Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Mekkora edzői hiba volt ez a mai, a gyökér ugyanazzal a labdatartásos tilitolival küldte fel őket a pályára mint ahogy mindig is szokták de erre a bayern tökéletesen felkészült, szépen futottak a bajor támadások, remélem vége a spanyol uralomnak, jöhetnek megint az angolok 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
amúgy sokan nem tudják, de a vállal lökés teljesen szabályos a labdarúgásban, történjen az bármekkora erővel, a kart nem szabad kitenni egyáltalán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
na jönnek a haterekAmadeus91😀 Ignoráld. 😀
Bayern-Real döntőt akarok. 😀
több mint 11 éve
4-2 ? 😊na ez már szabályos volt ?gamerkroké, akkor tehát elismered hogy az előző kettő nem? 😀
én a bayern helyébe rámennék erre az utolsó 10 percre, történelmi siker lehet belőledavemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Ennek a Bayernnek még a Mennyei Bajnokságban is lenne esélye....
.
.
bennmaradni. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk utálom a Bayernt, világ életemben utáltam is, de ezt mindig is szerettem bennük, hogy nem álltak le 2-3 gól után, nem állnak be védekezni és bekkelni.Mondjuk szerintem még a Milan is jobban játszott volna ma, mint a Barca.
Ez nem az ő évük, Messi meg elfáradt, főleg fejben.
több mint 11 éve
És ezt a Bayernt majdnem kiejtette az Arsenal idegenben. (csak mondom 😛 )
több mint 11 éve
Valószínűleg nem lesz El Clásico, meg se éri nézni majd a döntőt. 😕
több mint 11 éve
Murinnyó megcsapja őket
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Gratulálok a Bayernnek, ma jobb volt, tovább is jutott, de ezért nem fog döntőt nyerni, mert a németeknek ez mostanában nem jár (ez gonosz volt, elismerem)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
na ez már szabályos volt ?gamerkroké, akkor tehát elismered hogy az előző kettő nem? 😀
én a bayern helyébe rámennék erre az utolsó 10 percre, történelmi siker lehet belőle
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ilyen gála után tuti szívás lesz a döntőben megint nekik... 😊
több mint 11 éve
Ettől féltem.... egyébként szerintem azon is múlott ki szerzi az első gólt a Bayernek sikerül ez lett belőle.....
több mint 11 éve
4-0!!!Visszaadjuk a barcelonai 0-4-et, így kell ezt!
Mekkora szerencsénk van ma! 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
Ricsi nem örül a nagy ütközéseknek, Sanyi kellene ide.Stezna majd megírjuk neki sms-ben...
"Szia Ricsi, Gábor vagyok Kispestről.."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
na ez már szabályos volt ?
több mint 11 éve
4-0 mi van itt?? 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Biztos a Bundesligában is a szerencse miatt van 1 vereségük és 89-14-es gólkülönbségük.SebiiSzerencse, és szar a bajnokság.
több mint 11 éve
Ricsi nem örül a nagy ütközéseknek, Sanyi kellene ide.
több mint 11 éve
mondjuk az is igaz, hogy elképesztő papírkutyákból áll a Barcaegy kis szél lökés után is métereket esnek
több mint 11 éve
Sebii
3 526
Biztos a Bundesligában is a szerencse miatt van 1 vereségük és 89-14-es gólkülönbségük.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
vagy mert lesgólokat lövünk.Jó, jó, értem én, nyugi. Már megszoktam, hogy ha a Bayern jó, akkor az mindig a szerencse miatt van. Uncsi.VrijbloedMekkora alázós gól? Mekkora szabálytalan gól (ok) ? A döntőben visszakapják és szétszopatja valaki ezt a kis szerencsés csapatot.........csi77De.VrijbloedWáááááááááááááá., ez mekkora alázóóóós góóóóóól! 😀VrijbloedEzt ugye nem gondolod komolyan?csi77
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Jó, jó, értem én, nyugi. Már megszoktam, hogy ha a Bayern jó, akkor az mindig a szerencse miatt van. Uncsi.Mekkora alázós gól? Mekkora szabálytalan gól (ok) ? A döntőben visszakapják és szétszopatja valaki ezt a kis szerencsés csapatot.........csi77De.VrijbloedWáááááááááááááá., ez mekkora alázóóóós góóóóóól! 😀VrijbloedEzt ugye nem gondolod komolyan?csi77