Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Azt hiszem semmi nem ment meg idén sem minket attól hogy a Shitty legyen a bajnok, csak a héten a 8 pontos előnyük 4re olvadhatott volna de mindkét meccsüket behúzták a végjátékban. Kövezzetek meg, de most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkája holott ez a csapat semmivel sem jobb igazából mint tavaly csak az ilyen döntetlenes meccseiket behúzták eddig, a PL-ben meg általában ez dönt a bajnoki címről nem a rangadók.tehát lehet, hogy mentálisan összeálltak?
davemayer
több mint 8 éve
Azt hiszem semmi nem ment meg idén sem minket attól hogy a Shitty legyen a bajnok, csak a héten a 8 pontos előnyük 4re olvadhatott volna de mindkét meccsüket behúzták a végjátékban. Kövezzetek meg, de most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkája holott ez a csapat semmivel sem jobb igazából mint tavaly csak az ilyen döntetlenes meccseiket behúzták eddig, a PL-ben meg általában ez dönt a bajnoki címről nem a rangadók.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Atkinson nem jó bíró, de talán életében először a mi javunkra tévedett.Ejjjde a számból... Életem első olyan Atkinson meccse, mikor javunkra tévedett. Mondjuk még így is olyanokat csináltunk...
a Stroke City-t talán sajnálhatnám, de annyiszor kedveztek nekik a bírók ellenünk, hogy egyáltalán nem érdekel. kapják be.
slowmotion
Életemre, de ha Can nem alibi futballt játszik mostanság, akkor semmit. Borzalmas nézni előre játékban. Ennél Ő sokkal jobb lenne ha akarna.
több mint 8 éve
Atkinson nem jó bíró, de talán életében először a mi javunkra tévedett.a Stroke City-t talán sajnálhatnám, de annyiszor kedveztek nekik a bírók ellenünk, hogy egyáltalán nem érdekel. kapják be.
több mint 8 éve
Ha nem nézem a Liverpool meccsét, akkor nyernek. Megvan a megoldás. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Az emberi hülyeség határtalan. 😊 Everton szurkolóként mondjuk szerintem most nekiállnék tervezni hogyan gyújtom fel a Goodisont...Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀Valaki elmagyarázhatná, hogy miért nem képesek elfelejteni az ilyen több fronton megbukott embereket, mint például ő.
Mikey
dugo93
több mint 8 éve
ez ugyanaz mint hogy miért lesz megint a pályán Geno Smith az NFL-ben, megmagyarázhatatlan mégis megteszik.Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀Valaki elmagyarázhatná, hogy miért nem képesek elfelejteni az ilyen több fronton megbukott embereket, mint például ő.
Mikey
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀Valaki elmagyarázhatná, hogy miért nem képesek elfelejteni az ilyen több fronton megbukott embereket, mint például ő.
Mikey
több mint 8 éve
Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀
több mint 8 éve
ja, mondjuk motiválni azt tud valszeg.Közben az öreg Gennaro megkapta a Milant 😀. Hát én kíváncsi leszek, nagyon bírom a csávót, de nem tudom szakmailag megfelelő-e, ilyen kevés tapasztalattal.Szakmailag nem az. Viszont rövid távon szerintem jól is elsülhet ez, Gattuso ugyanis egy dolgot nagyon tud, lekúrni mindenkit és feltüzelni a játékosokat, igazából az aktív karrierjében is a motiváció volt az erőssége. És ebbe a Milanba pedig most pont a tűz kellene, hogy egyszerűen le akarja tolni az ellenfeleit a pályáról. A keret alkalmas erre, még úgy is, hogy a nyári 200 milliónak a kétharmada baromságra ment el.
Duff
Hosszú távon viszont szerintem nem lenne jó megoldás, úgyhogy nagyon reménykedem egy nyári Conte-aláírással. A nagyokat nem fogjuk tudni legyőzni, de mondjuk a Gattuso-féle felfogás arra pont elég lehet, hogy azért a 3-4 nagyon kívül hozzuk a kötelező három pontokat.
Stez
bár Pippo is klubikon volt, aztán mégsem sikerült neki túl sokat alkotnia. (most a Veneziát próbálja meg visszajuttatni az elsőosztályba, mondjuk abban szorítok neki, bár nem fog sikerülni)
több mint 8 éve
[Ja, amugy mar most megy 😀 a csalok nem csalok szar barsza szar real. komolyan az nso hozzaszolasok a legjobbak 😀az mindig megy, bármilyen barszareál hírnél.
ZoliMP
szerencsére az itteni szurkolók normális arcok, vagy legalábbis ők is az nso-ra tartogatják a karcosabb hozzászólásaikat 😛
több mint 8 éve
Közben az öreg Gennaro megkapta a Milant 😀. Hát én kíváncsi leszek, nagyon bírom a csávót, de nem tudom szakmailag megfelelő-e, ilyen kevés tapasztalattal.Szakmailag nem az. Viszont rövid távon szerintem jól is elsülhet ez, Gattuso ugyanis egy dolgot nagyon tud, lekúrni mindenkit és feltüzelni a játékosokat, igazából az aktív karrierjében is a motiváció volt az erőssége. És ebbe a Milanba pedig most pont a tűz kellene, hogy egyszerűen le akarja tolni az ellenfeleit a pályáról. A keret alkalmas erre, még úgy is, hogy a nyári 200 milliónak a kétharmada baromságra ment el.
Duff
Hosszú távon viszont szerintem nem lenne jó megoldás, úgyhogy nagyon reménykedem egy nyári Conte-aláírással. A nagyokat nem fogjuk tudni legyőzni, de mondjuk a Gattuso-féle felfogás arra pont elég lehet, hogy azért a 3-4 nagyon kívül hozzuk a kötelező három pontokat.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Ja, amugy mar most megy 😀 a csalok nem csalok szar barsza szar real. komolyan az nso hozzaszolasok a legjobbak 😀ok, akkor ne figyeljen erre. legalább majd lehet mire fogni, ha a barsza megint nem nyeri meg a bajnokságot 😊Ertem en.Tudom h nem centikkel ment at a labda.De te meg azt ertsd meg h minimum 20 meterre volt nem sikba a partjelzo ugy h neki nem feltetlenul az kell nezni h hol a labda.értsd már légyszíves, amit mondok.De nem az o hibaja.hulyitek az embereket.Rossz Gabi is fotel szakerto.Voltal mart partjelzo?Lattal mar eloben nem nb1es meccset?Eselytelen kozel 20-25 meterrol nem szogben megmondani h a labda sikban athaladt e vagy nem.dehogynem.jézusom mekkora balfasz partjelző van a Barcselóna meccsénnem a partjelzo hibaja.a 11-es ponttal egy vonalban kellett allnia.Nem lathatta.A rendszer a szar!
simán benézett egy Lampard v2.0-t
slowmotion
ZoliMP
Lampard lövése legalább lecsapódott a felső lécről, de ez a kapuson megpattant, és behullott a vonal mögé. beHULLOTT. mondom H-U-L-L-O-T-T.
itt van egy cikk a rosszgabitól, nem is ez az érdekes, hanem hogy a videóban az utolsó kameranézet kb pont az a szög, amiben a partjelző is helyezkedett. ahol lepattant, ott nemhogy egy focilabda fér be teljes terjedelmével a gólvonal mögé, de még egy strandlabda is.
index.hu/sport/futball/2017/11/26/nem_adtak_meg_messi_goljat/
szerk: az meg külön mesét megér, hogy a bíró hogyan veszítette el teljesen a kapcsolatot a valósággal. mintha egy másik meccset nézett volna, a szó szoros értelmében.
slowmotion
Mondom a szabalyok es a rendszer hibaja.Golvonal biro lesz jovore..
ZoliMP
ez nem az a határeset volt, amit csak a videós rendszerrel lehetne megmondani. lassú is volt a labda, de legalább jó sokkal a vonal mögött is pattant, és pont senki sem volt ott, aki takarja a partjelzőt.
ezt látnia kell, különben pl hogy akarja megítélni a leshelyzeteket, ahol bár egyvonalban áll, de néha centiken múlik a dolog? (főleg, hogy mire eljut az élvonalba, addigra jó eséllyel ítélkezik százas nagyságrendű meccsen, azért ott az embernek - legalábbis az egyszeri fotelszurkoló logikája alapján - már ki kellene alakulnia egy megérzésének arról, hogy a labda kb mekkora, és hogy mikor hagyja el a pálya területét a labda.) ha látja, hogy a gólvonal mögött harminc centivel pattan a labda, akkor egy élvonalban dolgozó partjelzőtől hadd legyen már elvárható, hogy megítéli a gólt - márpedig mint mondtam, azt látnia kellett, mennyivel a vonal mögött pattant a labda...
slowmotion
Nem feltetelezem a bundat.Igy aszerint dontot ahogy latta.
Miert lenne elvarhato?
ez mind a fociszurkolok belemagyarazasa.Menj el akar kispalyara es probalj meg egy meccset levezetni...
kell a technika mert emberi szemmel kovethetetlenul gyors a jatek.
en ezt most lezartam.
ZoliMP
slowmotion
több mint 8 éve
Biztos vagyok benne, hogy Rhino max néhány hónapig bírja, mert legkésőbb addigra megfojtja valamelyik tartalék bírót, de nem baj, ez most poén lesz 😀az európai élfutball cleveland browns-a. Gattuso egy vicc, adtak egy pofont a szarnak a srácok Milánó vörösebb felén.
Talán úgy egészíteném ki, hogy persze Gattuso nem egy komolyan vehető edző, de a Milan jelenleg nem is egy komolyan vehető csapat.
Kampman
több mint 8 éve
Montellát ki is vágta a Milan.Az ősz legjobb híre!!!👏
Beki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
van az a mondás, hogy néha kell egy lépés hátrafelé, hogy kettőt jusson előre az ember- de hát itt nincs draft...
több mint 8 éve
ok, akkor ne figyeljen erre. legalább majd lehet mire fogni, ha a barsza megint nem nyeri meg a bajnokságot 😊Ertem en.Tudom h nem centikkel ment at a labda.De te meg azt ertsd meg h minimum 20 meterre volt nem sikba a partjelzo ugy h neki nem feltetlenul az kell nezni h hol a labda.értsd már légyszíves, amit mondok.De nem az o hibaja.hulyitek az embereket.Rossz Gabi is fotel szakerto.Voltal mart partjelzo?Lattal mar eloben nem nb1es meccset?Eselytelen kozel 20-25 meterrol nem szogben megmondani h a labda sikban athaladt e vagy nem.dehogynem.jézusom mekkora balfasz partjelző van a Barcselóna meccsénnem a partjelzo hibaja.a 11-es ponttal egy vonalban kellett allnia.Nem lathatta.A rendszer a szar!
slowmotion
ZoliMP
Lampard lövése legalább lecsapódott a felső lécről, de ez a kapuson megpattant, és behullott a vonal mögé. beHULLOTT. mondom H-U-L-L-O-T-T.
itt van egy cikk a rosszgabitól, nem is ez az érdekes, hanem hogy a videóban az utolsó kameranézet kb pont az a szög, amiben a partjelző is helyezkedett. ahol lepattant, ott nemhogy egy focilabda fér be teljes terjedelmével a gólvonal mögé, de még egy strandlabda is.
szerk: az meg külön mesét megér, hogy a bíró hogyan veszítette el teljesen a kapcsolatot a valósággal. mintha egy másik meccset nézett volna, a szó szoros értelmében.
slowmotion
ZoliMP
ez nem az a határeset volt, amit csak a videós rendszerrel lehetne megmondani. lassú is volt a labda, de legalább jó sokkal a vonal mögött is pattant, és pont senki sem volt ott, aki takarja a partjelzőt.
ezt látnia kell, különben pl hogy akarja megítélni a leshelyzeteket, ahol bár egyvonalban áll, de néha centiken múlik a dolog? (főleg, hogy mire eljut az élvonalba, addigra jó eséllyel ítélkezik százas nagyságrendű meccsen, azért ott az embernek - legalábbis az egyszeri fotelszurkoló logikája alapján - már ki kellene alakulnia egy megérzésének arról, hogy a labda kb mekkora, és hogy mikor hagyja el a pálya területét a labda.) ha látja, hogy a gólvonal mögött harminc centivel pattan a labda, akkor egy élvonalban dolgozó partjelzőtől hadd legyen már elvárható, hogy megítéli a gólt - márpedig mint mondtam, azt látnia kellett, mennyivel a vonal mögött pattant a labda...
slowmotion
Miert lenne elvarhato?
ez mind a fociszurkolok belemagyarazasa.Menj el akar kispalyara es probalj meg egy meccset levezetni...
en ezt most lezartam.
ZoliMP
több mint 8 éve
Biztos vagyok benne, hogy Rhino max néhány hónapig bírja, mert legkésőbb addigra megfojtja valamelyik tartalék bírót, de nem baj, ez most poén lesz 😀Talán úgy egészíteném ki, hogy persze Gattuso nem egy komolyan vehető edző, de a Milan jelenleg nem is egy komolyan vehető csapat.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Ertem en.Tudom h nem centikkel ment at a labda.De te meg azt ertsd meg h minimum 20 meterre volt nem sikba a partjelzo ugy h neki nem feltetlenul az kell nezni h hol a labda.értsd már légyszíves, amit mondok.De nem az o hibaja.hulyitek az embereket.Rossz Gabi is fotel szakerto.Voltal mart partjelzo?Lattal mar eloben nem nb1es meccset?Eselytelen kozel 20-25 meterrol nem szogben megmondani h a labda sikban athaladt e vagy nem.dehogynem.jézusom mekkora balfasz partjelző van a Barcselóna meccsénnem a partjelzo hibaja.a 11-es ponttal egy vonalban kellett allnia.Nem lathatta.A rendszer a szar!
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
Miert lenne elvarhato?
en ezt most lezartam.
több mint 8 éve
Hohóóóó, kíváncsi leszek az idegei hogy bírják majd 😀 Gondolom Conte stílusban nyomja majd a partvonal mellett 😀
több mint 8 éve
Közben az öreg Gennaro megkapta a Milant 😀. Hát én kíváncsi leszek, nagyon bírom a csávót, de nem tudom szakmailag megfelelő-e, ilyen kevés tapasztalattal.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Montellát ki is vágta a Milan.
több mint 8 éve
értsd már légyszíves, amit mondok.De nem az o hibaja.hulyitek az embereket.Rossz Gabi is fotel szakerto.Voltal mart partjelzo?Lattal mar eloben nem nb1es meccset?Eselytelen kozel 20-25 meterrol nem szogben megmondani h a labda sikban athaladt e vagy nem.dehogynem.jézusom mekkora balfasz partjelző van a Barcselóna meccsénnem a partjelzo hibaja.a 11-es ponttal egy vonalban kellett allnia.Nem lathatta.A rendszer a szar!
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
De nem az o hibaja.hulyitek az embereket.Rossz Gabi is fotel szakerto.Voltal mart partjelzo?Lattal mar eloben nem nb1es meccset?Eselytelen kozel 20-25 meterrol nem szogben megmondani h a labda sikban athaladt e vagy nem.dehogynem.jézusom mekkora balfasz partjelző van a Barcselóna meccsénnem a partjelzo hibaja.a 11-es ponttal egy vonalban kellett allnia.Nem lathatta.A rendszer a szar!
slowmotion
ZoliMP
slowmotion