NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
111
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Viszont a Felcsútot azt szidom úton útfélen mint a bokrot😊Mondjuk ez a minimum 😀
NB2
több mint 8 éve
Viszont a Felcsútot azt szidom úton útfélen mint a bokrot😊Az egészben az a legszebb, hogy voltam olyan mazochista és beleolvastam fb-n ilyen hvg és hasonló förmedvények hozzászólásaiba. Kb ilyenek: örülök, hogy kikaptak a focisták, idióta Orbán, meg Orbán kedvenc fociszurkolói megmutatták magukat és hasonló idiótaságok voltak. Basszus ha Magyarország tök mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán vagy Kádár vagy Rákosi, akkor is hajrá MI!10-0-ra nyertünk volna akkor meg azt írták volna, hogy Orbán lefizette a bírókat, az UEFA-t, a Portugál válogatottat, sőt az összes portugáliai lakost, mert így akar további stadionokat építetni. Szóval az ilyen kommentekkel nem kell foglalkozni. Nekik csak az kell, hogy tudják szidni Orbánt.
NB2
Tejesember
több mint 8 éve
Tejesember
256
Az egészben az a legszebb, hogy voltam olyan mazochista és beleolvastam fb-n ilyen hvg és hasonló förmedvények hozzászólásaiba. Kb ilyenek: örülök, hogy kikaptak a focisták, idióta Orbán, meg Orbán kedvenc fociszurkolói megmutatták magukat és hasonló idiótaságok voltak. Basszus ha Magyarország tök mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán vagy Kádár vagy Rákosi, akkor is hajrá MI!10-0-ra nyertünk volna akkor meg azt írták volna, hogy Orbán lefizette a bírókat, az UEFA-t, a Portugál válogatottat, sőt az összes portugáliai lakost, mert így akar további stadionokat építetni. Szóval az ilyen kommentekkel nem kell foglalkozni. Nekik csak az kell, hogy tudják szidni Orbánt.
NB2
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 406
Hatalmas:index.hu/sport/futball/2017/03/28/aki_funchalba_utazik_a_cristiano_ronaldo_repteren_szall_le/
A vilag egyik legveszelyesebb reptere 😊
több mint 8 éve
Akit esetleg érdekel az u19A meccs jelenete:
www.youtube.com/watch?v=YVZX1GqfOjY
Kenny
www.youtube.com/watch?v=eHEPVUerbcg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az egészben az a legszebb, hogy voltam olyan mazochista és beleolvastam fb-n ilyen hvg és hasonló förmedvények hozzászólásaiba. Kb ilyenek: örülök, hogy kikaptak a focisták, idióta Orbán, meg Orbán kedvenc fociszurkolói megmutatták magukat és hasonló idiótaságok voltak. Basszus ha Magyarország tök mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán vagy Kádár vagy Rákosi, akkor is hajrá MI!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 406
Ne csak a magyar szurkolokat szidjuk.A portugal kollegam meselte, hogy a benfica nem akar tobb valogatott meccset a satdionjaban, mert portugal szurkolok szidtak a benfica jatekosokat (persze nem benfica drukkerek)
Nem tudom, hany emberrol van szo 10 vagy 500, de hulyek mindenhol vannak illetve meglepett ez, hogy sajat nemzetbeli jatekost szidnak. Magyar valogatott meccsen nem nagyon hallunk, olyat h kapd be Bode szar fradista. Anno 97-ben a green monsters es uvb drapik kint logtak es egyutt szurkoltak a svajci meccsen
több mint 8 éve
csehek már vezetnek, szóval...😕Mekkora kár azért a kihagyott büntetőért a csehek ellen 😕
ozibozi
több mint 8 éve
csehek már vezetnek, szóval...😕
több mint 8 éve
még drága jó Szusza Feri bácsiról is feljegyezték annak idején, hogy olyan nem volt, hogy a pályára lépés előtt még egyszer meg ne fésülködjön. 😊
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Aki focista az nem is adhat magára? Hát érdekes vélemény...
több mint 8 éve
Nagyon tisztelt edzőm mondta egyszer, ha már focizni nem tudsz legalább jól nézz ki. Először azt hittem csak viccel...😀Nehogy már rosszul nézenek ki a pályán.Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
www.youtube.com/watch?v=vfnw3XwFyNQ
Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
Tejesember
több mint 8 éve
a haj engem sem zavar, mikor a bundásliga frizu volt a divat akkor mindenkinek olyan voltezt a sikket én simán elnézem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tisztelet a kivételnek de az összes énb-n meg pumpedéken szocializálódott sihedernek ilyen a sérója. Miért pont ne a futballer kövesse a trendet, mégha az borzasztó szar is?Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tejesember
256
Nehogy már rosszul nézenek ki a pályán.Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
több mint 8 éve
pénteken is jól néztek ki. Szegény eladó csaj csak nézett, mikor a 17 éves norvég gyerek mondta, hogy kérne egy 30 ezres pólót akkor.Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Matthew99
Klaci79
Amadeus91
Matthew99
több mint 8 éve
Vasárnap volt. A haja az összesnek be volt lőve a felsorakozásnál is.én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Matthew99
Klaci79
Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
én ezekkel a norvég srácokkal az Andrássyn futottam össze, csak épp a Ralph Laurenben nézelődtek. (pénteken volt a meccs?)Szép eredmény a u.17-eseketől. Nem tudtam élőben nézni, de két dologot láttam a gól visszanézésekor: Szoboszlai nagyon szépen lőtte el, illetve Csoboth nagyon szimpatikus ünneplése 0:15-től. Miért kell ez?Természetesen nem kell! Én végignéztem a mérkőzést és többször is lehetett látni, hogy elég komoly konfliktus volt a két csapat játékosai között. Természetesen elfogult vagyok, így inkább azt láttam, hogy egyik-másik norvég igencsak suttyó módom viselkedett, nyilván ebben mi sem maradtunk adósok. Mivel a pályán is eltöltöttem néhány évet, tudom sokszor ott is elég kemény verbális hadviselés folyik, így azért egy 17 évesnél könnyen elszakad a cérna, egy ilyen szituációban.
Matthew99
Klaci79
több mint 8 éve
Én is sportoltam egész életemben, de ilyen esetben mindig az ünnepléssel törődtem nem azt ellenfél cukkolásával. De biztos van olyan, hogy ez jut először az ember eszébe, csak nekem fura.Teljesen helyesen, de sajnos sok fiatal focistával találkoztam mostanság és egyik sem az iq betyár.
Matthew99
Mondjuk egy taslit lehetne nekik adni ilyen után az tény.
több mint 8 éve
Tapasztalatból tudom, hogy vannak nagyon nagyon nagyon buta és unintelligens srácok a focipályákon. Valószínűleg az egyikük, vagy mindkettejük ebbe a kalapba tartozhat. Vagy az ellenfél cukkolta elég mélyreható szavakkal, tettekkel egész meccsen a fiút, akkor azért jár valami ellenérték tényleg, és a Norvég a pöcs, vagy csak egy kis zrikát ennyire magára vett, amiből következik, hogy Ő a nagyon alpári 😊Én is sportoltam egész életemben, de ilyen esetben mindig az ünnepléssel törődtem nem azt ellenfél cukkolásával. De biztos van olyan, hogy ez jut először az ember eszébe, csak nekem fura.végülis mellbe is fejelhette volna...
Matthew99
slowmotion
Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Tejesember
256
Magyar - Portugál meccsről csak annyi a véleményem, hogy a söröm legalább jó volt. Jó ideig ilyen eredményekre számíthatunk, amíg nem tesznek rendet az utánpótlás képzésben.
több mint 8 éve
Én is sportoltam egész életemben, de ilyen esetben mindig az ünnepléssel törődtem nem azt ellenfél cukkolásával. De biztos van olyan, hogy ez jut először az ember eszébe, csak nekem fura.végülis mellbe is fejelhette volna...
Matthew99