Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Ha PL-en belül kellett gondolkodni akkor én is őt választottam volna, jó és eredményes munkát végzett az Evertonnál. Viszont hogy nem 6 évre szerződtetem az tuti. Nem azért mert ha nem triplázunk ki kell rúgni, ha jövőre nem nyerünk semmit akkor is hagynám dolgozni (ha van stílusa a csapatnak és nem omlik össze) de szerintem 3 év bőven elég lett volna. Az neki sem kevés meg a klubnak sem olyan sok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Welcome Moyes. ha meg kellett történnie (sajnos) annak, hogy Ferguson visszavonul, és új managert kell keresnünk, a lehető legjobbat választottuk. szvsz. Én örülök neki, jó lesz. Sok sikert DM!

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
No, állítólag már be is jelentették, hogy Moyes -> MU

www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/manchester-united-appoints-new-manager-david-moyes.aspx

több mint 11 éve
'We face ruin. Alex Ferguson has retired!'

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Az Evertonnál már megerősítették, hogy Moyes a szezon végén elhagyja a csapatot.
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
A soccer topikban való megnyilvánulásaidból nagyon nem az jött le, hogy tisztában lennél a dolgokkal, dear ex-playa.
So sorry, nem akartam a lelkedbe gázolni.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
igazolt játékos voltam több éven keresztül, no problemo, de személyeskedj csak tovább nyugodtan, nem én leszek az, aki megadja neked az örömet, hogy IV. jc6-ként térhess vissza közénk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Én meg azt nem szeretem, amikor olyasvalaki hozzánemértő okoskodik a soccerrer kapcsolatban, aki futballpályára max akkor tette a lábát, mikor azt hitte az amerikai foci pálya. Még hogy a legegyszerűbb játék, OMG...

SAF pedig igenis megreformálta a futballt. És igenis nagy edző. De egy "sakkozó" honnan tudná?

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896

buli van

Draxler 2018-ig hosszabbított a bányászoknál.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
én elhiszem, hogy a legfelső szinten nem kizárólag arról szól a dolog, hogy az edző kijelöli a kezdő tizenegyet, na de attól szerintem nem kell tartanod, hogy "mindenki ledegradálja"... még Monizt is elismerem, akiről biztos forrásból tudom, hogy ez az élete, minden nap reggeltől éjfélig dolgozik, csak ez a mesevilág zavar, amit a labdarúgás köré építenek (ez persze valamennyire az NFL-re is igaz természetesen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
engem megőrjít ez, hogy a labdarúgást el akarják adni úgy, mintha az ember szellemi teljesítményének csúcsa lenne... a világ legegyszerűbb játéka, mindenki tudja jól, épp ezért szórakoztató űzni, ezért nézik a legtöbben a sportok közül, ebben rejlik a nagyszerűsége, nincs ezzel probléma, csak a meccsek kínos "elemzését" és az óriási szakmai munka kihangsúlyozását nem kellene erőltetni

Fergusonnal kapcsolatban is ez jutott eszembe, mitől volt ő nagy edző? Nem azért, mert megreformálta a soccert, hanem mert kiválóan tudta mindig is motiválni a játékosait, a sportágban a HC-k között abszolút ez a döntő, nem más...jjncaa
Én meg azt nem szeretem, hogy mindenki ledegradálja. Azért nem csak ezen múlik.
Pl. Barca elen ki kellett találni egy olyan taktikát amit a csapatod megtud valósítani. Eddig nagyjából 2,5 embernek sikerült. Mounak sokszor, Heynkesnek meg most. Allegri kap egy felet, talán DiMatteo is kaphat bár ő full Mout másolta.
Azért mert nem érted hogy éppenséggel van benne taktika, begyakorolt figurák, felkészülni úgy a meccsre, hogy tudod mire számíts mit kell játszani az ellenfél ellen stb. . SAF is rohadt jó motivátor volt, régen szerintem jobb edző is, mostanában már érezni lehetett, hogy néha elmarad a csapat (nem eredményben hanem edzői dolgokban elcseréli magát, rossz setuppal kezd) ő is érezhette szerintem ezért vonult vissza, amellett, hogy csúcsra járatta így is a MU-t.
Vannak bonyolult sportok aláírom, de azért nem véletlen, hogy SAF ennyi évig ott volt, Mou-t minden évben le akarja valaki szerződtetni, Vincen del Bosque mindent megnyert amit lehet , Heynkes-t megváltóként imádják a Bayernnél stb.

Jah és SAF nem csak jó edző volt, jó manager is. Beckham-Giggs féle nagy vonal amihez szerencse is kellett, de azért olyan szinten csúcsra járatta azt a csapatot. Croni felfedezése és még sok dolog. Jó emberekkel is vette magát körül. Stb-stb.stb.
több mint 11 éve
engem megőrjít ez, hogy a labdarúgást el akarják adni úgy, mintha az ember szellemi teljesítményének csúcsa lenne... a világ legegyszerűbb játéka, mindenki tudja jól, épp ezért szórakoztató űzni, ezért nézik a legtöbben a sportok közül, ebben rejlik a nagyszerűsége, nincs ezzel probléma, csak a meccsek kínos "elemzését" és az óriási szakmai munka kihangsúlyozását nem kellene erőltetni

Fergusonnal kapcsolatban is ez jutott eszembe, mitől volt ő nagy edző? Nem azért, mert megreformálta a soccert, hanem mert kiválóan tudta mindig is motiválni a játékosait, a sportágban a HC-k között abszolút ez a döntő, nem más...

---
több mint 11 éve
„A foci [soccer] egyszerű játék, hasonlít a sakkhoz, csak sokkal gyorsabb"

😀 😂 óriásijjncaa
vicc, nem sakkozott aki ezt mondja...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
„A foci [soccer] egyszerű játék, hasonlít a sakkhoz, csak sokkal gyorsabb"

😀 😂 óriási

---
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 822
 ultrasliberi.hu/2013/05/hrutka-janos-futballpalyan-en-meg-nem-talalkoztam-hasonlo-esettel/

Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
“az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h…e köcsög, b..d szájba a k…a anyádat, mindjárt jól szájba is b…lak Te f..szopó!” - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!

egyre inkább kíváncsi leszek a következményekre...már ha lesznek persze!Divat
Az eddigi bmlsz működéséből kiindulva a büntetés a következő lesz :

A Fradi fog kapni egy 10 milliós büntetést és 2 zárt kapus meccset. A Vidi kap 500 forint büntetést, a Győrnek meg egy Audit kell az bmlsz rendelkezésére bocsátani.
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
szánalmas amit az mlsz művel, és ez a tegnapi cirkusz is szánalmas. ezek miatt szánalmas az MB1, nem az ultrák miatt.

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 ultrasliberi.hu/2013/05/hrutka-janos-futballpalyan-en-meg-nem-talalkoztam-hasonlo-esettel/

Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
“az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h…e köcsög, b..d szájba a k…a anyádat, mindjárt jól szájba is b…lak Te f..szopó!” - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!

egyre inkább kíváncsi leszek a következményekre...már ha lesznek persze!

|
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 992 — Steelers fan
Miközben lestem ezt a meccs végi eseménysort valahogy az ötlött fel bennem, hogy ez a pár perc az egész magyar labdarúgást körülvevő közeget tökéletesen szimbolizálja: nagyképű arrogáns játékosok, alkalmatlan sportvezetők, idegbeteg, hatalmi vágyukat a pályán kiélő bedobók.
- Nincs egy Vidi vezető, aki azt mondja a játékosoknak, hogy "gyerekek, viselkedjünk"?
- Nincs egy győri rendező, vezető, aki azt mondja, hogy mi a picsát keresnek ezek a pályán és lökdösnek profi focistákat?

Ez az egész sztori, úgy ahogy van, elkeserítő. Lehet persze rajta poénkodni, de ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy mit keresek én ebben a közegben. Pintér is, ahogy a gól után mutogatta a füleit, hogy na tessék, most lehet szidni. Közben meg két kezemen meg tudom számolni, hogy a szezonban hányszor játszott jól az ETO. A Videoton komplett csapatáról meg süt az arrogancia és a nagyképűség, a kispadnál lévő balhétól kezdve Juhász megváltozott mentalitásán át a meccs végi bírótámadásig.

A kakas a szemétdombon díjra most azért jó sokan pályázhatnak!
több mint 11 éve
Na,kap-e büntit akármelyik csapat?Kenny
tévések kapnak vissza-vissazesőként 103.000...na jó talán 150.000,-
air sanyi pedig 4-6 meccs körül, bele se merek gondolni mit mondott, de sztem utána hazament és kiverte magának, aztán persze bele is feküdt a g.cibe! sanyi a király!Divat
 www.pixter.hu/video?id=41134
kicsit túlpörögték ezt a biztiőrök úgy érzem.Kenny
hát igen, és azok után ahogy a profi játékosokkal ezt meg merik csinálni, azok után ne csodálkozunk, h velünk szurkolókkal sokszor h bánnak.....már csak rend őrei hiányoztak onnan!
sanyira h rámozdult aza pufi, sztem nem vágta kivel van dolga.... 😊

|
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
air sanyi pedig 4-6 meccs körül, bele se merek gondolni mit mondott, de sztem utána hazament és kiverte magának, aztán persze bele is feküdt a g.cibe! sanyi a király!Divat
kicsit túlpörögték ezt a biztiőrök úgy érzem.Kenny
ezek is csak annyira biztonsági őrök, mint én atomfizikus. attól, mert kapnak egy kukásmellényt, még ugyanannyira veszélyesek a biztonságra, mint azok, akik ellen elvileg védik az ojjektumot.
a különbség a kinti stewardok és az itteni őrök között, hogy a steward nem fog elvörösödött fejjel balhézni, hogy három másik embernek kelljen visszatartania a verekedéstől...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
kicsit túlpörögték ezt a biztiőrök úgy érzem.

több mint 11 éve
air sanyi pedig 4-6 meccs körül, bele se merek gondolni mit mondott, de sztem utána hazament és kiverte magának, aztán persze bele is feküdt a g.cibe! sanyi a király!

|
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Sir Matt Busby - Sir Alex Ferguson = Manchester United

Isten veled Alex.tüsi91
na azért nem halt meg....a klubnál marad csak edző nem lesz már.davemayer
ez majdhogynem felér vele...