Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Oh erről lemaradtam hogy az EL győztes is kvalifikál sorry.EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
Nagy dicsőség lesz megnyernie a MUnak.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
dugo93
több mint 8 éve
EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
több mint 8 éve
Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
több mint 8 éve
Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
több mint 8 éve
Lyon vagy a titkos favorit Genk nyer!
több mint 8 éve
Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
több mint 8 éve
Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
több mint 8 éve
Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.Nagy dicsőség lesz megnyernie a MUnak.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Booo 😉 😛Francba számomra aa létező legrostabb Juve-Barca.... Mondjuk legalább lesz kiért a továbbiakban is szurkolnom.Én megfordítom. Legalább az egyik nem lesz ott 😊
dande
Matthew99
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
mikor láttam az első 2 párost, éreztem, hogy durva maradék lesz...nem volt nehez kitalni😊
Atletico-Leicester
BVB-Mondaco
Bayern-Real
Juve-Barcelona
NB2
több mint 8 éve
Francba számomra aa létező legrostabb Juve-Barca.... Mondjuk legalább lesz kiért a továbbiakban is szurkolnom.Én megfordítom. Legalább az egyik nem lesz ott 😊
dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bayern-Real klasszikus, örülök! 😀előrehozott döntő.
Vrij6
több mint 8 éve
mikor láttam az első 2 párost, éreztem, hogy durva maradék lesz...véééégre egyszer összekerült a 3 nagy nem csak az elődöntőbe
Atletico-Leicester
BVB-Mondaco
Bayern-Real
Juve-Barcelona
NB2

Liverpool Fc
több mint 8 éve
mikor láttam az első 2 párost, éreztem, hogy durva maradék lesz...Atletico-Leicester
BVB-Mondaco
Bayern-Real
Juve-Barcelona
több mint 8 éve
Bayern-Real klasszikus, örülök! 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Hülye Lyon miket szórakozott el, istenem...kolléga (francia, Lyon-drukker) kérdezte, szerintem mi lesz ma este. mondom 2-1, 3-1, de igazából a második félidő közepén 2-1 lesz, és onnan kell majd gólt lőnie a továbbjutásért a Rómának.
A Csalke viszont szépen felállt!
Lyon-MU döntő?
NB2
és íme 😊
több mint 8 éve
tudna, ha nem passzoltuk volna el Nájszba 😊Erre Ballotelli is csak tapsolni tudnamegsérült Pogba(?) ! Ennél jobb nem is történhetett volna a MUvalazért Falloszjani a csere, azt érzed. egyik köcsögparaszt helyett jött a másik.
Heisman Trophy
slowmotion
Kampman
több mint 8 éve
Hülye Lyon miket szórakozott el, istenem...A Csalke viszont szépen felállt!
Lyon-MU döntő?
több mint 8 éve
Erre Ballotelli is csak tapsolni tudnamegsérült Pogba(?) ! Ennél jobb nem is történhetett volna a MUvalazért Falloszjani a csere, azt érzed. egyik köcsögparaszt helyett jött a másik.
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 8 éve
igazán megbaszódhatna a Sutton United. Szegény cserekapust elküldik,mert megevett egy szendvicset az Arsenal ellen mert izgult, erre Rojo a pályán banánt eszik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
OFFflashscore újított egy picit, az Ajax-FCK meccsnél már nem csak az első és második félidei, hanem a félidei statokat (mármint a szünetét) is lehet látni.
csak elfelejtettek labdát adni a csapatoknak, ezért 0-0 a labdabirtoklás aránya.
több mint 8 éve
megsérült Pogba(?) ! Ennél jobb nem is történhetett volna a MUvalazért Falloszjani a csere, azt érzed. egyik köcsögparaszt helyett jött a másik.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
megsérült Pogba(?) ! Ennél jobb nem is történhetett volna a MUval
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz