Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Unokaöcsém nagyon ki van akadva Kloppra, hogy lehet a derbire ilyen csapatot összerakni!unokaöcsédnek magyarázd el, hogy ez egy meccs, a szezonból még huszonkét ilyen hátravan, de ha túlhajtja a játékosait, és azok lesérülnek, akkor sokkal többet veszít két pontnál.
NB2
ez a szedett-vedett csapat lejátszotta az ellenfelét a pályáról, még ha az eredmény nem is ezt tükrözi.
több mint 8 éve
én komolyan mondom, ilyet ritkán baszik az ember.van egy Neverton, egészen konkrétan nulla darab momentumuk van hetvenöt percen keresztül, megint az összes lehetőséget kihasználják, hogy alattomosan odalépjenek, erre kapnak egy nevetséges tizenegyest, és visszajönnek a meccsbe.
komolyan az egyetlen, akit ki lehet emelni közülük, az a kapus.
de hát persze miért is húzzam a számat, Murinnyó pontosan ugyanezt csinálja, csak az ő költségvetésébe beleférnek világsztárok is, akik néha megvillannak, és őt meg edzőzseninek titulálják.
több mint 8 éve
Unokaöcsém nagyon ki van akadva Kloppra, hogy lehet a derbire ilyen csapatot összerakni!
több mint 8 éve
Derbyk napja. Esik is a hauwas eső Liverpoolban, Manchesteri meccs kérdés hogy meglesz-e.
több mint 8 éve
kanadai bajnok az MLS-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2017/12/09/gyoztes_meccs_utan_rugtak_ki_a_honved-edzojet/miért, tulajdonképpen Rossi is így ment, nem?
Fasza 😀
tenorx
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2017/12/09/gyoztes_meccs_utan_rugtak_ki_a_honved-edzojet/Fasza 😀
több mint 8 éve
Az m4sport.hu-n közvetített Haladás-Vidi meccs kommentátora látszólag nem tudja, hogy már 15:30 előtt is lehet hallani a hangját 😀
több mint 8 éve
de ha emiatt nem nyerünk... 😊A mostanit.melyiket? a most hétvégit, vagy a január 6-it?pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Nagyon működik a taktika hogy nem nézem a meccseket. 😀
2009 után újra lesz BL meccs tavasszal az Anfielden!
Mikey
kristóf17
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 8 éve
A mostanit.melyiket? a most hétvégit, vagy a január 6-it?pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey
kristóf17
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
melyiket? a most hétvégit, vagy a január 6-it?pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey
kristóf17
Mikey
több mint 8 éve
Idősebb Dárdai Pál elhunyt. Nekünk pécsieknek ő sokat jelentett. Különösen a Dózsa elleni meccsei. Szégyen a válogatottsági száma. R.I.P.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
már rég rájöttem 😀Nem biztos hogy neked való ez a szép sportág.....tudom hogy nem volt kérdés hogy CR kapja és ez a szomorú. az elmúlt két évben két aranylabdát nyert a csávó és volt kb 10 olyan meccse amin olyan teljesítményt nyújtott ami aranylabdát ér. et mindenki tudja, mégis kérdés nélkül egyértelmű volt tavaly is és most is hogy ő nyer.Pont 3-4-el több mint Messinek mellé a címek ez idén nem is volt nagyon kérdés.CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt4-5 jó BL meccs elég volt...
Kenny
braxa88
Te kinek adtad volna ?
Toca
van jópár real fan ismerősöm (egy kivételével) elzavárná CRt a csapatból. nagyon szidják. hihetetlen gyenge. ősszel volt jó meccse? nemnagyon. de az aranylabda szavazáshoz csak április-május (+VB/EB esetén június) számít, semmi más. ez a 12 hónapból 2(3)db.
én Messinek adnám idén is, továbbra is a legjobb játékos, legjobban játszik, elképesztő amit művel a meccsek 80-90%án. aranylabda egyéni díj, nem hiszem hogy annak kell adni akinek a csapata megnyerte a BLt.
de kb tavaly is hőbörögtem ezen, nem akarok megint. egy ilyen hsz elég volt 😀
braxa88
flzoli
több mint 8 éve
Nem biztos hogy neked való ez a szép sportág.....tudom hogy nem volt kérdés hogy CR kapja és ez a szomorú. az elmúlt két évben két aranylabdát nyert a csávó és volt kb 10 olyan meccse amin olyan teljesítményt nyújtott ami aranylabdát ér. et mindenki tudja, mégis kérdés nélkül egyértelmű volt tavaly is és most is hogy ő nyer.Pont 3-4-el több mint Messinek mellé a címek ez idén nem is volt nagyon kérdés.CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt4-5 jó BL meccs elég volt...
Kenny
braxa88
Te kinek adtad volna ?
Toca
van jópár real fan ismerősöm (egy kivételével) elzavárná CRt a csapatból. nagyon szidják. hihetetlen gyenge. ősszel volt jó meccse? nemnagyon. de az aranylabda szavazáshoz csak április-május (+VB/EB esetén június) számít, semmi más. ez a 12 hónapból 2(3)db.
én Messinek adnám idén is, továbbra is a legjobb játékos, legjobban játszik, elképesztő amit művel a meccsek 80-90%án. aranylabda egyéni díj, nem hiszem hogy annak kell adni akinek a csapata megnyerte a BLt.
braxa88
több mint 8 éve
Hát most valamit találtak 3 fordulóval eltelten. Kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből, a szezon eleji formájukat nézve nem gondoltam volna hogy ekkora zuhanás lesz.A kupát január 5-én? 😀pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey
kristóf17
Mikey
Viccet félretéve, milyenek a kékek a dagival az élen? Motiváltak?
kristóf17
több mint 8 éve
A kupát január 5-én? 😀pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey
kristóf17
Mikey
Viccet félretéve, milyenek a kékek a dagival az élen? Motiváltak?
több mint 8 éve
tudom hogy nem volt kérdés hogy CR kapja és ez a szomorú. az elmúlt két évben két aranylabdát nyert a csávó és volt kb 10 olyan meccse amin olyan teljesítményt nyújtott ami aranylabdát ér. et mindenki tudja, mégis kérdés nélkül egyértelmű volt tavaly is és most is hogy ő nyer.Pont 3-4-el több mint Messinek mellé a címek ez idén nem is volt nagyon kérdés.CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt4-5 jó BL meccs elég volt...
Kenny
braxa88
Te kinek adtad volna ?
Toca
több mint 8 éve
Pont 3-4-el több mint Messinek mellé a címek ez idén nem is volt nagyon kérdés.CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt4-5 jó BL meccs elég volt...
Kenny
braxa88
Te kinek adtad volna ?
több mint 8 éve
CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt4-5 jó BL meccs elég volt...
Kenny
több mint 8 éve
A Pool gálázott egyet, mind az 5 angol csapat tovább jutott, a City kikapott(inkább most mint a hétvégén).És szerinted ki nyeri végül a BL-t?
Hétfőn sorsolás.
Coolearie
A Real vagy a Barca?
több mint 8 éve
CR kapta az Aranylabdát megint.Mondjuk ez a show végén az Eiffel tornyos megfordulással elég epic volt
több mint 8 éve
pedig a Merseyside Derbyt bevállalom. 😀Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
A Pool gálázott egyet, mind az 5 angol csapat tovább jutott, a City kikapott(inkább most mint a hétvégén).Hétfőn sorsolás.
több mint 8 éve
Figyi, akkor most már ne kezd el jó? 😀Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Mikey