Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
az megvan, hogy mekkora adósságot halmoztak fel az európai elitligák csapatai? csak az ő helyzetük annyiban más, hogy a Real vagy a Juventus egy brand, így mindig fognak találni kezest, a magyar kluboknak ez kicsit nehezebben megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elment

amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
a győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.Shilkor
Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..Kenny
egyébként a tököm tele van ezzel az egész pénzezéssel, minden klubot amelyiknél ez felmerül azonnal kizárni. Lehet hogy 3 csapatossá válna az NB1 de később lehet hogy lenne 10-12 csapat aki stabilan tudná vállalni a megmérettetést. Vagy ha nem akkor amatőr státus és végre oda kerülne ez a sok ingyenélő aki a magyar foci körül van ahová való.

Tényleg, senki sem unta még meg hogy állandóan ez megy?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elment

amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
a győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.Shilkor
Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..

több mint 11 éve

ha verjük őket sztem előzzük is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?berger90
sanyigyurinak kell a hely... 😊

|
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318
davemayer
Kick smiling out of football.
több mint 11 éve
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayer
Csak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
aha, értem...davemayer
Ettől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Toca
azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayer
Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.Duff
Tig mindig a frankót mondja!

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayer
Csak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
aha, értem...davemayer
Ettől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Toca
azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayer
Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.
több mint 11 éve
aha, értem...davemayer
azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
aha, értem...davemayer
Ettől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊
több mint 11 éve
aha, értem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

sztem gyenge most a győr (mondjuk mi is mostanában), én libásoktól félek igazán...elemér meg csak kihúzza addig! 😊

|
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉

több mint 11 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

a győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-konda

|
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Amadeus91
Lesz még München katalán falu........csi77
nemnem, ez nem katalán stílus, a Barcelona még mindig a saját tizenhatosa előtt passzolgatna. ha tíz passznál kevesebből hozzák ki a saját térfélról a lasztit, akkor a következő edzésen megfingatja őket az edző.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Amadeus91
Lesz még München katalán falu........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Ez az ETO az egyik legellenszenvesebb csapat Magyarországon...Pinyővel az élen!

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Nyertünk,de moslék szarul játszottunk megint.Kenny
kifejtenéd, hogy egy idegenbeli kétgólos siker miért tükröz szar játékot?berger90
Ötlettelen,kilátástalan előrejáték. A 3 pontrugáson kivül nem is volt igazi gólhelyzetünk.
Ma ennyi is elég volt.

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Paulo Sousa állítólag megnézte a mai Újpest meccset és a B csapatét is. Érdekes húzás lenne. Kíváncsi vagyok mit tudna egy -a Vidinél jóval- gyengébb kerettel csinálni.Bazzani
tegnap kint volt a Diósgyőr meccsén is, múlt héten meg a Fradi-Vidit nézte Benczéssel. unatkozik.kristof
Titkos megkeresése van a válogatottal kapcsolatban 😊
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Nyertünk,de moslék szarul játszottunk megint.Kenny
kifejtenéd, hogy egy idegenbeli kétgólos siker miért tükröz szar játékot?berger90
Szar játékkal még nem láttál csapatot meccset nyerni? Nulla foci volt ez a mai, vagdostuk előre a labdát ész nélkül, összesen talán egy felépített akciónk volt. 3 pontrúgás, nyertünk, de kb ennyi.