Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊A kezdő sípszóig az volt. 😊
ZoliMP
Nagyon működik a taktika hogy nem nézem a meccseket. 😀
2009 után újra lesz BL meccs tavasszal az Anfielden!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
a 3. helyet nem soroltam ide. A Chelseanek ha jol tudom, kb mind1 volt. A MU-nak sem volt valoszinu, hogy kikap annyira.Jol latom, hogy kb a pool meccse az egyetlen az utolso korben ahol mindket csapatnak nagyon fontos a gyozelem? a tobbi parositasnal (tegnapot is nezve) egy-egy csapatnak max az elso es a 2. hely volt a tet es nem a kieses.Pontosítsunk: 1-2-3 hely. A Chelsea-Roma-Atleti és a Moszka-Basel-MU 3-asnál is több esélyes volt a dolog.
ZoliMP
NB2
Remelem a Pool - Moszkva izgalmas lesz 😊
több mint 8 éve
Jol latom, hogy kb a pool meccse az egyetlen az utolso korben ahol mindket csapatnak nagyon fontos a gyozelem? a tobbi parositasnal (tegnapot is nezve) egy-egy csapatnak max az elso es a 2. hely volt a tet es nem a kieses.Pontosítsunk: 1-2-3 hely. A Chelsea-Roma-Atleti és a Moszka-Basel-MU 3-asnál is több esélyes volt a dolog.
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
Jol latom, hogy kb a pool meccse az egyetlen az utolso korben ahol mindket csapatnak nagyon fontos a gyozelem? a tobbi parositasnal (tegnapot is nezve) egy-egy csapatnak max az elso es a 2. hely volt a tet es nem a kieses.
több mint 8 éve
Az, hogy a müncheni! Gyepben esett el. De azért megint jó dolog olvasni egy ilyen játékvezetés után a másik felet hallani panaszkodni, tiszta tavaszi hangulatom lett. Végülis nem vártam mást, mert Cakir a török KassaiAzért ennél a Cavani tizi gyanús esetnél bedobtam volna a pirosat Emery helyében...Ezen mi volt 11-es?
Chargers LT
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Azért ennél a Cavani tizi gyanús esetnél bedobtam volna a pirosat Emery helyében...Ezen mi volt 11-es?
Chargers LT
több mint 8 éve
Azért ennél a Cavani tizi gyanús esetnél bedobtam volna a pirosat Emery helyében...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
MU-Basel-CSZKA csoport nem gyenge😊van ahol csoportot lehet nyerni 12 ponttal, itt meg mész az EL-be!
több mint 8 éve
ne dobd fel Jóskának a labdátNem vagy te egy kicsit rasszista?
Kenny
Mikey
több mint 8 éve
Értettem, nyugi. 😊Sok mindent mondanék magamról,de azt hogy rasszista azt nem 😀. Értsd a viccet.Nem vagy te egy kicsit rasszista?
Kenny
Mikey
Kenny
több mint 8 éve
Sok mindent mondanék magamról,de azt hogy rasszista azt nem 😀. Értsd a viccet.Nem vagy te egy kicsit rasszista?
Kenny
Mikey
több mint 8 éve
Nem vagy te egy kicsit rasszista?
Kenny
több mint 8 éve
Ez a Kasai nekem már nem az igazi. 😊@empty taxi Kasai mekkora síugró😊volt, atyaég. igazi legenda.
Mikey
dawyd728
több mint 8 éve
@empty taxi Kasai mekkora síugró volt, atyaég. igazi legenda.
több mint 8 éve
azért vigyázzunk ezzel még. sztem a mindent eldöntő meccs a fehérvári lesz. ott meg majd jön kaszaj (vb-t már úgysem veszítheti el, legalább az mlsz előtt tündökölhet régi, szép fényében) és elintéz mindent a fehérvárnak.
Rui Pedrora mintha mondtam volna, hogy teljesen felesleges volt!
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
azért Felcsúton sem a bíró döntött, hanem ott játszott úgy a Fradi, mint a Vidi szombaton és lett 3-1.azért vigyázzunk ezzel még. sztem a mindent eldöntő meccs a fehérvári lesz. ott meg majd jön kaszaj (vb-t már úgysem veszítheti el, legalább az mlsz előtt tündökölhet régi, szép fényében) és elintéz mindent a fehérvárnak.Doll nem szar edző(annyira,én sem kedvelem de tényleg nem annyira rossz mint amennyire mondják),amikor nagyon gatyák voltunk gyakorlatilag nem volt padunk.18 éves kölkök ültek a padon.Amikor összeállt a Pedroso-Blazic-Otigba-Lovre védősor előttük szűrt a macedón és Gorriaran és talán a pályán volt PáncélJózsi,Varga akkor nem nagyon volt ellenfelünk. Van egy jól működő rendszerünk amiből egyszerűen elfogytak a playerek. Dollnak egy hatalmas hibája van, az mégpedig az hogy nem tud cserélni,de azt nagyon nem. Nem tud meccs közbeni döntéseket hozni. A keret adott,télen elküldjük a szemetet(Steinberg,Koch RUI PEDRO 😀) hozunk valami értelmes csatárt mert Priskin is csak azért jött hogy ücsörögjön az ingyen sky boxba és szerintem meglesz a bajnokság ha csak a Videoton nem húz a kalapból egy Lazovic szintű playmakert.Ezt senki nem mondta (szerintem Kubatovon és szolispalin kívül senki nem tartja annak), de ha ekézem, amikor barom (ez a gyakori), akkor el kell ismernem azt is, hogy ezt most jól meccselte le.akkor most Doll megint a legnagyobb edzőfejedelem? 😀 fasz tudja ezek a bénák miért nem tudnak tétmeccsen teljesíteni. de tökmindegy mert amelyik két top(lol)csapat kiesik az MK-ból az szarjon sünt. múlt héten hol volt Fradi Szombathelyen? ott a Hali oktatott. mennyei....Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.Fiola meg talán még mindig forog 😀
Kenny
Nagyon jó első félidő volt, messze a legjobbunk idén. A második játékrész első 10-15 perce a Vidié volt, de azt hiszem, teljesen megérdemelten nyertünk. Pedig nagyon pesszimistán vártam ezt a meccset. Alaposan rám cáfolt a csapat szerencsére. 😊
Bálesz
petey
Ha pedig tudnám, hogy miért ugrálunk a végletek között (Szombathely-Vidi), akkor nem egy mezei fórumozó lennék 😀
Bálesz
Kenny
csebi
több mint 8 éve
azért vigyázzunk ezzel még. sztem a mindent eldöntő meccs a fehérvári lesz. ott meg majd jön kaszaj (vb-t már úgysem veszítheti el, legalább az mlsz előtt tündökölhet régi, szép fényében) és elintéz mindent a fehérvárnak.Doll nem szar edző(annyira,én sem kedvelem de tényleg nem annyira rossz mint amennyire mondják),amikor nagyon gatyák voltunk gyakorlatilag nem volt padunk.18 éves kölkök ültek a padon.Amikor összeállt a Pedroso-Blazic-Otigba-Lovre védősor előttük szűrt a macedón és Gorriaran és talán a pályán volt PáncélJózsi,Varga akkor nem nagyon volt ellenfelünk. Van egy jól működő rendszerünk amiből egyszerűen elfogytak a playerek. Dollnak egy hatalmas hibája van, az mégpedig az hogy nem tud cserélni,de azt nagyon nem. Nem tud meccs közbeni döntéseket hozni. A keret adott,télen elküldjük a szemetet(Steinberg,Koch RUI PEDRO 😀) hozunk valami értelmes csatárt mert Priskin is csak azért jött hogy ücsörögjön az ingyen sky boxba és szerintem meglesz a bajnokság ha csak a Videoton nem húz a kalapból egy Lazovic szintű playmakert.Ezt senki nem mondta (szerintem Kubatovon és szolispalin kívül senki nem tartja annak), de ha ekézem, amikor barom (ez a gyakori), akkor el kell ismernem azt is, hogy ezt most jól meccselte le.akkor most Doll megint a legnagyobb edzőfejedelem? 😀 fasz tudja ezek a bénák miért nem tudnak tétmeccsen teljesíteni. de tökmindegy mert amelyik két top(lol)csapat kiesik az MK-ból az szarjon sünt. múlt héten hol volt Fradi Szombathelyen? ott a Hali oktatott. mennyei....Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.Fiola meg talán még mindig forog 😀
Kenny
Nagyon jó első félidő volt, messze a legjobbunk idén. A második játékrész első 10-15 perce a Vidié volt, de azt hiszem, teljesen megérdemelten nyertünk. Pedig nagyon pesszimistán vártam ezt a meccset. Alaposan rám cáfolt a csapat szerencsére. 😊
Bálesz
petey
Ha pedig tudnám, hogy miért ugrálunk a végletek között (Szombathely-Vidi), akkor nem egy mezei fórumozó lennék 😀
Bálesz
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Doll nem szar edző(annyira,én sem kedvelem de tényleg nem annyira rossz mint amennyire mondják),amikor nagyon gatyák voltunk gyakorlatilag nem volt padunk.18 éves kölkök ültek a padon.Amikor összeállt a Pedroso-Blazic-Otigba-Lovre védősor előttük szűrt a macedón és Gorriaran és talán a pályán volt PáncélJózsi,Varga akkor nem nagyon volt ellenfelünk. Van egy jól működő rendszerünk amiből egyszerűen elfogytak a playerek. Dollnak egy hatalmas hibája van, az mégpedig az hogy nem tud cserélni,de azt nagyon nem. Nem tud meccs közbeni döntéseket hozni. A keret adott,télen elküldjük a szemetet(Steinberg,Koch RUI PEDRO 😀) hozunk valami értelmes csatárt mert Priskin is csak azért jött hogy ücsörögjön az ingyen sky boxba és szerintem meglesz a bajnokság ha csak a Videoton nem húz a kalapból egy Lazovic szintű playmakert.Ezt senki nem mondta (szerintem Kubatovon és szolispalin kívül senki nem tartja annak), de ha ekézem, amikor barom (ez a gyakori), akkor el kell ismernem azt is, hogy ezt most jól meccselte le.akkor most Doll megint a legnagyobb edzőfejedelem? 😀 fasz tudja ezek a bénák miért nem tudnak tétmeccsen teljesíteni. de tökmindegy mert amelyik két top(lol)csapat kiesik az MK-ból az szarjon sünt. múlt héten hol volt Fradi Szombathelyen? ott a Hali oktatott. mennyei....Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.Fiola meg talán még mindig forog 😀
Kenny
Bálesz
petey
Bálesz
több mint 8 éve
Kicsit az az érzésem, hogy náluk most épp az van. Az pedig baj, hogy így is jönnek a meccsek.jön még hullámvasút Mencseszter mindkét felén, nyugi.Már a harmadik meccsen kapok strokeot zsinórban a City meccsei miatt. 😀Amúgy én is, hogy folyton megoldják.
Coolearie
dugo93
slowmotion
több mint 8 éve
jön még hullámvasút Mencseszter mindkét felén, nyugi.Már a harmadik meccsen kapok strokeot zsinórban a City meccsei miatt. 😀Amúgy én is, hogy folyton megoldják.
Coolearie
dugo93
több mint 8 éve
Már a harmadik meccsen kapok strokeot zsinórban a City meccsei miatt. 😀Amúgy én is, hogy folyton megoldják.
Coolearie
több mint 8 éve
Ezt senki nem mondta (szerintem Kubatovon és szolispalin kívül senki nem tartja annak), de ha ekézem, amikor barom (ez a gyakori), akkor el kell ismernem azt is, hogy ezt most jól meccselte le.akkor most Doll megint a legnagyobb edzőfejedelem? 😀 fasz tudja ezek a bénák miért nem tudnak tétmeccsen teljesíteni. de tökmindegy mert amelyik két top(lol)csapat kiesik az MK-ból az szarjon sünt. múlt héten hol volt Fradi Szombathelyen? ott a Hali oktatott. mennyei....Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.Fiola meg talán még mindig forog 😀
Kenny
Bálesz
petey

több mint 8 éve
Már a harmadik meccsen kapok strokeot zsinórban a City meccsei miatt. 😀