Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.vagy csak gyűjtik a pénzt a spanyol bajnoki jogaira, ami még életben tartja őket
Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
comment.blog.hu/2017/10/31/megszunik_a_sport_m?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2017_11_01&utm_campaign=indexitt is irjak a kommentben a reklamot 😀
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.2 reklám volt 😊 haverékkal néztem, nálam volt a távszabályzó, erre rám ordítottak, hogy kapcsoljak vissza 😊 nem hitték el elsőre, hogy nem én voltam 😊
Kampman
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.
több mint 8 éve
Miért jobb ő mint mondjuk egy fanatikus Rossi/Szabics-Lőw páros?Azért mert lerakta a mostani belga generáció alapjait?Mondjuk ha felépíti a Szoboszlai generációt akkor már megérte.Mert egy Szabicsot a Sturmtól+ÖFB-től, és Lőwcicát az RB-től combosabb feladat szakmailag és pénzügyileg is. Az van, hogy radar alatt lett 4 olyan magyar szakember, talán 6: Pali, Szabics, Löw, Szélesi, Petry akik Bundesliga szintű edzők/segédedzők lettek, és már nem lehet őket csak úgy hazarántani.
Közben:
Szabics lesz az osztrákok másodedzője.
Tehát ezért nem jött.
Kenny
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
azt hittem h mikor belep a belga a sajtotajekoztatora akkor letepi a maszkot es pinter nevet vissza rank...😊Nekem szimpatikus ez a Lekkens vagy ki. Jó humorú:Bognár Kaszinós Györgyöt kihagytad ...
„Nem hozok ide tíz belga edzőt. Profikra van szükségem, és biztos vagyok abban, hogy Magyarországon is találunk nagyon jó edzőket. Neveket még nem tudok mondani, mert nem ismerem őket személyesen." 😀 😀
Felkészül Mészöly, Csank, Pintér.
Matthew99
csebi
több mint 8 éve
Nekem szimpatikus ez a Lekkens vagy ki. Jó humorú:Bognár Kaszinós Györgyöt kihagytad ...
„Nem hozok ide tíz belga edzőt. Profikra van szükségem, és biztos vagyok abban, hogy Magyarországon is találunk nagyon jó edzőket. Neveket még nem tudok mondani, mert nem ismerem őket személyesen." 😀 😀
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Van köztük egyfajta véd- és dacszövetség, nem véletlen h jópár külgazdasági attasé a Csányi termékeivel házal a saját állomáshelyén...ez nekem sem így érződött.Nem haverok, mióta Csányi elkottyantotta hogy vállalná a miniszterelnökséget. Egy akkori cikk szerint OV azért akarta Csányit MLSZ elnöknek, mert az egyetlen komoly kihívónak tartotta, és úgy kalkulált hogy ha egy ennyire látványos projektbe belebukik (ami megvalósulni látszik) az olyan arcvesztéssel jár, hogy egy darabig nem kell tartani tőle. Nem mostani írás, a kinevezése idején olvastam.Ez van, ha a bankvezér haverod teszed meg a foci fejének.Btw csányi és vitya mióta haverok? Inkább varjú a varjúnak..gordon
JC6
Jan
meg szerintem az ő kapcsolatuk inkább valahol a hidegháborús détente és a fityisz-maszop viszony között van. hajlandóak együttműködni, meg amúgy kéz kezet mos, de ha elkezdenek háborúzni, akkor mindkét fél iszonyatosan megszopná.
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Homo Brüsszelikusz.Valójában NEM történt semmi különös, csak szokás szerint
komolyan vették a vezér szavait, amit már elég rég óta nem igazán értenek.
több mint 8 éve
ez nekem sem így érződött.Nem haverok, mióta Csányi elkottyantotta hogy vállalná a miniszterelnökséget. Egy akkori cikk szerint OV azért akarta Csányit MLSZ elnöknek, mert az egyetlen komoly kihívónak tartotta, és úgy kalkulált hogy ha egy ennyire látványos projektbe belebukik (ami megvalósulni látszik) az olyan arcvesztéssel jár, hogy egy darabig nem kell tartani tőle. Nem mostani írás, a kinevezése idején olvastam.Ez van, ha a bankvezér haverod teszed meg a foci fejének.Btw csányi és vitya mióta haverok? Inkább varjú a varjúnak..gordon
JC6
Jan
meg szerintem az ő kapcsolatuk inkább valahol a hidegháborús détente és a fityisz-maszop viszony között van. hajlandóak együttműködni, meg amúgy kéz kezet mos, de ha elkezdenek háborúzni, akkor mindkét fél iszonyatosan megszopná.
több mint 8 éve
Lassan rá kell jönni, hogy a focistákkal van a baj 😊Nem haverok, mióta Csányi elkottyantotta hogy vállalná a miniszterelnökséget. Egy akkori cikk szerint OV azért akarta Csányit MLSZ elnöknek, mert az egyetlen komoly kihívónak tartotta, és úgy kalkulált hogy ha egy ennyire látványos projektbe belebukik (ami megvalósulni látszik) az olyan arcvesztéssel jár, hogy egy darabig nem kell tartani tőle. Nem mostani írás, a kinevezése idején olvastam.
Btw csányi és vitya mióta haverok? Inkább varjú a varjúnak..
Én nem szidom csányit, valószínűleg élete legnagyobb kudarca az mlsz elnöki poszt ez látszik egy-két nyilatkozatán az viszont tény, hogy még a tao előtt helyretette az mlsz gazdasági oldalát. Emlékszem még a többszázmilliós tartozásokra.
gordon
Mondjuk ezt a Leekenst akkor sem értem...
több mint 8 éve
Emlékszem még a többszázmilliós tartozásokra.gordonamiket aztán egy tollvonással megszüntettek,
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ausztria-szabics-imre-lesz-a-valogatott-masodedzoje-2600365clickbait. máshogy nem megy az nso-nak 😀
beugratos...az osztrak valogatott masodedzoje lesz.
ZoliMP
több mint 8 éve
Egyszer megpróbálkoztunk a kókler német vonallal, amiben egyedül a tűz tetszett, más nem. "F*cking goal" forever a svédek ellen élőben.Lassan rá kell jönni, hogy a focistákkal van a baj 😊
Aztán a holland vonallal. Nem jött be, bár nem csak "Kúmanon" múlott.
Aztán egy magyar sem vált be, ahogy előtte sem, átvettük a németeket, megint.
Nem jött be.
Most meg a belga. Nem értem.
Amúgy szerintem a legolcsóbb bábot találták meg, mindenki mást ki kellett volna vásárolni az élő szerződéséből, Storck és barátai lelépési pénze után viszont azt a közpénzt már nem merték bevállalni.
Nem ismeri az ország "futballját", nem ismeri a játékosokat, sem az edzőket. Egyetlen értelmes indok sem szól mellette.
Ez van, ha a bankvezér haverod teszed meg a foci fejének.
Borzalmas.
JC6
Btw csányi és vitya mióta haverok? Inkább varjú a varjúnak..
Én nem szidom csányit, valószínűleg élete legnagyobb kudarca az mlsz elnöki poszt ez látszik egy-két nyilatkozatán az viszont tény, hogy még a tao előtt helyretette az mlsz gazdasági oldalát. Emlékszem még a többszázmilliós tartozásokra.
több mint 8 éve
Értelmes magyar nem vállalta, mert egyrészt semmi szava hisz a managerek állítják össze a keretet másrészt ezzel csak megéghet.viszont azt a közpénzt már nem merték bevállalni.C'mon man! Elképzelésem nincs, hgy miért leeskens nyert, de, hogy nem emiatt az tuti.
JC6
peach
Normális külföldi edző hatalmat akar, kilőve.
Maradtak a sehol sem kellő külföldiek, közülük őt dobta a gép/az ő managere volt a leggyorsabb vagy jattolt a legtöbbet.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyszer megpróbálkoztunk a kókler német vonallal, amiben egyedül a tűz tetszett, más nem. "F*cking goal" forever a svédek ellen élőben.Aztán a holland vonallal. Nem jött be, bár nem csak "Kúmanon" múlott.
Aztán egy magyar sem vált be, ahogy előtte sem, átvettük a németeket, megint.
Nem jött be.
Most meg a belga. Nem értem.
Amúgy szerintem a legolcsóbb bábot találták meg, mindenki mást ki kellett volna vásárolni az élő szerződéséből, Storck és barátai lelépési pénze után viszont azt a közpénzt már nem merték bevállalni.
Nem ismeri az ország "futballját", nem ismeri a játékosokat, sem az edzőket. Egyetlen értelmes indok sem szól mellette.
Ez van, ha a bankvezér haverod teszed meg a foci fejének.
Borzalmas.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ausztria-szabics-imre-lesz-a-valogatott-masodedzoje-2600365beugratos...az osztrak valogatott masodedzoje lesz.
több mint 8 éve
Ruanda azért a top 200-ban benne van, na.Megpróbálkozott megszerezni a ruandai kapitányi állást is, de csak az utolsó nyolc jelöltig jutott, nem őt választották.Ha Ruandának nem volt elég jó, nekünk megfelel. Értem.
😀
Bazzani
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Nekem szimpatikus ez a Lekkens vagy ki. Jó humorú:„Nem hozok ide tíz belga edzőt. Profikra van szükségem, és biztos vagyok abban, hogy Magyarországon is találunk nagyon jó edzőket. Neveket még nem tudok mondani, mert nem ismerem őket személyesen." 😀 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Megpróbálkozott megszerezni a ruandai kapitányi állást is, de csak az utolsó nyolc jelöltig jutott, nem őt választották.Ha Ruandának nem volt elég jó, nekünk megfelel. Értem.
😀
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Elméletileg valami teljesítményarányos fizetése lesz. Minimálbér összejöhet.Cserébe 1 év után lehet fizetni neki a lelépési díjat. Nem tudom melyik a jobb.Miért jobb ő mint mondjuk egy fanatikus Rossi/Szabics-Lőw páros?Azért mert lerakta a mostani belga generáció alapjait?Mondjuk ha felépíti a Szoboszlai generációt akkor már megérte.Nem kell kivásárolni senkit a futó szerződéséből, ilyen egyszerű.
Kenny
empty taxi
ervinator
több mint 8 éve
Cserébe 1 év után lehet fizetni neki a lelépési díjat. Nem tudom melyik a jobb.Miért jobb ő mint mondjuk egy fanatikus Rossi/Szabics-Lőw páros?Azért mert lerakta a mostani belga generáció alapjait?Mondjuk ha felépíti a Szoboszlai generációt akkor már megérte.Nem kell kivásárolni senkit a futó szerződéséből, ilyen egyszerű.
Kenny
empty taxi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Miért jobb ő mint mondjuk egy fanatikus Rossi/Szabics-Lőw páros?Azért mert lerakta a mostani belga generáció alapjait?Mondjuk ha felépíti a Szoboszlai generációt akkor már megérte.Nem kell kivásárolni senkit a futó szerződéséből, ilyen egyszerű.
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...