Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Valaki elmagyarázhatná, hogy 1-5-ös állásnál miért kell a 90. percben cserélni, ráadásul mire lejön a játékos, befut a csere, a bíró pont lefújja. Rohadtul megalázó és idegesítő is!
A 80. percben 1-4 volt, a Celtic majd 30 ponttal vezeti a bajnokságot, nem és nem és megintcsak nem értem!!!
NB2
Megtapsoltatás?
ervinator
Annak megalázó aki bejön😊 Ezt a szitut el lehetett volna játszani 10 perccel korábban és akkor a gyerek beállhat korábban és valamit mutathat is.
NB2
Manapság ritkán nézek soccert, de azért ez elég gyakori volt, hogy az utolsó percekben cserélnek és a friss játékos lehet, hogy labdához se ér. Nem gondolom annyira megalázónak egyébként.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
Valaki elmagyarázhatná, hogy 1-5-ös állásnál miért kell a 90. percben cserélni, ráadásul mire lejön a játékos, befut a csere, a bíró pont lefújja. Rohadtul megalázó és idegesítő is!
A 80. percben 1-4 volt, a Celtic majd 30 ponttal vezeti a bajnokságot, nem és nem és megintcsak nem értem!!!
NB2
Megtapsoltatás?
ervinator
Annak megalázó aki bejön😊 Ezt a szitut el lehetett volna játszani 10 perccel korábban és akkor a gyerek beállhat korábban és valamit mutathat is.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
NB2
Megtapsoltatás?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 409
Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....
 24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
sokadosztályban, utánpótlásban mindenhol vannak idióták.
slowmotion
Ez egy kiragadott pillanat. Ezzel nem cafoltal meg semmit.
Alapjaraton nagyobb a tisztelete a biroknak az nflben is meg akkor is ha balfasszasagra dobnak.
A fociban minden valos es velt esemeny utan uvoltoznek sirnak fetrengenek reklomalnak.Sportemberek? "kislanyok"

Megtortent esemeny:
11-es.
ugyebar a a partjelzo a vonalon van nezi, hogy hol van a labda. A kapus a vonalon megfogja, de a cserek es az edzok a kispadrol anyaznak, hogy bent volt.
Haaatt ez hogy?!

Fociztam hivatosszeruen 10+ evig, es szerintem jo ha 2szer reklomaltam vmi miatt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....
 24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
sokadosztályban, utánpótlásban mindenhol vannak idióták.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Klaci79
Aki nem, azt pedig örökre eltiltják.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
több mint 8 éve
Marouane says it was a red card because he is Marouane.Ringyó
hát... idiótának nem lehet tanulni, annak csak születni lehet.
Falloszt utoljára a 2014-15-ös szezon utolsó mérkőzésén állították ki. azóta lejátszott 45 meccset piros lap nélkül (igen, azt a meccset is piros lap nélkül fejezte be, ami alapján könyöklésért három meccsre eltiltották). ezen a 45 meccsen minimum 5-15 közötti kiállítást úszott meg. akkor mégis miről is van szó?
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ritka hogy ilyen szépen vágatlanul meg lehet mutatni egy 2 sárgás kiállitast😂😀 Van amiben Fella a legjobb😀

több mint 8 éve
poolosoknak:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-az-uj-cimert-es-az-uj-mezt-is-bemutattak-fotok-2565795
(múltkor már láttam a jersey-ket, nekem fura volt, valahogy - a lehúzáson kívül- nem látom értelmét egy piros fehér klubnál zöld fehér meznek)
NB2
Az kapus mez ha jol latom.
ZoliMP
jól látod.
slowmotion
Itt van a zöld mez

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-zold-feher-es-hollandos-mez-jon-kep-2563895
Kampman
persze, láttam már.
de az idézett cikkben idézett tweet csak a hazai mezről szólt
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
poolosoknak:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-az-uj-cimert-es-az-uj-mezt-is-bemutattak-fotok-2565795
(múltkor már láttam a jersey-ket, nekem fura volt, valahogy - a lehúzáson kívül- nem látom értelmét egy piros fehér klubnál zöld fehér meznek)
NB2
ZoliMP
jól látod.
slowmotion
Itt van a zöld mez

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-zold-feher-es-hollandos-mez-jon-kep-2563895

több mint 8 éve
poolosoknak:
NB2
ZoliMP
jól látod.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 409
poolosoknak:
NB2
több mint 8 éve
poolosoknak:
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Guardiola raus!!!!!
Sobri Jóska
Amadeus hol vagy 😉?

| azzal együtt, hogy a PL ben Pepnek sem megy igazán |
dande
nyasgem
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 239
meanwhile:  index.hu/sport/futball/2017/04/26/kadar_tamas_golt_ollozott_a_dinamo_kijevben/
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Guardiola raus!!!!!
Sobri Jóska
Amadeus hol vagy 😉?

| azzal együtt, hogy a PL ben Pepnek sem megy igazán |
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Guardiola raus!!!!!
Sobri Jóska
Állítsuk meg Guardiolát!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Guardiola raus!!!!!

több mint 8 éve
Bayern DFB Pokalt sem nyer
Bayern-BVB 2-3!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 409
a budafoki drukkerek jobbak voltak a fradinal.kar , hogy nem ok jatszottak.
Dunaszekcsot vartam erre sima 8 lett.
 www.youtube.com/watch?v=KD44Wd8HcXk
több mint 8 éve
Te jó ég, gyorsan visszaolvasva az elmúlt cirka 1 oldalt, örülök, hogy majd' két éve apa lettem és megkomolyodtam. No offense.
JC6
Hát még a fórum mennyire örül 😛 😉
Toca
Majd ha anya lesz, na az már valami.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Az meg tény hogy Messi az összes olyan döntőben gólt lőtt ahol amúgy is gólokkal nyertek volna. (Kétszer bevitte a kegyelemdöfést vezetésnél), cr-ről meg senki sem beszélt, direkt meg sem említettem, mert ő a fontos meccseken talán még messi szintjén sincs. cr nálam még top 5ben sincs még a Real játékosokon belül sem, nem érdekel hány gólt lő a gyenge ellenfeleknek egy bajnokságban ahol van kb 4 értelmes csapat. A 2000-es évek legelején kb volt 4-5 bajnokesélyes csapat, hol van ez a bajnokság ahhoz a szinthez. Sehol.
eaglesmcnabb
Mondjuk a Bayernek csak vert 5öt. A Chelsea ellen is az ő fejesével lett 1-1 még 2008ban (igaz a végén kihagyta a tizit, de az már lutri).
dugo93
utána meg a bayern lőtt nekik hetet és nem tudott hozzá szagolni se, mint ahogy a Juve meccshez sem múlthéten, pedig volt üres kapus szituációja. Az ilyen meccseken ahol egyértelműen jobb csapat az egyik, szerintem nem annyira mérvadó az egyéni teljesítmény (nyilván nem messi miatt estek ki 7-1-el anno, meg most 3-0-al, meg nem is személy szerint miatta vertek mindenki 3 góllal a csúcs éveikben.) mint egy ki-ki meccsen ahol nüanszok döntenek. És itt nálam nem olyan erős messi, nem véletlen hogy a PSG elleni visszavágón nem merte elvállalni a második tizit.
eaglesmcnabb
Ezt külön mondta neked, hogy nem merte vállalni?
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Te jó ég, gyorsan visszaolvasva az elmúlt cirka 1 oldalt, örülök, hogy majd' két éve apa lettem és megkomolyodtam. No offense.
JC6
Hát még a fórum mennyire örül 😛 😉