Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Akkor most a Pats a sporttörténelem legjobb csapata vagy a Bárka? Az idei SB a legnagyobb sporttörténelmi fordítás vagy ez? Ami biztos, hogy mindkét egylet egyaránt szerethető <3
Pitt
Infantinónak és Goodellnek a kurva anyját, maradjunk ennyiben.

több mint 8 éve
Csak egy Milan-Liverpool volt, aki mást mond, az hazudik

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
A Barszások pont az ilyen meccsek miatt tartják a világ legjobb klubjának és legjobb csapatának.
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
azért a Liverpool-Dortmund 4-3-at ez sem tudja überelni, mert ott a Pool önerőből oldotta meg a feladatot. és nem kellett ehhez orbitális költségvetés sem.
slowmotion
Mármint a Pool-Milánra gondolsz? 😊 Na az volt még a csoda a török éjben.
Charlie Firpo
csak az 3-3 volt és döntő

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Akkor most a Pats a sporttörténelem legjobb csapata vagy a Bárka? Az idei SB a legnagyobb sporttörténelmi fordítás vagy ez? Ami biztos, hogy mindkét egylet egyaránt szerethető <3

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
A Barszások pont az ilyen meccsek miatt tartják a világ legjobb klubjának és legjobb csapatának.
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
azért a Liverpool-Dortmund 4-3-at ez sem tudja überelni, mert ott a Pool önerőből oldotta meg a feladatot. és nem kellett ehhez orbitális költségvetés sem.
slowmotion
Charlie Firpo
Keretik befejezni a karomkodast.

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
slowmotion

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
azon röhögök, hogy vagy HH, vagy a kommentátor mondta pont, hogy Di Maria kéne, mert ő pont megtanult jól dönteni kontráknál, és az kellene ide.
na Mariska bejött, és háromból három kontrát kúrt el izomból, de olyat, hogy ha a félpályától indítja Cavanit, akkor az uru begyalogol, és berúgja.
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Ki az az elvetemült aki itt bírózik??? Komolyan! Az átlagosnál 1-2 perccel hosszabb hosszabítás miatt? Semmi bajom nem lett volna ha az első meccs után a PSG jut tovább, de uram bocsá' már az első perctől csalták a meccset! Rengeteg időt elkamuztak, és az a sok játéktördelő odabaszás...kb egy sárga 😮 Aki a mai meccs után fanyalogni képes azt várja a politika rovat is 😉 Ez egy kurv@jó meccs volt 95 percen át, minden idők egyik legnagyobb fordításával! Akinek még mindig csak a szitkok jutnak eszébe...annak üzenem, hogy ezt nem a Barca nyerte meg 😉
clbass
Az 5 perc hosszabbítás rendben volt teljesen, a kamu 11-es már messze nem annyira, meg én Neymar-t is kizavartam volna a szándékos utánrúgásért, csak hogy két gyors példát említsek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Ki az az elvetemült aki itt bírózik??? Komolyan! Az átlagosnál 1-2 perccel hosszabb hosszabítás miatt? Semmi bajom nem lett volna ha az első meccs után a PSG jut tovább, de uram bocsá' már az első perctől csalták a meccset! Rengeteg időt elkamuztak, és az a sok játéktördelő odabaszás...kb egy sárga 😮 Aki a mai meccs után fanyalogni képes azt várja a politika rovat is 😉 Ez egy kurv@jó meccs volt 95 percen át, minden idők egyik legnagyobb fordításával! Akinek még mindig csak a szitkok jutnak eszébe...annak üzenem, hogy ezt nem a Barca nyerte meg 😉
több mint 8 éve
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
hát persze.
több mint 8 éve
Ez nekünk épp elég is.
Charlie Firpo
Mások meg pont az ilyen meccsek miatt nem... 😀

több mint 8 éve
Mi a f....sz? Én meg jól otthagytam........
Ja, Slow, megtetted a továbbjutást????????????
Charlie Firpo
nem. 3-0 után még gondolkoztam, aztán a PSG rúgott egyet, ott felment 10-re az odds, de úgy toszogatták a labdát, hogy abban sem voltam biztos, hogy az ötödiket nem a franciák rúgják. de hát nem így lett, és ebből a szempontból a Barca rengeteget köszönhet Mariskának.
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
A jobb csapat jutott tovább. Így utólag simán....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ez nekünk épp elég is.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Annyira egyértelmű volt már a legelején, amilyen beszari stílusban állt neki a PSG.
Kampman
Igen, nem így kellett volna hozzáállni, de mekkora kamu tizit kapott a Barca itt a végén? Ne szórakozzunk már, hülye brazilra rárakja a védő a kezét az meg esik, bíró meg befújja. Vicc ez az egész, főleg ha ezek után még meg is nyeri a Barka!
NB2
Na jó, de ennyi esze nem volt senkinek a PSG-nél, hogy ha szoros lesz a meccs az utolsó 5-10-15 percben, ezek úgyis kapnak majd egy kamubüntetőt? Idáig már el se lett volna szabad jutniuk.
Kampman
De ez kb olyan mint amikor a politika topikban Sobri arról diskurál, hogy a politikusok lopnak. Ott is kérdeztem, hogy ez miért alap tétel, miért nem lehet, hogy ne lopjanak. Ugyanez áll itt is: miért kell egy Barcának kamutizit kapnia??? Főleg a 90. percben!!!
NB2
Abszolút jogos és igaz amit mondasz, csak hát ilyenkor egy csapat két dolgot tehet. Vagy tudomásul veszi a tényeket és ez alapján készül (tehát adott esetben nem húzza magára az ellenfelét, tudva, hogy hajlamosak kritikus helyzetben ajándék büntetőket kapni), vagy a végén panaszkodik az idealizmusról, meg hogy "ezt nem lenne szabad." Én a 2002-es vb-n vesztettem el az idealizmusomat örökre. 😊

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Ennyi Barca hatert ríni látni... Minden másra ott a MasterCard!
gdavid
Nem izgat a Barca. Ezt a ratyi csapatot a Milan lazan kialazta volna 10-2-vel a BL-bol.

több mint 8 éve
gdavid
Én nem utálom a Barca-t, a faszfej bírókat utálom, akik nem képesek lehozni következetesen 30 percet egy meccsen...

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Amúgy Di Maria a vége előtt 5 perccel mi a jó édes anyjáért nem passzolta le a zsugát a túloldalra?
(egyébként ott földbe rúgott vagy felrúgták, mert csesztek megismételni)
több mint 8 éve
gdavid
Én nem utálom őket, csak kívülállóként unalmas már a Madrid-Barca-Atletico-Bayern dominancia

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Annyira egyértelmű volt már a legelején, amilyen beszari stílusban állt neki a PSG.
Kampman
Igen, nem így kellett volna hozzáállni, de mekkora kamu tizit kapott a Barca itt a végén? Ne szórakozzunk már, hülye brazilra rárakja a védő a kezét az meg esik, bíró meg befújja. Vicc ez az egész, főleg ha ezek után még meg is nyeri a Barka!
NB2
Na jó, de ennyi esze nem volt senkinek a PSG-nél, hogy ha szoros lesz a meccs az utolsó 5-10-15 percben, ezek úgyis kapnak majd egy kamubüntetőt? Idáig már el se lett volna szabad jutniuk.
Kampman
De ez kb olyan mint amikor a politika topikban Sobri arról diskurál, hogy a politikusok lopnak. Ott is kérdeztem, hogy ez miért alap tétel, miért nem lehet, hogy ne lopjanak. Ugyanez áll itt is: miért kell egy Barcának kamutizit kapnia??? Főleg a 90. percben!!!
több mint 8 éve
mi kell ahhoz hogy rúgjanak még 3 gólt ?
- Bíró!!!
Heisman Trophy
Amikor a 2012-es negyeddöntő visszavágóján (0-0, 3-1) a Milan ellen egy félidőn belül adtak nekik két tizenegyest, az szerintem még pofátlanabb volt, de persze ez már szubjektív dolog. Mindegy, ezt olyan szinten a PSG cseszte el, hogy nem nagyon bírózhatnak.

Szerkesztette: Kampman

több mint 8 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Továbbjutunk.Nyugi.
Kenny
én mondtam.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó legyen mégegyszer megnézve a második tizi necces elismerem, de ettől még ezt nem lett volna szabad így elbukni.....
több mint 8 éve
Az a vicc, hogy 20 perccel korábban ugyanarra Suarez kapott egy sárgát, amiért a végén a 11-est, ennyit számít, hogy mi az eredmény éppen ezek szerint...