája és egy angol szuperkupája volt eddig 😊Dexxter Tailor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
vassadiezt a Titles-gyereket le kellene igazolni ha olyan jó mint RvP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
RvP volt már bajnok?davemayerKivel, az Arsenallal? 😀😀😀 Egy kőkemény FA kupája és egy angol szuperkupája volt eddig 😊
több mint 11 éve
Ha egy ilyen ember kapitány lehet Anglia egyik legnagyobb csapatában akkor mit holmi harapás,könyöklés,lábtörés... 😀fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936332_416763001753903_2018444049_n.jpg
több mint 11 éve
vassadi
15 617
több mint 11 éve
mikor voltam 20 éves... 😀RvP volt már bajnok?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey
18 740
Véletlenül sok mindent lehet csinálni focipályán, de a harapás valahogy nem ilyen. Belerúgni, arcon könyökölni, mellbe talpalni is, de harapni? Semmilyen labdarúgáshoz köthető tevékenység véletlen következményeként se. Max ha rágózol, de akkor se így. 😀Szóval ez mindenképpen rosszabb és elítélendőbb tett mint sok más dolog.
Na mindegy, nem mi vagyunk az illetékesek az ügyben, szóval majdhogynem lényegtelen, mi mit gondolunk.
szerk.: minimum 3 meccs eltiltás néz ki neki az FA közleménye szerint. Akkor jó eséllyel idén már tényleg nem látjuk pályán.
több mint 11 éve
Nekem ne mondja senki, hogy egy szándékos brutális piros lap, 3 méterről teli előver nézőtérre kivert labda, meg könyöklés (amit csak, hogy házon belül keressek Steven is csinált, még sem lett megbüntetve érte, vagy kicsit az ellenfélnél keresgélve Rooney meg etc.) nem rosszabb hatszor ennél. Dehogynem.kristóf17Hát hatszor nem rosszabb egyik sem. De még csak egyszer sem. Jó, pl. egy szándékos talpalás aminek az eredménye lábtörés, az rosszabb.
Nálam elítélendő tett mindegyik, de az ellenfél megharapása különösen, főleg úgy, hogy már sok minden van az illető számláján. Itt az az igazi gond hogy nem ez az első, de nem is a második parasztsága Suáreznek.Mikey
Nálam is elítélendő. De én is talpaltam már mellbe embert és nem szándékosan, és még is azt mondom, hogy az enyém bizony durvább dolog mint Luis-é. 😀 Ettől függetlenül ha képes lenne ezeket kivenni a játékából meg kevesebb lenne a sírás és persze sokáig teljesítene nálunk így legenda lehetne. 😀Nekem ne mondja senki, hogy egy szándékos brutális piros lap, 3 méterről teli előver nézőtérre kivert labda, meg könyöklés (amit csak, hogy házon belül keressek Steven is csinált, még sem lett megbüntetve érte, vagy kicsit az ellenfélnél keresgélve Rooney meg etc.) nem rosszabb hatszor ennél. Dehogynem.kristóf17Hát hatszor nem rosszabb egyik sem. De még csak egyszer sem. Jó, pl. egy szándékos talpalás aminek az eredménye lábtörés, az rosszabb.
Nálam elítélendő tett mindegyik, de az ellenfél megharapása különösen, főleg úgy, hogy már sok minden van az illető számláján. Itt az az igazi gond hogy nem ez az első, de nem is a második parasztsága Suáreznek.Mikey
több mint 11 éve
pont így kell elkezdeni egy hazai gólparádét, remélem az is lesz 😀RvP OMG....
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
attól hogy ennyibe kerül lehet olyan szar hogy nem megy ki még az sem aki a stadion mellett lakik...Nem, de nem is száz millió forintos Nb1-es csapatok játszottak.HanniSzégyen... a volt gimim suli bajnokságán esküszöm voltak minimum 50-en hétről hétre...Hanniés azt a meccset is 130 km-re a sulitól rendezték?jjncaa
De kár hogy nem tudok kimenni, pedig az első Old Traffordos meccsem bajnokavatás lehetne 😀
UNITED!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem, de nem is száz millió forintos Nb1-es csapatok játszottak.Szégyen... a volt gimim suli bajnokságán esküszöm voltak minimum 50-en hétről hétre...Hanniés azt a meccset is 130 km-re a sulitól rendezték?jjncaa
több mint 11 éve
Mikey
18 740
Nekem ne mondja senki, hogy egy szándékos brutális piros lap, 3 méterről teli előver nézőtérre kivert labda, meg könyöklés (amit csak, hogy házon belül keressek Steven is csinált, még sem lett megbüntetve érte, vagy kicsit az ellenfélnél keresgélve Rooney meg etc.) nem rosszabb hatszor ennél. Dehogynem.kristóf17Hát hatszor nem rosszabb egyik sem. De még csak egyszer sem. Jó, pl. egy szándékos talpalás aminek az eredménye lábtörés, az rosszabb.
Nálam elítélendő tett mindegyik, de az ellenfél megharapása különösen, főleg úgy, hogy már sok minden van az illető számláján. Itt az az igazi gond hogy nem ez az első, de nem is a második parasztsága Suáreznek.