NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 995
Viszont a Felcsútot azt szidom úton útfélen mint a bokrot😊
NB2
Mondjuk ez a minimum 😀

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Az egészben az a legszebb, hogy voltam olyan mazochista és beleolvastam fb-n ilyen hvg és hasonló förmedvények hozzászólásaiba. Kb ilyenek: örülök, hogy kikaptak a focisták, idióta Orbán, meg Orbán kedvenc fociszurkolói megmutatták magukat és hasonló idiótaságok voltak. Basszus ha Magyarország tök mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán vagy Kádár vagy Rákosi, akkor is hajrá MI!
NB2
10-0-ra nyertünk volna akkor meg azt írták volna, hogy Orbán lefizette a bírókat, az UEFA-t, a Portugál válogatottat, sőt az összes portugáliai lakost, mert így akar további stadionokat építetni. Szóval az ilyen kommentekkel nem kell foglalkozni. Nekik csak az kell, hogy tudják szidni Orbánt.
Tejesember
Viszont a Felcsútot azt szidom úton útfélen mint a bokrot😊
több mint 8 éve
Tejesember 256
Az egészben az a legszebb, hogy voltam olyan mazochista és beleolvastam fb-n ilyen hvg és hasonló förmedvények hozzászólásaiba. Kb ilyenek: örülök, hogy kikaptak a focisták, idióta Orbán, meg Orbán kedvenc fociszurkolói megmutatták magukat és hasonló idiótaságok voltak. Basszus ha Magyarország tök mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán vagy Kádár vagy Rákosi, akkor is hajrá MI!
NB2
10-0-ra nyertünk volna akkor meg azt írták volna, hogy Orbán lefizette a bírókat, az UEFA-t, a Portugál válogatottat, sőt az összes portugáliai lakost, mert így akar további stadionokat építetni. Szóval az ilyen kommentekkel nem kell foglalkozni. Nekik csak az kell, hogy tudják szidni Orbánt.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 406
Hatalmas:
 index.hu/sport/futball/2017/03/28/aki_funchalba_utazik_a_cristiano_ronaldo_repteren_szall_le/
A vilag egyik legveszelyesebb reptere 😊
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Akit esetleg érdekel az u19
 www.youtube.com/watch?v=YVZX1GqfOjY
Kenny
A meccs jelenete:
 www.youtube.com/watch?v=eHEPVUerbcg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 406
Ne csak a magyar szurkolokat szidjuk.
A portugal kollegam meselte, hogy a benfica nem akar tobb valogatott meccset a satdionjaban, mert portugal szurkolok szidtak a benfica jatekosokat (persze nem benfica drukkerek)
Nem tudom, hany emberrol van szo 10 vagy 500, de hulyek mindenhol vannak illetve meglepett ez, hogy sajat nemzetbeli jatekost szidnak. Magyar valogatott meccsen nem nagyon hallunk, olyat h kapd be Bode szar fradista. Anno 97-ben a green monsters es uvb drapik kint logtak es egyutt szurkoltak a svajci meccsen
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
csehek már vezetnek, szóval...😕
ozibozi
Mekkora kár azért a kihagyott büntetőért a csehek ellen 😕
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 228
csehek már vezetnek, szóval...😕
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Akit esetleg érdekel az u19
 www.youtube.com/watch?v=YVZX1GqfOjY

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
 ultrasinfo.com/laszlo-csabanak-hivnak-nem-maskent/

Tisztelet!

több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
még drága jó Szusza Feri bácsiról is feljegyezték annak idején, hogy olyan nem volt, hogy a pályára lépés előtt még egyszer meg ne fésülködjön. 😊

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Aki focista az nem is adhat magára? Hát érdekes vélemény...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?

www.youtube.com/watch?v=vfnw3XwFyNQ
Matthew99
Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Klaci79
én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)
Amadeus91
Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.
Matthew99
Nehogy már rosszul nézenek ki a pályán.
Tejesember
Nagyon tisztelt edzőm mondta egyszer, ha már focizni nem tudsz legalább jól nézz ki. Először azt hittem csak viccel...😀
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
a haj engem sem zavar, mikor a bundásliga frizu volt a divat akkor mindenkinek olyan volt
ezt a sikket én simán elnézem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?

Matthew99
Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Klaci79
én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)
Amadeus91
Matthew99
Tisztelet a kivételnek de az összes énb-n meg pumpedéken szocializálódott sihedernek ilyen a sérója. Miért pont ne a futballer kövesse a trendet, mégha az borzasztó szar is?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tejesember 256

Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
Nehogy már rosszul nézenek ki a pályán.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206

Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
pénteken is jól néztek ki. Szegény eladó csaj csak nézett, mikor a 17 éves norvég gyerek mondta, hogy kérne egy 30 ezres pólót akkor.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

Matthew99
Klaci79
Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206

Matthew99
Klaci79
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Én is sportoltam egész életemben, de ilyen esetben mindig az ünnepléssel törődtem nem azt ellenfél cukkolásával. De biztos van olyan, hogy ez jut először az ember eszébe, csak nekem fura.
Matthew99
Teljesen helyesen, de sajnos sok fiatal focistával találkoztam mostanság és egyik sem az iq betyár.
Mondjuk egy taslit lehetne nekik adni ilyen után az tény.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 228
Évtizedekig arról beszéltek a 'nagy magyar legendák', hogy a magyar csapatok már az öltözőben, a folyosón, vagy a játékoskijáróban elvesztették a mérkőzést. Ők ezt már a pályán teszik meg max...😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Én is sportoltam egész életemben, de ilyen esetben mindig az ünnepléssel törődtem nem azt ellenfél cukkolásával. De biztos van olyan, hogy ez jut először az ember eszébe, csak nekem fura.
Matthew99
végülis mellbe is fejelhette volna...
slowmotion
Tapasztalatból tudom, hogy vannak nagyon nagyon nagyon buta és unintelligens srácok a focipályákon. Valószínűleg az egyikük, vagy mindkettejük ebbe a kalapba tartozhat. Vagy az ellenfél cukkolta elég mélyreható szavakkal, tettekkel egész meccsen a fiút, akkor azért jár valami ellenérték tényleg, és a Norvég a pöcs, vagy csak egy kis zrikát ennyire magára vett, amiből következik, hogy Ő a nagyon alpári 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Tejesember 256
Magyar - Portugál meccsről csak annyi a véleményem, hogy a söröm legalább jó volt. Jó ideig ilyen eredményekre számíthatunk, amíg nem tesznek rendet az utánpótlás képzésben.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
Matthew99
végülis mellbe is fejelhette volna...