Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Az a durva, amit többen is mondtunk az eb előtt, hogy az a generáció amukor kifut akkor borzasztó idők jönnek, az most olyan sebességgel meg erővel b*ssza pofán a közvéleményt meg a közeget, hogy az emberesk azt se tudják mi történik.Amúgy leeskens helyében meglépnék egy dzsudzsák cut-ot, haszna semmi már viszont jó példa statuálás lehetne, hogy a név önmagában kevés. Nem ezt érdemelné amúgy közel sem balázs, de valljuk be annyira leépítette magát, hogy már ebből a bűn gyenge csapatból is lefele lóg ki, viszont az ő szent státusának lerombolása lehet fújna a többiekben egy ébresztőt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Persze, sejtem, ez így van, csak akkor is na.......Srácok nem láttam a meccset csak azt tudom barátságos, s kiállítottak tőlünk, de mindennek a legalja. Nem, még annál is lejjebb. Haza se jöjjenek...........itthon a "grundról" kiállítva egy csapatot verni kéne őket...nem hogy a mindenkori legjobb 11 még akkor is ha elvileg Andorránál erősebbek.....Dande ez a luxemburgi válogatott taktikusan, szisztematikusan felépített kb 10 támadást gólhelyzetig (nem lövésecskéig) csak a kiállítás után a 2. góljukig. Bőven jobbak voltak és megtanulták a foci azon részét ami tanulható. És ellenünk ez már bőven elég, mindegy milyen nemzetiségű vagy.
dande
davemayer
több mint 8 éve
Srácok nem láttam a meccset csak azt tudom barátságos, s kiállítottak tőlünk, de mindennek a legalja. Nem, még annál is lejjebb. Haza se jöjjenek...........itthon a "grundról" kiállítva egy csapatot verni kéne őket...nem hogy a mindenkori legjobb 11 még akkor is ha elvileg Andorránál erősebbek.....Dande ez a luxemburgi válogatott taktikusan, szisztematikusan felépített kb 10 támadást gólhelyzetig (nem lövésecskéig) csak a kiállítás után a 2. góljukig. Bőven jobbak voltak és megtanulták a foci azon részét ami tanulható. És ellenünk ez már bőven elég, mindegy milyen nemzetiségű vagy.
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Leekens takarodj!Már lehet, hogy vissza is mondja a lehetőséget.....Ja nem, itt ilyen "eredménnyel" is milliókat lehet keresni...
Bazzani
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg hajdúbé ma nagyon gáz volt, pont úgy lenézte -idei eredményei ellenére- az ellenfelet, mint ahogy a játékosaink, szurkolóinkAkkor sorry.
ozibozi
Sokan azért tisztában voltak/voltunk azzal, hogy ez nem a 2000-es évek elején megismert LUX-i válogatott.
Huh, ez nagyon szomorú. Andorra, Feröer, Luxemburg, bakker, CR ellen ki se álljunk. A magyar foci menthetetlen. Bár nagyon komoly ami most az NSO fórumon illetve trollfocin megy 😀
több mint 8 éve
Srácok nem láttam a meccset csak azt tudom barátságos, s kiállítottak tőlünk, de mindennek a legalja. Nem, még annál is lejjebb. Haza se jöjjenek...........itthon a "grundról" kiállítva egy csapatot verni kéne őket...nem hogy a mindenkori legjobb 11 még akkor is ha elvileg Andorránál erősebbek.....
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Nem akarok demagóg lenni de komolyan el kellene gondolkodni az amatőrizáláson. Ki kellene jelenteni hogy most 4 évre eltűnünk a porondról, és azt a pénzt amit az nb1be meg a válogatottba tennénk beletesszük az utánpótlásba(nem taosan) és azokat versenyeztetjük. Egyszerűen most kell nyomni egy reset gombot mert ha luxemburg megtanult egy olyan futballt játszanin amire a mi valogatott jatekosaink képtelenek akkor ezen nem lehet túljutni, kell a csubakka védelem.erre jutottam en is.Megtanultak focizni kevesebb penzbol.Nekik biztos nincsenek olyan lehetosegeik mint nekunk:penz, palyak.Az edzojuk is luxemburgi nem?
Ha ezt az évet is elinézik ilyen nyilatkozatokkal mint amit hallottunk, ha nem lesz drasztikus szemléletváltás akkor még csak részsikereink sem lesznek a következő időszakban. Én kibírnám 5 évig magyar foci nélkül ha utána egy regionális alapokról induló, szerkezetileg az utolsó kis általános iskoláig visszakövethető utánpótlást kapnánk ami kiszolgálná azt a 12 nb1es klubot játékosokkal ami regionális központokban lenne.
davemayer
barkitol ki lehet kapni de igy nem.Ahogy korabban irtam a portugalok elleni itthoni meccsen tapasztalt aggressziv jatek lenne a minimum!
Szelesi nyilatkozata megasemmi volt.
Tenyleg az kene.Egy kurva nezo ne menjen ki sehova.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A durva az, hogy nagyon régóta követem Hajdú B. kommentálását, de sosem volt még ennyire negatív, pesszimista és lehangolt, mint most, pedig megélt egy máltai, moldáv, holland, román, andorra vereséget, csak hogy párat említsek. Rendesen kínos neki, ha a válogatottat kell közvetítenie, minden egyes mondatából a keserűség érződik és hiába keresi a pozitívumokat, egyszerűen nem megy.
Nem gondoltam volna, hogy valaha ide jut.
több mint 8 éve
Nem akarok demagóg lenni de komolyan el kellene gondolkodni az amatőrizáláson. Ki kellene jelenteni hogy most 4 évre eltűnünk a porondról, és azt a pénzt amit az nb1be meg a válogatottba tennénk beletesszük az utánpótlásba(nem taosan) és azokat versenyeztetjük. Egyszerűen most kell nyomni egy reset gombot mert ha luxemburg megtanult egy olyan futballt játszanin amire a mi valogatott jatekosaink képtelenek akkor ezen nem lehet túljutni, kell a csubakka védelem. Ha ezt az évet is elinézik ilyen nyilatkozatokkal mint amit hallottunk, ha nem lesz drasztikus szemléletváltás akkor még csak részsikereink sem lesznek a következő időszakban. Én kibírnám 5 évig magyar foci nélkül ha utána egy regionális alapokról induló, szerkezetileg az utolsó kis általános iskoláig visszakövethető utánpótlást kapnánk ami kiszolgálná azt a 12 nb1es klubot játékosokkal ami regionális központokban lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Tökéletesen illik ez a csapat ehhez a közeghez ami itthon van 😊
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0Ez annyira elbaszottul zseniális. Talpra álltunk, édes istenem, igyon inkább. 😀
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szélesi... EPIC hallod. Ennyiből látszik, hogy a "futball" mellett az iskolára, továbbképzésre vagy kommunikációs tanfolyamra nem maradt elég ideje eddigi életében. Szégyen... de mit is várok tőle, hisz a fiatalok meccse után is jó nagyot köpött élő műsorban a pálya szélén, mikor meginterjúvolták.
több mint 8 éve
NSO komment évekkel ezelőttről:Úristen ez a Szélesi nyilatkozatCsank János jutott eszembe egyből. Nem annyira durván, de mégis.
Ez a faszi tökéletes lesz az NB1-be.
Kampman
Vrij6
Csank mester tavaly megmondta a frankot: "Kiestunk, de ez remek alkalom arra, hogy csakis a bajnoksagra koncentraljunk ezekutan!"
több mint 8 éve
Úristen ez a Szélesi nyilatkozatCsank János jutott eszembe egyből. Nem annyira durván, de mégis.
Ez a faszi tökéletes lesz az NB1-be.
Kampman
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Jézus ez a nyilatkozat megkoronázta a ma estét.
több mint 8 éve
Úristen ez a Szélesi nyilatkozatEz a faszi tökéletes lesz az NB1-be.
több mint 8 éve
Most mondja valaki, hogy az MLSZ nem a szurkolókért van? Megkímélt több száz embert, hogy ez a förtelmet élőben lássa 😀(egyébként is ez egy migráns válogatott volt, Soros fizeti őket!)
Annyi történt, hogy a B válogatottunk extra pocsék.
több mint 8 éve
Remekül tükrözi ez (is) az ország állapotát.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Minden egyes ilyen megalázó, szégyenteljes vereségnek tiszta szívből fogok örülni addig, amíg be nem látják, hogy ez így nem mehet tovább. Politika, TAO, luxus stadionok, túlsztárolt zselékirályok. Hagyják abba, elég volt, ennek így semmi, de semmi értelme.Az NSO-n volt egy szavazás, ahol több, mint 10 ezren arra voksoltak hogy két góllal győz a magyar válogatott, és több mint 8 ezer hogy egy góllal. Én vereségre szavaztam.
Nikolics: "nem erre számítottam, nem erre számított a csapat".
Hát mire bazzeg?
Tudod mi a szomorú Niko? Hogy azt hittem az elején hogy mi vagyunk pirosban. Akartak, csúsztak-másztak, küzdöttek, a saját 16-osukon belülről hozták ki kis passzokkal a labdát, használták a széleket, támadásokat építettek 4-5 passzból, mezőnyfölényt alakítottak ki. Nem a magyarok.... szégyen.
Amíg mi ilyen szerencsétlen, sótlan Viniciusokat honosítunk, addig tessék megnézni Martins Pereirát. Ég és föld...
Múltkor megírtam, befejeztem...de hát ez. Bozsik is... hihetetlen 😀 😀 😀 kész, ennyi 😀
több mint 8 éve
Azt hiszem elertuk a melypontot.Javíthatatlan optimista vagy!😊
Kenny
Az én korosztályom 86 nyarán gondolta így. Az egy VB csoportmérkőzés után volt, most egy barátságos Lux után. A most csecsemőknek Hegyi-Karabah lesz a mélypont.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
A szünetben inkább bejöttem a kölökkel megnézni egy mickey egér játszóháza részt. Elnézve az eredményt ez volt a jobb műsor...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
már bocsánat, de az idő Pinyőt igazolta... Az ellen az északírek elleni tisztes helytállás után menesztették, akik csoport győztesek lettek, az EB-n tovább mentek, idén pedig osztályozót játszanak Svájccal... kár volt türelmetlenkedni, ha hagyjuk dolgozni, mára legalább biztos hogy széttolódtunk volna egy Luxit...ne fesd az ördögöt a falra...
ozibozi
aztán még a végén a felcsútból egyenes út vezet vissza neki..
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=c-qtdR9BwUw