Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lol ha véletlen elmenne neymar a Bayernbe, az első edzésen úgy összerúgna van Buytennel, hogy szevasz európai karrier 😀

Kassai fúj a fradi ellen---> tuti kikapunk, most is össze-vissza fújt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
van Bommel visszavonult. Utolsó meccsén 15 perc alatt kaszált 2 sárgát.Amadeus91
Stílusosan visszavonulni tudni kell. :cool:
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri, kitalálod-é, hogy melyik nagy sztár mellett mentem ma el Békéscsabán?!Amadeus91
Coach PásztorHöri
most épp nem ő vele, de jó fele keresedAmadeus91
nem tudom, gondolom nem Leucuta és Obot kézenfogva

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából kezdek aggódni Bayern miatt. Korábban azért aggódtam, mert senki normális játékost nem akartak venni és nem fogták fel, hogy erősíteni kell, most pedig a ló túloldalára kezdenek átesni. Götze még oké. Fiatal, a környéken született, nem hagyja a támadó szekciót elkényelmesedni. De az, hogy Lewandowski is valószínű érkezni fog. Minek? Meg aztán Neymar, akiben kegyetlen nagy a bust esély? Felesleges. Már Guardiola megszerzése sem tetszett, ezek a hírek meg eléggé aggasztanak. Ha meg ennyire fel akarja forgatni ezt a csapatot, akkor egy idióta és alaposan bele is fog bukni. Aztán majd lesz egy teljesen szétzilált csapat edző nélkül.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Götze mit tett le az asztalra?
Hát szerintem azért sokat. Ő egy erős bajnokságban fasza évek óta, csak rohadt alulértékelt. Nyilván aki brazíliában mágus, azzal nem vagyok elfogult, ahogy Neymarral sem, de Götzét pont nem sorolnám ebbe a túlértékelt kategóriába.
De nálam pont ilyen Hamsík is, aki sok éve egy Serie A-ban bizonyít és remekül irányít, de szerintem mégis rohadtul alulértékelik, holott a posztján az egyik legjobb fiatal szvsz.
Götze meg nála is fiatalabb, erősebb bajnokságban is játszik, azért benne meg még sokkal több van.

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Mindig nem tudok idézni de én osztom! Nem látom hol leszünk vele előrébb. Marketing+mezeladáson kívül.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
 www.transfermarkt.de/de/neuer-wirbel-um-neymar-transfer-zum-fc-bayern-angeblich-fix/news/anzeigen_122247.html

„Ich spekuliere nicht, die Information ist wasserdicht. Ab August dieses Jahres wird Neymar ein Teil des Kaders dieses Vereins sein. Sein Ziel wird nicht Spanien sein, wie viele vermeldet haben. Nicht Barcelona, nicht Madrid. Er geht nach Deutschland. Jeder, der zweifelt, sollte einfach abwarten.“

wtf....Amadeus91
Neymar már fél Európában aláírt.
Egy biztos a Barcelona és a Santos tavaly kötött egy előszerződést(maga Zubizarreta ismerte el),mely szerint letettünk egy tekintélyes "foglalót" Neymar-ra.Ha a Santos másnak adja el,akkor visszafizetik a "foglaló" és még azon felül azt hiszem 15-20 millió eurót. Szóval nincs az az Isten,hogy Neymar ne nálunk játszon akár jövőre,akár azután.
Más kérdés hogy a magánvéleményem,hogy piszkosul túlértékelt focista,csakúgy mint Götze.Mit tett le az asztalra?Semmit.Azért mert braziliában istenkirály attól még Európában kb pont az lesz vele mint Robinhoval.De mondom ez a magánvéleményem,amit kb egyetlen Barcelona szurkoló sem oszt.Kenny
egyébként nem vagyok Neymar-fan, de Pep szakértelmét elismerem, ha neki kell a rendszerbe Götze mellé, akkor aláírom. Mondjuk az az Isten a pénz; azt mondja a mi Ulink, hogy itt van 86 millió (annyi pénzről van szó jelen esetben), akkor nektek is lépnetek kell. Neymar-t a méretei miatt nem szeretem főleg, kicsi, vékony.. finoman szólva sem fizikális, a bundásban meg azért rohangál egy-két gyökér.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
 www.transfermarkt.de/de/neuer-wirbel-um-neymar-transfer-zum-fc-bayern-angeblich-fix/news/anzeigen_122247.html

„Ich spekuliere nicht, die Information ist wasserdicht. Ab August dieses Jahres wird Neymar ein Teil des Kaders dieses Vereins sein. Sein Ziel wird nicht Spanien sein, wie viele vermeldet haben. Nicht Barcelona, nicht Madrid. Er geht nach Deutschland. Jeder, der zweifelt, sollte einfach abwarten.“

wtf....Amadeus91
Neymar már fél Európában aláírt.
Egy biztos a Barcelona és a Santos tavaly kötött egy előszerződést(maga Zubizarreta ismerte el),mely szerint letettünk egy tekintélyes "foglalót" Neymar-ra.Ha a Santos másnak adja el,akkor visszafizetik a "foglaló" és még azon felül azt hiszem 15-20 millió eurót. Szóval nincs az az Isten,hogy Neymar ne nálunk játszon akár jövőre,akár azután.
Más kérdés hogy a magánvéleményem,hogy piszkosul túlértékelt focista,csakúgy mint Götze.Mit tett le az asztalra?Semmit.Azért mert braziliában istenkirály attól még Európában kb pont az lesz vele mint Robinhoval.De mondom ez a magánvéleményem,amit kb egyetlen Barcelona szurkoló sem oszt.

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
random működik a válasz opció, most nem de:
Vizilabdában a játékos is kaphat sárgalapot, vagy legalábbis van egy ilyen szabály, de sosem alkalmazzák. Színészkedésért, sportszerűtlenségért kaphatod szóbeli figyelmeztetés mellé. Gyakorlatban viszont csak figyelmeztetni szoktak, és nem adják meg a lapot.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
tudom, hogy csak az én vesszőparipám lett ez is, de azért beírom

megnéztem, hogy mely labdajátékokban van sárga lap, az alábbiakban: labdarúgás, ausztrál foci, kajakpóló, gyephoki, kézilabda, rögbi, röplabda, vízilabda (csak a kispadnak) - ezek közül az aláhúzottaknál a figyelmeztetett játékosnak bizonyos időre azonnal el kell hagynia a pályát, röplabdában pont jár az ellenfélnek, kézilabdában pedig ugye a harmadik sárgától már csak kiállítás osztható

tehát a soccer az egyetlen labdás játék, ahol a sárga lap semmit nem jelent és tulajdonképpen büntetlenül szabálytalankodhat a csapat, aztán csodálkozunk, hogy szétrúgják egymást a játékosok (és ennyi a színészkedés, szövegelés, stb.)... szerintem egyértelműen érdemes lenne a kézilabdához hasonló büntetőrendszerre váltani, de persze az egész csak hipotetikus gondolatmenetjjncaa
én támogatom, mondjuk 5 sárga után a 6-at már ki kellene állítani 😀davemayer
vagy a harmadik sárga után már 5 percre le kellene menni, ilyesmi...
ami számomra megdöbbentő volt, hogy a lapos rendszert az 1970-es (!) vébén vezették be, tehát itt még a hagyományokra se nagyon lehet hivatkozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
van Bommel visszavonult. Utolsó meccsén 15 perc alatt kaszált 2 sárgát.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"

megnéztem, hogy mely labdajátékokban van sárga lap, az alábbiakban: labdarúgás, ausztrál foci, kajakpóló, gyephoki, kézilabda, rögbi, röplabda, vízilabda (csak a kispadnak) - ezek közül az aláhúzottaknál a figyelmeztetett játékosnak bizonyos időre azonnal el kell hagynia a pályát, röplabdában pont jár az ellenfélnek, kézilabdában pedig ugye a harmadik sárgától már csak kiállítás osztható

tehát a soccer az egyetlen labdás játék, ahol a sárga lap semmit nem jelent és tulajdonképpen büntetlenül szabálytalankodhat a csapat, aztán csodálkozunk, hogy szétrúgják egymást a játékosok (és ennyi a színészkedés, szövegelés, stb.)... szerintem egyértelműen érdemes lenne a kézilabdához hasonló büntetőrendszerre váltani, de persze az egész csak hipotetikus gondolatmenetjjncaa
én támogatom, mondjuk 5 sárga után a 6-at már ki kellene állítani 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

tehát a soccer az egyetlen labdás játék, ahol a sárga lap semmit nem jelent és tulajdonképpen büntetlenül szabálytalankodhat a csapat, aztán csodálkozunk, hogy szétrúgják egymást a játékosok (és ennyi a színészkedés, szövegelés, stb.)... szerintem egyértelműen érdemes lenne a kézilabdához hasonló büntetőrendszerre váltani, de persze az egész csak hipotetikus gondolatmenet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

wtf....

több mint 11 éve
Höri, kitalálod-é, hogy melyik nagy sztár mellett mentem ma el Békéscsabán?!Amadeus91
Coach PásztorHöri
most épp nem ő vele, de jó fele keresed

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.tüsi91
Filipovics (gondolom ő az ügynöke neki is) tuti azt mondta neki, hogy igen 😀iktriad
nem o, egy teljesen normalis csoka az ugynoke, Korcsmar a bundesligaban akart jatszani, ezert ment oda.gabtsi
és nem nézett rá a tabellára? 😛davemayer
sztem nem gond, ha valaki tudja, hol a helye. szepen szisztematikusan lep elore, jol csinaljak.gabtsi
Pontosan.Talán Korcsmár az egyetlen olyan légiósunk aki reálisan gondolkodik saját magáról és a képességeiről.Fokozatosan építik be a jobb bajnokságokba.Ha nem is jut vissza a Fürth de egy jó bundesliga2 teljesítménnyel simán leszerződtetheti egy bundesliga1-es középcsapat,onnantól pedig megint rajta fog múlni,hogy mire viszi.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Coach Pásztor

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A norvég élvonalhoz képest előrelépés a Bundesliga II? Csak, mert Korcsmár a Fürthhöz szerződött.tüsi91
Filipovics (gondolom ő az ügynöke neki is) tuti azt mondta neki, hogy igen 😀iktriad
nem o, egy teljesen normalis csoka az ugynoke, Korcsmar a bundesligaban akart jatszani, ezert ment oda.gabtsi
és nem nézett rá a tabellára? 😛davemayer
sztem nem gond, ha valaki tudja, hol a helye. szepen szisztematikusan lep elore, jol csinaljak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peach
Csak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
ha ezért rúgják ki, akkor simán perelheti a klubot, erősen kétlem, hogy erről lenne szó, pláne egy Man City esetébenjjncaa
Mi más indokolná 1, azaz egy bajnoki mérkőzéssel a szezon vége előtt a kirúgását? Szakmai ok szerintem nem nagyon.Mikey
friss még az FA-kupa élmény, a MU ünneplése is, most nem kell magyarázni a menesztését. Persze a kérdésed jogos, egy hét múlva sem kellene 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
Én csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peach
Csak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
ha ezért rúgják ki, akkor simán perelheti a klubot, erősen kétlem, hogy erről lenne szó, pláne egy Man City esetébenjjncaa
Mi más indokolná 1, azaz egy bajnoki mérkőzéssel a szezon vége előtt a kirúgását? Szakmai ok szerintem nem nagyon.
több mint 11 éve
Höri, kitalálod-é, hogy melyik nagy sztár mellett mentem ma el Békéscsabán?!

több mint 11 éve
és nem nézett rá a tabellára? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem o, egy teljesen normalis csoka az ugynoke, Korcsmar a bundesligaban akart jatszani, ezert ment oda.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=dZBiHzCxOek
az angol "körkapcsolás" amikor az év legbrutálisabb jelenete zajlott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nem ő, pont ezért szerződött a Bundesliga2-be az orosz bajnokság helyett

---