Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nikolics a keretben, éljen!???? Speciel pont megérteném ha nem jönne, vagy addig vége a rájátszásnak?
Mikey
több mint 8 éve
Nikolics a keretben, éljen!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Na Pep papa megmondta a tutit a mikiegér kupától kerek-perec. Nincs jelentősége.Aztaaa. Ezt végülis előtte nem mondta el már kb. mindenki... 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Mondjuk a szövetségnek szerintem illene felajánlani, hogy akinek megvett repjegye volt az eredeti időpontra, annak vagy az átfoglalás vagy a jegy árát megtérítik, ha már ők kérték az előrehozást...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Na Pep papa megmondta a tutit a mikiegér kupától kerek-perec. Nincs jelentősége.
több mint 8 éve
Írják, hogy pár komment vulgáris, kérdem én, ha kipontozol egy betűt, akkor nem lesz vulgáris? 😀Nem, akkor v.lgáris lesz. 😊
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
www.mifocink.com/?p=6250Ez most komoly?
jol kommunikal az mlsz.
ZoliMP
"A találkozót az eredetileg november 10-én pénteken rendezték..."
"A mifocink.com információi szerint több 300 magyar szurkolónak.."
"....hogy szurkoljanak a válogatnak."
"....rengeteg drukker már megvette a jegyét és az utazását..."
Hogy publikálhat valaki ilyet, nem beszélve erről az óvodás "kommentmásolós" stílusról. Írják, hogy pár komment vulgáris, kérdem én, ha kipontozol egy betűt, akkor nem lesz vulgáris? 😀
több mint 8 éve
Storck most lett szabad,meglehet végre csinálni a cserét!
több mint 8 éve
túl sok néző lenne, ami ellenkezne a magyar futball stratégiai érdekeivel.MK: Kisvárda-Fradi 1-0szokasos kerdes...miert 13:30tol kezdodtek a meccsek?
auf wiedersehn FTC 😊
Doll tuti marad 😀
NB2
ZoliMP
meg gondolom villany se volt
több mint 8 éve
Nem bírtuk volna a kettős terhelést, így tuti az újabb bajnoki cím 😛
több mint 8 éve
MK: Kisvárda-Fradi 1-0ne legyél igazságtalan, a Kisvárda erős csapat, nyolc pontos fórral van feljutó helyen. (Seszták munkája végre beérni látszik)
auf wiedersehn FTC 😊
Doll tuti marad 😀
NB2
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
MK: Kisvárda-Fradi 1-0szokasos kerdes...miert 13:30tol kezdodtek a meccsek?
auf wiedersehn FTC 😊
Doll tuti marad 😀
NB2
több mint 8 éve
MK: Kisvárda-Fradi 1-0auf wiedersehn FTC 😊
Doll tuti marad 😀
több mint 8 éve
Ronaldo és Maradona egy színpadon adja át a díjat.Elég viccesen néztek ki ott egymás mellett 😀
túl sok a zseni egy négyzetméteren.
Kenny
több mint 8 éve
Még egyszer, bocs srácok nem bírtam kihagyni 😊 De tartok tőle, nagy kérdés, ha úgy adódna, hogy Klopp is el tudna-e bármit itt érni.Azért valahol megnyugtató, hogy legyen bárhogy, de ők mindig szarabbak. Más örömünk úgy sincs. 😊baszki, bennem isHohó megvan a megoldás jöhet a megváltó Liverpoolban elbocsátották az edzőt, a válogatott élére aznnal | tesójánál biztos nem lesz rosszabb R. Koeman 😛 bocsánat 😀 😉 |Azta, megállt bennem az ütő...
dande
Mikey
de aztán rájöttem, hogy olvastam, hogy a Stanley Park túloldalán csináltak ilyet
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Azért valahol megnyugtató, hogy legyen bárhogy, de ők mindig szarabbak. Más örömünk úgy sincs. 😊baszki, bennem isHohó megvan a megoldás jöhet a megváltó Liverpoolban elbocsátották az edzőt, a válogatott élére aznnal | tesójánál biztos nem lesz rosszabb R. Koeman 😛 bocsánat 😀 😉 |Azta, megállt bennem az ütő...
dande
Mikey
de aztán rájöttem, hogy olvastam, hogy a Stanley Park túloldalán csináltak ilyet
slowmotion
több mint 8 éve
baszki, bennem isHohó megvan a megoldás jöhet a megváltó Liverpoolban elbocsátották az edzőt, a válogatott élére aznnal | tesójánál biztos nem lesz rosszabb R. Koeman 😛 bocsánat 😀 😉 |Azta, megállt bennem az ütő...
dande
Mikey
több mint 8 éve
Ha már október 23. vanwww.youtube.com/watch?v=18eYqH2M-eI
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Ronaldo és Maradona egy színpadon adja át a díjat.túl sok a zseni egy négyzetméteren.
több mint 8 éve
Előrehozták a meccset biztonsági okok miatt péntekről csütre, hogy minél kevesebb magyar szurker tudjon kimenni....számonkérni?A luxemburgi csapat utolsó négy meccse:
Luxemburg - Belarusz: 1-0
Franciaország - Luxemburg: 0-0
Svédország - Luxemburg: 8-0
Luxemburg - Bulgária: 1-1
Leszámítva a svéd gombócokat meglehetősen szép termés, én a válogatott helyében igyekeznék hűteni az elvárásokat, és gyakorolnám a tolódást, meg a meccs utáni interjúadást.
több mint 8 éve
Hohó megvan a megoldás jöhet a megváltó Liverpoolban elbocsátották az edzőt, a válogatott élére aznnal | tesójánál biztos nem lesz rosszabb R. Koeman 😛 bocsánat 😀 😉 |Azta, megállt bennem az ütő...
dande
több mint 8 éve
kezdő lesz.twitter.com/MLS/status/922301570942951424Kíváncsian várom mi lesz a sorsa az új kapitánnyal...
Kenny
Mikey
több mint 8 éve
twitter.com/MLS/status/922301570942951424Kíváncsian várom mi lesz a sorsa az új kapitánnyal...
Kenny