Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak sikerült megverni a Villát, Lampard két gólt lőtt, amivel 203-nál tart és mostantól ő a Chelsea legeredményesebb játékosa! 😊 És a BL-t érő 3. hely is szinte teljesen biztos. Jó ez a nap 😊
több mint 11 éve
hmmm... ez a Hazard gyerek fiatal, de már nagyon fineszes spíler.meghúzódik, már a kapu mögött sem tud lépni, de azért visszakúszik a pályára, hogy még több teljen a 7 perc hosszabbításból.
csak nehogy az a vén ribanc karma visszanyaljon nekik, nagyon nem esne jól a szelvényemnek, ha nem nyernének innen...
több mint 11 éve
Nem úgy értettem, hogy sok a sérült.Ha változtatni kellene (mint múlt héten) akkor tulajdonképpen vége a meccsnek. Amig a kezdő bírja erővel addig van esély. Rosszul fogalmaztam valóban.
több mint 11 éve
Milyen sok sérült, én nem tudok smemi extrát? hetek óta ugyanaz az alapcsapat játszik szerintem. Remélem nyerünk ma tényleg.Meg kéne ma verni a Honvédot, már csak presztízsből is.berger90Meg. Remélem vagyunk még annyian, hogy kiálljunk.Bazzani
több mint 11 éve
Darabra pozitív, tudásra negatív.Annyi sérültünk azért nincs... jön lassan Bavon is, ami pozitív.berger90Meg kéne ma verni a Honvédot, már csak presztízsből is.berger90Meg. Remélem vagyunk még annyian, hogy kiálljunk.Bazzani
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Annyi sérültünk azért nincs... jön lassan Bavon is, ami pozitív.Meg kéne ma verni a Honvédot, már csak presztízsből is.berger90Meg. Remélem vagyunk még annyian, hogy kiálljunk.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Meg kéne ma verni a Honvédot, már csak presztízsből is.berger90Meg. Remélem vagyunk még annyian, hogy kiálljunk.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Meg kéne ma verni a Honvédot, már csak presztízsből is.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.Igen.
De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
de, már látom. elnézést nem gondoltam hogy ismernem kellene (ennyire...) az idei mezeteket hogy egy "végre"-ből rá kellett volna jönnöm. Majd kirakom az új MU-címert ide és odaírom mellé hogy végre 😛davemayerA feliratok a barátaid
😛
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
de, már látom. elnézést nem gondoltam hogy ismernem kellene (ennyire...) az idei mezeteket hogy egy "végre"-ből rá kellett volna jönnöm. Majd kirakom az új MU-címert ide és odaírom mellé hogy végre 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
volt
lesz most.
ne mond, hogy nem látod.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Te nem is tudtad? Kényelmetlen fecske strandpapucs kombóban gurítottak egy hetest, meg verték agyon a Bundest. El se merem képzelni mit fognak művelni ebben a csillivilli szerelésben 😀? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Végre Liverpool mez színű lehet.nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 11 éve
az nem lehet hogy agyat növesztettek a játékosok,ugye?nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 11 éve
nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?ha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha nem épitik fel akkor mi csak jól járunk mert van egy olyan záradék a szerződésben a market zrt-vel,miszerint minden nap csúszás 12 millió forint kötbért von maga után.Namost mivel a marketzrt-nek elég nagy narancs támogatása van,tehát nem hiszem hogy kibasznának saját magukkalwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...davemayer
több mint 11 éve
aztán akkora bust lesz, mint Torres 😀 szerintem jövőre Mouval így is simán bajnokesélyes a Chelsea, a védelembe kellene még pár ember, azt jóvan 😊LOLvan pénz, bár Mou helyében erre ráígérnék, ha elhozza a Chelsea-be akkor van esélyük a bajnoki címre.davemayer
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-madrid-falcao-60-millio-euroert-a-monacoe-lesz-sajtohir-2243463Stez
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
ha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 11 éve
Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?
több mint 11 éve
? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?
na végreAmadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csak várj, holnap érkezik két raklap só isEz is az mlsz műve. Stadiont is leromboltatták büntetésként... 😊vandeminekszerintem direkt kibaxtak a fradival.Amadeus91pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
több mint 11 éve
Ez is az mlsz műve. Stadiont is leromboltatták büntetésként... 😊szerintem direkt kibaxtak a fradival.Amadeus91pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
szerintem direkt kibaxtak a fradival.pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa