Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
azért várjunk még ezzel. egy Lewa sérülésre vagyunk a visszaeséstől. tavaly láthattuk, mennyit jelent, ha ő nem bevethető éppen.azért nagy szomorúsággal tölt el, hogy a Mia San Mia-s csapat jó mennyei csapathoz hasonlóan edzőt buktatott...még szomorúbb hogy olyan edzőtök lett akivel bárkit csaptok idén :d
csebi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
azért nagy szomorúsággal tölt el, hogy a Mia San Mia-s csapat jó mennyei csapathoz hasonlóan edzőt buktatott...még szomorúbb hogy olyan edzőtök lett akivel bárkit csaptok idén :d
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
azért nagy szomorúsággal tölt el, hogy a Mia San Mia-s csapat jó mennyei csapathoz hasonlóan edzőt buktatott...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
nem QB hanem special teamer aki blokkolja a field goalokat 😀Trevid Sieman, aki eldobja és el is kapja ugyanazt a labdát 😊Nem. A QB és a kapus szerelemgyermekére. 😀Sieman, te vagy az? 😀Seaman-re gondolsz!?
dugo93
Matthew99
dugo93
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Trevid Sieman, aki eldobja és el is kapja ugyanazt a labdát 😊Nem. A QB és a kapus szerelemgyermekére. 😀Sieman, te vagy az? 😀Seaman-re gondolsz!?
dugo93
Matthew99
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem. A QB és a kapus szerelemgyermekére. 😀Sieman, te vagy az? 😀Seaman-re gondolsz!?
dugo93
Matthew99
több mint 8 éve
Sieman, te vagy az? 😀Seaman-re gondolsz!?
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem tudom mi a foci, de ami ezen a Chelsea - Roman volt az tetszett. 😁Végre egy nagy eredmény az AS-től nemzetközi szinten is.
Jó volna az Atleti előtt maradni.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
meccs előtt egyébként is vért kell inniazt állítod, hogy a meccs előtti supradyn pezsgőtabletta nem elég hájtek?csak még hiányoznak a kilók róla.twitter.com/stokecity/status/919955827825442816Nso:világhírű edzőklasszis hülye lenne elvállalni
"Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség" = Azért nincs tengerünk mert nem kell. Bödőcs nyugdíjba is mehet.
Amadeus
majd ha Szoboszlaiék generációja beleerősödik a felnőttfociba
slowmotion
ezt a srácot már figyeltem a selejtezőkön meg az elitkörben is,hihetetlen hogy bánik a labdával.
Kenny
mint ahogy az u19-esek hatalmas részéről. de ez mondjuk természetes. de majd megjönnek azok is, külföldön pár lépéssel előrébb járnak a kondicionálás terén.
slowmotion
baggio
több mint 8 éve
azt állítod, hogy a meccs előtti supradyn pezsgőtabletta nem elég hájtek?csak még hiányoznak a kilók róla.twitter.com/stokecity/status/919955827825442816Nso:világhírű edzőklasszis hülye lenne elvállalni
"Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség" = Azért nincs tengerünk mert nem kell. Bödőcs nyugdíjba is mehet.
Amadeus
slowmotion
ezt a srácot már figyeltem a selejtezőkön meg az elitkörben is,hihetetlen hogy bánik a labdával.
Kenny
mint ahogy az u19-esek hatalmas részéről. de ez mondjuk természetes. de majd megjönnek azok is, külföldön pár lépéssel előrébb járnak a kondicionálás terén.
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nagy Dominik nyilatkozatával küldte magát a tarcsiba a LegiánálNem akarok titkolózni, az a célom, hogy a szezon után egy erősebb bajnokságban szerepeljek. Ez volt a Legia célja is a szerződésünk aláírásakor - nyilatkozta az M4-nek Nagy.Tehetséges.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Két ázsiainak tűnő Barca-drukker nagyon örült Piqué kiállításánál. Szegénykéim nem biztos, hogy tudják, hogy mit jelent a piros lap 😊
több mint 8 éve
csak még hiányoznak a kilók róla.twitter.com/stokecity/status/919955827825442816Nso:világhírű edzőklasszis hülye lenne elvállalni
Amadeus
slowmotion
Kenny
több mint 8 éve
Igaz.Horvátország–GörögországA két meccsen sírni fog a labda.
Vrij6
Mikey
Bár ezzel a mostani horvát emberanyaggal lehetne azért attraktívabb focit is játszatni. (Nem fognak)
több mint 8 éve
twitter.com/stokecity/status/919955827825442816Nso:világhírű edzőklasszis hülye lenne elvállalni
Amadeus
slowmotion
több mint 8 éve
Nso:világhírű edzőklasszis hülye lenne elvállalni
Amadeus
több mint 8 éve
Nso:Azért könyvet írjon még.
Amadeus
több mint 8 éve
Nso:"Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség" = Azért nincs tengerünk mert nem kell. Bödőcs nyugdíjba is mehet.
több mint 8 éve
Én totál nyugi vagyok dande 😀persze. csak az nem úgy kezdődik, hogy a támadó rotációból három kulcsember (Coutinho, Mané és Lallana) szinte alig játszik.
Nem baszogatás céljából mondtam, csak ha ezt tudják hozni hogy 7 gólt lőnek egy Maribornak aki a szlovén liga topcsapata akkor nyilván hozni kéne az angol ligában is azt a top5-7 szintet szerintem. Sőt még többet is, mert azért az a keret annyira nem szar ám.
Coolearie
a Liverpool keretének nincs akkora mélysége, hogy ezt elbírja. ha nem lenne BL, akkor még csak-csak sikerült volna talán összehozni, de így toszhatjuk a rotációt, az meg hosszabb távon visszaüt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Én totál nyugi vagyok dande 😀Hátha a tegnapitól beindul a csapat.
Nem baszogatás céljából mondtam, csak ha ezt tudják hozni hogy 7 gólt lőnek egy Maribornak aki a szlovén liga topcsapata akkor nyilván hozni kéne az angol ligában is azt a top5-7 szintet szerintem. Sőt még többet is, mert azért az a keret annyira nem szar ám.
Coolearie
több mint 8 éve
Én totál nyugi vagyok dande 😀Nem baszogatás céljából mondtam, csak ha ezt tudják hozni hogy 7 gólt lőnek egy Maribornak aki a szlovén liga topcsapata akkor nyilván hozni kéne az angol ligában is azt a top5-7 szintet szerintem. Sőt még többet is, mert azért az a keret annyira nem szar ám.
több mint 8 éve
úgy nézünk ki, mint akik pezsgőt bontottak a hetes miatt?Remélem azért láttátok kinek rúgtak 7 gólt.Várható volt, hogy valaki bele fog szaladni lassan. De jah, innentől akkor ideje hozni a konstans kettőt.A pool meg kiadta minden duhet😊Inkább rúgnának minden meccsen stabilan kettőt.
ZoliMP
Mikey
kristóf17
Coolearie
több mint 8 éve
Karácsonyra nem kérek mást, csak azt hogy a csapat találjon egy közepesnél kicsit jobb csatárt a nemzetközi zíntéren, így kb háromszor olyan jó lesz, mint Benzemával.a fejesről szvsz. nem tehetett, ott csak simán kurvanagyot védett lloris, a z első ziccere az csúnya volt, bár az ajnározott Harry Kane akit a helyére akarnak is kihagyott egy legalabb akkorát...
VanillaSky
engem jobban felbasz, hogy mindenki sztárolja Iscot, de egyszer nem passzol 16-os környékén, hanem elönzőzik mindent. Kibaszott idegesítő. És a kommentátor is benyögi hogy remekül játszott, mennyire aktív volt. Ja kurvára aktív, csak a csapatnak nem tesz jót hogy 30-ról ellövöldözgeti kurvagyengén a kapus kezébe vagy a blokkba.
Benzema ótvarfos, aláírom, de legalább passzol... a tizit is abból szereztük.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Akkor már tényleg nézzük meg LőwötJogi kiléphet a nyári VB után a szerződéséből a Nationelftől, de nem hiszem, hogy várnánk addig rá.
ervinator