Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
 www.facebook.com/troll0foci/videos/1579500105449927/

Már vártam.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Izgi lehet az Olasz-Svéd, ha így marad.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Szenegál a VB-n, a franciák már reszketnek

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 508
Csank volt egyik barátom edzője 2006-ban a Dióban. Azt mondta Janibá kedvenc gyakorlata a 100x100 méter volt, időre.
😀
JC6
az jo 😊
En annak idejen azert voltam 2. szamu az emlitett edzonel, mert hosszutav futasban jobb volt a masik kapus 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
...gordon
akire Te gondolsz, az a dietetikus
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csank volt egyik barátom edzője 2006-ban a Dióban. Azt mondta Janibá kedvenc gyakorlata a 100x100 méter volt, időre.
😀
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 508
Nem en fogom megvaltani a vilagot, de leirom ujra azt amit szerintem leirtam mar 1szer.
Soha nem felejtem el:
Serdulo 1.
Az edzonk gyakoroltatott vmit majd leszidott minket, hogy ez szar es kulonben is a portugalok orakig gyakoroljak ezt azert megy nekik annyira ..de o azt mondta hogy nem fogja velunk orakig gyakoroltatni.

Ez azert jutott eszembe, mert LUX-nal tobb "tanult" dolgot latni. Olyan 3szogelesek voltak hogy csak neztem.

Ja es ki volt az edzom akkor?
egy kis szemelveny az oneltrajzbol
"1992-1998: Testnevelési Főiskola SE vezetőedző
 1994-1998: Budapesti Labdarúgó Szövetség Válogatott edző
 1998-1999: Vasas serdülő I.
 2000. Csepel SC. NB. I/B. Vezetőedző
 2000-2001: Siófok FC utánpótlás szakág vezető, NB I/B. pályaedző
 2003 – TFSE
 2003-2005: Vasas U-19
 2005- BP. Honvéd NB.I. erőnléti edző, pályaedző"
Konkretan leendo edzok vizsgaztak nala.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Amadeus
A példád több helyen is sántít. A te teóriád szerint akkor jelenleg a skandináv országoknak kellene uralnia a világot fociban.
De ugye ez távolról sincs így. A pénz nem elég, tehetség is kell. Azt pedig gondozni kell.
És "magyarfoci" nincs menedzselve. Nincs meg benne az úgynevezett PDCA ciklus.
Ezért vannak kiugró eredményeink és hihetetlen mélységeink.
Soha sem folyt be még ennyi pénz a csapatoknak tv-s közvetítési jogokból. (önfenntartás)
Soha sem épült még ennyi stadion, edzőpálya, műfüves pálya, stb, mint most. (állami támogatás)
(Az ajándéktárgy biznisszel, jegybevétellel, játékoseladással, kupaszerepléssel nem számolok mert az akkor jön ha lesz eredmény és jelenleg elenyésző tételek)
Ennek a két összetevőnek az aránya kellene , hogy változzon az évek során.
Jelenleg csupán saccolni tudok de ez olyan 70-30 % lehet tudod melyik oldalra.
Tehát kimondhatjuk , hogy a gazdasági oldal adott a fejlődéshez de mondjuk inkább azt, hogy az alapok le vannak fektetve.
A szakmai oldal az amin nem tud se orbán, se csányi változtatni. Tudják, hogy bűzlik az egész, nem véletlenül kérték fel a Dubble Pass-t, hogy világítsák át az akadémiákat, nem véletlenül gondolkodnak külföldi vagy ott tanult kapitányokban..
És itt rátérhetünk az akadémia rendszerre.
Véleményem szerint a jelenlegi akadémia rendszer a biztos záloga a stagnálásnak.
Ezek a TAO-s pénzre és szülői támogatásra utazó, szakmailag értékelhetetlen tevékenységet folytató mutyigyárak,
ahol képzettség nélküli "egyszeresválogatott" "megyeigólkirály" csank féle " fuss az erdőben 10 kilométert akkor lesz kondid" szakemberek azokat játszatják akik a legtöbbet adják a közösbe, felduzzasztják a létszámot, mert ugye a támogatást létszám alapján kapják.
Hogy mi a megoldás? Nem tudom.Ötletem lenne.
Az egész akadémiai rendszert központosítanám az mlsz irányításával. Régiókat hoznék létre, központokkal (akadémiák).
Két vezetője lenne minden egyes akadémiának egy szakmai és egy gazdasági, természetesen a megfelelő végzettséggel/referenciával. És minőségi edzőkkel, diabetikussal, pszichiáterrel, rehabilitációs stábbal, ha kell külföldről "importálnék". És a lényeg: koncepcióval...tudjuk mit , miért teszünk.
Ösztöndíjrendszerrel, évenkénti draft jellegű továbblépési lehetőséggel elsősorban magyar de akár külföldi csapatokhoz is.
Az akadémiákat egymással versenyeztetném, külön bajnokságot hoznék létre számukra korosztályonként.
Természetesen az akadémiák felelnének az adott régió tehetségeinek felkutatásáért.
Ez versenyhelyzetet teremtene, ha "jól dolgozol" több játékost tudsz csapatokhoz értékesíteni, jobb edzőket tudsz megfizetni, több külföldi edzőmeccset tudsz lekötni..stb, stb.
Nyilván nem egyszerű de ez csak egy ötlet és véleményem szerint a jelenlegi támogatásból simán megoldható lenne.
Kösz,hogy elolvastad.

Szerkesztette: gordon
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Varga Roland sérülés miatt elhagyta a keretet.

Csoda történt, játékosaink játék nélkül is megsérülnek. Ha túl sok konspirációs filmet néznék - amit nem teszek, hihi - még azt hihetném, hogy Doll szólt Sellőnek, küldje haza jelenleg legértékesebb fiát, mert jövőhetén szüksége van rá, ne égesse magát, ne adj Isten, rásérüljön nem létező sérülésére.

Magyar futball 2017 😀
több mint 8 éve
Eleve ott kezdődik a történet valóban, hogy milyen akadémiai rendszer az ahol neked kell fizetni, hogy bekerülj?
gordon
ez az ún. magyar akadémiai modell
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Azaz, a "Miért beteg a magyar futball?" kérdésére nagyrészt sajnos az a viszontkérdés a válasz, hogy miért beteg a magyar társadalom. Amíg a piacgazdaság és a jogállamiság nem képes felőrölni a magyar társadalmat jellemző feudális urambátyàmot, addig itt nem lesz fejlődés. Nem lesz futball, nem lesz eü, nem lesz sikeres tb reform, nem lesz semmi.
Amadeus
A szokásos országgyalázás...
Pedig nem csak a vidék urambátyám, nem csak a vidék, a vidéki társadalom beteg, hanem Budapest is. Egész Magyarország. És Ausztria is. És Németország is. Az USA is. És Észak-Koreát és pár elbaszott diktatúrát leszámítva, ahol teljesen természetellenesen, az emberi viselkedéstől teljesen idegen módon kénytelen élni az emberek, az egész világ.
Ilyen beteg faj vagyunk.
És mégis van fejlődés, és van futball, és vannak reformok, és magasabb az emberiség átlagéletkora, általános jóléte, több a szabadideje, több szolgáltatáshoz jut hozzá, mint 100 vagy 200 vagy 1000 éve.
Persze ezt nem kell észrevenni, és a végtelen elérhető példából mindig lesz akárhány pro és kontra bármilyen baromság igazolására, de ettől még -akár akarod látni, akár nem- a világ, és Magyarország is fejlődik.
Persze nem egy általad megálmodott ütemben, nem odafókuszálva, ahova szerinted kéne, ezt ha így érzed senki se veszi el tőled.
De ha csak visszanézel, csak Magyarországra, 500 évre, 100 évre, 50 évre, 27 évre, 20 évre, 10 évre, 5 évre, akkor mindegyikhez képest magasabb az életszinvonal, a komfortérzet.
Én megértem, hogy rühelled Orbánékat (megértem, mert én az összes politikussal kapcsolatban így érzek, így könnyen megértem, aki Orbánt, aki Vonát, aki Botkát, aki Gyurcsányt, bármelyiket is rühelli), de a Magyarországon élő, dolgozó, boldoguló milliókat nézed le, amikor azt gondolod, hogy a politikának akkora a mindennapi életre gyakorolt hatása, hogy az erőfeszítéseiket ezen szemüvegen keresztül lehet csak nézni.
Pedig nem.
Az emberi természet pedig ilyen, ahogy te foglalod össze (és végtére is tök mindegy milyen szóval fejezed ki azt a gondolategyüttest, amit szeretnél): beteg.
Beteg, de fejlődik, és oltári baromság, hogy nem vagyunk sikeresek.
Az emberiség története (minden szarral együtt is) az ismert univerzum legnagyobb sikertörténete.
Sobri Jóska
olvasd el újra Józsi.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Azaz, a "Miért beteg a magyar futball?" kérdésére nagyrészt sajnos az a viszontkérdés a válasz, hogy miért beteg a magyar társadalom. Amíg a piacgazdaság és a jogállamiság nem képes felőrölni a magyar társadalmat jellemző feudális urambátyàmot, addig itt nem lesz fejlődés. Nem lesz futball, nem lesz eü, nem lesz sikeres tb reform, nem lesz semmi.
Amadeus
A szokásos országgyalázás...
Pedig nem csak a vidék urambátyám, nem csak a vidék, a vidéki társadalom beteg, hanem Budapest is. Egész Magyarország. És Ausztria is. És Németország is. Az USA is. És Észak-Koreát és pár elbaszott diktatúrát leszámítva, ahol teljesen természetellenesen, az emberi viselkedéstől teljesen idegen módon kénytelen élni az emberek, az egész világ.
Ilyen beteg faj vagyunk.
És mégis van fejlődés, és van futball, és vannak reformok, és magasabb az emberiség átlagéletkora, általános jóléte, több a szabadideje, több szolgáltatáshoz jut hozzá, mint 100 vagy 200 vagy 1000 éve.
Persze ezt nem kell észrevenni, és a végtelen elérhető példából mindig lesz akárhány pro és kontra bármilyen baromság igazolására, de ettől még -akár akarod látni, akár nem- a világ, és Magyarország is fejlődik.
Persze nem egy általad megálmodott ütemben, nem odafókuszálva, ahova szerinted kéne, ezt ha így érzed senki se veszi el tőled.
De ha csak visszanézel, csak Magyarországra, 500 évre, 100 évre, 50 évre, 27 évre, 20 évre, 10 évre, 5 évre, akkor mindegyikhez képest magasabb az életszinvonal, a komfortérzet.
Én megértem, hogy rühelled Orbánékat (megértem, mert én az összes politikussal kapcsolatban így érzek, így könnyen megértem, aki Orbánt, aki Vonát, aki Botkát, aki Gyurcsányt, bármelyiket is rühelli), de a Magyarországon élő, dolgozó, boldoguló milliókat nézed le, amikor azt gondolod, hogy a politikának akkora a mindennapi életre gyakorolt hatása, hogy az erőfeszítéseiket ezen szemüvegen keresztül lehet csak nézni.
Pedig nem.
Az emberi természet pedig ilyen, ahogy te foglalod össze (és végtére is tök mindegy milyen szóval fejezed ki azt a gondolategyüttest, amit szeretnél): beteg.
Beteg, de fejlődik, és oltári baromság, hogy nem vagyunk sikeresek.
Az emberiség története (minden szarral együtt is) az ismert univerzum legnagyobb sikertörténete.

több mint 8 éve
Országot járnák a megfigyelők az költségekkel járna. Aztán mi van, ha ráköltöttél el egy csomót a kinézett játékosra, aztán kiderül, hogy pusztán egy nyári tehetség volt? Egy csomó pénzt buksz rajta. Nem biztos anyagi bevétel. Oké, egy-két játékosodat, ha szerencséd van és sikerül rendesen kinevelni, akkor busás áron el tudod majd adni.
Tejesember
Kb erről szól a piacgazdaság, befektetsz a haszon érdekében, leegyszerűsítve.
ha csak minden 10 játékosból lesz nb1 es focista (nem nagy elvárás maradjunk annyiban) már megtérülhet a befektetés.
ha többet akarsz jobb edzőket szerződtetsz, magasabb bért tudsz adni, jobb körülményeket tudsz teremteni, kapcsolatba lépsz nyugati középcsapatokkal, stb...nem a spanyol viaszt kell feltalálni hanem már működő rendszert átvenni és belevinni a honi sajátosságokat (nem a korrupcióra gondoltam).
mindezt úgy, hogy az állam !!! biztosítja szinte a teljes infrastruktúrát bazzeg !!!
több mint 8 éve
Ki kellene jelenteni hogy most 4 évre eltűnünk a porondról, és azt a pénzt amit az nb1be meg a válogatottba tennénk beletesszük az utánpótlásba(nem taosan) és azokat versenyeztetjük.
davemayer
Bármennyi pénzt önthetsz te az utánpótlásba, akkor se fogunk megfelelő számú normális játékost kinevelni. A gondok már ott kezdődnek, hogy az dönt kivel foglalkoznak az utánpótlás csapatoknál, akadémiákon akinek a szülők eleget fizettek a vezetőségnek. Az se számít, hogyha 15 évesen nem tudja egyenesen vezetni a labdát, akkor is fix kezdő lesz.
Másik probléma, hogy már az utánpótlásaink is csak fix fizetésért akarnak játszani. 15-16 évesek már minimum 100 ezreket kérnek el fizetésnek. Focizni nem hajlandóak megtanulni, de azt már ilyen idősen megtanulják, hogy egy-egy átigazoláskor csak azt kell nézni hol fizetnek többet. Pár év múlva tőlük is majd olvashatjuk egy-egy interjúban miért erősebb a kínai és az arab ligák, mint mondjuk a német, spanyol másodosztály.
Tejesember
Eleve ott kezdődik a történet valóban, hogy milyen akadémiai rendszer az ahol neked kell fizetni, hogy bekerülj?
basszus az országot kellene járni a megfigyelőknek és odacsábítani az akadémiájukra a tehetségeket , koszt+kvartéj+ teljesítményarányos ösztöndíj.
gordon
Országot járnák a megfigyelők az költségekkel járna. Aztán mi van, ha ráköltöttél el egy csomót a kinézett játékosra, aztán kiderül, hogy pusztán egy nyári tehetség volt? Egy csomó pénzt buksz rajta. Nem biztos anyagi bevétel. Oké, egy-két játékosodat, ha szerencséd van és sikerül rendesen kinevelni, akkor busás áron el tudod majd adni. De ez megint bizonytalan. Ott vannak a szülők, ők fix bevételt produkálnak, csak azért, hogy a falábú gyerekük a pályára léphessen. Havonta kifizet X összeget és máris dől a lé nekünk.
Szemléltettem, hogy miként gondolkoznak ma itthon az utánpótlás képzésben. Az ilyen mentalitás miatt tojnak magasról a minőségi utánpótlás képzésekre. Nem kell azt hinni, hogy ez a nagyobb akadémiákon, stb. van így, kicsiben is ez megy. A szomszéd városban, Putnokon is a Sajóvölgye Focisuliban is ez megy, vannak olyanok akik edzésre se járnak, de fix helyük van a kezdőben.
Tejesember
Jók a kommentjeid mert rámutatnak a magyar futball koncepcionális problémáira. A scouting pénzbe kerül, egy jó scout ma Európában évi 500.000 és 1.000.000 euro között keres a top kluboknál, mint a Bayern, City vagy a scoutingban kifejezetten erős Benfica.
A magyar futball vezetőinek azt kellett volna felfogni, hogy az utánpótlásnevelés és a scouting amellett hogy költséges, nem egy éven belül hoz látványos eredményt. 5-10 év, mire egy jól felépített program elkezdi termelni a magasabb szintű srácokat. (Ld. Németország 2000-2006, vagy Ausztria az elmúlt években).
Azaz önmagában azzal nincs baj, hogy pénz megy a magyar futballba. A baj ott van, hogy túlnyomó része közpénz - =nem versenyképes a magyar futball még itthon sem - illetve az, hogy ez a pénz elmegy stadionra, mezekre, játékos fizetésre, kurva egyszerűen megfogalmazva: feléli a külső forrásait a magyar futball.
Ezt tetézi az amit írsz te, és már JC6 is elmondta párszor, hogy a magyar vidék bizony korrupt közeg. Az játszik, akinek az apja fizet, a helyi urambatyamban elfoglalt hierarchikus pozíció dönt, hogy ki lesz vezető, edző, etc... Ez egyébként nem csak a futball problémája, hanem általános betegsége a magyar közszférának vidéken. Ebben, a minden professzionalizmust (értsd ezalatt a hivatáshoz való elkötelezettséget) nélkülöző, korrupt közegben viszont nem lehet fejlődni. Se a futball, se az eü, se a közigazgatás nem tud így fejlődni.
több mint 8 éve
Tejesember 256
Ki kellene jelenteni hogy most 4 évre eltűnünk a porondról, és azt a pénzt amit az nb1be meg a válogatottba tennénk beletesszük az utánpótlásba(nem taosan) és azokat versenyeztetjük.
davemayer
Bármennyi pénzt önthetsz te az utánpótlásba, akkor se fogunk megfelelő számú normális játékost kinevelni. A gondok már ott kezdődnek, hogy az dönt kivel foglalkoznak az utánpótlás csapatoknál, akadémiákon akinek a szülők eleget fizettek a vezetőségnek. Az se számít, hogyha 15 évesen nem tudja egyenesen vezetni a labdát, akkor is fix kezdő lesz.
Másik probléma, hogy már az utánpótlásaink is csak fix fizetésért akarnak játszani. 15-16 évesek már minimum 100 ezreket kérnek el fizetésnek. Focizni nem hajlandóak megtanulni, de azt már ilyen idősen megtanulják, hogy egy-egy átigazoláskor csak azt kell nézni hol fizetnek többet. Pár év múlva tőlük is majd olvashatjuk egy-egy interjúban miért erősebb a kínai és az arab ligák, mint mondjuk a német, spanyol másodosztály.
Tejesember
basszus az országot kellene járni a megfigyelőknek és odacsábítani az akadémiájukra a tehetségeket , koszt+kvartéj+ teljesítményarányos ösztöndíj.
gordon
Országot járnák a megfigyelők az költségekkel járna. Aztán mi van, ha ráköltöttél el egy csomót a kinézett játékosra, aztán kiderül, hogy pusztán egy nyári tehetség volt? Egy csomó pénzt buksz rajta. Nem biztos anyagi bevétel. Oké, egy-két játékosodat, ha szerencséd van és sikerül rendesen kinevelni, akkor busás áron el tudod majd adni. De ez megint bizonytalan. Ott vannak a szülők, ők fix bevételt produkálnak, csak azért, hogy a falábú gyerekük a pályára léphessen. Havonta kifizet X összeget és máris dől a lé nekünk.
Szemléltettem, hogy miként gondolkoznak ma itthon az utánpótlás képzésben. Az ilyen mentalitás miatt tojnak magasról a minőségi utánpótlás képzésekre. Nem kell azt hinni, hogy ez a nagyobb akadémiákon, stb. van így, kicsiben is ez megy. A szomszéd városban, Putnokon is a Sajóvölgye Focisuliban is ez megy, vannak olyanok akik edzésre se járnak, de fix helyük van a kezdőben.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 838 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
- Nem is tudtam, hogy tegnap meccs volt. Este fociztunk ismerősökkel és az öltözőben szóltak, hogy már vezet is Luxemburg. Régebben ilyen nem fordult elő, tudtam mikor, kivel játszunk.
- Mikor megtudtam, nem kezdtem el őrült módjára hazarohanni, hogy láthassam a hazánk srácait. Régen ki nem hagytam volna egy meccset sem.
- Lemaradtam a meccsről, de nem is érzem úgy, hogy én meg akarnám nézni az ismétlést. Régen tapadtam volna a képernyőre, ha kihagyok egy meccset.

Egy fociszerető egyszerű közember vagyok, aki legnagyobb bánatára már évek óta leszarja az egész magyar footballt. Köszönhetően az agyonsztárolásnak, a mindig van kifogásnak, a pénzpumpálásnak és annak, hogy csak a bábuk cserélődnek, a főkolomposok sose.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Bocs, ha vótmá.
A magyar válogatott idén már Andorrától is kikapott, ezzel bekerült abba az elitnek véletlenül sem nevezhető klubba, amibe egészen mostanáig csak három válogatott, Fehéroroszország, Albánia és Macedónia tartozott. Ezek azok a csapatok, amelyek fennállásuk során Luxemburgtól és Andorrától is vereséget szenvedtek. De még ezeknek se sikerült ugyanabban az évben kikapni ettől a két válogatottól.444
Még, még, még, [pénzt bele] ennyi nem elég!

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
davemayer
Tejesember
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 160 — Chiefs GM
Vajon hányan mennek majd ki Costa Rica ellen? 😀
Kampman
Miért, hányszor láthatsz itthon vb-negyeddöntős csapatot élőben? 😊

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
933 - Merseburg
955 - Augsburg
2017- Luxemburg
Vrij6
Ezekkel a várakkal csak a baj van. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
gyerekek, ideje lenne megérteni végre, hogy a maiaknak a címeres mez már nem jelent semmit.
ja de, ha legalább egyszer válogatottak lesznek, akkor nő az áruk. ennyi.
több mint 8 éve
Tejesember 256
davemayer
több mint 8 éve
933 - Merseburg
955 - Augsburg
2017- Luxemburg

több mint 8 éve
Megyünk tovább.A munka folytatódik.Készülünk a következő mérkőzésre,profik vagyunk.
Kenny
"Hát abból is talpra álltunk, talpra álltunk Marseille-ből is, 54-ből is talpra álltunk persze, az élet az megy tovább."

több mint 8 éve
sikerült kikapni Luxemburgtól? Hajós Andrást idézve: "Szopatsz, Sándor?"