Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
((Itt lehet kombinálni meccseredményeket tippelve.))Nekem ilyen lett 😀
Gogo
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=437Screen_Shot_2017_12_01.png
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Papirforma biztos borulni fog sajna...A legnagyobb bajom a vb-vel es az eb-vel, h egy kemeny es hosszu szezon utan erkeznek meg a jatekosok.Ha jol emlekszem regebben tobb idejuk volt a csapatoknak.
A 32-es VB-k mar higak nagyon. Sajna a penz motivacio...a 4x csapatos vb-s is egy kesz vicc.
..hogy az elozo mondatomat ussem, en adnek Oceanianak is egy fix indulos helyet.
több mint 8 éve
A: Uruguay, EgyiptomB: Spanyolország, Portugália
C: Franciaország, Dánia
D: Argentína, Horvátország
E: Brazília, Szerbia
F: Németország, Mexikó
G: Belgium, Anglia
H: Kolumbia, Lengyelország
(A nyolcaddöntőben így összejönne egy uruguayi-portugál, egy brazil-mexikói meg egy kolumbiai-angol meccs (ha el nem balfaszkodják szokás szerint); a negyeddöntőben egy spanyol-argentin meg egy angol-német/orosz rendfenntartók kombó (ha eddig el nem balfaszkodják szokás szerint, legkésőbb itt sikerülni fog nekik).)
((Itt lehet kombinálni meccseredményeket tippelve.))
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
A: Uruguay, EgyiptomB: Spanyol, Portugál
C: Francia, Dán
D: Izland, Horvát
E: Brazília, Svájc
F: Német, Mexikó
G: Belgium, Panama
H: Lengyel, Kolumbia
több mint 8 éve
Gyors tipp a 16-ra, ami úgyse jön be:Oroszo., Egyiptom,
Uruguay, Orosz, Spanyol, Portugál, Francia, Dán, Argentin, Horvát, Brazil, Szerb, Német, Mexikó, Belgium, Anglia, Lengyel, Kolumbia
Vrij6
Portugália, Spanyolo.,
Franciao., Dánia,
Argentína, Nigéria,
Brazília, Svájc,
Németo., Svédo.,
Belgium, Anglia,
Lengyelo., Japán
több mint 8 éve
Azért, hogy legyen végre afroQB itt is, mert csak a Giantsnél nem volt még! Bár nem egy RW! Sajna😖ez ugyanaz mint hogy miért lesz megint a pályán Geno Smith az NFL-ben, megmagyarázhatatlan mégis megteszik.Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀Valaki elmagyarázhatná, hogy miért nem képesek elfelejteni az ilyen több fronton megbukott embereket, mint például ő.
Mikey
dugo93
davemayer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Mexikó belenyúlt sajnos 😕 amúgy de utálom ezt az elitizmust, mintha a nagy tornák egyenes kieséses körei akkora klasszikusokat produkáltak volna a nagy válogatottak egymás elleni meccseivel... és az megvan, hogy a jövő évi lesz hosszú ideig az utolsó "rendes" vb? a 2022-est ugye az amfoci szezon közben rendezik, utána meg már 48 csapat új rendszerben, úgyhogy tessék ezt az oroszt megbecsülni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Pont, hogy addig lesz érdekes, utána jönnek a legszarabb meccsekEgyik csoport érdektelenebb mint a másik. 😊az egész vb érdektelen a top8-ig
Mikey
Kenny
A D a legkeményebb, ott mind a 4 továbbjuthat simán.
Komoly kis muszlim rangadók lesznek viszont az A-B, valamint G csoportokban.
több mint 8 éve
dawyd728
4 115
Egy szaúdi-iráni nyolcaddöntő elég forró lehetne. Habár a marokkói-iráni csoport csörte is elég érdekesnek tetszik. Ezt leszamítva elég semmilyen csoportokat kaptunk.
több mint 8 éve
Egyik csoport érdektelenebb mint a másik. 😊az egész vb érdektelen a top8-ig
Mikey
több mint 8 éve
Egyik csoport érdektelenebb mint a másik. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Gyors tipp a 16-ra, ami úgyse jön be:Uruguay, Orosz, Spanyol, Portugál, Francia, Dán, Argentin, Horvát, Brazil, Szerb, Német, Mexikó, Belgium, Anglia, Lengyel, Kolumbia
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
A, és H csoport elég vicces, a B meg a G kb el is dőlt ki a 2 továbbjutó.D, F, E csoport is izgi lehet. Talán a C-ben sem lesz meglepetés.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
D és F csoport, ami picit sűrű. D csoport: Argentína, Horvátország, Izland, Nigéria
F csoport: Németország, Mexikó, Svédország, Dél-Korea
A H meg vicc.
H csoport: Lengyelország, Kolumbia, Szenegál, Japán
több mint 8 éve
Na, az oroszok megkapták amit akartak.
több mint 8 éve
Puskással meg akarják nyeretni a kupát?😊ha már a bajnokság nem fog menni 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Puskással meg akarják nyeretni a kupát?😊
több mint 8 éve
Na Mascherano távozik a csapattól. A csapat egyik lelke megy el, akinek rengeteget köszönhetünk. A világ egyik legalázatosabb játékosa. Aki eredeti posztjától idegen helyen játszott hosszú évekig, világszínvonalon, teljes odaadással és szívvel. Köszönünk mindent Maestro!!!!
több mint 8 éve
kétség kívül erénye a City-t vezető Guardiolának, hogy jobban idomul a kerete sajátosságaihoz, mint ahogy Münchenben tette. Amin annak fényében érdekes, hogy a jelenlegi állomáshelyén tényleg bárkit meg tud szerezni magának.Azt hiszem semmi nem ment meg idén sem minket attól hogy a Shitty legyen a bajnok, csak a héten a 8 pontos előnyük 4re olvadhatott volna de mindkét meccsüket behúzták a végjátékban. Kövezzetek meg, de most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkája holott ez a csapat semmivel sem jobb igazából mint tavaly csak az ilyen döntetlenes meccseiket behúzták eddig, a PL-ben meg általában ez dönt a bajnoki címről nem a rangadók.A haterek meg erről fognak beszélni, ami szintén erős túlzás hiszen azért jóval jobbak mint tavaly 😉
davemayer
Ezek a ha dolgok meg viccesek. Amúgy meg 12-16 góllal többet rúgtak mint a többi csapat és majdnem legkevesebbet kapják értem én hogy menő Guardiolát szidni (én BL-ben ha döntőt játszik a City fogom igazán magasan taksálni), de azért kicsit túlzásnak érzem ezt.
Meg hát még sokáig tart a szezon össze is omolhatnak 1-2 kulcs sérüléssel...
Toca
több mint 8 éve
nem haterkedésből írtam, ha nekem MU drukkerként nem tetszene ha valaki késői gólokkal nyer az elég viccesen venné ki magát 😊Azt hiszem semmi nem ment meg idén sem minket attól hogy a Shitty legyen a bajnok, csak a héten a 8 pontos előnyük 4re olvadhatott volna de mindkét meccsüket behúzták a végjátékban. Kövezzetek meg, de most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkája holott ez a csapat semmivel sem jobb igazából mint tavaly csak az ilyen döntetlenes meccseiket behúzták eddig, a PL-ben meg általában ez dönt a bajnoki címről nem a rangadók.A haterek meg erről fognak beszélni, ami szintén erős túlzás hiszen azért jóval jobbak mint tavaly 😉
davemayer
Ezek a ha dolgok meg viccesek. Amúgy meg 12-16 góllal többet rúgtak mint a többi csapat és majdnem legkevesebbet kapják értem én hogy menő Guardiolát szidni (én BL-ben ha döntőt játszik a City fogom igazán magasan taksálni), de azért kicsit túlzásnak érzem ezt.
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
az lehet de mindkettő a rossz PL szereplésbe bukott bele elsődlegesen. Hidd el nekem, éltem Angliában, a PL helyezés nagyon fontos.most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkájaBL-t nyerni hozták, csak egy bajnoki címmel nem segít a megítélésén, az már Mancininek és Pellegrininek is sikerült.
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Illetve párszor meg is kapták már ám azt a pár bírói pluszt, amivel éltek. Klasszis csapat, ezért éltek is vele. Más nem biztos, hogy megtette volna a helyükben minden alkalommal. Sajnos nagyon jók.
több mint 8 éve
most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkájaBL-t nyerni hozták, csak egy bajnoki címmel nem segít a megítélésén, az már Mancininek és Pellegrininek is sikerült.
davemayer
több mint 8 éve
Azt hiszem semmi nem ment meg idén sem minket attól hogy a Shitty legyen a bajnok, csak a héten a 8 pontos előnyük 4re olvadhatott volna de mindkét meccsüket behúzták a végjátékban. Kövezzetek meg, de most mindenki arról fog beszélni hogy beérett Guardiola munkája holott ez a csapat semmivel sem jobb igazából mint tavaly csak az ilyen döntetlenes meccseiket behúzták eddig, a PL-ben meg általában ez dönt a bajnoki címről nem a rangadók.A haterek meg erről fognak beszélni, ami szintén erős túlzás hiszen azért jóval jobbak mint tavaly 😉
davemayer