Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 737 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Supka -> Honvèd 😀
FViktor93
Őszintén meglep, hogy ez a faszi még edző. Tornyi Barna nem vállalta, vagy mi van?
Amadeus
Amikor nálunk volt, mindig egész jól ment a szekér, kupát is nyertünk vele. Jobb, mint Erik van de mér.
iktriad
Meglepodtem en is Supkan, elegge a radar alatt volt az elmult 10 evben?!
Csak Lanzafame ne menjen el Kispestrol. Nem is ertem, hogy a a Vidi vagy az FTC miert nem akarta meg megvenni.
ZoliMP
mert nem lehet. Lenyilatkozta már hogy el fog menni Mo.-ról, ezt az idényt is csak Hemingway miatt vállalta, amúgy amikor Rossi ment ment volna ő is egyből.
davemayer
Az baj, nagyon meg fogjuk érezni a hiányát. Talán soha nem volt ilyen jó légiósa a Honvédnak, mint ő.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Supka -> Honvèd 😀
FViktor93
Őszintén meglep, hogy ez a faszi még edző. Tornyi Barna nem vállalta, vagy mi van?
Amadeus
Amikor nálunk volt, mindig egész jól ment a szekér, kupát is nyertünk vele. Jobb, mint Erik van de mér.
iktriad
Csak Lanzafame ne menjen el Kispestrol. Nem is ertem, hogy a a Vidi vagy az FTC miert nem akarta meg megvenni.
ZoliMP
mert nem lehet. Lenyilatkozta már hogy el fog menni Mo.-ról, ezt az idényt is csak Hemingway miatt vállalta, amúgy amikor Rossi ment ment volna ő is egyből.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 509
Supka -> Honvèd 😀
FViktor93
Amadeus
iktriad
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 737 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Supka -> Honvèd 😀
FViktor93
Amadeus
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Supka -> Honvèd 😀
FViktor93
több mint 8 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Supka -> Honvèd 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Úgy látom, már az is elég a CSAK döntetlenhez, hogy elgondolkozzak, nézem a meccset. 😥 (Mert végül mégsem néztem.) Nyomoronc Everton, nyomoronc Allardyce.
Mikey
nézd, szerintem azzal is megelégedtek volna, ha 1-0-ra kapnak csak ki. csak aztán történt ez-az.
legalább senkinek nem tört el semmije, majd tavasszal a Goodisonon kipicsázzuk őket.
több mint 8 éve
Unokaöcsém nagyon ki van akadva Kloppra, hogy lehet a derbire ilyen csapatot összerakni!
NB2
unokaöcsédnek magyarázd el, hogy ez egy meccs, a szezonból még huszonkét ilyen hátravan, de ha túlhajtja a játékosait, és azok lesérülnek, akkor sokkal többet veszít két pontnál.

ez a szedett-vedett csapat lejátszotta az ellenfelét a pályáról, még ha az eredmény nem is ezt tükrözi.
slowmotion
azért ezt a liverpooliaknak most nem nagyon tudnád eladni😊
egy fontos meccs van az évben sokuknak😊
NB2
kettő. illetve négy.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 147 — nabege2@yahoo.com
Unokaöcsém nagyon ki van akadva Kloppra, hogy lehet a derbire ilyen csapatot összerakni!
NB2
unokaöcsédnek magyarázd el, hogy ez egy meccs, a szezonból még huszonkét ilyen hátravan, de ha túlhajtja a játékosait, és azok lesérülnek, akkor sokkal többet veszít két pontnál.

ez a szedett-vedett csapat lejátszotta az ellenfelét a pályáról, még ha az eredmény nem is ezt tükrözi.
slowmotion
azért ezt a liverpooliaknak most nem nagyon tudnád eladni😊
egy fontos meccs van az évben sokuknak😊
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 528
Na bejött Mata, egyből oda is tette Martialnak amiből ziccer lett, csak kimaradt. Esetleg, ha kezdett volna, lehet nem a 80. percben lett volna az első értelmes támadásunk.
Duff
Rangadókon ne keresd az értelmet józsi taktikai húzásaiban. Felesleges.
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Na bejött Mata, egyből oda is tette Martialnak amiből ziccer lett, csak kimaradt. Esetleg, ha kezdett volna, lehet nem a 80. percben lett volna az első értelmes támadásunk.
több mint 8 éve
Azért az hogy Lukaki középcsatár és kapunk róla 2 gólt az valami zseniális.
dr0725
Az ok, hogy egy középcsatár mondjuk nem tud jól védekezni. De, hogy támadásban is szar... És ezért adtunk valami 80 millát vagy mennyit.
Duff
Ha top6 csapat ellen meglátom a pályán mégegyszer megölök valakit. Kicsik ellen amúgy elsőosztályú, de itt kiütközik, hogy semmi esze és suta mint a f*sz.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
A Köln irigyli a Benevento remek szezonját, vagy mi?

3-0-ról otthon kikapni 4-3-ra, az már művészet!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Még ne szóljátok el magatokat. Van idő.
Coolearie
Mire? Haver, vesztésre állunk és még így is a city támad, buszozunk tovább. Két ember van az egész Unitedben akinek van esze a focihoz. Az egyik a padon ül, a másik keretbe se került. Ebből látszik mi a cél, ölni a focit, menni az X-re. Ha nem jön be, akkor ez van.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Még ne szóljátok el magatokat. Van idő.
több mint 8 éve
dr0725
Az ok, hogy egy középcsatár mondjuk nem tud jól védekezni. De, hogy támadásban is szar... És ezért adtunk valami 80 millát vagy mennyit.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Labdabirtoklás 25-75, kapuralövés 3-9, psszok száma 120-380. Olyan sokat nem tévedtem.

Képes ezt játszatni hazai pályán egy rangadón.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Úgy látom, már az is elég a CSAK döntetlenhez, hogy elgondolkozzak, nézem a meccset. 😥 (Mert végül mégsem néztem.) Nyomoronc Everton, nyomoronc Allardyce.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
LOL
több mint 8 éve
Amúgy kb. pont ugyanarra számítok, mint az Arsenal elleni meccsen. Csak a city a 20 ziccerből nem 1-et fog belőni, hanem 5-t. És nem olyan lúzer a védelmük, hogy 3 potyát kapnak.
több mint 8 éve
én komolyan mondom, ilyet ritkán baszik az ember.
van egy Neverton, egészen konkrétan nulla darab momentumuk van hetvenöt percen keresztül, megint az összes lehetőséget kihasználják, hogy alattomosan odalépjenek, erre kapnak egy nevetséges tizenegyest, és visszajönnek a meccsbe.
komolyan az egyetlen, akit ki lehet emelni közülük, az a kapus.

de hát persze miért is húzzam a számat, Murinnyó pontosan ugyanezt csinálja, csak az ő költségvetésébe beleférnek világsztárok is, akik néha megvillannak, és őt meg edzőzseninek titulálják.
slowmotion
United szurkolóként kikérem magamnak. 😀 Murinnyó ráment volna az X-re. Nem láttam még olyat, hogy a United lefocizott volna egy riválist az irányítása alatt, végeredménytől függetlenül.
Duff
na jó, de eddig mindig volt egy kiemelkedő támadója, aki kihúzta a szarból. Dinamo I.-ben volt Drogba, Sintérben először a bosnyáksvéd, aztán Eto'o meg Milito, Realban ott volt Cé, MU-ban... na az más tészta, mert Ibra tavaly csak a kasztrófától mentette meg, idén meg a "majd valakinek kijön a lépés" rendszerben egyelőre ad a gép, de gondolom ezért is akarta nagyon leakasztani Griezmann-t - mert egyszer majd elkezd nem adni a gép.
több mint 8 éve
Utd drukkerek? Ma mit vártok a másik derbire? 😊
Coolearie
10%-ot adok annak, h Mou kihúzza 0-0-al.

Ha nem, akkor kb. 4-0/5-0. Kapura lövések aránya, kb. 1-30 oda.
több mint 8 éve
Utd drukkerek? Ma mit vártok a másik derbire? 😊
több mint 8 éve
én komolyan mondom, ilyet ritkán baszik az ember.
van egy Neverton, egészen konkrétan nulla darab momentumuk van hetvenöt percen keresztül, megint az összes lehetőséget kihasználják, hogy alattomosan odalépjenek, erre kapnak egy nevetséges tizenegyest, és visszajönnek a meccsbe.
komolyan az egyetlen, akit ki lehet emelni közülük, az a kapus.

de hát persze miért is húzzam a számat, Murinnyó pontosan ugyanezt csinálja, csak az ő költségvetésébe beleférnek világsztárok is, akik néha megvillannak, és őt meg edzőzseninek titulálják.
slowmotion
United szurkolóként kikérem magamnak. 😀 Murinnyó ráment volna az X-re. Nem láttam még olyat, hogy a United lefocizott volna egy riválist az irányítása alatt, végeredménytől függetlenül.