NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért a Fradi drukkerek szurkolásának minimum 50%a az Újpest, MLSZ, bíró ill. az aktuális ellenfél szidalmazása. Kedvencem a gól utáni "faszszopó Újpeeeeeest!".
több mint 11 éve
Gundi: milyen jó hogy fiatal hölgyek is kilátogatnak a meccsre..én meg nem láttam... 😛
közben a kislány a zöldtábor közepén vígan énekelve fasszopózott 😂petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Gundi: milyen jó hogy fiatal hölgyek is kilátogatnak a meccsre..közben a kislány a zöldtábor közepén vígan énekelve fasszopózott 😂
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
sportgeza.hu/futball/2013/04/28/kosa_elfelejtette_a_800_millios_osztalekot/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kenny, te tényleg azt hiszed hogy a fasszopzás, fehérvári cigányparasztok miatt minket büntetnek? vicc hogy aztán megy itt a nyüszögés hogy jajj már megint szegény Ferencvárost bünteti az MLSZ.peteyA cigányozást még megértem h büntetik, de a fa****pó Újpestet miért kell szankcionálni egy focimeccsen...
Nem szép ne ilyet tanuljon egy gyerek stb. de ez azért mégiscsak egy meccs.
Szokás szerint egy nemzetközi szabályozást / irányelvet úgy sikerült bevezetnünk h kilóméterekkel túllőttünk a célon!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Amúgy amikor Bödét hátulról ellökték amikor fejelni akart az miért nem 11-es?micsoda? 😂 ja, előtte pont Szolnokit tarolta le valaki úgy került Bödéhez. ne legyetek ennyire bohócok már
1. sztem simán szabálytalan
2. mezőnyben tuti hogy le is fújja.
Akkor miért nem?davemayer
több mint 11 éve
Amúgy amikor Bödét hátulról ellökték amikor fejelni akart az miért nem 11-es? 1. sztem simán szabálytalan
2. mezőnyben tuti hogy le is fújja.
Akkor miért nem?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kovács tekerése, JOva védett, Niko kapufára fejes fél méterről, ugyanígy Nikolics 1-1-ben az ötösön, Besic rúgta ki, Kokó bombája kb 5 centivel ment mellé...volt ott is.Tiszta szerda feeling. Akkor mi hagytunk ki mindent, csak már kaptunk hármat 😊peteynem emlékszem hogy ennyi tiszta zicceretek lett volna, ti is nyomtatok de inkább meddő volt, itt meg végig a 16oson belül pattogott a labda + 3 ziccerünk volt kb...davemayer
igazából nem értem hol van a középpálya nálunk, mert simán átjön a Fradi, fura hogy ennyire mélyre toljuk a védekezést, Tóth Balázst hoznám be megszilárdítani a kp-t.
Kenny, te tényleg azt hiszed hogy a fasszopzás, fehérvári cigányparasztok miatt minket büntetnek? vicc hogy aztán megy itt a nyüszögés hogy jajj már megint szegény Ferencvárost bünteti az MLSZ.
több mint 11 éve
Fehérvárnak a gólon kívül megint semmi köze a meccshez.Szerdán berúgtuk a helyzeteket most nem..
több mint 11 éve
Tiszta szerda feeling. Akkor mi hagytunk ki mindent, csak már kaptunk hármat 😊peteynem emlékszem hogy ennyi tiszta zicceretek lett volna, ti is nyomtatok de inkább meddő volt, itt meg végig a 16oson belül pattogott a labda + 3 ziccerünk volt kb...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tiszta szerda feeling. Akkor mi hagytunk ki mindent, csak már kaptunk hármat 😊
több mint 11 éve
Böde b+ ilyet nem lehet kihagyni...davemayerLeó +1
ÁÁÁÁ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Böde b+ ilyet nem lehet kihagyni...ebből látszik milyen igazságtalan a foci, ezt a félidőt hogy nyerte meg a vidi te jó ég, még az x is számukra lett volna hízelgó...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Cartman én leszarom a Fradit is meg Kassait is meg a múltjukat is. Csak tetszett a szitu.
több mint 11 éve
cartman023
823
Az első hozzászóló leírja a lényeget is :Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Nevetséges szabályok, szánalmas indoklás:
Most az pont MLSZ van terítéken.cartman023
"A röviden, de tömegesen felhangzó sportszerűtlen, megbotránkoztató, gyűlöletkeltő skandálások között volt kirekesztő jellegű (cigányozás), és gyalázkodó jellegű is (pl.: „mocskos, piszkos Diósgyőr)."
Azért ez is érdekes
ulloi129.wordpress.com/2013/04/25/buntetesi-toplista/Sinisa
"Azért a lista ne tévesszen meg senkit.
Nézzétek meg, csak minket büntet a buz! MLSZ. A többi csapatok, csak a mi meccseinken kapnak büntetést (talán a városszéliek képeznek egyedül kivételt).
A többit egy-egy meccsen szedték össze a csapatok, s az mind a Fradi elleni meccs volt."
több mint 11 éve
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Nevetséges szabályok, szánalmas indoklás:
"A röviden, de tömegesen felhangzó sportszerűtlen, megbotránkoztató, gyűlöletkeltő skandálások között volt kirekesztő jellegű (cigányozás), és gyalázkodó jellegű is (pl.: „mocskos, piszkos Diósgyőr)."
Azért ez is érdekes
ulloi129.wordpress.com/2013/04/25/buntetesi-toplista/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
cartman023
823
Csukics aláver Mitrovicsnak. Felteszi a kezét és elnézést kér a fehérváritól. A közönség meg kórusban szídja Kassait. 😊BazzaniHát, ha ismernéd a fradi és Kassai múltját ,lehet hogy megértenéd.
több mint 11 éve
cartman023
823
Szerinted majd az ÓÓÓbán csapata büntetést fog kapni?Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.vidisták szidták az mlsz-t,de ők bármit csinálhatnak,úgysem kapnak büntit.Kenny
Kicsit furcsa, hogy mindig a fradi kap, pedig 1000% hogy minden újpesti meccsen van olyan, hogy "ki nem ugrál ....." is, sőt a többi csapat is szokta csinálni. De ezt csak nálunk hallják meg csak.
Igazából sajnálom szegény erdőben lévő baglyokat, elvileg a jövő héten egy teljes erdőt akar megbüntetni az MLSZ, az éjjel-nappali huhogásokért.
több mint 11 éve
Csukics aláver Mitrovicsnak. Felteszi a kezét és elnézést kér a fehérváritól. A közönség meg kórusban szídja Kassait. 😊
több mint 11 éve
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.vidisták szidták az mlsz-t,de ők bármit csinálhatnak,úgysem kapnak büntit.
több mint 11 éve
cartman023
823
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Most az pont MLSZ van terítéken.
több mint 11 éve
jójó gundi csak kussolj,és menj vissza maradj talpont vezetni.
több mint 11 éve
Kassai ismét jó formában...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
gólgelle belebotlott
BEARS BABY!
Sir Alex immortal