Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Hála a Vasasnak és Eppelnek újra a Honvéd az élen a Mennyiben. Örülnék, ha a két "kis" pesti csapat dobogón végezne a végelszámolásnál. végezneÉs Nikolics is betalált megint az MLS-ben. És ez most teljesen szabályos is volt, nem úgy, mint az első. 😊
www.youtube.com/watch?v=8IJStT6mSiA
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
bekezdett a Bayern.A buzi német vasas védő milyen öngólt lőtt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
Dac - Slovan az m4-en.www.mediaklikk.hu/m4-elo/
Nem volt meg helyzet, de hogy vannak nezok dob a meccs hangulatan.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
Rangadok honapja ez, de tenyleg.Az eltoltott evek alatt annyi meccsrol/ csapatrol csusztam le , hogy ihaj: Celtic, Inter, PSG, Atl Madrid, Valencia, Sevilla, Gladbach, Nemet valogatott...1-1 szabadnapot nekem nem ert volna meg, mert azokat fontosabb dolgokra hagyom, de azert ez balszerencse😀
Gondoltam, hogy megnezem a gibraltari el classicot igy az utolso heteim egyiken, foleg ,hogy tronfosztas lehet tobb, mint 10 ev utan. Hatha szerencsem lesz most. Hat nem. MA jatszanak. Lecsusztam rola 😀
Pedig szep bucsu lett volna ugy, hogy resztvettem a mindennapi eletben: jatszottam, meccset vezetettem, edzoi papirok megszerzese. Se baj😀 Majd a kovetkezo eltemben.
több mint 8 éve
Mindent értek, köszi srácok, és a linkeket is Zoli!
több mint 8 éve
A MotoGP miatt is van áttéve oda mert közbezavarják egymást.Igen, ezt valahol már olvastam is és köszi, az legalább van. De amúgy nem ott szokott ugye?Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.bocs, nem válasz a kérdésedre, de a hétvégén a supertv2 ad majd angol bajnokikat
kristóf17
NB2
kristóf17
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.wiz1.com
kristóf17
www.stream2watch.cc/
www.fromhot.com/
Ajanlom meg a mobdro appot is, bar a multkor sokan megszoltak itt h nincs a google play-en.
Persze, hogy nincs.....
több mint 8 éve
Igen, ezt valahol már olvastam is és köszi, az legalább van. De amúgy nem ott szokott ugye?Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.bocs, nem válasz a kérdésedre, de a hétvégén a supertv2 ad majd angol bajnokikat
kristóf17
NB2
több mint 8 éve
Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.bocs, nem válasz a kérdésedre, de a hétvégén a supertv2 ad majd angol bajnokikat
kristóf17
több mint 8 éve
Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.
több mint 8 éve
Kicsit olyan ez az idei PL, mintha az Arsenal, Pool, MU hármasból senki sem akarna odaérni a 4. helyre 😀pedig Wengernek az a kedvenc helyezése
Állandóan tökön szúrja magát valamelyik.
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
És mennyit nyerhetett az, aki a Swansea-Spurs meccsen a 87. percben 1-0-nál 2 gólos vendégre tett? 😊Azért Kane nélkül nem gondoltam, hogy versenyképesek lesznek. Nagy kérdés nyáron mennyit kínálnak majd Eriksen-ért, Alli-ért és Kane-ért a "nagyok" bár nem vagyok biztos benne, hogy a Tottenham nem tud versenyképes lenni még fizetésekben is.
több mint 8 éve
Kicsit olyan ez az idei PL, mintha az Arsenal, Pool, MU hármasból senki sem akarna odaérni a 4. helyre 😀Állandóan tökön szúrja magát valamelyik.
több mint 8 éve
Azért Jürgentől nem várnám, hogy képes így magunkra húzni ezt az amúgy addig passzolni nem akaró csapatot. Lendületesek meg minden, de azért nemár basszameg 😀 Én nem akartam ideges lenni, de sikerült.
több mint 8 éve
10 perccel később kapcsolom be a meccset és 1 oda, istenem 😒picit át kell szabni a mezeket, meg nagy fehér szakállat növeszteni, aztán nemcsak azt csináljuk, mint a Mikulás, hanem úgy is fogunk kinézni.
Negritis
alternatív megoldásként csörgősipka vagy bohócorr beszerzését javaslom
több mint 8 éve
A múlt hetihez képest ez a Vasas-Újpest kifejezetten élvezhető, persze a magyar átlag színvonalhoz képest
több mint 8 éve
ORIGI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nah végre Cou
több mint 8 éve
10 perccel később kapcsolom be a meccset és 1 oda, istenem 😒
több mint 8 éve
nem is véletlen hogy a top6 ellen nem buktunk meccset mégse vagyok fasorban sem a bajnoki címhezna most képzeld el, hogy a Liverpoolnak ugyanez megy, csak eggyel több csapat ellen kell ilyet csinálnia 😀Aki látta a United mostani meccsét az megint látta miért is utálom ezt a játékot már sokszor. Szarok, de ezt a meccset normális esetben megnyerik még 0-1ről is. A faszom tele van már ezekkel a csapatokkal az összes szó szerint beáll a saját 16osára és várja a csodát. Persze, megtehetik és sajnos joggal gondolhatják h bejön de ezen a meccsen is bizonyították h még egy szar united is nyert volna ha egy kicsit is 20.századi ez a sport.Ezen ment el nekünk az egész bajnokság. Betömörülő csapat ellen nem tudunk mit kezdeni. Ezért van ~9 döntetlenünk otthon, mert a 19 ellenfélből 16 biztos ilyen focit játszik ellenünk az Old Traffordon. Persze a Chelsea és a többi nagy csapat ellen is, csak ők kicsit könnyebben feltudják ezt törni. Látszik is, hogy idegenben kevesebb pontot hullajtottunk, ahol az ellenfél kimer jönni a saját 16os vonalán kívül. Rettentően idegesítő dolog.
davemayer
dugo93
slowmotion
több mint 8 éve
ki gondolta volna hogy bírót módosítanak a barca meccsre: ugyanarra a bíróra aki az első meccsen rendkívül "ügyesen" ténykedett...Ahelyett, hogy írtak volna az MLSZ-nek, az meg intézkedik, mintha fentről jött volna az ukáz... 😉
Szerintem a világon egyedülálló hogy egy rangadó után az egyik csapat nyíltan kritizálja a bírót, majd a visszavágóra elküldik ugyanazt...
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Vígasztaljon, hogy Peppel se lenne jobb egyikőtöknek se :d sőt... top1 kerettel nem tud lófaszt se csinálni, jobb esetben összejön a 4. hely. Mellette még Pellegrini is zseninek tűnikEzen ment el nekünk az egész bajnokság. Betömörülő csapat ellen nem tudunk mit kezdeni. Ezért van ~9 döntetlenünk otthon, mert a 19 ellenfélből 16 biztos ilyen focit játszik ellenünk az Old Traffordon. Persze a Chelsea és a többi nagy csapat ellen is, csak ők kicsit könnyebben feltudják ezt törni. Látszik is, hogy idegenben kevesebb pontot hullajtottunk, ahol az ellenfél kimer jönni a saját 16os vonalán kívül. Rettentően idegesítő dolog.na most képzeld el, hogy a Liverpoolnak ugyanez megy, csak eggyel több csapat ellen kell ilyet csinálnia 😀
dugo93
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Az is ritka, hogy egy Villareal-Real meccs után a játékvezetők megpakolt Real Madrid szatyrokkal távozzanak a stadionból....úgyhogy hagyjuk is ezt, hogy mi az egyedülálló 😀igen, annyira egyedülálló, hogy minden nagycsapat ugyanezt csinalja : d nem ártott volna tovább olvasni azt a bizonyos cikket 😉
Klaci79
"A bírói testület megerősítette a lap értesülését, valóban kaptak ajándékokat a sporik a Realtól. Azt már a Marca teszi hozzá, hogy ez teljesen bevett szokás a nagyobb kluboknál: a bíróknak az adott találkozó dátumával ellátott pólókat nyomtatnak, tollakat és egyéb szuveníreket adnak ajándékba."
na mindegy legutóbb is jött hernandeztől a kötelező piros aztán emberhátrányban tudtunk nyerni.
(itt egyébként rosszul emlékeztem, mert a tavalyi meccsen fújt nem idén.)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!