Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem viccen kivul hosszabbtavon siman jobban jarhat szakmailag is. Onnan sokkal konnyebben lephet fel a Bundas 1be is pl. vagy mas bajnoksagokba mint egy norveg bajnoksagbol, csapatbol.A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.tüsi91Filipovics (gondolom ő az ügynöke neki is) tuti azt mondta neki, hogy igen 😀iktriad
több mint 11 éve
A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.tüsi91Filipovics (gondolom ő az ügynöke neki is) tuti azt mondta neki, hogy igen 😀
több mint 11 éve
ha ezért rúgják ki, akkor simán perelheti a klubot, erősen kétlem, hogy erről lenne szó, pláne egy Man City esetébenjjncaaegyértelmű, hogy az eredménytelenség miatt rúgták ki. tavaly mákkal és egy kis segítséggel behúzták a PL-et, ezévben kizúgtak a BL-csoportból, bemutatott nekik a Wigan és már április elején lemondhattak a bajnoki címről. nem pénzügyi kérdés ez, sima liba.
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
ha ezért rúgják ki, akkor simán perelheti a klubot, erősen kétlem, hogy erről lenne szó, pláne egy Man City esetébenÉn csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peachCsak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem több?Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peachCsak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Nem értem mért csodalkoztok itt sokan. Mancinit tavaly is csak a bajnoki cím mentette meg a lapáttól. Leszerepetek a BL-ben , kikaptak a Wigantől a kupadöntőn. A United lőtávolon belül nem volt jó ideje.Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peachCsak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
Egy ilyen kerettel ez gyász , meg is értem hogy elküldik.
több mint 11 éve
A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.tüsi91mindkettő biszem baszom 😀
több mint 11 éve
Mikey
18 729
Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peachCsak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.
több mint 11 éve
www.facebook.com/kubatovgabor/posts/10151469088512865nem tudom, azért az mutat valamit hogy egy ilyen döntést meg lehet magyarázni úgy hogy még hihető is... nem azt mondom hogy jó döntés született (főleg mert lehetett tudni már ezt a Depeche Mode koncertet gondolom ősszel is és azt is lehetett tudni kb novemberben hogy lesz bontás is, mindenki csak formaságról beszélt a pályázatnál) de az biztos hogy korlátozottak voltak a lehetőségeik. Akár milyen gáz én a barbie-gyárba vittem volna, az az egy amit nem indokolt "szakmailag".
Hát ez nagyon hülye.Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mikey
18 729
Szar is az, ha bajnoki 2. helyezés után elküldik az edzőt, mert az csalódást keltő eredmény.Ilyenkor mondom én azt, hogy inkább szurkolok egy 7. helyezett Liverpoolnak, mint egy 2. helyezett ManCitynek.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mancini-fekete-hetfoje-kirugtak-a-man-citytol-2244665Pellegrini.
Csak engem lepett meg? Ki jöhet a helyére?berger90
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mancini-fekete-hetfoje-kirugtak-a-man-citytol-2244665Sir Alex
Csak engem lepett meg? Ki jöhet a helyére?berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mancini-fekete-hetfoje-kirugtak-a-man-citytol-2244665Csak engem lepett meg? Ki jöhet a helyére?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Nekem vagy 20 ismerősöm csak azért ment el, mert a kedvenc csapatuk játszott Győrben. Jah és nem ETO-sok, csak nem a Fradi táborba ültek. Gondolom vannak így mások is jópáran GYMS megyéből és a környékről...Eléggé nagy szégyen lett volna, ha a vendégszektorban többen vannak, mint a hazai szektorban főleg , hogy a hazaiak bajnokságot nyerhettek éppen.cartman023mondjuk most is többen voltak a fradisták mint a győriek a bajnokavatón.Számomra akkor is értelmetlen egy döntés, és 2 meccset is ott fognak rendezni.Simán többen lesznek...Asbee
A szégyen az lesz, ha többen lesznek egy fradi meccsen, mint egy győri meccsen.cartman023
Ja NEM, feleannyian sem voltak :😛eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Ne ebből a meccsből induljunk ki, mikor a bajnoki címük volt terítéken. Alapból kibaszottul nem járnak sokan Győrbe, vicc az egész ami ott van. Remélem 1-2 éven belül visszajutunk elsőosztályba, aztán néznek majd egyet laposiak...mondjuk most is többen voltak a fradisták mint a győriek a bajnokavatón.Számomra akkor is értelmetlen egy döntés, és 2 meccset is ott fognak rendezni.Simán többen lesznek...Asbee
A szégyen az lesz, ha többen lesznek egy fradi meccsen, mint egy győri meccsen.cartman023
több mint 11 éve
cartman023
822
Ebben a Fradi témában kivételesen nem értem miért az MLSZ a bűnbak. A Fradi a pályaválasztó, leszerződött a Puskással, de ugye vannak szabályok, be kell tartani. Ezután a vezetőség Győrt gondolja a legjobb helyszínnek, jó kérdés miért, de mindegy is. Fradista bihalyb@sznádon is van, tehát a nézőszám nem fog drasztikusan csökkenni, az ultra meg úgyis elmegy, legalább Győrben jó a gyep, vagy nemtudom. Vagy az is lehet, hogy csak Győrben van megfelelő beléptető rendszer ahhoz a rohadt szurkolói kártyához. Nem lepődnék meg semmin.GeeriNem az mlsz a hibás, most kivételesen.
De azért az nevetséges, hogy egy koncert miatt 2 meccset is máshol kell lejátszani a csapatnak.
Értem én a szerződéseket, de azért mégiscsak egy stadionról beszélünk.
több mint 11 éve
cartman023
822
Eléggé nagy szégyen lett volna, ha a vendégszektorban többen vannak, mint a hazai szektorban főleg , hogy a hazaiak bajnokságot nyerhettek éppen.mondjuk most is többen voltak a fradisták mint a győriek a bajnokavatón.Számomra akkor is értelmetlen egy döntés, és 2 meccset is ott fognak rendezni.Simán többen lesznek...Asbee
több mint 11 éve
Ebben a Fradi témában kivételesen nem értem miért az MLSZ a bűnbak. A Fradi a pályaválasztó, leszerződött a Puskással, de ugye vannak szabályok, be kell tartani. Ezután a vezetőség Győrt gondolja a legjobb helyszínnek, jó kérdés miért, de mindegy is. Fradista bihalyb@sznádon is van, tehát a nézőszám nem fog drasztikusan csökkenni, az ultra meg úgyis elmegy, legalább Győrben jó a gyep, vagy nemtudom. Vagy az is lehet, hogy csak Győrben van megfelelő beléptető rendszer ahhoz a rohadt szurkolói kártyához. Nem lepődnék meg semmin.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
mondjuk most is többen voltak a fradisták mint a győriek a bajnokavatón.Számomra akkor is értelmetlen egy döntés, és 2 meccset is ott fognak rendezni.Simán többen lesznek...Asbee
Ja NEM, feleannyian sem voltak :😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Számomra akkor is értelmetlen egy döntés, és 2 meccset is ott fognak rendezni.Simán többen lesznek...