Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Az egyetlen nem állami csöcsön csüngő kis csapat végig dominálta idegenben a meccset.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
???
Az is szabályos volt, ellenféltől kapott labda!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hála a Vasasnak és Eppelnek újra a Honvéd az élen a Mennyiben. Örülnék, ha a két "kis" pesti csapat dobogón végezne a végelszámolásnál. végezne

És Nikolics is betalált megint az MLS-ben. És ez most teljesen szabályos is volt, nem úgy, mint az első. 😊
 www.youtube.com/watch?v=8IJStT6mSiA

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
bekezdett a Bayern.
A buzi német vasas védő milyen öngólt lőtt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
Dac - Slovan az m4-en.
 www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Nem volt meg helyzet, de hogy vannak nezok dob a meccs hangulatan.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
Rangadok honapja ez, de tenyleg.
Az eltoltott evek alatt annyi meccsrol/ csapatrol csusztam le , hogy ihaj: Celtic, Inter, PSG, Atl Madrid, Valencia, Sevilla, Gladbach, Nemet valogatott...1-1 szabadnapot nekem nem ert volna meg, mert azokat fontosabb dolgokra hagyom, de azert ez balszerencse😀

Gondoltam, hogy megnezem a gibraltari el classicot igy az utolso heteim egyiken, foleg ,hogy tronfosztas lehet tobb, mint 10 ev utan. Hatha szerencsem lesz most. Hat nem. MA jatszanak. Lecsusztam rola 😀

Pedig szep bucsu lett volna ugy, hogy resztvettem a mindennapi eletben: jatszottam, meccset vezetettem, edzoi papirok megszerzese. Se baj😀 Majd a kovetkezo eltemben.
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Mindent értek, köszi srácok, és a linkeket is Zoli!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.
kristóf17
bocs, nem válasz a kérdésedre, de a hétvégén a supertv2 ad majd angol bajnokikat
NB2
Igen, ezt valahol már olvastam is és köszi, az legalább van. De amúgy nem ott szokott ugye?
kristóf17
A MotoGP miatt is van áttéve oda mert közbezavarják egymást.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
Srácok, angol bajnokikhoz honnan szoktatok streameket találni, amik mindig tuti jók? Rojadirecta és myp2p nem mindig ad tökéleteset sajnos.
kristóf17
wiz1.com
 www.stream2watch.cc/
 www.fromhot.com/

Ajanlom meg a mobdro appot is, bar a multkor sokan megszoltak itt h nincs a google play-en.
Persze, hogy nincs.....
több mint 8 éve
kristóf17
bocs, nem válasz a kérdésedre, de a hétvégén a supertv2 ad majd angol bajnokikat
NB2
Igen, ezt valahol már olvastam is és köszi, az legalább van. De amúgy nem ott szokott ugye?
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
kristóf17
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Kicsit olyan ez az idei PL, mintha az Arsenal, Pool, MU hármasból senki sem akarna odaérni a 4. helyre 😀

Állandóan tökön szúrja magát valamelyik.
dugo93
pedig Wengernek az a kedvenc helyezése

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
És mennyit nyerhetett az, aki a Swansea-Spurs meccsen a 87. percben 1-0-nál 2 gólos vendégre tett? 😊
Azért Kane nélkül nem gondoltam, hogy versenyképesek lesznek. Nagy kérdés nyáron mennyit kínálnak majd Eriksen-ért, Alli-ért és Kane-ért a "nagyok" bár nem vagyok biztos benne, hogy a Tottenham nem tud versenyképes lenni még fizetésekben is.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Kicsit olyan ez az idei PL, mintha az Arsenal, Pool, MU hármasból senki sem akarna odaérni a 4. helyre 😀

Állandóan tökön szúrja magát valamelyik.

több mint 8 éve
Azért Jürgentől nem várnám, hogy képes így magunkra húzni ezt az amúgy addig passzolni nem akaró csapatot. Lendületesek meg minden, de azért nemár basszameg 😀 Én nem akartam ideges lenni, de sikerült.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
10 perccel később kapcsolom be a meccset és 1 oda, istenem 😒
Negritis
picit át kell szabni a mezeket, meg nagy fehér szakállat növeszteni, aztán nemcsak azt csináljuk, mint a Mikulás, hanem úgy is fogunk kinézni.
alternatív megoldásként csörgősipka vagy bohócorr beszerzését javaslom
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
A múlt hetihez képest ez a Vasas-Újpest kifejezetten élvezhető, persze a magyar átlag színvonalhoz képest

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
ORIGI

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
real meccs.35perc alatt 5gol.
0-3 utan 2-3😀
több mint 8 éve
nah végre Cou

több mint 8 éve
10 perccel később kapcsolom be a meccset és 1 oda, istenem 😒

több mint 8 éve
Aki látta a United mostani meccsét az megint látta miért is utálom ezt a játékot már sokszor. Szarok, de ezt a meccset normális esetben megnyerik még 0-1ről is. A faszom tele van már ezekkel a csapatokkal az összes szó szerint beáll a saját 16osára és várja a csodát. Persze, megtehetik és sajnos joggal gondolhatják h bejön de ezen a meccsen is bizonyították h még egy szar united is nyert volna ha egy kicsit is 20.századi ez a sport.
davemayer
Ezen ment el nekünk az egész bajnokság. Betömörülő csapat ellen nem tudunk mit kezdeni. Ezért van ~9 döntetlenünk otthon, mert a 19 ellenfélből 16 biztos ilyen focit játszik ellenünk az Old Traffordon. Persze a Chelsea és a többi nagy csapat ellen is, csak ők kicsit könnyebben feltudják ezt törni. Látszik is, hogy idegenben kevesebb pontot hullajtottunk, ahol az ellenfél kimer jönni a saját 16os vonalán kívül. Rettentően idegesítő dolog.
dugo93
na most képzeld el, hogy a Liverpoolnak ugyanez megy, csak eggyel több csapat ellen kell ilyet csinálnia 😀
slowmotion
nem is véletlen hogy a top6 ellen nem buktunk meccset mégse vagyok fasorban sem a bajnoki címhez

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
ki gondolta volna hogy bírót módosítanak a barca meccsre: ugyanarra a bíróra aki az első meccsen rendkívül "ügyesen" ténykedett...
Szerintem a világon egyedülálló hogy egy rangadó után az egyik csapat nyíltan kritizálja a bírót, majd a visszavágóra elküldik ugyanazt...
eaglesmcnabb
Ahelyett, hogy írtak volna az MLSZ-nek, az meg intézkedik, mintha fentről jött volna az ukáz... 😉

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ezen ment el nekünk az egész bajnokság. Betömörülő csapat ellen nem tudunk mit kezdeni. Ezért van ~9 döntetlenünk otthon, mert a 19 ellenfélből 16 biztos ilyen focit játszik ellenünk az Old Traffordon. Persze a Chelsea és a többi nagy csapat ellen is, csak ők kicsit könnyebben feltudják ezt törni. Látszik is, hogy idegenben kevesebb pontot hullajtottunk, ahol az ellenfél kimer jönni a saját 16os vonalán kívül. Rettentően idegesítő dolog.
dugo93
na most képzeld el, hogy a Liverpoolnak ugyanez megy, csak eggyel több csapat ellen kell ilyet csinálnia 😀
slowmotion
Vígasztaljon, hogy Peppel se lenne jobb egyikőtöknek se :d sőt... top1 kerettel nem tud lófaszt se csinálni, jobb esetben összejön a 4. hely. Mellette még Pellegrini is zseninek tűnik

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!