Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
MLSés mi lesz az Eurosporton ?www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/televizio-visszakerul-korabbi-csatornajahoz-a-bundesliga-2595269Végre, ha német focit akarok nézni nem kell majd streamekkel bajlódnom. \o/
NB2
Tejesember
Heisman Trophy
több mint 8 éve
és mi lesz az Eurosporton ?www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/televizio-visszakerul-korabbi-csatornajahoz-a-bundesliga-2595269Végre, ha német focit akarok nézni nem kell majd streamekkel bajlódnom. \o/
NB2
Tejesember
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Tejesember
256
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/televizio-visszakerul-korabbi-csatornajahoz-a-bundesliga-2595269Végre, ha német focit akarok nézni nem kell majd streamekkel bajlódnom. \o/
NB2
több mint 8 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2017/10/01/tegye_fel_a_kezet_aki_felulne_erre_a_jekatyerinburgi_focilelatora/Oroszok, megoldják! 😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
kezdek eljutni arra a pontra, hogy nem fogom kommentálni a Bayernnel kapcsolatos híreket. A lófasznak is van vége.megtáltosodott a csapat.Tényleg kurva veszélyes ez a 2-0-s eredmény, megint nem tudtuk megtartani, fejben továbbra is gondok vannak...
Amadeus
Vrij6
több mint 8 éve
megtáltosodott a csapat.Tényleg kurva veszélyes ez a 2-0-s eredmény, megint nem tudtuk megtartani, fejben továbbra is gondok vannak...
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
nah ez a mostani jelenet tökéletesen mutatta hogy mennyire impotensek vagyunk góllövésbenegy helyzet során volt kb 3 ziccer és mégse sikerült
tudom-tudom tömörülés meg minden, de azért mégis meh
--
aztán Cou a "semmiből" villan
--
és persze jön az agyfasz védelmi hiba egy kis benny hillel
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
megtáltosodott a csapat.
több mint 8 éve
Azért a kezdeti hype után elég stabilan kikerült Nagyádám a kezdőből, sőt még a cserék közé sem fér be idén, hiába egészséges.Állítólag az új HC a hibás.
ozibozi
---
Nikolics 21, David Villa 20. Két meccs van hátra.
Nikolics megint betalált, egyre közelebb a gólkirályi cím
több mint 8 éve
Azért a kezdeti hype után elég stabilan kikerült Nagyádám a kezdőből, sőt még a cserék közé sem fér be idén, hiába egészséges.
több mint 8 éve
Még jó helyen vagyunk a tabellán..😊
több mint 8 éve
A Sampdoriáról nem is beszélve 😉És a Watford is.Jó helyen van ő 😉, bár tartok tőle így se fogunk bajnokságot nyerni. City, Chelsea, MU túl erős.Herrikéne egy állat 😀A Milannak is kéne
Klaci79
Stez
dande
Stez
több mint 8 éve
És a Watford is.Jó helyen van ő 😉, bár tartok tőle így se fogunk bajnokságot nyerni. City, Chelsea, MU túl erős.Herrikéne egy állat 😀A Milannak is kéne
Klaci79
Stez
dande
több mint 8 éve
Jó helyen van ő 😉, bár tartok tőle így se fogunk bajnokságot nyerni. City, Chelsea, MU túl erős.Herrikéne egy állat 😀A Milannak is kéne
Klaci79
Stez
több mint 8 éve
Herrikéne egy állat 😀A Milannak is kéne
Klaci79
több mint 8 éve
Herrikéne egy állat 😀
több mint 8 éve
Kár, hogy Hoenesst kicsit nehezebb lesz megpuccsolni.Maximalista.Telhetetlen vagy.Amadeus vajon mennyire rúg be este?nem ittam végül. Amíg Hoeness a klubnál van, addig mindegy ki lesz az edző.
Mikey
Amadeus
Mikey
Amadeus
több mint 8 éve
Maximalista.Telhetetlen vagy.Amadeus vajon mennyire rúg be este?nem ittam végül. Amíg Hoeness a klubnál van, addig mindegy ki lesz az edző.
Mikey
Amadeus
Mikey
több mint 8 éve
Telhetetlen vagy.Amadeus vajon mennyire rúg be este?nem ittam végül. Amíg Hoeness a klubnál van, addig mindegy ki lesz az edző.
Mikey
Amadeus
több mint 8 éve
Amadeus vajon mennyire rúg be este?nem ittam végül. Amíg Hoeness a klubnál van, addig mindegy ki lesz az edző.
Mikey
több mint 8 éve
Jaja. Tok veletlenul nyerte azokat a trofeakat, amiket.ezeket én sem bírom ,ebben egyet értünk. Máshol megy ezerrel a rotációs rendszer, ezeket egyszer lecserélik és már megy a szarkeverés.
Egyaltalan nem gondolom kozepszernek tovabbra sem, egyszeruen csak Ancelotti stilusa egyaltalan nem passzol egy nemet klubhoz, ahhoz a felfogashoz.
Egyebkent eleg vicces, hogy konkretan a jatekosai buktattak meg, a fapina Ribery, Robben paros azert buszke lehet magara. Sosem birtam, ha valaki keveri a szart, es emiatt a palyan direkt nem ad ki magabol mindent.
Stez
Azt is aláírom különben, hogy valaha Nem volt ő szar edző, de a Realnal már szvsz. nem.
Ahhoz képest hogy a szurkolóink 90%-a istenítette, a bemákolt 1 BLjén kívül egyik bajnoksághoz sem volt közünk vele sajnos. A modern idők focija elhaladt mellette, ő meg nem tudott megújulni.
Nem való neki a német foci, nem való a spanyol se, lassan ott tartunk hogy csak az olasz való neki. Ezért nem lesz sohasem egy Mourinho szint az én szememben. De valaki szerint meg ő a balfék, ez ilyen.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Jaja. Tok veletlenul nyerte azokat a trofeakat, amiket.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-mar-nem-ancelotti-a-bajorok-vezetoedzoje-hivatalos-2594523hiába mondtam Steznek hogy túlhypeolja, simán középszer.
dande
Szerencséje, hogy jókor volt jó helyen. (Mourinho után) így nyert egy BL-t, de azon kívül semmi extra nem volt Madridban.
eaglesmcnabb
Egyaltalan nem gondolom kozepszernek tovabbra sem, egyszeruen csak Ancelotti stilusa egyaltalan nem passzol egy nemet klubhoz, ahhoz a felfogashoz.
Egyebkent eleg vicces, hogy konkretan a jatekosai buktattak meg, a fapina Ribery, Robben paros azert buszke lehet magara. Sosem birtam, ha valaki keveri a szart, es emiatt a palyan direkt nem ad ki magabol mindent.