Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.Amadeus91nur ungarische? 😮 😕
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
A Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na a pincér azért csak nyert valamit a cselszkivel is. Érdekes, azért most megkérdeznék egy Chelsea drukkert úgy szidja-e most mint anno (én is). Elég jól összekapta a csapatát főleg ahhoz képest ahonnan indultak játékban...davemayerén igen. gyakorlatilag nulla játékot mutattunk tegnap, a játékosaink klasszisa mentette meg, persze ugyanúgy örülök ennek a sikernek mint mindegyik másiknak, de várom Mou érkezését.
Bazza: Mata szintén, de ő még az U21-es EB-é is 😊
több mint 11 éve
Az milyen kemény, hogy Torres most egyszerre VB, EB, BL és EL címvédő. 😊Delio Rossi újabb két évig a Doria edzője. Legalább a Romat megverjük ha mást nem is.
több mint 11 éve
Mondjuk a végén Ivanovics akkora luftot rúgott, azt hittem 2-2 lesz... Dexxter TailorCardozo azért "segített" neki, de kemény lett volna ki egyenlít a Benfica..
|
több mint 11 éve
Hátbazmeg, az egyenlítő góltól a 92. percig a fejemet fogtam, hogy miért nem cserélt Benitez... Azpi meg Ramires nagyon gyenge volt. A lényeg, hogy perpill a Chelsea a BL és EL címvédő 😀 Torres meg Ivanovics hatalmas, erre a meccsre végre megtanultak gólt lőni 😊 Mondjuk a végén Ivanovics akkora luftot rúgott, azt hittem 2-2 lesz... Nem szerettem Benitezt, de valahogy csak tudtunk vele nyerni egy kupát. Mouval meg előre az UEFA Szuperkupáért (aztán meg a PL-ért)! 😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 552
A szoglet elrugasa elott a rovid kapufanal allt egy vedo mikor mar a lvegoben volt a labda az otosnel kocogott.ha odaall maradjon ott😀nem azt mondom h kifejelte volna de azt sem h nem....hova kocogott?lessre allitott😀Soha rosszabb dontot bar senkinek sem szurkoltam
több mint 11 éve
na a pincér azért csak nyert valamit a cselszkivel is. Érdekes, azért most megkérdeznék egy Chelsea drukkert úgy szidja-e most mint anno (én is). Elég jól összekapta a csapatát főleg ahhoz képest ahonnan indultak játékban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ez a vége előtt egy perccel fejelünk egy gólt ez olyan ismerős, ráadásul még a mezüknek is kék a színe...biztos, hogy Benítez csinálta a taktikát, és nem kérte fel Rehhagelt szaktanácsadónak?
több mint 11 éve
szaba
10 542
Benitez nem cserélt. 😀
több mint 11 éve
92edik percben bukni a bajnokságot+EL döntőt 4 nap alatt.. szegény Benfica
több mint 11 éve
ez kemény: ultrasliberi.hu/2013/05/a-honved-a-szurkolokkal-fizetteti-ki-az-mlsz-buntetest/Azt szerintem elég visszajelzés lesz, hogy kb. 500 néző lesz kinn.
ultrák után a "maradékot" is elfogja üldözni....gj hemiDivat
Nemhogy a bűntetésre nem fog belőle jutni, de a rendezés költségeire sem...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
ez kemény: ultrasliberi.hu/2013/05/a-honved-a-szurkolokkal-fizetteti-ki-az-mlsz-buntetest/ultrák után a "maradékot" is elfogja üldözni....gj hemi
|
több mint 11 éve
Jó van na minden fogalmazsába bele lehet kötni pedig nincs is kötőtűd 😛 😉Köszönjük Thomas! A németeknél a Werder a kedvencem remélem megtalálja a helyét, és méltó utódot találunk!dandeMár megtalálta, de most elküldték onnan - 41 éve brémai zöld.gdavid
több mint 11 éve
Köszönjük Thomas! A németeknél a Werder a kedvencem remélem megtalálja a helyét, és méltó utódot találunk!dandeMár megtalálta, de most elküldték onnan - 41 éve brémai zöld.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
na strestik fellebbezett, eddig tartott a nagy bűnbánata, vajon mennyire csökkentik majd? 3hónap? az tényleg pár meccs lenne csak...
|
több mint 11 éve
Hasonló a helyzet mint nálunk az Eagles esetében bár nyilván ez egy focicsapat esetében talán könnyebben orvosolható én is sajnálom. De lehet mondani, hogy eljött az idő. Lám milyen érdekes kb ugyan annyi idő mindkét csapat élén mindkettő zöld fehér és mindkettőt szeretem (szegényke lehet ez a baj 😛)Köszönjük Thomas! A németeknél a Werder a kedvencem remélem megtalálja a helyét, és méltó utódot találunk!dandetényleg ekkora volt a baj hogy el kellett küldeni amúgy?davemayer
több mint 11 éve
Köszönjük Thomas! A németeknél a Werder a kedvencem remélem megtalálja a helyét, és méltó utódot találunk!dandetényleg ekkora volt a baj hogy el kellett küldeni amúgy?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Köszönjük Thomas! A németeknél a Werder a kedvencem remélem megtalálja a helyét, és méltó utódot találunk!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Schaaf 40 év után távozik a Werdertől. (korrekt egy klubhűség, ifijátékosból a HC posztig)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
igen, azért is poénos mert végig lehet nézni a nézők reakcióját a 11-estől a gólig. Van egy olyan videó a jobboldaliak között ahol meg telefonnal veszi fel a srác abból a szektorbólwww.youtube.com/watch?v=dZBiHzCxOeka háttér az priceless, ahogy a 40 steward próbálja megfékezni a kétezer embert, aki a pályára akar szaladni. az első párat még levadásszák, a többi meg ott szalad el mellettük 😊slowmotion
az angol "körkapcsolás" amikor az év legbrutálisabb jelenete zajlottdavemayer
itt van www.youtube.com/watch?v=QffejfMZED4
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=dZBiHzCxOeka háttér az priceless, ahogy a 40 steward próbálja megfékezni a kétezer embert, aki a pályára akar szaladni. az első párat még levadásszák, a többi meg ott szalad el mellettük 😊
az angol "körkapcsolás" amikor az év legbrutálisabb jelenete zajlottdavemayer
több mint 11 éve
annak idején a Juve edzőjét is talán 2 meccsel a vége előtt rúgták ki, és jött helyette Ferrara. ott sem pénzügyi okai voltak, hanem hogy Ranieri nem nyertes típus.Mi más indokolná 1, azaz egy bajnoki mérkőzéssel a szezon vége előtt a kirúgását? Szakmai ok szerintem nem nagyon.Mikeyha ezért rúgják ki, akkor simán perelheti a klubot, erősen kétlem, hogy erről lenne szó, pláne egy Man City esetébenjjncaaÉn csak azt nem értem miért nem várták már meg a szezon végét?peachCsak tipp, de szerintem pénzügyi okai vannak. Lehet van olyan kitétel a szerződésében, hogy ha szezon közben küldik el akkor kevesebb pénz jár neki.Mikey
több mint 11 éve
Nézzétek meg az első City gólt.Ez a 3 évvel ezelőtti Barcelona😀
Majdnem elélveztem.
www.pixter.hu/video?id=41219III.JC6
több mint 11 éve
Nézzétek meg az első City gólt.Majdnem elélveztem.
www.pixter.hu/video?id=41219
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”