NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Róluk is mindent elhiszek péntek óta...Játszunk a Győrrel is.BazzaniKezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.berger90Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Nem is lehetetlen még a top6ba jutás sem.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Néha nektek is jár valami 😉
több mint 11 éve
Játszunk a Győrrel is.Kezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.berger90Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Kezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Nem is lehetetlen még a top6ba jutás sem.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hallottam már pár pletykákat Kovacal kapcsolatban, sajnos ezt a Tisza féle nyilatkozat is megerősítette, óriási gondok vannak edzőkérdésben 😕
több mint 11 éve
Cristiano megsérült elvileg. Biztos nem Mourinho féle smoke screen a Dortmundnak.... 😀
több mint 11 éve
Én ezt nem tudom, hogy más mennyit kapott. Neki ha jól tudom akkor nem az első balhéja. Nálam az ilyen minimum fél év bünti akárki csinálja.Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17Most ez ellen mit fellebbezzenek?Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
Miért érzem azt, hogy nyártól nem Liverpoolban fog játszani?!Zolika
Szerintem örüljön, hogy csak ennyit kapott.Bazzani
több mint 11 éve
ez a tavaszi Győr simán kikapna az őszitől. elmúlt 4 forduló 2 pont. nekünk egy picivel könnyebb a hátralevő sorsolás, mint a tietek vagy az MTK/GYőré. Izgalmas lesz, az MTK sem adja fel.ezzel én is így vagyok, de ha most meg nyer a Vidi akkor (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) előkerülnek a vidi bajnoki címét fírtató írások amit meg én nem akarok már látni. Nyerje meg a Győr, az egész év alapján megérdemlik, a fradi meg verjen meg mindenkit innentől és érjen be a 2. helyre.Ha úgy játszunk mint szerdán,akkor bárkit megverünk itthon.igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayera feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?Toca
petey
imádom, mondtam hogy most lesz már rangja a LK-nak hogy a Fagyi megnyerte az elsőt 😀
de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...petey
Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.Kenny
Ezzel elégedett lennék 😀davemayer
több mint 11 éve
Mikey
18 739
Ha eladják, az nem emiatt lesz. És akármekkora zseni, én viszont az ilyen dolgai miatt nem sajnálnám egyáltalán ha eladnák. Máshol írtam már, de egy ilyen játékos NE húzzon magára Liverpool mezt...Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
több mint 11 éve
ezzel én is így vagyok, de ha most meg nyer a Vidi akkor (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) előkerülnek a vidi bajnoki címét fírtató írások amit meg én nem akarok már látni. Nyerje meg a Győr, az egész év alapján megérdemlik, a fradi meg verjen meg mindenkit innentől és érjen be a 2. helyre.Ha úgy játszunk mint szerdán,akkor bárkit megverünk itthon.igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayera feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?Toca
petey
imádom, mondtam hogy most lesz már rangja a LK-nak hogy a Fagyi megnyerte az elsőt 😀
de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...petey
Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.Kenny
Ezzel elégedett lennék 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha úgy játszunk mint szerdán,akkor bárkit megverünk itthon.igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayera feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?Toca
petey
Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.
több mint 11 éve
igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayera feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?Toca
petey
de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=CFc5D9Qr9Ygwww.youtube.com/watch?v=8yblq5-sCsE
www.youtube.com/watch?v=K5KxLvQXKrs
Érdemes rászánni azt a néhány percet!
több mint 11 éve
RvP lenyomná akkor is ha játszhatnaEmiatt nem lesz gólkirály. 😀StezSenki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17Most ez ellen mit fellebbezzenek?Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Emiatt nem lesz gólkirály. 😀Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17Most ez ellen mit fellebbezzenek?Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
több mint 11 éve
azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?Toca
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Mint a ligakupa döntőn ?
petey
több mint 11 éve
mondjuk hogy ha ennyire kijön a lépés az egyik meccsen a másikon tuti semmi sem jön össze... de jó hogy Moniz az edző, ő ilyennel nem szokott törődni 😛én is ezt mondom, jó hogy egyre gondolunk 😀peteya feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Persze...davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.Most ez ellen mit fellebbezzenek?Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
több mint 11 éve
én is ezt mondom, jó hogy egyre gondolunk 😀a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Persze...davemayer
petey
több mint 11 éve
a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.Persze...
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.több mint 11 éve
Ha a MLSZ túllátna a saját önös érdekein, mások lehúzásán, a spanok zsebének kitömésén és a szurkolók a magyar foci jövőjét tartanák szem előtt, akkor azonnal kineveznék szövetségi kapitánynak Szivicset!
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”