Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezek a szurkálódások annyira szarok,tudsz te ennél jobbat.hát ilyekokor amikor lépésátrányban vagy nagyon nehéz. Szolnoki rendesen elbaszta. nekünk meg a kapufánál volt pechünk, illetve Verpecz védett ihletett formában.hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenjjncaakonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.Toca
Böde mikor rúgott utoljára gólt? Siófok ellen?
Moniz végre felvehette a pufajkát megint.petey
több mint 11 éve
hát ilyekokor amikor lépésátrányban vagy nagyon nehéz. Szolnoki rendesen elbaszta. nekünk meg a kapufánál volt pechünk, illetve Verpecz védett ihletett formában.hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenjjncaakonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.Toca
Böde mikor rúgott utoljára gólt? Siófok ellen?
Moniz végre felvehette a pufajkát megint.
több mint 11 éve
hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenkonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én már JJ előtt savaztam Juhászt, mert az elmúlt pár évben nem tud felmutatni semmit. Igen tudom hogy ne mfeltétlen ő baszta el de ha ne milyen balfasz eljöhetett volna Anderlechtből hamarabb is.konkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Bayernes pletykák meg kb olyan szintüek voltak mitn Dzsudzsi a Realban.
több mint 11 éve
Nem értem Ferdinandot, Sir Alex utolsó hazai meccsét illett volna a Fergie time-ban megnyerni, erre belövi a 87.-ben és elrontja az egészet 😀UNITED!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
konkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
több mint 11 éve
Juhásznak sajnos az Anderlecht baszta el a karrierjét nagyon csúnyán.volt egy időszak amikor valóban parádésan,tanárian játszott mint kint mint a válogatottban,de nem engedték el(azt hiszem akkor hivta a bayern is van buyten pótlására,más kérdés hogy nem lett semmi belőle).Most meg mielőtt hazajött nem játszott fél évig.Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
több mint 11 éve
Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.
több mint 11 éve
a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kretént
több mint 11 éve
Azért kemény hogy ahol mi játszunk ott majdnem mindenhol teltház van.
több mint 11 éve
a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mikey
18 729
Mert szerinted érdekel? 😀Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!Mikeyoké, de most már kapcsolj át a MU-Swansea-ra, Fergie és Scholes hazai búcsúmeccsére 😉davemayer
---
Sturridge 13 bajnoki, 11 gól. :cool:
több mint 11 éve
Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!Mikeyoké, de most már kapcsolj át a MU-Swansea-ra, Fergie és Scholes hazai búcsúmeccsére 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey
18 729
Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!
több mint 11 éve
Di Canio mindennek örül!"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "Kennyés ennek örül annyira di Canio? 😛davemayer
több mint 11 éve
na ez kb hűen tükrözi is azt mennyire komolytalanok.Ez MLSZ sajátosság, nem kivételezés. Emlékszem valamelyik évben Liptákot tiltották el bizonyos számú szuper kupa meccsről. 😀SchleckJuhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez MLSZ sajátosság, nem kivételezés. Emlékszem valamelyik évben Liptákot tiltották el bizonyos számú szuper kupa meccsről. 😀Juhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊gabokocka
több mint 11 éve
Juhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "Kennyés ennek örül annyira di Canio? 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
a transfermarkt alapján az Alania Vladikavkaz -ba pont beférne egy belsővédő.Vagy a Fürth. 😀iktriadKína vagy orosz másodosztály? 😊somoskovigJuhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyÚgyse lesz már itt jövőre😀Kenny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
,,Mindannyiunknak vele kell felvennünk a versenyt. Csak tanulhatunk tőle." - Edgar DavidsÍzlések és pofonok. Én nekem speciel a legvisszataszítóbb csapat a Wigan a tengernyi latinjával, akik megölik azt az angol focit, amit szerettem. Nem hiába nem ér már nekem annyit a ManUtd, mint régen bár a mai nap az nagyon érzelmes lesz a Főnök és a kedvenc játékosom utolsó hazai meccsével.tüsi91Ezaz, szív a City!!! ja, lehet hogy nyerniük kéne hogy maradjon ez a gyökér talján...davemayerÓriási, amit évről évre a szezon végén művel a Wigan. Mondjuk tavaly ennek részben a United itta meg a levét. Remélem valahogy idén is sikerül bentmaradniuk.
És talán Mancinit is megtartja a City. 😛vassadi
,,Legkeményebb ellenfelem? Scholes. Ő a tökéletes középpályás. Kétségtelenül generációja legjobbja." - Zinedine Zidane
,,Paul Scholes egy példakép. Számomra ő az elmúlt 15-20 év legjobb középső középpályása. Hihetetlen, ő minden egyben: utolsó passz, gólok, erős, nem veszít labdát, lát a pályán. Ha spanyol lenne jobban becsülné mindenki." - Xavi
,,A La Masiában rengetegszer hozták fel őt példaként. Igazi tanítómester." - Messi
,,Ha együtt játszhattunk volna, akkor sokkal több gólt lőttem volna." - Pelé
,,Úgy szeretnék passzolni, mint ő. Ezt ki tanította neki?" - Ronaldinho
,,Az Arsenal-nal Patrick és én mindig kerültük őt, soha nem akartunk szembetalálkozni vele." - Petit
,,Játszhatott volna a brazil válogatottban is." - Sócrates
és a brutális erejű, hajszál pontos lövéseiről még nem is mondtak semmit...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Ízlések és pofonok. Én nekem speciel a legvisszataszítóbb csapat a Wigan a tengernyi latinjával, akik megölik azt az angol focit, amit szerettem. Nem hiába nem ér már nekem annyit a ManUtd, mint régen bár a mai nap az nagyon érzelmes lesz a Főnök és a kedvenc játékosom utolsó hazai meccsével.Ezaz, szív a City!!! ja, lehet hogy nyerniük kéne hogy maradjon ez a gyökér talján...davemayerÓriási, amit évről évre a szezon végén művel a Wigan. Mondjuk tavaly ennek részben a United itta meg a levét. Remélem valahogy idén is sikerül bentmaradniuk.
És talán Mancinit is megtartja a City. 😛vassadi
több mint 11 éve
Miskolc!Kína vagy orosz másodosztály? 😊somoskovigJuhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyÚgyse lesz már itt jövőre😀Kenny
több mint 11 éve
Már BAJNOK A BARCA juppíííííííí igaz nem az utóbbi hetek teljesítményének köszönhetően de akkor is gratula és köszönjük!!!! 😀 A kisebbik barcelonai csapat fosztott már meg minket az utolsó pillanatban bajnoki címtől, most segítette, hogy hamarabb a mienknek tudhassuk, szuper.