NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Tévedés. Heynkessel agyonverne mindenkit, Peppel kozel nem lesz ennyire produktiv a gárda.Persze hogy jobb a Bayern, és az elkövetkező években pont azt fogja csinálni amit a Barca csinált 3 évig.Agyonver mindenkit Európában.Kennyazért 7 gólt nem lehet (csak) a mázli számlájára írni. Ott a Barca tömve vb és eb győztes játékosokkal (minden idők legjobb spanyol válogatottjának az alapja) illene legalább 1-t beverni 2 meccs alatt. Az sem mázli, hogy a Bayern idén 15 gólt kapott a bajnokságban pl. Ennyi év szopás után végre nekünk van a jobb csapatunk. (kijárt már) Egyébként respect a Barcának, dinasztia volt ez a csapat az elmúlt időkben.Amadeus91Jobb a Bayern.F*CKmár vártam a legendás német mákot!Amadeus91
Ezt nem hiszem el.
Azért a hagyományos Bayern (német) mázli ismét bejátszik.
Ismét jobbak, de azért nem 7 góllal összesítésben...Sinisa
Mindkét meccsen jobb volt.
DE elég sok tényező úgy alakult, hogy Nekik legyen jó:
Kassai, Messi, hiányzó CB-k a Barca-ban stb.
Mi ez, ha nem mázli?Sinisa
Dortmund meglepheti őket , go BVB
több mint 11 éve
egy mondatot mondok a BL-döntő kapcsán: ekkora esélye nagyon sokáig nem lesz a Dortmundnak megnyernie a BL-t.Mondjuk fordítva is igaz, hogy a legjobban ismerik. Elmúlt két év után járna a ruha a Dortmundnak. Tavalyi döntő után meg Bayernnek illik megnyernie.
Szerintem nem esélytelen egy dortmundi győzelem (főleg mert amint kiesett a United azt vártam 😀 ), ők ismerik eleve a legjobban a mezőnyből a BM-t, Klopp tudja hogy kell megfogni őket.
Go BVB!davemayer
És kis hazai: rohadjon meg az az 1-2 elsőosztályú csapat a 100 nézőivel...
több mint 11 éve
Ez akkor eldőlt amikor Messi a padon kezdte. Hatalmas lélektani előny ha van, sztem mar a Barcaban is mindenki azt hiszi h Messi nélkül nem megy. Lélektelen szar volt amit ma előadtak.Igazad van, mindegy hogy ki nyer, csak a Bayern nyerjen, mert megérdemlik 8)
Nekem mindegy lenne ki nyer ha a tróger Robben nem játszana. Amúgy hajrá Dortmund. Ez a csapat megérdemli hog nyerjen.Blevi
több mint 11 éve
Ez akkor eldőlt amikor Messi a padon kezdte. Hatalmas lélektani előny ha van, sztem mar a Barcaban is mindenki azt hiszi h Messi nélkül nem megy. Lélektelen szar volt amit ma előadtak.Nekem mindegy lenne ki nyer ha a tróger Robben nem játszana. Amúgy hajrá Dortmund. Ez a csapat megérdemli hog nyerjen.
több mint 11 éve
egy mondatot mondok a BL-döntő kapcsán: ekkora esélye nagyon sokáig nem lesz a Dortmundnak megnyernie a BL-t.hát igen, inkább játszanánk a Madriddal, bár Mou asszem nem bukott még BL döntőt. Na mindegy, a darazsakkal nagyon kell vigyázni, eltiltott problémát kiválóan megoldották a srácok.
Szerintem nem esélytelen egy dortmundi győzelem (főleg mert amint kiesett a United azt vártam 😀 ), ők ismerik eleve a legjobban a mezőnyből a BM-t, Klopp tudja hogy kell megfogni őket.
Go BVB!davemayer
és most szombaton Dortmund-Bayern a Bundásban 😊
több mint 11 éve
ja és ha én vagyok Villanova most lemondanék a szezon végével, mert ide new challenge kell.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
már az ő hozzá nem értésüket tükrözi hogy még ilyenkor is az ünneplő bajor szurkolókat fütyülik ahelyett hogy számonkérnék a látottakat. Ki lehet kapni, ki lehet esni de így nem, tavaly is ugyanitt bukott el a barca de senki sem szidta őket mert megtettek mindent. Olyan volt ez a meccs mint egy rossz barátságos aminek mindenki várha a végét- idáig süllyedt a BL, ennél szerintem nincs lejjebb. Nézhetetlen volt, én személy szerint 0-1nél a 70. percben elmentem tusolni.de a kinti közönség kb halálnyugalommal nézte végig ezt a lélektelen játékotjogos a multido. iden is csak utcahosszal nyerjuk a bajnoksagot + bl-elodonto. nagyon fogok rohogni a kovetkezo szezonban ezeken a mostani eszmefuttatasokon. csak azert akkor, mert most igen kinos lenne akar csak velemenyezni is. annyi mindent tudtam meg 10 perc olvasas alatt, h azert en szegyenlem a pofamat, h nem all modomban fizetni nektek.MMMSha barcás lennék és látom ezt a meccset most nem verném a mellem még a bajnoki elsőségre sem, szerintem ezt még egy nb3-as csapat sem csinálhatja meg a szurkolóival, ilyen lélektelen játék után szépen csendben kell maradni, a kárörvendőket meg szépen békén hagyni mert teljesen jogosan van mindenki megrőkönyödve. Továbbjutást senki sem várt már ettől a mai meccstől, de ezt a játékot sem.davemayer
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
egy mondatot mondok a BL-döntő kapcsán: ekkora esélye nagyon sokáig nem lesz a Dortmundnak megnyernie a BL-t.Szerintem nem esélytelen egy dortmundi győzelem (főleg mert amint kiesett a United azt vártam 😀 ), ők ismerik eleve a legjobban a mezőnyből a BM-t, Klopp tudja hogy kell megfogni őket.
Go BVB!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nyilván szörnyű volt látni ezt a lélektelen játékot de az is igaz 0-4 ről más nekivágni mint 1-4- ről (ez persze nem ment semmit és senkit).Ez van úgy látszik Európa nem ússza meg, hogy egy BA-s csapat után még egy BA-s csapat uraljon mindent BABA egy korszak az biztos 😀
Egy Bonanza örökbecsűvel tudom összefoglalni a dolgokat: "Valami véget ér valami fáj..."
több mint 11 éve
azé milyen pocsék lehetett utazni a bayernnel😊többen mondták, hogy az Arsenal kezében (lábában) volt Európa esélye arra, hogy ezt a BM-et kiejtsék. nem tették, a bajorok meg nem fognak még egyszer olyan rossz formát mutatni.
Londonban 1-3, Torinoban 0-2, Barcelonában jelenleg 0-3
ami érdekesség a Bate Boriszov leverte a németeket 3-1-re (hogyan????)
és az Arsenal 1 gólra volt, hogy kiejtse őket, erre ki emléxik már?NB2
több mint 11 éve
de a kinti közönség kb halálnyugalommal nézte végig ezt a lélektelen játékotjogos a multido. iden is csak utcahosszal nyerjuk a bajnoksagot + bl-elodonto. nagyon fogok rohogni a kovetkezo szezonban ezeken a mostani eszmefuttatasokon. csak azert akkor, mert most igen kinos lenne akar csak velemenyezni is. annyi mindent tudtam meg 10 perc olvasas alatt, h azert en szegyenlem a pofamat, h nem all modomban fizetni nektek.MMMSha barcás lennék és látom ezt a meccset most nem verném a mellem még a bajnoki elsőségre sem, szerintem ezt még egy nb3-as csapat sem csinálhatja meg a szurkolóival, ilyen lélektelen játék után szépen csendben kell maradni, a kárörvendőket meg szépen békén hagyni mert teljesen jogosan van mindenki megrőkönyödve. Továbbjutást senki sem várt már ettől a mai meccstől, de ezt a játékot sem.davemayer
semmit nem ért a tegnapi real 2-0, de kb 3x nagyobb küzdést láttam a madridiakon mint ma a gránátvörösöknél
több mint 11 éve
jogos a multido. iden is csak utcahosszal nyerjuk a bajnoksagot + bl-elodonto. nagyon fogok rohogni a kovetkezo szezonban ezeken a mostani eszmefuttatasokon. csak azert akkor, mert most igen kinos lenne akar csak velemenyezni is. annyi mindent tudtam meg 10 perc olvasas alatt, h azert en szegyenlem a pofamat, h nem all modomban fizetni nektek.MMMSha barcás lennék és látom ezt a meccset most nem verném a mellem még a bajnoki elsőségre sem, szerintem ezt még egy nb3-as csapat sem csinálhatja meg a szurkolóival, ilyen lélektelen játék után szépen csendben kell maradni, a kárörvendőket meg szépen békén hagyni mert teljesen jogosan van mindenki megrőkönyödve. Továbbjutást senki sem várt már ettől a mai meccstől, de ezt a játékot sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
azé milyen pocsék lehetett utazni a bayernnel😊Londonban 1-3, Torinoban 0-2, Barcelonában jelenleg 0-3
ami érdekesség a Bate Boriszov leverte a németeket 3-1-re (hogyan????)
és az Arsenal 1 gólra volt, hogy kiejtse őket, erre ki emléxik már?
több mint 11 éve
cumi 😀 még hogy továbbjutás, a győzelem, de még az X sem lesz meg 😀 csóri elvakult barcás spanjaim...III.JC6Mutass egy Barcelona drukkert(aki az elmúlt 3-4 hétben látta az összes Barca meccset) aki azt mondta továbbjutunk.
több mint 11 éve
Ezért írtam hogy jobb volt a Bayern mindkét meccsen!azért 7 gólt nem lehet (csak) a mázli számlájára írni. Ott a Barca tömve vb és eb győztes játékosokkal (minden idők legjobb spanyol válogatottjának az alapja) illene legalább 1-t beverni 2 meccs alatt. Az sem mázli, hogy a Bayern idén 15 gólt kapott a bajnokságban pl. Ennyi év szopás után végre nekünk van a jobb csapatunk. (kijárt már) Egyébként respect a Barcának, dinasztia volt ez a csapat az elmúlt időkben.Amadeus91Jobb a Bayern.F*CKmár vártam a legendás német mákot!Amadeus91
Ezt nem hiszem el.
Ehhez nem férhet kétség.
Viszont az eredmény annak ellenére is túlzó, hogy utoljára Recska idején játszott talán ennyire szarul a Barca.
Lélektelen, értékelhetetlen játékot mutatott a Barca ezen a két meccsen.
Viszont sok körülmény a Bayern kezére játszott, hogy ez a történelmi siker / zakó létrejöhessen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
cumi 😀 még hogy továbbjutás, a győzelem, de még az X sem lesz meg 😀 csóri elvakult barcás spanjaim...
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
jogos a multido. iden is csak utcahosszal nyerjuk a bajnoksagot + bl-elodonto. nagyon fogok rohogni a kovetkezo szezonban ezeken a mostani eszmefuttatasokon. csak azert akkor, mert most igen kinos lenne akar csak velemenyezni is. annyi mindent tudtam meg 10 perc olvasas alatt, h azert en szegyenlem a pofamat, h nem all modomban fizetni nektek.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Remélem a Dortmund megismétli 97-s csodát akkor meglepetésre képesek voltak a Juvét megverni (legnagyobb bánatomra), hú de előttem van az a majd félpályás Ricken gól hátha most is (igazán örömömre😀)...
több mint 11 éve
Persze hogy jobb a Bayern, és az elkövetkező években pont azt fogja csinálni amit a Barca csinált 3 évig.Agyonver mindenkit Európában.azért 7 gólt nem lehet (csak) a mázli számlájára írni. Ott a Barca tömve vb és eb győztes játékosokkal (minden idők legjobb spanyol válogatottjának az alapja) illene legalább 1-t beverni 2 meccs alatt. Az sem mázli, hogy a Bayern idén 15 gólt kapott a bajnokságban pl. Ennyi év szopás után végre nekünk van a jobb csapatunk. (kijárt már) Egyébként respect a Barcának, dinasztia volt ez a csapat az elmúlt időkben.Amadeus91Jobb a Bayern.F*CKmár vártam a legendás német mákot!Amadeus91
Ezt nem hiszem el.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
azért 7 gólt nem lehet (csak) a mázli számlájára írni. Ott a Barca tömve vb és eb győztes játékosokkal (minden idők legjobb spanyol válogatottjának az alapja) illene legalább 1-t beverni 2 meccs alatt. Az sem mázli, hogy a Bayern idén 15 gólt kapott a bajnokságban pl. Ennyi év szopás után végre nekünk van a jobb csapatunk. (kijárt már) Egyébként respect a Barcának, dinasztia volt ez a csapat az elmúlt időkben.Jobb a Bayern.F*CKmár vártam a legendás német mákot!Amadeus91
Ezt nem hiszem el.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
amugy nekem errol a szarrol meg a nyomorult bornadragos orjongesrol csak annyi jutott eszembe, h ha jol emlekszem, akkor ez a klub kepes volt a steaua bukaresttol kiszopni a bek-dontoben. ennyi a bayernnek is jar, mint ami a szorostalpuaknak 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Jogos, most megtaláltam.Legsimább BL elődöntő valaha? Azt tudja valaki, hogy ebben mennyi a rekord?Schleckbeket is beleertve ennel tuti volt mar nagyobb alazas.MMMS
"Eintracht Frankfurt holds the record for the biggest win in a semi final, beating Rangers 12–4 (6–1, 6–3) in 1959–60. During the Champions League era, Manchester United holds the record by beating Schalke 04 6–1 (2–0, 4–1) in 2010–11."
De már csak egy kellene. 😀