Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
az ugye mindenkinek megvan hogy mért robbantottak a Dortmundban. egyes emberek bazmeg…Először amikor hallottam, hogy shortolta a részvényeket, azt hittem a Soros volt 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
La Liga =/= BLMèg jó, hogy idèn futotta egy sima veresègre ès egy màzlis döntetlenre az Atletinek.Én örülök neki....az Atleti jobb 2 meccsen, mint egy döntőben.Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
Klaci79
FViktor93
hogy mást ne mondjak, nem valamelyik jóképességű spanyol bíró fújja egyik meccset sem. | majd Klettenbörg, muhaha |
több mint 8 éve
Ibrának elszakadt az ACL-je legfrissebb hírek szerint.ennyi volt a karrier, Ibra nyomott egy T.O.-t.
Beki
több mint 8 éve
az ugye mindenkinek megvan hogy mért robbantottak a Dortmundban. egyes emberek bazmeg…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ibrának elszakadt az ACL-je legfrissebb hírek szerint.
több mint 8 éve
Jaj, a reál szurkolók híres érzékenysége...már majdnem elfelejtettemMèg jó, hogy idèn futotta egy sima veresègre ès egy màzlis döntetlenre az Atletinek.Én örülök neki....az Atleti jobb 2 meccsen, mint egy döntőben.Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
Klaci79
FViktor93
több mint 8 éve
Mèg jó, hogy idèn futotta egy sima veresègre ès egy màzlis döntetlenre az Atletinek.Én örülök neki....az Atleti jobb 2 meccsen, mint egy döntőben.Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 8 éve
Hát Európai porondon nem sok babér termett eddig az Atletinek, de majd elválik. Valaki tuti lesérül a 2 meccsen az biztosLesz helyette Monaco - Atleti 😀Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
JC6
több mint 8 éve
Még egy gondolat a sporik témájához. Vagyis inkább egy kérdés.Múltkor feltűnt, hogy az alapvonali játékvezető mindkét kapunál azon az oldalon áll, ahol a partjelző. Na most kérdem én, nem lenne sokkal jobban lefedve a pálya, ha legalább a kapu túloldalára betennék azt a szerencsétlent? Vagy nem is értem, hogy miért egymás mellett vannak. Tudjanak dumálni, amíg nincs támadás? 😀
több mint 8 éve
A MU mit adott az UFEA-nak ezért a soroslásért?végülis kaphatták volna az Ajaxot is, szóval örülhetnél is
Saint Etienne
Rostov
Anderlecht
Celta Vigo
És igen, irigy vagyok rájuk, mert tavaly a Poolnak az első körös Augsburg után jött: MU, Dortmund, Villarreal és a döntőben a Sevilla. 😕
alatriste
több mint 8 éve
A MU mit adott az UFEA-nak ezért a soroslásért?"Vízvezetéket, csatornázást" 😊
Saint Etienne
Rostov
Anderlecht
Celta Vigo
És igen, irigy vagyok rájuk, mert tavaly a Poolnak az első körös Augsburg után jött: MU, Dortmund, Villarreal és a döntőben a Sevilla. 😕
alatriste
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lesz helyette Monaco - Atleti 😀Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
több mint 8 éve
A MU mit adott az UFEA-nak ezért a soroslásért? Saint Etienne
Rostov
Anderlecht
Celta Vigo

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Én örülök neki....az Atleti jobb 2 meccsen, mint egy döntőben.Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
Toca
több mint 8 éve
Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....Nem akartak megint madridi döntőt.
Klaci79
több mint 8 éve
Segítség... nem fontos, de érdekes:Jajjj, ezek a túllihegett feltételezések...Csak szájra puszi volt 😀
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-manchester-united-anderlecht-2564499
Második videó, Mhitarjan góla után lesmárolja Carrick-et?
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Segítség... nem fontos, de érdekes:www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-manchester-united-anderlecht-2564499
Második videó, Mhitarjan góla után lesmárolja Carrick-et?
több mint 8 éve
Real-Atleti és Monaco-Juve...hmmm....
több mint 8 éve
na látod, korosztályos szintről. amikor még Te hajolsz le a játékoshoz, akkor azért más a leányzó fekvése 😊Messihez még most is le kell 😛
slowmotion
több mint 8 éve
de gea, rooney sérültek, vagy miért nem játszanak?Az EL-ben végig Romero védett idén (teljesen jól amúgy).
(ibrát láttam hogy lecserélték)
eaglesmcnabb
Rooney meg elvileg sérült, de amúgy is gyenge már az öreg. Sőt igazából gyanús, hogy egészséges...
Amúgy simán elmegyek heti 10 ezerért a MU-ba középcsatárnak. Két térdficam között nekem is lenne ilyen gól/helyzet mutatóm.. 😀
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 409
Nah nyert a Lyon!A ket ex-jugo tippmixelt😉
A büntetők meg valami iszonyatosan jók voltak, szerintem 10 szinte foghatatlan volt!
NB2
több mint 8 éve
csak kiestek a kartaliak, hajrá LYON!!!balfasz jallet azért jól fölé baszta, fekir az új benzema, jövőre jöhetne a helyére!!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nah nyert a Lyon!A büntetők meg valami iszonyatosan jók voltak, szerintem 10 szinte foghatatlan volt!
több mint 8 éve
10 emberrel lőtt kettőt az Ajax, kemény!Isztambulban jönnek a tizik!