Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom miért ekkora divat kassait fikázni? Ok, ma szarul vezetett de egyáltalán nem ezen múlt. Viszont sokszorvmeg jól vezetett fontos meccseket. Tipik magyar mentalitás, ha vki elér vmi kimagaslót az életben azt oltsuk szarrá ahelyett örülnénk neki. Megjegyzem kicsit sem szimpatizálok vele. Amúgy lehet állandóan szidni a sporikat (sokszor jogosan) de tudomásul kell venni h a labdarúgás, pláne ezen a szinten annyira gyors h emberi szemmel ezek a dolgok szinte követhetetlenek. Kassainak meg mindenkinek egyaránt. Am jordi alba is vessen magára, állandóan fetreng meg dobálja magát mint egy fürdős k*va, most is szépet homorìtott, pechjére most történt meg a juhász esete aki kindig farkast kiáltott...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Megérdemeltem kaptunk mint a szar.Tito leszerepelt mint edző,ő nem vezér mint Pep volt.Nem is akartunk játszani,nem is értettem.Most már nyerje meg a Bayern.
Ma este a világ legjobb csapatától kaptunk ki.
Kassai meg ma se vezetett jól.
több mint 11 éve
Van barátnőm, bocs. Jók lesztek egymásnak. 😊
Na de off vége.
több mint 11 éve
Hogy egy ismerősömet idézzem:"Nem csoda , hogy ennyit birtokolták a labdát ... ennyiszer közepet kezdeni."
több mint 11 éve
JéBé
7 035
én a Bayern döntőbe jutásában csak egyetlen dolgot sajnálok: hogy Robbennek lesz esélye bármilyen nemzetközi kupát nyerni.Riberyvel egyetemben. Amíg bármelyikük is egy csapat tagja az nálam ellenség.
top 10 legjobban rühellt játékos között nekem simán ott van, pedig azért Buszkecc meg van Bommel stb is befigyelnekslowmotion
több mint 11 éve
Stez <3
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Csak aztán semmi szex srácok, ha már így ismét egymásra találtatok.Inkább örüljünk együtt a Milan győzelmének.
Jaa, hogy az nincs.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
Az milyen, hogy örültem a Bayern győzelmének? III.JC6tőled el is várom
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
én a Bayern döntőbe jutásában csak egyetlen dolgot sajnálok: hogy Robbennek lesz esélye bármilyen nemzetközi kupát nyerni.top 10 legjobban rühellt játékos között nekem simán ott van, pedig azért Buszkecc meg van Bommel stb is befigyelnek
több mint 11 éve
Hát vagy nem, mert Pep lehet, hogy nem ült volna kussban a seggén, hanem esetleg megpróbált volna belenyúlni a meccsbe.
több mint 11 éve
Az milyen, hogy örültem a Bayern győzelmének? Amilyen hype-ot és imádatot kapott szarabbnál szarabb teljesítmények után is a csapat, az már nem volt emberi. Ez az igazi totális futball. Gyönyörű volt látni - a bírói tévedések ellenére is - hogy az FCBM ma feltörli a padlót a srácokkal. Hétről - hétre egyre korábban aludtam be a meccseken, mert a szemem elfáradt a labda követésébe. Kenhetik a hajukra a labdabirtoklást, lehozták a meccset igazi kapura lövés nélkül. És ez a csapat Pep-pel is megbukott volna ma.Vigyázz te mert szükséged lesz IV.re is 😉
Gratulálok München! Még több ilyet (jó meccset).III.JC6
több mint 11 éve
Az milyen, hogy örültem a Bayern győzelmének? Amilyen hype-ot és imádatot kapott szarabbnál szarabb teljesítmények után is a csapat, az már nem volt emberi. Ez az igazi totális futball. Gyönyörű volt látni - a bírói tévedések ellenére is - hogy az FCBM ma feltörli a padlót a srácokkal. Hétről - hétre egyre korábban aludtam be a meccseken, mert a szemem elfáradt a labda követésébe. Kenhetik a hajukra a labdabirtoklást, lehozták a meccset igazi kapura lövés nélkül. És ez a csapat Pep-pel is megbukott volna ma. Gratulálok München! Még több ilyet (jó meccset).
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
En elfogult vagyok, de Dante nem két kézzel támaszkodva fejelte tovább a labdát Dani Alves mellett?SinisaSztem ezen a meccsen az még belefért főleg Müller ütközését látva, egyébként igen elfogult vagy 😉 meg én is, de mindegy ha csak ennyi lett volna még lenne esélyünk.
több mint 11 éve
En elfogult vagyok, de Dante nem két kézzel támaszkodva fejelte tovább a labdát Dani Alves mellett?Sinisaelsőre én is azt gondoltam, de ha úgy is volt ezt nem fújják le. A 2. és a 3.-at viszont az élúkép alapján is vissza kellett volna. Amúgy ennyi, akár milyen gyenge volt Kassai a barcának egy szava nem lehet, ma nem volt helyzetük amire emlékeznék... cinkes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
En elfogult vagyok, de Dante nem két kézzel támaszkodva fejelte tovább a labdát Dani Alves mellett?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Ez a Villanova rendesen átaludta a meccset. Talán még Szentes Lázár is jobban meccselt volna.Aludni , Szentes is átaludta volna a meccset, előtte meg ki oszt vissza több pénzt a zsebébe technikával eldöntötte volna , hogy ki kezdjen.
Kassai meg a játékvezetés paródiája.Bazzani
több mint 11 éve
Legyen így. De bízom benne nem dugjuk a fejünket a homokba, és javítunk amin javítani kell jövőre.Messivel attól félek egyébként az lesz a gond mint Nadallal, ahogy múlik az idő még ha nem is annyit sérült. A gyorsasága, irányváltás az erőssége, de ahogy használódik, lassul nem jönnek úgy a cselek, és nőtt is vagy tíz centit ami megont sokat ront a mozgékonyságán. De ne legyen igazam.dandeEz azert nehány év meg.
Jó nehány év.Sinisa
Attól tartok egyébként, hogy Villanova beteg még pedig nem kicsit, Legalábbis én így láttam az arcán, aztán remélem csak belelátom. Ám ha így van épp ezért kellett volna küzdeni érte.
több mint 11 éve
Megérdemelték maximálisan a győzelmet a bajorok, még ilyen arányban is. Kassait szerintem többet nem látjuk BLben meccset vezetni, de ami számomra a legfurcsább volt , az az , hogy Ricsi mennyire nem mert egy szót sem szólni egyik tévedéséről sem, csak hosszú percekkel, a 10. visszajátszás után. Vak is látta , hogy les volt , nem centiken múlott, mégis Ricsi egy szót sem szólt. Jó meccs volt szerintem.
több mint 11 éve
Vajon Nyilasin most is 3csikos naci es fehér sport cipő van?😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Sajnos, én 1990 óta nem tudok a németeknek szurkolni, mióta legyőzték Diegot, az idolt. Vele csak Détári vetekedhetett abban az időben nekünk (komolyan!). Érdekesség, hogy előtte csíptem őket, de azt nem lehetett megbocsátani...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Messivel attól félek egyébként az lesz a gond mint Nadallal, ahogy múlik az idő még ha nem is annyit sérült. A gyorsasága, irányváltás az erőssége, de ahogy használódik, lassul nem jönnek úgy a cselek, és nőtt is vagy tíz centit ami megont sokat ront a mozgékonyságán. De ne legyen igazam.dandeEz azert nehány év meg.
Jó nehány év.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Gratula a bajoroknak.Jobbak voltak ma ez kétségtelen.
Barca ötlet nélküli, fásult játék egy sérült Messivel es egy nem létező edzővel.
Kassai meg takarodjon, ezt nem lehet majd kis Vadra fogni.
Az alap vonal bírok meg minek vannak? Sem a lest nem láttak sem a blokkot...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Végre, végre,végre! Győzött a lendületes, célratörő, igazi foci! És mindez racionális klubgazdálkodással elérve!