NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Szerintem a Gomez, Mandzukic, Pizarro hármas megoldaná jövőre is simán. Nagy a hype Mandzukicon, de összességében Gomez jobb nála, igaz sérülése esetén kell a tartalék. Pizarro kisebb csapatok ellen lazán eljátszogatna. Egy ilyen névsorba felesleges belenyúlni és felforgatni az egészet.Asbee
futsz egy ilyen jó szezont mint Mandzsukic és igazolnak egy (szerintük) jobbat a helyedre? elég érdekes üzenete van ennek, kicsit tényleg olyan mint az a Real aki kirúgta Capellót mert ugyan megnyerte a bajnokságot de nem volt elég látványos a játékuk...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szerintem a Gomez, Mandzukic, Pizarro hármas megoldaná jövőre is simán. Nagy a hype Mandzukicon, de összességében Gomez jobb nála, igaz sérülése esetén kell a tartalék. Pizarro kisebb csapatok ellen lazán eljátszogatna. Egy ilyen névsorba felesleges belenyúlni és felforgatni az egészet.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Bayern = Új Galaktikusok?
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, bumm:
Lewandowski ügynöke bejelentette, hogy egyezségük van egy általa meg nem nevezett klubbal és a lengyel a nyáron elhagyja Dortmundot. A kérő által ajánlott összeg megfelel a Dortmund által kértnek.Beki
Félek, hogy ő is Bayernbe jön...Asbee
A Bayernhez közelálló források szerint már tegnap megvolt az egyezség Lewandowskival, csak nem akarták bejelenteni a meccs előtt. Én tutira Bayernt mondok.
Vagy Milant. 😂

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Na, bumm:
Lewandowski ügynöke bejelentette, hogy egyezségük van egy általa meg nem nevezett klubbal és a lengyel a nyáron elhagyja Dortmundot. A kérő által ajánlott összeg megfelel a Dortmund által kértnek.Beki
én sem örülnék neki, hogy őszinte legyek.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Na, bumm:
Nem lennék meglepve ha a tegnapi meccs után Perez egy kitöltetlen csekket adott volna még a stadionban a Dortmund elnökének.Irjon rá amit akar,de akkor ők viszik Lewandowskit.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na, bumm:
Erre van a legnagyobb esély.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Na, bumm:
Félek, hogy ő is Bayernbe jön...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Josep Bartomeu szerint a Barca nyáron 4-5 játékost fog igazolni. Így is vagy 28-30 fős az első keretük, így tényleg sok játékosnak lapát lesz.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
ahogy cartman esetében is, csak azt tudom írni, hogy oda nem való kommentjeidet csak azért nem törlöm, mert ennél kitűnőbb szegénységi bizonyítványt senki más nem tudna rólad kiállítani, csak te magad

off vége, a felszólítás megvolt, a nem soccer vonatkozású hozzászólások innentől a kukában landolnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na, bumm:
Lewandowski ügynöke bejelentette, hogy egyezségük van egy általa meg nem nevezett klubbal és a lengyel a nyáron elhagyja Dortmundot. A kérő által ajánlott összeg megfelel a Dortmund által kértnek.
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
én csak azt nem értem h az újraregelés mióta ment fel a ban alólbriareos
OFF
kétszer kiraktuk, IP alapján banoltuk, senkinek nem hiányzott, erre mégis visszajött... ha valaki ennyire szeretne egy olyan közösséghez tartozni, ahol a többség utálja, nem vonhatjuk ezt meg tőle
ONjjncaa
Neked az első perctől bajod volt velem, próbáltál is lejáratni ott, ahol csak tudtál, lásd aranyköpések. Amikor kértem PM-ben, hogy a szemembe mond mi nem tetszik, találkozzunk, hirtelen visszavonulót fújtál. Amikor a segítséged kértem, szartál rám. Majd kiraktál.

A második ban azért volt, mert az agyonistenített QB-nkat fikáztam a nem várt vereség után, amire durva beszólást kaptam, reagáltam - igaz szintén durván -, 1 perc múlva viszonlátás. Bár itt néha olyan obszcén szövegek, aljas, gusztustalan beszólások mentek hosszú ideig (2009 óta vagyok jelen) megtorlatlanul (ban, stb.) csak azért, mert "ez régi cimbi", "span", "jóarc", "osztálytárs", "együtt toljuk az amatőr hunnfl-t", stb., szóval nem lepődtem meg mikor kikezdtetek engem, vagy Amadeust és még pár embert, hiszen mi kívülállók voltunk.

Lehet, hogy itt sokan utálnak, nem lehetek mindenkinek szimpatikus. De téged is utálnak JJ! Főleg én. És ha találkoznánk, beverném a képed a fennhéjazó, pökhendi virtuális stílusod és viselkedése miatt. Mert itt már nem egyszer gyalultál a földbe embert személytelenül. És az igazságtalanság fáj. Ha nem velem történik akkor is. Milyen közösség ez, mond már meg nekem?
Sose szóltalak meg, hogy mit keresel a Soccer topikban, ahová évek óta nem tetted lábad, és osztod az észt a "hozzánemértő" szakmázgatással. Hiszen én is távol maradtam az NCAA fórumoktól, topikoktól, mivel nem érdekel a téma...

Azért járok ide, mert van pár nagyon jó arc, sokat nevetek és érdekel több minden. Ha megint bannoltok, úgyis visszatérek, másik gépről, regelek a havernál vagy mit tudom én. Lehet ezt játszani sokáig...

Ezerszer kértem mindenkit, hogy üljünk le, beszéljük meg négyszemközt, felnőtt emberek módjára. Pár emberrel eljutottunk a PM-ig (Toca, tomi-tomi, stb.) és azóta semmi bajunk egymással. Egyébként meg mindig volt gerincem bocsánatot kérni, ha túllőttem a célon. Ezt elvárnám mástól is...

Eme pár nap alatt semmilyen galibát nem okoztam, nem szóltam be senkinek, nem anyáztam, nem köpködtem. Meghúztam magam. Régen csúnyán viselkedtem - amiért megint csak elnézést - , de az ember változik. Ezt kérem tőletek is.

Sorry az offért. Hajrá Barca 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
OFF
kétszer kiraktuk, IP alapján banoltuk, senkinek nem hiányzott, erre mégis visszajött... ha valaki ennyire szeretne egy olyan közösséghez tartozni, ahol a többség utálja, nem vonhatjuk ezt meg tőle
ONjjncaa
Valamint senkinek sem árt.
Nehezen idézné vissza bárki is, hogy mi volt az a húdenagy, rettenetes, szörnyűség, ami miatt kiraktad.
Lehet bárkit hülyének gondolni, de nem tett semmi közösségellenest.
Nem politizált szélsőségesen (van itt ilyenre példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), nem cigányozott, zsidózott, buzizott (van itt ilyenre is példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), nem személyeskedett otromba alpári stílusban (van itt ilyenre példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), stb.Sobri Jóska
=jogunk van hülyének lenni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
tényleg, mondjuk én csak ebben a topikban láttam, itt normális volt jc6, szóval miért kellett bannolni? csak, hogy felkészüljek mit nem szabad csinálnom... 😀peach
Ha jól emlékszem Denver kiesés és Tebow-val legalbáb mecset nyertek csatározások voltak a legvégén 😀Toca
OFF
Denver fanként adott itt a hülyét 😛

igen, amiatt volt

ON

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
tényleg, mondjuk én csak ebben a topikban láttam, itt normális volt jc6, szóval miért kellett bannolni? csak, hogy felkészüljek mit nem szabad csinálnom... 😀peach
Ha jól emlékszem Denver kiesés és Tebow-val legalbáb mecset nyertek csatározások voltak a legvégén 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
a problémát egyelőre a milan vezetőinek sem sikerült orvosolnia balotellivel kapcsolatban..."még dolgozunk az ügyön" - mondta nocerino 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tényleg, mondjuk én csak ebben a topikban láttam, itt normális volt jc6, szóval miért kellett bannolni? csak, hogy felkészüljek mit nem szabad csinálnom... 😀

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
OFF
ONjjncaa
Valamint senkinek sem árt.
Nehezen idézné vissza bárki is, hogy mi volt az a húdenagy, rettenetes, szörnyűség, ami miatt kiraktad.
Lehet bárkit hülyének gondolni, de nem tett semmi közösségellenest.
Nem politizált szélsőségesen (van itt ilyenre példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), nem cigányozott, zsidózott, buzizott (van itt ilyenre is példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), nem személyeskedett otromba alpári stílusban (van itt ilyenre példa, nincs kirakva, szerintem nem is kell, hagy mondjon bárki amit akar), stb.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Jól van na 😀 😛
Most akkor NB1 vagy MB1? 😀
Egyáltalán érdemes ezen filóznom...? 😀III.JC6
37 óta ssszem hivatalosan Nemzeti bajnokság, tehát offical NB1. De pl 90-es évek végén is MB1nek hívták valamér
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
OFF
ON

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
én csak azt nem értem h az újraregelés mióta ment fel a ban alól

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
csak a megmondóembereknek NB1
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Jól van na 😀 😛
Most akkor NB1 vagy MB1? 😀
Egyáltalán érdemes ezen filóznom...? 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de sose értettem, hogy mit akarnak az MB1 kifejezéssel mondani...III.JC6
Ha már lakhelynek beállítottad, hogy "Heaven", tudhatnád, hogy az MB1 a Mennyei Bajnokság rövidítése 😛

több mint 11 éve
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de sose értettem, hogy mit akarnak az MB1 kifejezéssel mondani...III.JC6
Logikusan végig gondolva szerintem rájöhetsz hogy a Magyar Bajnokságra 😀.
Amúgy asszem hívták is így régebben, lehet egyesekben megmaradt.Toca
én pontosan visszaolvastam volna egy hsz-t, így logikusan rájöhettél volna, hogy nem arra amit te mondasz 😉