Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
Soha nem felejtem el Puhl-t mikor a Juve - Dortmund bl donton a partjelzo nem itelt semmit, de Puhl befujta es igaza volt.ZoliMP
de igen, ott a partjező lest ítélt, Puhl viszont felülbírálta, és megadta Möller gólját nagyon helyesen.
slowmotion
Nem emelkeztem pontosan, de Puhlnak ott kb nem tudom milyen erzeke volt, de mindenidok egyik legjobb felulbiralasa volt.
ZoliMP
Puhl jó játékvezető volt, csak nem egyszerű természet, és most már túlzottan védi a mundér becsületét.
aztán persze az is lehet, hogy a mostani, felgyorsult futballban ő sem lenne annyira jó megítélésű, mint volt akkor.
slowmotion
A jatek nagyon felgyorsult...:9
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Soha nem felejtem el Puhl-t mikor a Juve - Dortmund bl donton a partjelzo nem itelt semmit, de Puhl befujta es igaza volt.ZoliMP
de igen, ott a partjező lest ítélt, Puhl viszont felülbírálta, és megadta Möller gólját nagyon helyesen.
slowmotion
Nem emelkeztem pontosan, de Puhlnak ott kb nem tudom milyen erzeke volt, de mindenidok egyik legjobb felulbiralasa volt.
ZoliMP
Puhl jó játékvezető volt, csak nem egyszerű természet, és most már túlzottan védi a mundér becsületét.
aztán persze az is lehet, hogy a mostani, felgyorsult futballban ő sem lenne annyira jó megítélésű, mint volt akkor.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
A bíró hibái:

Real Javára:
1. Ronaldo első gólja ordas nagy les
2. A második gólja is les
3. Vidal kiállítása kamu
4. Casemirot a tizenegyesnél ki kellett volna zavarni, ha tizenegyes akkor sárga, ez nem vitás.

Viszont utólag visszanézve :
1. Ramos öngólja inkább les mint sem,
2. Vidalt már a 48. percben le kellett volna zavarni második sárgával, ami az első hibás döntés volt, és nagyban befolyásolta volna az egész mérkőzést.
3. Casemiro esése is simán tizi ha Robbené az volt, itt sem volt következetes Kassai, de ez már gondolom senkit sem lep meg.

Sajnálom hogy így jutottunk tovább.
Real szurkolóként baromira kellemetlen így továbbmenni, mert hiába kaptak az első meccsen egy ajándék tizenegyest, senkit sem érdekel.
Az meg legfőképpen senkit nem érdekel hogy a 2 meccsen az előzetesen esélyesebb bayernnek összesen 1 akciógólt sikerült lőni (mondju kaz is szöglet után, szóval ha azt vesszük akkor egyet sem, a Real pedig 6-ot, de ez senkit sem érdekel, mert Kassai és bandája egy balf.sz g.ci.
Csak azt fogja a világ beszélni hogy kassai elcsalta a meccset, és ez utóbbival sajnos nem lehet vitatkozni, mert tényállás hogy a mi javunkra többet tévedett.

összesítésben 6-3, ami azért nem az egy nyilvánvaló hibás döntésen múlt elvileg, de ez senkit sem fog érdekelni, de együtt tudok érezni az összes bayern fannal, pláne egy iylen barca -psg meccs után.

egy Fradi-Vasast se tud lefújni normálisan, erre megkapja a real-bayernt

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
slowmotion
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 gallery.site.hu/d/27160641-1/bay_les.png
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
(Amit nem nagyon emlegettek itt az a bayern 2.golja. Sergio ert bele utoljara, de ha megnezitek az is less volt. Igaz Lewa nem ert hozza, de a jelenletevel rossz dontesre kenyszeritette a real jatekosat.)
ZoliMP
ezt azért te sem gondolod komolyan. Lewa nem avatkozik játékba, nem miatta gurít egy öngólt Ramos, nem kényszerítette, hogy így érjen bele.

amúgy Kassai egy köcsög. Casemirót és Vidalt is ki kellett volna már korábban szórni 2. sárgával. aztán meg persze hoz egy olyan döntést, ami teljes mértékben rossz.
Robben helyzete egyértelműen tizenegyes volt, viszont Casemiroé nem. jóval előbb esik már előre mielőtt Boatenggel találkozik (megjegyzem, hogy agyfa*zt kapok az ilyen döntéseknél, hogy műesésnek ítéli meg, de 2. sárgát már nem ad, ha jól emlékszem múlt héten is volt egy ilyen döntés vmeik meccsen. ez vagy tizenegyes vagy kifelé szabad és sárga).
csebi
Nem avatkozik játékba az igaz, viszont ha nincs ott Nacho nem ér így labdába mert előle próbál menteni.
Nem láttam normális videót, hogy tényleg lesen volt-e a passz pillanatában, de ha igen akkor ezt is be kellett volna fújni. Mondjuk ha ez lett volna a legnagyobb hibája a bandának akkor nem lenne gond 😀
több mint 8 éve
(Amit nem nagyon emlegettek itt az a bayern 2.golja. Sergio ert bele utoljara, de ha megnezitek az is less volt. Igaz Lewa nem ert hozza, de a jelenletevel rossz dontesre kenyszeritette a real jatekosat.)
ZoliMP
ezt azért te sem gondolod komolyan. Lewa nem avatkozik játékba, nem miatta gurít egy öngólt Ramos, nem kényszerítette, hogy így érjen bele.csebi
még csak nem is arról van szó, hogy a helyezkedésével zavarja a védőket, mert egyenesen játékba avatkozik
.
leshelyzetben áll, amikor egyértelműen őt próbálja meg játékba hozni a játékostársa, és Lewa megpróbálja a belső védő elől megszerezni a labdát. (hogy elpöckölni akarja, vagy fedezni a bogyót, az teljesen mindegy, mert a labdabirtoklásra irányuló mozdulatot tett.) innentől nincs tétlen les meg semmi lófasz, ha rámozdulsz a labdára, akkor le kell fújni.
több mint 8 éve
ez lehet a bírói lét gyönyörűsége - ha a sárga meg piros lapok miatt még csak-csak nem feszítenének keresztre, majd a partjelződ jól bevisz az erdőbe
több mint 8 éve
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
ZoliMP
ezt azért te sem gondolod komolyan. Lewa nem avatkozik játékba, nem miatta gurít egy öngólt Ramos, nem kényszerítette, hogy így érjen bele.

amúgy Kassai egy köcsög. Casemirót és Vidalt is ki kellett volna már korábban szórni 2. sárgával. aztán meg persze hoz egy olyan döntést, ami teljes mértékben rossz.
Robben helyzete egyértelműen tizenegyes volt, viszont Casemiroé nem. jóval előbb esik már előre mielőtt Boatenggel találkozik (megjegyzem, hogy agyfa*zt kapok az ilyen döntéseknél, hogy műesésnek ítéli meg, de 2. sárgát már nem ad, ha jól emlékszem múlt héten is volt egy ilyen döntés vmeik meccsen. ez vagy tizenegyes vagy kifelé szabad és sárga).
csebi
De komolyan mondom, mert sergio ramos a masodik aki hozzaer., szoval nem o szamit. Nem tudom, ki az aki elpockoli a labdat lewa elol. NA az a less 😊
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
ZoliMP

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpg
braxa88
Jó szögben van a partjelző 😊
Matthew99
abból a szögből még nagyobb a les 😀
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpg
braxa88
Jó szögben van a partjelző 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
köcsög barca! bunda!

| (nem vagyok barcelona-fan) |
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Nem lettem nyugodtabb. 😀 😀

Egy Juve-Dortmund döntőt szívesen megnéznék. Kb. minden más csalódás.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 407
Sok a vitatott Kassai ietelet, de szerintem ami szamonkerhetnek rajta:

- Vidal kiallitasa. Jo helyzetben volt Kassai, de azt nem latom, hogy vki takarta-e pont veletlenul. Pl a real madrid meg nem adott tizijenel is jo helyzetben van, de pont befut vki ele, szoval lehet kitakartak a kontaktot es meg segitsege sem lehetett onnan. Itt Vidalnal a tartalek jatekvezeto besegithetett volna, mert segitseget szoktak nyujtani onnan, de mondjuk ha pont el volt foglalva a ket edzovel akkor szopo.

- Ronaldo 2. golja.
Igen, less es nem is kicsi amit "el lehet engedni". Soha nem felejtem el Puhl-t mikor a Juve - Dortmund bl donton a partjelzo nem itelt semmit, de Puhl befujta es igaza volt.

Amugy meg:

Roni 3. golja kikockazas utan kiderult, hogy lessrol szuletett. Nem lehet kiszurni, foleg ugy nem, hoygy tarts lepest egy Marceloval vagy Ronaldoval.

A jatekosok nem partnerek, nehez megitelni dolgokat mikor ra is jatszanak. Rohadt gyors a jatek.
Videos visszanezes lenne a kezenfekvo. Sokak szerint sokat elvesz a jatekidobol, de kerdem en a tiszta jatekido igy is kb 25 perc, mert reklomalnak, elvegzik a bedobast, kirugast stb...Siman belefer

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Egyébként meg nem nagyon szoktam hinni az összeesküvéselméletekben, de így, hogy pár hét alatt két spanyol csapat is komoly bírói segítséggel jutott tovább a BL-ben, már kezdek meginogni, mégis lehet valami az UEFA-bunda teóriákban...
StormST
Túlzásokba nem kell esni. Ha van ilyen, akkor mivel magyarázzuk az első meccsen a Bayern tizenegyesét vagy akár a mostani meg nem adott tizenegyest?
Jughead
Szerintem egyáltalán nem estem túlzásba, én leírtam, amit érzek, ennyi. Persze valszeg csak simán balfasz az egész társaság, de minimum fura, hogy az a partjelző, aki előtte a véleményes/éppen belógós lesre is lengetett, hirtelen a fél méterest nem veszi észre...

Igen, ha látványosan akartak volna csalni, akkor Robben 11-ese nem az, a (szerintem) magát látványosan dobó reálosnak meg az, de az ügyes csalás pont olyan, hogy nehezen megfogható... 😛
StormST
Azért pl a Barca továbbjutásához a bírói csalás önmagában kevés lett volna, ahhoz a PSG is kellett, s ha vkiknek, nekik nincs szükségük pénzre
dande
A PSG csak simán balfasz volt, de a vége az elég tisztán a bíróé volt. Azt soha nem tudjuk meg, hogy ha a PSG lezárja a meccset korábban, akkor mi lett volna...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Igazából ezt az egészet mélyebben elemezni, mint ahogy a fertigen tették, felesleges.
 ichhabefertig.reblog.hu/kassai-a-kurva-anyad

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
1. Persze magyar meg minden, de azért akárhova mentem az elmúlt 10 percben mindenhol Kassai hülyeségeit olvastam random szurkolóktól. Épp ezért az m4 is (Szántó Dávid) kijelenthette volna, hogy a magyar bírósereg többször is hibázott.
2. Utána jöhetett volna a mentegetőzés (amit megint sok helyen olvastam), mert bizony nehéz dolguk van a jv-knek, partjelzőknek.
3. És igen igaza van Klacinak, lépjenek már valamit, mert ez így rohadt röhejes. Ha nem akarnak videóbírót, akkor töröljék el a lest, ezzel is kivéve a hibákat a játékból. Így is marad rengeteg😀
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként meg nem nagyon szoktam hinni az összeesküvéselméletekben, de így, hogy pár hét alatt két spanyol csapat is komoly bírói segítséggel jutott tovább a BL-ben, már kezdek meginogni, mégis lehet valami az UEFA-bunda teóriákban...
StormST
Túlzásokba nem kell esni. Ha van ilyen, akkor mivel magyarázzuk az első meccsen a Bayern tizenegyesét vagy akár a mostani meg nem adott tizenegyest?
Jughead
Szerintem egyáltalán nem estem túlzásba, én leírtam, amit érzek, ennyi. Persze valszeg csak simán balfasz az egész társaság, de minimum fura, hogy az a partjelző, aki előtte a véleményes/éppen belógós lesre is lengetett, hirtelen a fél méterest nem veszi észre...

Igen, ha látványosan akartak volna csalni, akkor Robben 11-ese nem az, a (szerintem) magát látványosan dobó reálosnak meg az, de az ügyes csalás pont olyan, hogy nehezen megfogható... 😛
StormST
Azért pl a Barca továbbjutásához a bírói csalás önmagában kevés lett volna, ahhoz a PSG is kellett, s ha vkiknek, nekik nincs szükségük pénzre
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
Jughead

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Akik a Barcelonára fröcsögtek azok remelem klaviatúrát ragadnak most is.
Blevi
Ott azt szándékosabbnak éreztem, itt szimplán hibás döntéseket hoztak.
Ha már nem akarnak videóbírót, simán raknék a másik oldalra is 1-1 partjelzőt. A mai téves kiállítást pl simán jelezte volna, hogy tovább...
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
StormST
több mint 8 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Akik a Barcelonára fröcsögtek azok remelem klaviatúrát ragadnak most is.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez innentől komolytalan...
flzoli
ne légy elfogult, mint egy átlag barca drukker
és tisztelet a kivételnek
eaglesmcnabb
Engem mint átlag Barca drukkert 😉 főleg Roni miatt zavar... Nem csinált semmit de csak "talál" három gólt s megint ő lesz a király....

Holnap vszínű mi kiesünk de legalább a Juve ellen 😊 akiknek már nagyon kijárna a BL győzelem (bár Simeone is megérdemelné mégha nem is az idei idényük alapján)