Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

liktáp mezes csávónak persze Tábor előtt kellett elmennie a zászlóval...Leviiiiiiiiiiii 😀

|
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Neymarral úgy vagyok mint Genoval gyorsan vigyék el valahová mielőtt nálunk (Barca) köt ki.
Nem is értem egyébként, adná magát nálam (mondjuk nem véletlenül nem én vagyok a Barca edzője 😛) Messit vissza ahonnan indult szélre Villat középre, ő ott érzi jól magát az a tökéletes poszt neki a másik oldalra meg mindegy ki lenne tere bőven.

Fradi stadion meg volt s nem lesz..... de a Fradi akkor is örök 😀
több mint 11 éve
"A bajnok ETO megreformálná az NB I-et: Legyen tavaszi-őszi bajnokság"

Tarsoly nagyon bebaszhatott a bajnoki ünneplésen 😀Kenny
jóhnem téli-nyári... 😀

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
"A bajnok ETO megreformálná az NB I-et: Legyen tavaszi-őszi bajnokság"

Tarsoly nagyon bebaszhatott a bajnoki ünneplésen 😀

több mint 11 éve
Ja az volt már, hogy szombaton Kassai fúj a Fradinak.
Minő véletlen, hogy Moniz nyilatkozata után pont Ő.
Biztos korrekt és pártatlan lesz.

BMLSZSinisa
de hát ő a béelbe vezet ez meg csak a mennyei bajnokság... 😊

|
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Ja az volt már, hogy szombaton Kassai fúj a Fradinak.
Minő véletlen, hogy Moniz nyilatkozata után pont Ő.
Biztos korrekt és pártatlan lesz.

BMLSZ

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Nem ertem egyesek mit latnak Telo-ban.Toca
Én azt, amit Pedrito-ban kb. 4 éve.
Gyors, lendületes, alázatos, hasznos a védekezésben, jól támad le.
Jó a rugótechnikája és egész jól használja ki a helyzeteit.
Az már más tészta, hogy Pedro-ra ma már ez nem igaz.

Pedro, ameddig jobbszélsőt játszott D. Alves előtt, nem volt ennyire lyukas a jobboldali védekezés.
Döbbenetesen sokat dolgozott, a helyzeteit, pedig nagyon jó százalékban használta ki.
Ez volt még két éve...Sinisa
Szerintem a rúgóteknikája es a helyzet kihasznalasa sem olyan nyagyszám . Mondjuk Pedroban sem latta soha mert van ennyire tulsztarolva. Mondjuk Telo meg bizonyithat 😊Toca
Jobbal elegánsan a hosszúba, ahogy Titi...
Azért nem rossz az. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan

Pedro, ameddig jobbszélsőt játszott D. Alves előtt, nem volt ennyire lyukas a jobboldali védekezés.
Döbbenetesen sokat dolgozott, a helyzeteit, pedig nagyon jó százalékban használta ki.
Ez volt még két éve...Sinisa
Szerintem a rúgóteknikája es a helyzet kihasznalasa sem olyan nyagyszám . Mondjuk Pedroban sem latta soha mert van ennyire tulsztarolva. Mondjuk Telo meg bizonyithat 😊
több mint 11 éve

Ez volt még két éve...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 11 éve
Ja es az utalunk szar Ferencváros is gondolom ingyen lesz...Sinisa
 www.mlsz.hu/2013/05/fegyelmi-hatarozatok-30/
A lottó számok miért nem mennek ilyen jól???
BMLSZ

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Nem ertem egyesek mit latnak Telo-ban.
több mint 11 éve
Más kérdés hogy a magánvéleményem,hogy piszkosul túlértékelt focista,csakúgy mint Götze.Mit tett le az asztalra?Semmit.Azért mert braziliában istenkirály attól még Európában kb pont az lesz vele mint Robinhoval.De mondom ez a magánvéleményem,amit kb egyetlen Barcelona szurkoló sem oszt.Kenny
Neymar-ral kapcsolatban teljesen egyetértek Veled!!! Végre valaki, aki ugyan ezt gondolja.
Én annak örülnék, ha aláírna valahová máshová, a Barca pedig megkapná a 15-20M-et, és ezt a pénzt is hozzácsapná a többihez és venne egy extra és egy jó középhátvédet.
Szerintem jobb hír, hogy Dulifuli holnap aláirja az új szerződését.
Remélem jövőre a nagy csapatban játszik.
LW: Dulifuli
Fals-nine: Messi
RW: Tello
Én tutira így állnék fel, esetleg Alexis abban a centerszerű poziban, amiben tavaly is játszott, Messi mögötte jobbról, és a balszél pedig a két fiatal közül valamelyik.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Götze mit tett le az asztalra?
Hát szerintem azért sokat. Ő egy erős bajnokságban fasza évek óta, csak rohadt alulértékelt. Nyilván aki brazíliában mágus, azzal nem vagyok elfogult, ahogy Neymarral sem, de Götzét pont nem sorolnám ebbe a túlértékelt kategóriába.
De nálam pont ilyen Hamsík is, aki sok éve egy Serie A-ban bizonyít és remekül irányít, de szerintem mégis rohadtul alulértékelik, holott a posztján az egyik legjobb fiatal szvsz.
Götze meg nála is fiatalabb, erősebb bajnokságban is játszik, azért benne meg még sokkal több van.Stez
Az állítólagos 86 millió fontos Neymar igazolást csak a Palmer trade balgaságához tudnám hasonlítani, sőt rosszabb annál 😀 falábú brazil védők ellen nem kicsit könnyebb, de a Santos rohadt jól jár ha így feltornázzák az árát
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 863 — Csodabogár
Írásbeli figyelmeztetés??Értem én,hogy családbarát stadion voltak,de a secusai megütöttek egy játékost.Mi folyik itthon?Kenny
Hülye, felelőtlen Paraibá, öklön ütötte állal a rendezőket. 😀

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lol ha véletlen elmenne neymar a Bayernbe, az első edzésen úgy összerúgna van Buytennel, hogy szevasz európai karrier 😀

Kassai fúj a fradi ellen---> tuti kikapunk, most is össze-vissza fújteaglesmcnabb
Mutass már egy játékost, akit így lerúgott Van Buyten...Keménység nem egyenlő agresszivitássalAsbee
félreértés ne essék nem is ezért mondtam, egyszerűen gyenge lesz oda fizikumilag Neymar. Ott törik ketté ahol a legvastagabb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Állítom legtöbb helyen az országban rendezők képtelenek meccsek biztonságainak fenntartására. Nagy részük szvsz alapból a balhét várja és hogy "közbeavatkozhasson"...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Írásbeli figyelmeztetés??Értem én,hogy családbarát stadion voltak,de a secusai megütöttek egy játékost.Mi folyik itthon?

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 863 — Csodabogár
Alemp pedig 2-öt kapott, és a csapat megint nem kapott büntit(pedig volt b.zi mlsz megint), de persze az audi eto se(pályára rohanás, sz.r ferencváros, asszem még fehérvári c.gányp.rasztok is volt)!Divat
A FEB a Győr – Fehérvár mérkőzésen történt rendezési hiányosság miatt a Győrt írásbeli figyelmeztetésben, a Videoton FC-t, mint visszaesőt labdarúgóinak és sportszakembereinek a mérkőzés lefújása után a játéktéren tanúsított sportszerűtlen megnyilvánulásai miatt 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A mérkőzés lefújása után a Videoton FC sportszakemberei, játékosai (köztük egy korábban kiállított játékos) a lefújást követően súlyosan sportszerűtlenül viselkedtek, a pályára berohanva reklamáltak, fenyegetően léptek fel a játékvezetőkkel szemben, a kialakult tumultuózus jelentek nem valók futballpályára.
😂 örüljenek Sanyi nem gondolt rosszra, pedig egy rossz gondolatával képes bárkit megölni

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Ja bocsi, akkor elszámoltam valamit.
A mai NS elején van egy kép amin látszik Stresik arcán, hogy nagyon alá akart verni Leandronak. Nem mondom, hogy sérülést akart okozni de dühből ment oda az tuti.

több mint 11 éve
Azért ez az 5hónap is érdekes.
Van még két meccs aztán 3hónap szünet kb.
Ez olyan mint egy 5meccses eltiltás.Bazzani
dehogyis, október 14. szól ugye, tehát kb köv szezon 10-11. fordulóig, ami olyan 12-14 meccset jelent...

|
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Azért ez az 5hónap is érdekes.
Van még két meccs aztán 3hónap szünet kb.
Ez olyan mint egy 5meccses eltiltás.

több mint 11 éve
Strestik 5 hónapot kapott mint visszaeső.Pályafutást veszélyeztető sérülés miatt.
Szokatlanul korrekt,ahhoz képest hogy mi is érintettek vagyunk benne.Kenny
megelőztél, azt hittem sima 3 (max 5) meccset kap...korrekt ítélet, remélem jövőben is hasonlóan fog majd a ceruza az ilyen favágóknak!!!

Alemp pedig 2-öt kapott, és a csapat megint nem kapott büntit(pedig volt b.zi mlsz megint), de persze az audi eto se(pályára rohanás, sz.r ferencváros, asszem még fehérvári c.gányp.rasztok is volt)!

|
több mint 11 éve
Strestik 5 hónapot kapott mint visszaeső.Pályafutást veszélyeztető sérülés miatt.
Szokatlanul korrekt,ahhoz képest hogy mi is érintettek vagyunk benne.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
lol ha véletlen elmenne neymar a Bayernbe, az első edzésen úgy összerúgna van Buytennel, hogy szevasz európai karrier 😀

Kassai fúj a fradi ellen---> tuti kikapunk, most is össze-vissza fújteaglesmcnabb
Mutass már egy játékost, akit így lerúgott Van Buyten...Keménység nem egyenlő agresszivitással

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Höri, kitalálod-é, hogy melyik nagy sztár mellett mentem ma el Békéscsabán?!Amadeus91
Coach PásztorHöri
most épp nem ő vele, de jó fele keresedAmadeus91
nem tudom, gondolom nem Leucuta és Obot kézenfogvaHöri
Sorin Botis, DT.

criminal lawyer or criminal lawyer?