NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
7
5
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
2
2
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A tavalyi 10.helyezés az gyakorlatilag csak az edzőbuktatás miatt lett. Nem végeztek volna ott szóval az az eredmény vehető egy nagy üres lyuknak.Chelsea-t 0-ról építette fel? Ezt te komolyan leírtad?Szerintem a 10. hely nevezhető semminek egy Chelsea költségvetésű csapatnál, de kinek mi.
Sebii
Ahhoz képest idén nem sokáig volt többesélyes a bajnokság. Elég nagy ugrás szerintem
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Chelsea-t 0-ról építette fel? Ezt te komolyan leírtad?Szerintem a 10. hely nevezhető semminek egy Chelsea költségvetésű csapatnál, de kinek mi.
Sebii
Ahhoz képest idén nem sokáig volt többesélyes a bajnokság. Elég nagy ugrás szerintem
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Chelsea-t 0-ról építette fel? Ezt te komolyan leírtad?viszont a Dinamónál hegyekben áll a pénz a Juvéhoz képest. a Juve azt vesz meg, akit tud, a Dinamo meg azt, akit akar.
Conténál jövőre fog kiderülni mekkora edző, mert BL mellett nem fogja tudni 13 emberrrel végignyomni a szezont mint most. A juvénál is ebbe bukott bele Európában, hogy képtelen rotálni.
Sebii
több mint 8 éve
Chelsea-t 0-ról építette fel? Ezt te komolyan leírtad? Conténál jövőre fog kiderülni mekkora edző, mert BL mellett nem fogja tudni 13 emberrrel végignyomni a szezont mint most. A juvénál is ebbe bukott bele Európában, hogy képtelen rotálni.
több mint 8 éve
Azért a vak is látja mit csinált conte a Juventusnál, meg a Chelsea-nél. 0-ról felépített kétszer is, két különböző bajnokságban egy komplett csapatot, nem sok ilyen volt az elmúlt 10 évben, Mourinho (mondjuk ő hármat is) aztán kifújt. Így hogy vénségére a portugál kezd meghülyülni, így nem kérdés hogy nálam Conte a legjobb, de rögtön utána Allegri a második. El kell ismerni, annak ellenére hogy kurvára nem szeretem az olasz focit (Totti kivételével persze).
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Conte feltud építeni egy bajnok csapatot oké.De ennél többet még nem mutatott.
több mint 8 éve
A hsz-em nettó információtartalma valóban ez… ha kiforgatod a szavaimat (-;
több mint 8 éve
A hsz.-ed nettoi nformációtartalma:Csak annyival, hogy a Juvét újraépítette, Allegri az ő csapatát vette át, ami már fel volt építve elég rendesen, valljuk be. Aztán Conte egy úgymond „névtelen” olasz válogatottal is odapirított az Eb-n, nálam az egyik legnagyobb meglepetést produkálták azzal, hogy mennyire fel volt építve az a banda is. Márpedig ha megnézem az akkori keretet, azért az csak árnyéka egy megszokott olasz válogatottnak.És Conte mitől olyan sokkal jobb edző? Most már kíváncsivá tettél.Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀És akkor ő most egy top edző azért, mert amúgy karrierje során volt olyan öt meccs, ahol tényleg láthatóan megette reggelire egy másik csapat nevesebb edzőjét? Bár várjunk, Monacóban az ki is?
dugo93
Amúgy meg sosem mondtam, hogy Allegri rossz edző, azt mondtam, hogy szerintem nem top, és elég sokan vették már hülyére. Az arány alapján nálam ő egyelőre nincs a világ legjobbjai között. Nem abból kell kiindulni, hogy a Juve hülyére ver egy Monacót, vagy a Serie A-ban aláz, mert mindegyik edzőjével megteszi ezt az elmúlt sok évben.
A Barca elleni párharcból már ki lehet indulni, ott főleg az első meccsen, de tényleg Allegri húzott nagyot. Viszont akár milanos, akár juvés korszakából elég sok meccs van, amin meg csalódás volt. Mondom ezt úgy, hogy én a Milanban is bírtam, és abszolút nem örültem a menesztésének, mert egyáltalán nem rossz edző.
De nálam azért a legjobbak és közte még egy kis távolság van. Például Conténak a cipőjét nem köthetné be szerintem, ha már Juventus.
Stez
Toca
Aztán a Chelsea-t is újraszervezte. Tény, hogy ott a keret bivalyerős volt eddig is, de ami Contét nálam kiemeli, hogy ő totál be mert hozni egy teljesen új rendszert, néhol érdekes cseréket mert meglépni a kezdőt tekintve, és minden csapatában van nem egy játékos, aki mondhatni már leszerepelt, de Conte mégis megtalálja a helyét ezeknek az illetőknek, és nagyszerűen tudja alkalmazni az általa elképzelt stílusban.
Az teszi jobbá Contét nálam, hogy ránézek a csapatokra, ahol az elmúlt években ő megfordult, és látom az ő képét.
Míg egy Allegrinél nem látom ezt közel sem ennyire erősen, de egy Luis Enriquén sem látom, hogy ő a Barcát az ő képére formálta volna valóban, vagy az a keret egyszerűen hozta azt, amit egyébként tud. Mert szerintem utóbbi történt, és Luis Enrique sem kiemelkedő edző.
Stez
Mivel Luis Enrigue szar edző, ezért szar Allegri is.
Véleménynek elmegy, de érvnek elég... mókás.
több mint 8 éve
Oké, hogy egy gyakorlatilag kész csapatot vett át Allegri, viszont ahogy Braxa is írja jobbá tette ezt a Juvét. LE pedig szinten tartani sem tudta a Barcát. Ez azért nagy különbség. Mondjuk LE-t nem is sokan mondják top edzőnek. Messze is van tőle szvsz.Csak annyival, hogy a Juvét újraépítette, Allegri az ő csapatát vette át, ami már fel volt építve elég rendesen, valljuk be. Aztán Conte egy úgymond „névtelen” olasz válogatottal is odapirított az Eb-n, nálam az egyik legnagyobb meglepetést produkálták azzal, hogy mennyire fel volt építve az a banda is. Márpedig ha megnézem az akkori keretet, azért az csak árnyéka egy megszokott olasz válogatottnak.És Conte mitől olyan sokkal jobb edző? Most már kíváncsivá tettél.Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀És akkor ő most egy top edző azért, mert amúgy karrierje során volt olyan öt meccs, ahol tényleg láthatóan megette reggelire egy másik csapat nevesebb edzőjét? Bár várjunk, Monacóban az ki is?
dugo93
Amúgy meg sosem mondtam, hogy Allegri rossz edző, azt mondtam, hogy szerintem nem top, és elég sokan vették már hülyére. Az arány alapján nálam ő egyelőre nincs a világ legjobbjai között. Nem abból kell kiindulni, hogy a Juve hülyére ver egy Monacót, vagy a Serie A-ban aláz, mert mindegyik edzőjével megteszi ezt az elmúlt sok évben.
A Barca elleni párharcból már ki lehet indulni, ott főleg az első meccsen, de tényleg Allegri húzott nagyot. Viszont akár milanos, akár juvés korszakából elég sok meccs van, amin meg csalódás volt. Mondom ezt úgy, hogy én a Milanban is bírtam, és abszolút nem örültem a menesztésének, mert egyáltalán nem rossz edző.
De nálam azért a legjobbak és közte még egy kis távolság van. Például Conténak a cipőjét nem köthetné be szerintem, ha már Juventus.
Stez
Toca
Aztán a Chelsea-t is újraszervezte. Tény, hogy ott a keret bivalyerős volt eddig is, de ami Contét nálam kiemeli, hogy ő totál be mert hozni egy teljesen új rendszert, néhol érdekes cseréket mert meglépni a kezdőt tekintve, és minden csapatában van nem egy játékos, aki mondhatni már leszerepelt, de Conte mégis megtalálja a helyét ezeknek az illetőknek, és nagyszerűen tudja alkalmazni az általa elképzelt stílusban.
Az teszi jobbá Contét nálam, hogy ránézek a csapatokra, ahol az elmúlt években ő megfordult, és látom az ő képét.
Míg egy Allegrinél nem látom ezt közel sem ennyire erősen, de egy Luis Enriquén sem látom, hogy ő a Barcát az ő képére formálta volna valóban, vagy az a keret egyszerűen hozta azt, amit egyébként tud. Mert szerintem utóbbi történt, és Luis Enrique sem kiemelkedő edző.
Stez
Egyébként meg ez nekem fura, hogy hiányolod a Juve "képét". Nekem valahogy most kifejezetten az az érzésem velük, hogy nagyon egyben vannak, nagyon szervezettek. Valahogy amolyan megfoghatatlan módon ránézek a csapatra és simán kimondatják velem, hogy idén ők nyerik a BL-t.
több mint 8 éve
Csak annyival, hogy a Juvét újraépítette, Allegri az ő csapatát vette át, ami már fel volt építve elég rendesen, valljuk be. Aztán Conte egy úgymond „névtelen” olasz válogatottal is odapirított az Eb-n, nálam az egyik legnagyobb meglepetést produkálták azzal, hogy mennyire fel volt építve az a banda is. Márpedig ha megnézem az akkori keretet, azért az csak árnyéka egy megszokott olasz válogatottnak.És Conte mitől olyan sokkal jobb edző? Most már kíváncsivá tettél.Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀És akkor ő most egy top edző azért, mert amúgy karrierje során volt olyan öt meccs, ahol tényleg láthatóan megette reggelire egy másik csapat nevesebb edzőjét? Bár várjunk, Monacóban az ki is?
dugo93
Stez
Toca
Szerkesztette: Stez
több mint 8 éve
3év alatt 2 BL döntő, a 3évben a Bayern ellen estek ki hosszabbításában, ugy hogy a Bayern az utolsó percben mentette hosszabbításra a meccset.ezen kívűl 2(valószínű 3) bajnoki cím, 2 kupagyőzelem (jövő héten lehet meg a 3. itt is). szóval lehet 3 év alatt 3 bajnoki cím, 3 kupa és 2 BL döntő.
+az érvek 4el lejjebbi hszemben.
én nem tudom mi kéne még neki ahoz hogy mindenki elismerje hogy top edző. Az előtte lévő Contenak, aki tényleg nagy érdeme, hogy felhozta a Juvét, 3 bajnoki címet nyert vele, ő rakta igazán össze a csapatot nagyon mélyről, de nem tudott előre lépni. 3 bajnoki cím, 0 kupa, +BL 2x volt: 4-0ás kiesés Bayerntől negyeddöntőben, másik évben meg csoportbol kizúgás és ott az EL győzelem se jött össze.
Ezután jött Allegri és egy vagy inkább két szinttel feljebb rakta a Juvét.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
És Conte mitől olyan sokkal jobb edző? Most már kíváncsivá tettél.Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀És akkor ő most egy top edző azért, mert amúgy karrierje során volt olyan öt meccs, ahol tényleg láthatóan megette reggelire egy másik csapat nevesebb edzőjét? Bár várjunk, Monacóban az ki is?
dugo93
Stez
több mint 8 éve
Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀És akkor ő most egy top edző azért, mert amúgy karrierje során volt olyan öt meccs, ahol tényleg láthatóan megette reggelire egy másik csapat nevesebb edzőjét? Bár várjunk, Monacóban az ki is?
dugo93
több mint 8 éve
Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀Stez kit nem fikáz? Tán csak az Ancelotti fan vágányon van fent. De lehet keverem.
dugo93
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 409
Sztem nem kellett volna "elfeledni" az 1-7 utan.www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-visszavonul-a-20-eve-legioskodo-magyar-kapus-2568131
több mint 8 éve
Na azért ne már 😀 Nagyon ment itt az osztás pár hónapja Allegrit illetően, hogy nem az ő érdemei az elért eredmények. Jó azt meg nem mondom, hogy ki volt aki fikázta. Egy emberre emlékszem, az természetesen Stez volt 😀
több mint 8 éve
Igazából jelenleg nincs is olyan HC akit 100%os biztossággal Allegri elé tennék szerintem jelenleg betonbiztos top3 edző. ahogy írtátok 3 év alatt 2 BL döntő, ugy hogy minden nyáron ujjá kellett építeni a középpályát és a támadószekciót, mert sorra mentek el a meghatározó játékosk: Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez, Morata. És ha idén annyira nem is jó a támadójáték, azért a BL döntőt nem kell magmagyarázni.
Illetve még ami egyértelműen mellette szól, hogy 0 cseresorral teszi ezt. A Higuain-Dybala-Mandzukic-Cuadrado négyesnek nincs cseréje, vagy max Dani Alves az aki még tud támadni jobb szélen, meg a sérült de amugy is gyenge Pjaca. Cserélni a védelembe lehet és a vkp poszton. Higuaint és Mandzukicot nem lehet pihentetni egyszerre mert akkor nincs középcsatár, de még balszélső se, mert Sturaro a serie a a legszarabb játékosa.
Ilyen vékony kerettel bajnoknak és BL döntősnek lenni óriási dolog.
több mint 8 éve
Halkan megjegyzem h ez a "tehetségtelen szar edző" Allegri azért 3 év alatt 2x döntőig vitte a Juvét...Allegrit sohasem fikáztuk, Robinhot is nyomatta a Milánban! jó ember!!!!!
empty taxi
aki fikázva volt hogy nem ért hozzá az inkább zizou... Őt is Stez fikázta, Ancelottit meg ajnározta aztán még a kupát is bukta a "mágus" :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 8 éve
én nem így látom. A támadójáték gyenge, nincs nagyon igazi támadójáték a juvenak. Szerintem a védelem nyeri a sorozatban 6. bajnoki címet. Idén is +Higuain.(a Tevez korszakban azért kicsit más volt, ő egyedül megtudta nyerni a meccseket, Dybala nem)
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Biztos megtévesztett a "Messi az évszázad focistája, hülye aki mást mond" érveléseivel 😉bocs, aszittem barka. biztos valakivel kevertelek.a keserűség beszél belőlem mert juve szurkoló vagyok .ez mondjuk tipikusan az a megállapítás, ami igaz ugyan, de ebből semmi konkrét nem következik.igen, mbappe csak 5 évvel fiatalabbAlves 3 golpassz és 1 gol eddig az elődöntőkben es mindkét meccsen a mezőny legjobbjaaz. különben is a bajnoki cím is nagyrészt Higanynak meg annak a másik argentín csávónak köszönhető... oh wait
Dybala viszont félelmetesen túlértékelt
braxa88
még csak 23 éves a csávó
slowmotion
eaglesmcnabb
Mbappe egy óriási tehetség már most, valószínűleg jobb, mint Dybala volt öt éve, elég magas potenciális plafonnal, de azt nem tudni, mi valósul meg ebből. utolérheti, meg is előzheti Henryt, meg jöhet jövőre egy olyan sérülés, hogy utána csak keresni fogja a dinamizmusát.
Dybalát túlértékeltnek mondani, amikor a Barcelona elleni párharc góljainak a kétharmadát ő szerezte... bár lehet, hogy a kollegából csak a keserűség beszélt.
azt meg már meg sem említem, hogy az első gól előtti megmozdulása kulcsfontosságú volt két okból is. egyrészt az egységsugarú focista ott vagy beleviszi az emberbe, vagy ellövi, nulla eredménnyel. ő ellenben nem erőltette a dolgot, hanem átforgatta a másik oldalra, amivel életben tartotta a támadást, plusz az egész védelem figyelme a jobb oldalra összpontosult, és így a surranópályán fel tudott futni Mandzukic teljesen üresen. ha azt veszem, annyira túlértékelt, hogy lényegében lezárta az összecsapást.
slowmotion
Dybala egy ügyes gyerek, akár még nagy játékos is lehet belőle de nagyon túl van sztárolva. és arca is már nagyobb mint kéne.
braxa88
túlsztárolás? azért a poszt-Tevez korszakban mégiscsak ő nyerte meg a Juvénak az első bajnoki címet, talán akkor jogosan lehetett sztárolni - rosszabb játékos meg csak nem lett. most nem lő annyi gólt, mert nem Morata, Zaza meg Mandzukic a gólfelelős, hanem végre van egy befejező csatár, és egyből túl lesz sztárolva? hááát...
slowmotion
Juvéból 1 ember volt túlszátolva mostanság, de ő már nem ott küzd 😊
Szerkesztette: Toca
több mint 8 éve
bocs, aszittem barka. biztos valakivel kevertelek.a keserűség beszél belőlem mert juve szurkoló vagyok .ez mondjuk tipikusan az a megállapítás, ami igaz ugyan, de ebből semmi konkrét nem következik.igen, mbappe csak 5 évvel fiatalabbAlves 3 golpassz és 1 gol eddig az elődöntőkben es mindkét meccsen a mezőny legjobbjaaz. különben is a bajnoki cím is nagyrészt Higanynak meg annak a másik argentín csávónak köszönhető... oh wait
Dybala viszont félelmetesen túlértékelt
braxa88
még csak 23 éves a csávó
slowmotion
eaglesmcnabb
Mbappe egy óriási tehetség már most, valószínűleg jobb, mint Dybala volt öt éve, elég magas potenciális plafonnal, de azt nem tudni, mi valósul meg ebből. utolérheti, meg is előzheti Henryt, meg jöhet jövőre egy olyan sérülés, hogy utána csak keresni fogja a dinamizmusát.
Dybalát túlértékeltnek mondani, amikor a Barcelona elleni párharc góljainak a kétharmadát ő szerezte... bár lehet, hogy a kollegából csak a keserűség beszélt.
azt meg már meg sem említem, hogy az első gól előtti megmozdulása kulcsfontosságú volt két okból is. egyrészt az egységsugarú focista ott vagy beleviszi az emberbe, vagy ellövi, nulla eredménnyel. ő ellenben nem erőltette a dolgot, hanem átforgatta a másik oldalra, amivel életben tartotta a támadást, plusz az egész védelem figyelme a jobb oldalra összpontosult, és így a surranópályán fel tudott futni Mandzukic teljesen üresen. ha azt veszem, annyira túlértékelt, hogy lényegében lezárta az összecsapást.
slowmotion
Dybala egy ügyes gyerek, akár még nagy játékos is lehet belőle de nagyon túl van sztárolva. és arca is már nagyobb mint kéne.
braxa88
túlsztárolás? azért a poszt-Tevez korszakban mégiscsak ő nyerte meg a Juvénak az első bajnoki címet, talán akkor jogosan lehetett sztárolni - rosszabb játékos meg csak nem lett. most nem lő annyi gólt, mert nem Morata, Zaza meg Mandzukic a gólfelelős, hanem végre van egy befejező csatár, és egyből túl lesz sztárolva? hááát...
több mint 8 éve
Igen sokan.Halkan megjegyzem h ez a "tehetségtelen szar edző" Allegri azért 3 év alatt 2x döntőig vitte a Juvét...De ezt ki mondta?
empty taxi
Én tök jó edzőnek tartottam már Milánóban is, jókat tudott húzni ott is. Csak néha bele is nézett a pofonokba.
Zizu felkötheti a gatyáját a döntőre...
Toca
Meccselésben kétség kívül vannak nála jobbak, viszont a koncepció amit kitalál a csapataihoz hosszú távon szinte mindig működik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Halkan megjegyzem h ez a "tehetségtelen szar edző" Allegri azért 3 év alatt 2x döntőig vitte a Juvét...De ezt ki mondta?
empty taxi
Én tök jó edzőnek tartottam már Milánóban is, jókat tudott húzni ott is. Csak néha bele is nézett a pofonokba.
Zizu felkötheti a gatyáját a döntőre...
több mint 8 éve
Halkan megjegyzem h ez a "tehetségtelen szar edző" Allegri azért 3 év alatt 2x döntőig vitte a Juvét...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
No akkor jöhet a Madrid (mindegy melyik 😊) Alvestmeg lehetett szidni de hiányzott a Barcából az a vigaszom hogy idejött.Ne aggódj behúzza mindkettőt a Madrid.
Gilk meg elég féreg módon nyilvánilt meg, de nem lett következménye(Higany nem sérült meg súlyosan tőle).
Forza Juve!
A Realt meg félek a Barca a bajnokságban a végen nem előzi meg, de ha a Juve BLt nyer, vhogy túl élem 😊
dande
Amúgy félelmentesen egybe van ez a Juve, remélem jó döntő lesz és nem ilyen addig csak toszogatjuk a labdát amíg valaki gólt nem talál...