Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondjuk lehet elfogult vagyok, (meg hatalmas nosztalgiát toltunk egy régi haverommal, aki még általános suliban lett Arsenal drukker én meg ellentétben vele United drukker), de Pogba a taposás közben is a labdát nézte. Kemény volt, undorító volt, de szerintem nem arra ment, hogy odalépjen a másiknak. Ilyet rangadón - pláne ilyen meccsen - mindenki 110%-on nyomja, megértem ha valaki a 70. perc körül túl tolja. Szerintem nem volt piros. Mondjuk úgy, ha pár perccel később a másik oldalon nem volt az, akkor Paulnál sem kellett volna ezt ítélni...Tudod h imádlak szeretlek Norbi, de ez egyértelmű piros.volt. Oké, tegyük fel elhiszem hogy nem volt szándékos is, de már csak azért is egyből piros mert súlyos sérülést okozhatott vna.
!
dugo93
Kapus posztra meg volt az elmúlt 15 -20 évben azért Oli Kahn, Buffon, Van Der Saar, + Schmeichel mint már picit régebbi, illetve van most Neuer aki épp sérült és a 18-19 éves Donnarumma is marha ígéretes. Tényleg kibaszott jó De Gea, de számomra nem Goat és nem azért írom ezt a kommentet hogy Chelseasként kisebbítsem a szemedben, valszeg nem ad sokat azért a latba 😀.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Mondjuk lehet elfogult vagyok, (meg hatalmas nosztalgiát toltunk egy régi haverommal, aki még általános suliban lett Arsenal drukker én meg ellentétben vele United drukker), de Pogba a taposás közben is a labdát nézte. Kemény volt, undorító volt, de szerintem nem arra ment, hogy odalépjen a másiknak. Ilyet rangadón - pláne ilyen meccsen - mindenki 110%-on nyomja, megértem ha valaki a 70. perc körül túl tolja. Szerintem nem volt piros. Mondjuk úgy, ha pár perccel később a másik oldalon nem volt az, akkor Paulnál sem kellett volna ezt ítélni...Na de amit DAVID DE GEA ezen a meccsen művelt...nem, ez nem állja meg a helyét. Ez az ember amit művel hosszú évek óta és ahogy kiteljesedett erre a szezonra...nem emberi egyszerűen. Durván 2001 óta követem a futballt, de ennél én még nem láttam jobbat...
Visszatérve az első bekezdésre, ki nem szarja le, amikor ilyen meccs volt?! Komolyan mondom, mintha azon a meccsen lettem volna amikor V. Nistelrooy szétbombázza a felső lécet a hosszabbításban. A hajtás és a hangulat olyan volt, mint bő 10 éve. KÖSZÖNÖM URAIM!
több mint 8 éve
Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.Fiola meg talán még mindig forog 😀
Kenny
Nagyon jó első félidő volt, messze a legjobbunk idén. A második játékrész első 10-15 perce a Vidié volt, de azt hiszem, teljesen megérdemelten nyertünk. Pedig nagyon pesszimistán vártam ezt a meccset. Alaposan rám cáfolt a csapat szerencsére. 😊
Szerkesztette: Bálesz

több mint 8 éve
mer LVG alatt ment nekik? 😀3-1, röhej. Az antifoci diadala. Én inkább mourinhot hívnám kalap szarnak, neki köszönhető, hogy teljesen elfelejtenek focizni a játékosok.Arsenalnak szerencsétlenebb csapatot se láttam mostanában. Ha csak a ziccereket nézzük, nagyjából 10-2-re vezethetnének, helyette 1-2. United a pályán sincs.Teljesen egyetértek, ez a united egy nagy kalap szar, 2 eladott labdából éltek, meg de geából...
Duff
Atik15
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Oktatas folyik. Szegeny Juhasz mar bantoan gyenge ha tet van.
több mint 8 éve
Oké. DDG nem a világ legjobb kapusa. A világ legjobb játékosa.. készExactly.
dugo93
Pogba meg OFF, hát ez elég undorító volt, nálam legalább 3, de inkább 5 meccs.
több mint 8 éve
Csáncsi lábában volt a 2-2, de arra nem képes hogy nyessen egyet a labdába..
több mint 8 éve
3-1, röhej. Az antifoci diadala. Én inkább mourinhot hívnám kalap szarnak, neki köszönhető, hogy teljesen elfelejtenek focizni a játékosok.Arsenalnak szerencsétlenebb csapatot se láttam mostanában. Ha csak a ziccereket nézzük, nagyjából 10-2-re vezethetnének, helyette 1-2. United a pályán sincs.Teljesen egyetértek, ez a united egy nagy kalap szar, 2 eladott labdából éltek, meg de geából...
Duff
Atik15
több mint 8 éve
Arsenalnak szerencsétlenebb csapatot se láttam mostanában. Ha csak a ziccereket nézzük, nagyjából 10-2-re vezethetnének, helyette 1-2. United a pályán sincs.Teljesen egyetértek, ez a united egy nagy kalap szar, 2 eladott labdából éltek, meg de geából...
Duff
több mint 8 éve
Arsenalnak szerencsétlenebb csapatot se láttam mostanában. Ha csak a ziccereket nézzük, nagyjából 10-2-re vezethetnének, helyette 1-2. United a pályán sincs.
több mint 8 éve
Cou ... 😀
több mint 8 éve
Jogos. Vmiért úgy emlékeztem hogy legjobb harmadikak lettünk.2. hely volt az.www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ikonikus-magyar-golok-valahogy-bement-26062953.ok lettünk a csoportban
en ezt a golt nem atkozom.
a jugok elleni 12-1 csuf nagyon, de megis 86 ota itt ertunk el egyedul 2. helyezest a csoportban illetve az a jugo garda bombaeros volt!
ZoliMP
peach
ZoliMP
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Salah most is megmutatja miért tarthatna már 50 gólnál a szezonban 😀
több mint 8 éve
Atya égég mi kamu büntetőt kaptak... Komolyan, ezek mik 😀 Tényleg kell az a videóbíró.
több mint 8 éve
Can - Lovren - Gini védőhármas elég mediterrán de Klopp újit, és nem fél változtatni, meglepni az ellenfelet. Ennek pedig nagyon örülök. Ja és idén végre a rotálás is megy. Morenora ráfért már egy meccs pihi.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Morata szabálytalan volt a gólja előtt? Csak pár ismétlést láttam, de eléggé úgy tűnt hogy ellökte a védőt. Na mindegy, megadták 😀 Hazard se találta el jól, mégis bement (ha direkt volt respect, még tőle is 😀). jó formában van a csapat, remélem a BL-ben vitézkedünk tavasszal, mert a City nem úgy néz ki hogy lassítana...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
2. hely volt az.www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ikonikus-magyar-golok-valahogy-bement-26062953.ok lettünk a csoportban
a jugok elleni 12-1 csuf nagyon, de megis 86 ota itt ertunk el egyedul 2. helyezest a csoportban illetve az a jugo garda bombaeros volt!
ZoliMP
peach
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ikonikus-magyar-golok-valahogy-bement-2606295A Nem tudom, hogy kiről ment be, de gól a magyar futball elmúlt 30 évének egyik mottója is lehetne
ZoliMP
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ikonikus-magyar-golok-valahogy-bement-26062953.ok lettünk a csoportban
ZoliMP
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ikonikus-magyar-golok-valahogy-bement-2606295en ezt a golt nem atkozom.
több mint 8 éve
Elég nagy slamasztikában vannak, Allerdycetól mondjuk tudjuk mit kapnak, de ha tippelnem kéne 8-10. közé bejönnek vele. A faszi Newcastleben megbukott, azon kívül a Boltont ő építette fel, a WHU-t is stabil középcsapattá tette, a Sunderlandot a reménytelenségből benntartotta.ez ugyanaz mint hogy miért lesz megint a pályán Geno Smith az NFL-ben, megmagyarázhatatlan mégis megteszik.Komolyan Big Sam lesz az Everton menedzsere? Beszarááás. 😀😀😀Valaki elmagyarázhatná, hogy miért nem képesek elfelejteni az ilyen több fronton megbukott embereket, mint például ő.
Mikey
dugo93
davemayer
JObb, mintha jött volna valami spanyol királyka, aki hozott volna 8 semmit érő latint. Az Evertonban sok a fiatal - de jó látni - továbbra is játszani fognak.
Nekem valaki azt mondja meg, hogy a Burnley hogy a fenyőbe 6.? Dyche elképesztő munkát végez színtelen-szagtalan játékosokkal, s idén nem is játszanak rossz focit. A másik kedvencem Eddie Howe és a Bournemouth. EZ a két csapat az élő bizonyíték, hogy nem kellenek középszerű latin futballisták az angol ligába. Lásd Newcastle, meg jó pár csapat akik az elmúlt években kiestek mindenféle jött-menttel. Middlesborough, Wigan pl.
több mint 8 éve
Szép kis bal felső negyed...((Itt lehet kombinálni meccseredményeket tippelve.))Nekem ilyen lett 😀
Gogo
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=437Screen_Shot_2017_12_01.png
ZoliMP
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."