NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Hozzuk ide Heynkest hátha még bír nálunk pár évet.
több mint 11 éve
max egy párhuzamos univerzumban ahol egyedül játsszák a futballt 😀Az egyetlen csele.Ennyi. Ezért ő a világ legjobbja és nem Messzi meg Rinyáldó. 😛Stez
És ismét bejön...Sinisa
amúgy rohadt szar látni hogy milyen mentalitásbeli különbség van a két csapat között,anno Pep idejében ilyen sose fordult elő.Ez is bizonyítja azt,hogy Tito nem edző.
több mint 11 éve
Az egyetlen csele.Ennyi. Ezért ő a világ legjobbja és nem Messzi meg Rinyáldó. 😛
És ismét bejön...Sinisa
több mint 11 éve
leszophat a Barca, nem érdekel hogy nem akarnak tovább menni, az viszont kurvára hogy nyerni sem akarnak, igazán szólhatnának előre, basszus már a Bl-t sem lehet komolyan venni vagy mi a fasz???ma a nadrágban robbant a gránát, azért vörös!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
amúgy Robben ami labdát kapott (MArtinez v Ribéry nem láttam tisztán) az elképesztőmost Schweini helyett Tymo, Lahm helyett Rafinha jöhetne...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Az egyetlen csele.És ismét bejön...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Német BL győzelem születik, igeeeeen. 😀
több mint 11 éve
Robben robban. 😀 Ezért nem verik meg . 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
persze kilővi a gólt?😊 az önző😊NB22010 óta kb először jön be 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
persze kilővi a gólt?😊 az önző😊
több mint 11 éve
na Messi még nem adja a meccset a 2. félidőben sem...csebiez már tényleg szánalmas, akkor inkább le sem ültetem volna a padra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
be lehetett volna ezt úgy állítani hogy csak besegít a mester amíg az utódja vissza nem tér. egyébként pont egy Barcelona nem teheti meg azt hogy egy nyilvánvaló problémát jegel és nem orvosol.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Sajnos Roura azt sem tudta hol van.Ha ezt megteszed nyíltan kijelented,hogy a klub edző gárdája(jelenesetben Roura) nem érdemes arra,hogy vezesse a csapatot(más kérdés hogy tényleg így volt).Ezt egy Barcelonanal nem lehet megcsinálni.Más kérdés hogy Pep nem jött volna vissza.Kennyés hogy le voltam hurrogva amikor azt mondtam (még mielőtt megállapodott volna a bayernnel) hogy erre a tavaszra még vissza kellett volna édesgetni Guardiolát, ha kötött előszerződést velük megállapodni a csapattal is. Én ha Barca elnök vagyok biztos nem fecsérelek így el egy "BL-rájátszást".davemayerEz így van, csak hát lehet Titonak ezekre nincsen kapacitása a mellett, hogy a betegségét legyűrje.és ilyenkor jön az edző aki lebassza őket úgy hogy attól észhez tér és elkezd újra üzemi hőfokon égni. Nem kell nekik semmi más, mint odaszólni valamit pl hogy "úgy látom jóllaktál" "kicsit felszedtél, bebírod kötni a cipőfűződet?" vagy hasonló, aztán az visszahozza a földre.davemayerÉrdekes látni ezt az elképzelés nélküli kalap fost,ami nemrég a Barca volt..BlitzburghElfogytak fejben.
Meg szerintem már a motiváció sincsen meg Messinél főleg, de én néha Piquén is teljesen ezt vélem felfedezni, meg több spanyolon, akik aztán már tényleg megnyertek mindent.Stez
Emiatt vélem butaságnak, hogy nem neveztek ki ideiglenesen a helyére valakit, és tért volna vissza akkor, amikor már tutira minden okés nála. Fejben, testben. Így most sikerült pont összehozni, hogy szétzuhanjon ő is, közben meg a Barca is. És hát ő az edző, senki sem fogja így elvégezni helyette a piszkos melót.
Ha pedig akkor jön vissza, amikor már minden okés vele, az meg hatalmas lökést és bizonyítási vágyat adhatott volna a csapatnak. Lásd Paganot és a Coltsot.Stez
Én inkább Lucho-t hoztam volna be a stábba, akár ideiglenesen, akár hosszabb távon is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
na Messi még nem adja a meccset a 2. félidőben sem...
több mint 11 éve
Ha ezt megteszed nyíltan kijelented,hogy a klub edző gárdája(jelenesetben Roura) nem érdemes arra,hogy vezesse a csapatot(más kérdés hogy tényleg így volt).Ezt egy Barcelonanal nem lehet megcsinálni.Más kérdés hogy Pep nem jött volna vissza.és hogy le voltam hurrogva amikor azt mondtam (még mielőtt megállapodott volna a bayernnel) hogy erre a tavaszra még vissza kellett volna édesgetni Guardiolát, ha kötött előszerződést velük megállapodni a csapattal is. Én ha Barca elnök vagyok biztos nem fecsérelek így el egy "BL-rájátszást".davemayerEz így van, csak hát lehet Titonak ezekre nincsen kapacitása a mellett, hogy a betegségét legyűrje.és ilyenkor jön az edző aki lebassza őket úgy hogy attól észhez tér és elkezd újra üzemi hőfokon égni. Nem kell nekik semmi más, mint odaszólni valamit pl hogy "úgy látom jóllaktál" "kicsit felszedtél, bebírod kötni a cipőfűződet?" vagy hasonló, aztán az visszahozza a földre.davemayerÉrdekes látni ezt az elképzelés nélküli kalap fost,ami nemrég a Barca volt..BlitzburghElfogytak fejben.
Meg szerintem már a motiváció sincsen meg Messinél főleg, de én néha Piquén is teljesen ezt vélem felfedezni, meg több spanyolon, akik aztán már tényleg megnyertek mindent.Stez
Emiatt vélem butaságnak, hogy nem neveztek ki ideiglenesen a helyére valakit, és tért volna vissza akkor, amikor már tutira minden okés nála. Fejben, testben. Így most sikerült pont összehozni, hogy szétzuhanjon ő is, közben meg a Barca is. És hát ő az edző, senki sem fogja így elvégezni helyette a piszkos melót.
Ha pedig akkor jön vissza, amikor már minden okés vele, az meg hatalmas lökést és bizonyítási vágyat adhatott volna a csapatnak. Lásd Paganot és a Coltsot.Stez
több mint 11 éve
meg talán Müller is 😀viszont Robbent mi a rákért nem verik már meg a Bayern játékosok? idióta önző baromNB2Lahm és Ribery is próbálta már.Amadeus91
amúgy még 45 perc ezt vhogy kihúzni lehetőleg Schweini, Lahm ne kapjon sárgát!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
viszont Robbent mi a rákért nem verik már meg a Bayern játékosok? idióta önző baromNB2Lahm és Ribery is próbálta már.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
nah ezt se gondoltam volna, hogy mind a 2 meccs félideje 0-0a Barca 5 góljánál nem számoltam eme lélektelen játékával, tényleg kell MessI😊
viszont Robbent mi a rákért nem verik már meg a Bayern játékosok? idióta önző barom
több mint 11 éve
és hogy le voltam hurrogva amikor azt mondtam (még mielőtt megállapodott volna a bayernnel) hogy erre a tavaszra még vissza kellett volna édesgetni Guardiolát, ha kötött előszerződést velük megállapodni a csapattal is. Én ha Barca elnök vagyok biztos nem fecsérelek így el egy "BL-rájátszást".Ez így van, csak hát lehet Titonak ezekre nincsen kapacitása a mellett, hogy a betegségét legyűrje.és ilyenkor jön az edző aki lebassza őket úgy hogy attól észhez tér és elkezd újra üzemi hőfokon égni. Nem kell nekik semmi más, mint odaszólni valamit pl hogy "úgy látom jóllaktál" "kicsit felszedtél, bebírod kötni a cipőfűződet?" vagy hasonló, aztán az visszahozza a földre.davemayerÉrdekes látni ezt az elképzelés nélküli kalap fost,ami nemrég a Barca volt..BlitzburghElfogytak fejben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tito nem vezér mint Pep volt,ezt mindenki tudta amikor kinevezték.Most isszuk a levét,hogy nem költöttünk edzőre.Ez így van, csak hát lehet Titonak ezekre nincsen kapacitása a mellett, hogy a betegségét legyűrje.és ilyenkor jön az edző aki lebassza őket úgy hogy attól észhez tér és elkezd újra üzemi hőfokon égni. Nem kell nekik semmi más, mint odaszólni valamit pl hogy "úgy látom jóllaktál" "kicsit felszedtél, bebírod kötni a cipőfűződet?" vagy hasonló, aztán az visszahozza a földre.davemayerÉrdekes látni ezt az elképzelés nélküli kalap fost,ami nemrég a Barca volt..BlitzburghElfogytak fejben.
több mint 11 éve
Ez így van, csak hát lehet Titonak ezekre nincsen kapacitása a mellett, hogy a betegségét legyűrje.és ilyenkor jön az edző aki lebassza őket úgy hogy attól észhez tér és elkezd újra üzemi hőfokon égni. Nem kell nekik semmi más, mint odaszólni valamit pl hogy "úgy látom jóllaktál" "kicsit felszedtél, bebírod kötni a cipőfűződet?" vagy hasonló, aztán az visszahozza a földre.davemayerÉrdekes látni ezt az elképzelés nélküli kalap fost,ami nemrég a Barca volt..BlitzburghElfogytak fejben.
Ha pedig akkor jön vissza, amikor már minden okés vele, az meg hatalmas lökést és bizonyítási vágyat adhatott volna a csapatnak. Lásd Paganot és a Coltsot.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
mert Ő Robben.Robben baszd meg.Amadeus91most őszintén, mit aggódsz? még ha félidőben beáll Messi és begyötörnek majd max egyet, a továbbjutásotokat semmi sem veszélyezteti.davemayer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Robben baszd meg.Amadeus91most őszintén, mit aggódsz? még ha félidőben beáll Messi és begyötörnek majd max egyet, a továbbjutásotokat semmi sem veszélyezteti.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal