NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 617
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Abban nem értek veled egyet, hogy sajnos nem jönnek majd ezek az erősödő csapatok, akiket mondtál.Azért, mert ez az erősödő Napoli Cavaniból és Hamsíkból él évek ta, előbbinek meg vannak számlálva a napjai sajnos, ami hatalmas visszaesést fog eredményezni azért, de szerintem most már Hamsík sem sokáig lesz a Napoliban. Így nem merem azt mondani, hogy hosszútávon itt vannak ezek a fix csapatok. Ahogy a Milannál sem, mert egy rohadt féreg elnökünk van, akinek ha éppen jó napja van és a 15 éves kurvájával ébred, akkor megveszi nekünk a fél világot, ha rossz napja van, márpedig ez a jellemző rá az utóbbi években, akkor pedig szó nélkül eladja a csapat legjobbjait.
Erre pedig meg nem lehet alapozni így. Berlu régen nem ilyen volt, most már viszont ilyen, és ez gáz. Ahogy Moratti is a még szárnyaló Mou érában áldozott a csapatra, de azóta igazából semmi komoly. És az Inter is egyszerűen kiöregedett még a Seria A topból is, nem hogy egy BL mezőnyből.
A Romáról rég nem lehet sok jót elmondani, pedig ők még áldoztak is játékosokra, egyszerűen így is simán eltűntek.
Sajnos baromira messze vagyunk a világ élvonalától. A Juve nyilván jobban áll nálunk, de így sem látom azt a brutális javulást, hogy mondjuk jövőre ott legyenek a döntőbe.
Pedig a Juve meg aztán végképp ezerrel lapátolja a pénzt a csapatba és az erősítésekre.
Csak hát pont mire tökéletes lehetne a csapat, addigra elfogy Pirlo majd.
több mint 11 éve
Stez nem értek Veled egyet, de nem is baj ez.Ez az egész BL dolog olyan mint egy focilabda amikor gurul. Mindig másik foltja van felül.
Pár éve olasz uralom volt, majd angol, spanyol most meg német.
A Juve a semmiből jött (serieB) és onnan építették fel a csapatot BL8ig. Kellett hozzá az egyik legjobb GM (aki a Samptól ment oda, Marrotta).
A Pirlo igazolásnál mindenki rinyált, hogy minek meg szar lesz, aztán élete legjobb formáját hozta. Vidal jelenleg az egyik legkeresettebb játékos a piacon. Összeraktak egy remek védelmet (bár én nem vagyok híve a 3védős rendszernek). Nem látom azt, hogy annyira messze lennének az európai elittől, sztem 2-3év tudatos építkezés (és elsősorban a csatárkérdés megoldása) elég lehet a top4hez esetleg a döntőhöz.
Én úgy gondolom, hogy lassan a Bayern csillaga is le fog áldozni, kiismerik őket is mint a többi sztáralakulatot, Guardiola-val meg pláne. A Dortmund egynyári csoda és a spanyol csapatok sem olyan jók mint régen.
Az olasz bajnokságot meg kár leírni. Jön egy erős Napoli (kicsit tapasztaltabban), egy megerősödő Milan és a Juve.
De aztán lehet, hogy nem lesz igazam.
több mint 11 éve
Szerintem meg nem.Jól jár vele a Juve, kell oda a normális csatár. Az ilyen Matri félékkel esélytelenek a BLben. Viszik tőlünk Polit is, rotációba ő is nagyon jó. Okosan építkeznek. 2-3 év és BL döntőt játszanak majd.BazzaniHa Falcao-t elviszi a Chelsea akkor valamelyik Porto csatár szerintem már megy is az Atleticoba.Elvileg már meg van a megállapodás a Juventussal,legalább is mindig ezt magyarázzák az Athletic meccsek alattJoeyPorter
Az is érdekes, hogy Llorente hova kerül az egyéves jegelés után, vele is nagyot fog nyerni valaki.Bazzani
Még mindig évről-évre van 1-2 húzásuk, ami teljesen értelmetlen pénzkidobás, ráadásul Pirlo sem játszik már sokáig, és valljuk be, ő a Juve zsenije. Jó gyerekek a Vidal félék, de sosem lesznek elegendőek ahhoz szerintem, hogy a hátukon vigyenek egy bajnok csapatot a BL-ben, a legjobbak ellen. Pirlo az. De ő két héten belül már 34.
Nem nagyon látom a lehetőséget, hogy a Real-Barca-Bayern-MU -de ha Mou megy a Chelseabe vissza, akkor még velük is- csoporttal felvegyék a versenyt.
Más kávéház. A Juve a gyengülő Serie A-ban edződött, ami meg is látszik. És egyébként Contét is remek Serie A-s edzőnek vélem, de nem látom benne azt, aki világklasszis csapatok ellen is képes nagy húzásokra. Csak éppen ami a Serie A-ban simán megvan neki, az egy BL-ben a jobb csapatok ellen már nem nagyon lesz meg véleményem szerint.
Egyszerűen nem is tudom, hogy kászálódik ki az olasz foci ebből a hatalmas kakiból, amibe beleesett. Egyre kevesebb a néző is, a top csapatok közül a legtöbbnek saját stadionja sincs, a bérlés meg kibaszottul csak a pénzt viszi el. A bajnokság színvonala a béka fene alatt leledzik és csak esik, a top játékosokat meg csak viszik el a bajnokságból.
több mint 11 éve
Jól jár vele a Juve, kell oda a normális csatár. Az ilyen Matri félékkel esélytelenek a BLben. Viszik tőlünk Polit is, rotációba ő is nagyon jó. Okosan építkeznek. 2-3 év és BL döntőt játszanak majd.Ha Falcao-t elviszi a Chelsea akkor valamelyik Porto csatár szerintem már megy is az Atleticoba.Elvileg már meg van a megállapodás a Juventussal,legalább is mindig ezt magyarázzák az Athletic meccsek alattJoeyPorter
Az is érdekes, hogy Llorente hova kerül az egyéves jegelés után, vele is nagyot fog nyerni valaki.Bazzani
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Ha Falcao-t elviszi a Chelsea akkor valamelyik Porto csatár szerintem már megy is az Atleticoba.Elvileg már meg van a megállapodás a Juventussal,legalább is mindig ezt magyarázzák az Athletic meccsek alatt
több mint 11 éve
Ha Falcao-t elviszi a Chelsea akkor valamelyik Porto csatár szerintem már megy is az Atleticoba.Az is érdekes, hogy Llorente hova kerül az egyéves jegelés után, vele is nagyot fog nyerni valaki.
több mint 11 éve
Szeretem Mout, de elég gáz ha most megfutamodik.Ha most Chelsea fan lennék akkor biztos ugrándoznék örömömben.hidd el, alig várom! 😊kristof
Mourinho+Falcao. Váo.Bazzani
Főleg úgy hogy komoly hibáival buktuk ezt a 2 meccset. Nem értem mi a faszt jeres Higuan a kezdőbe Benzema helyett... És Dimaria is fos volt...
Szerintem nem érdemeltük meg a győzelmet, viszont nem nagyképűségből ,de miénk a jobb csapat most a szerencse se volt velónk azon felül hogy elbalfaszkodtuk.Sajna 12 év már tuti lesz 😕 Az idei foci szezonomnak is vége...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha most Chelsea fan lennék akkor biztos ugrándoznék örömömben.hidd el, alig várom! 😊
Mourinho+Falcao. Váo.Bazzani
több mint 11 éve
Ha most Chelsea fan lennék akkor biztos ugrándoznék örömömben.Mourinho+Falcao. Váo.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Amennyit tegnap kihagyott a Real annyit kihagyott a BVB is.Aki azt gondolja h megérdemelte volna a Reál az tudja hogy ez 2x90 perc nem pedig 2x20?ÉN ezért irtam, hogy nem érdemelte meg a Real, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első meccsen minden összejött a BVB-nak. Azért talán a gólokon kívül volt 2 nagyobb helyzete és ha jól emléxem már a 7. percben vezettek is. Ha tegnap akár CR, akár Özil helyzete bemegy más lett volna a szitu.NB2
Dortmundban volt 10 jo percük otthon meg mondjuk 20+10. Iszonyat megérdemelte a BVB, mert fizikailag es taktikailag is jobbak voltak.
Holnap egy jo 5-0 es viszlát 😀Blevi
több mint 11 éve
Aki azt gondolja h megérdemelte volna a Reál az tudja hogy ez 2x90 perc nem pedig 2x20?ÉN ezért irtam, hogy nem érdemelte meg a Real, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első meccsen minden összejött a BVB-nak. Azért talán a gólokon kívül volt 2 nagyobb helyzete és ha jól emléxem már a 7. percben vezettek is. Ha tegnap akár CR, akár Özil helyzete bemegy más lett volna a szitu.
Dortmundban volt 10 jo percük otthon meg mondjuk 20+10. Iszonyat megérdemelte a BVB, mert fizikailag es taktikailag is jobbak voltak.
Holnap egy jo 5-0 es viszlát 😀Blevi
több mint 11 éve
"A meccse készülő 19 fős keret a következő: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Montoya, Adriano, Song, Tello és Sergi Roberto."Irónia... Esélyünk nincs kb. De bízni mindig lehet. 😊
jó 5-0? 😀Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
"A meccse készülő 19 fős keret a következő: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Montoya, Adriano, Song, Tello és Sergi Roberto."jó 5-0? 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
real az első 15 percben letudhatta volna a meccset.Mondjuk Lewandowski is guríthatott volna megint vagy 3at lazán.
Magunknak adok holnapra kb 2% esélyt,nagyon nem akarok mocskos német házidöntőt.
több mint 11 éve
Aki azt gondolja h megérdemelte volna a Reál az tudja hogy ez 2x90 perc nem pedig 2x20?Dortmundban volt 10 jo percük otthon meg mondjuk 20+10. Iszonyat megérdemelte a BVB, mert fizikailag es taktikailag is jobbak voltak.
Holnap egy jo 5-0 es viszlát 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
azért riszpekt a Madridnak, kemény volt a vége.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Azért ne abból induljatok ki, hogyan játszik egy csapat három gól előnnyel... Rossz volt nézni, hogy az egész meccsen két kontrát vitték végig, egyébként labdaszerzés után azonnal lelassítottak, visszafelé passzoltak, nagyon nem a saját játékát játszotta a BvB.Jakehomerebben teljesen igazad van, csak kb végig lehetett sejteni hogy ha lő egy gólt a Real az lavinát indít el és még inkább nyomni fognak. Szerintem egy kontrát simán be kellett volna lőniük és akkor no problemo (Leva kapufájánál ha nem akart volna nagy gólt lőni meg is lett volna)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azért ne abból induljatok ki, hogyan játszik egy csapat három gól előnnyel... Rossz volt nézni, hogy az egész meccsen két kontrát vitték végig, egyébként labdaszerzés után azonnal lelassítottak, visszafelé passzoltak, nagyon nem a saját játékát játszotta a BvB.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Szurkoltam a Realnak ezerrel, de az első meccs miatt nem érdemelték meg! Mondtam, hogy átalibiztek, azért ma látszott (főleg az elején), hogy tudnak ha akarnak.bárki megy tovább holnap (nem kérdés) hajrá BVB!!!
Így viszont azért hatalmas bukta a Realnak a szezon, a bajnokság karácsonykor elment, BL-ben nem panaszkodhattak a sorsolásra, megkapták a legkönnyebbet és őket sem bírták leverni. Bárki megy tovább holnap nálam ő az esélyes. Ha viszont a Barca akkor hajrá BVB😊 De bízom benne, hogy a bajorok nem szórakozzák el így a helyzeteiket.NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
rühellem a Realt, de amennyire örültem hogy kikaptak (teljesen megérdemelten) az első meccsen most annyira drukoltam nekik hogy sikerüljön még egyet és nem azért mert a Dortmund nem érdemli meg a döntőt (nekem nagyon szimpatikusak és a titkos favoritjaim idén) de látva ezt a meccset már sokkal kisebb esélyt látok rá hogy megverik a Bayernt- akit még jobban utálok 😛pedig megérdemelték volna a blancók...III.JC6melyik 2 meccset nézted?Habi
Szerintem a Real 1 meccs alatt lehet hogy meg tudta volna, Mou mindig kitalált eddig vmit.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szurkoltam a Realnak ezerrel, de az első meccs miatt nem érdemelték meg! Mondtam, hogy átalibiztek, azért ma látszott (főleg az elején), hogy tudnak ha akarnak.Így viszont azért hatalmas bukta a Realnak a szezon, a bajnokság karácsonykor elment, BL-ben nem panaszkodhattak a sorsolásra, megkapták a legkönnyebbet és őket sem bírták leverni. Bárki megy tovább holnap nálam ő az esélyes. Ha viszont a Barca akkor hajrá BVB😊 De bízom benne, hogy a bajorok nem szórakozzák el így a helyzeteiket.
több mint 11 éve
Puhl most megmondta az igazságot. Hogyha az első negyedórában gólt szerez a Real lehetett volna akármi. Szvsz nagyon arra számítottak fejben, hogy ez sikerülni is fog nekik, mivel kihagyták a helyzeteiket kicsit magukba roskadhattak. A Dortmund pedig a második félidőben lazán lefiniselhette volna őket. Mert ha rúgnak egy gólt akkor, utána csinálhatott volna akármit a Real 4 gólt nem rúgtak volna.
több mint 11 éve
Parádésan csinálta a Dortmund, kimákolta az első negyedórát (Webb mondjuk még mindig hülye), aztán onnantól még örülhetett is a Real, hogy volt esélye a végénazért erről a malacról meg a végéről azért megkérdezném Kloppot, gondolom számítottak rá hogy a Madrid nekik ront de azért ilyen védelemmel illett volna legalább 4 helyett csak mondjuk max 2 ziccert adni nekik úgy hogy az elejétől kezdve berendezkedtek a térfelükre...
Ettől még óriási küzdés volt, sajnálom, hogy nem ment tovább a Madrid 😕Wyatt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal