Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Angliában mki elvesztette a realitás érzéket, de most már nem csak a nagy klubbok, hanem egy pool is 😊
csebi
nyilván mindenki tudja, hogy mennyi pénz felett diszponál minimum mindegyik PL-csapat, úgyhogy simán felárat kérnek minden egyes játékosért.
ez egy ahhoz hasonló lufi, ami 2008-ban a világgazdaságban történt. mindenki tudja, mennyi pénz felett diszponálnak az angol csapatok, és nyilván ha nincs a saját utánpótlásban megfelelő minőségű játékos, akkor vételi kényszerben vannak.
persze fogalmazhatnék úgy is, hogy szimpla elsőfokú árdiszkrimináció, semmi több 😊
slowmotion
Plusz antidiszkont, hogy nem a "saját pénzük", hanem kvázi beömlik keletről.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Angliában mki elvesztette a realitás érzéket, de most már nem csak a nagy klubbok, hanem egy pool is 😊
csebi
nyilván mindenki tudja, hogy mennyi pénz felett diszponál minimum mindegyik PL-csapat, úgyhogy simán felárat kérnek minden egyes játékosért.
ez egy ahhoz hasonló lufi, ami 2008-ban a világgazdaságban történt. mindenki tudja, mennyi pénz felett diszponálnak az angol csapatok, és nyilván ha nincs a saját utánpótlásban megfelelő minőségű játékos, akkor vételi kényszerben vannak.
persze fogalmazhatnék úgy is, hogy szimpla elsőfokú árdiszkrimináció, semmi több 😊
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mondjuk azért halkan teszem hozzá, hogy Van Dijk szerintem pont az a Romagnoli-féle túlságosan körbeszopkodott játékos, akiben egyébként eléggé benne van a hibázási lehetőség. A helyezkedés nem az erőssége, és ahogy tapasztaltam, nem is az eszéről híres. Tényleg hangulatember, aki azért nem egyszer volt siralmasan gyenge az elmúlt hónapokban.

Szóval oké, hogy ez a pénz brutális és érthetetlen. De érte végképp érthetetlen. Ennyiért ezerszer nagyobb tehetségeket, vagy már bizonyított játékosokat lehetett volna venni szvsz.
Stez
nem akarom védeni mert sztem is faszság volt ennyiért, DE
ha angol klub akar bárkit annak minimum +20% az ára kapásból

és sorolnád azokat a védőket akik elérhetőek és egyértelműen jobbak?
abban kb biztos vagyok h kevés védő van aki ennyiért nem érhető el, ha nem érinthetetlen
Negritis
Thiago Silva, hiába PSG. Két éve pletykálják, hogy távozna, annyira nem bírja Franciaországot. Szerintem Boateng is hozható ennyiért a Bayerntől, lazán. Bonuccit simán eladná a Milan. David Luiz balhézik a Chelsea-ben, hetek óta nyílt titok, hogy el akarják adni.

Ennyiért a Roma röhögve eladná Manolaszt, a Napoli simán dobná Koulibalyt. A Spurs egyből toszná Verthongent, vagy akár Alderweireldet. Kevesebbért odaadták a legjobb védőjüket, Walkert.

Szerintem ezek a játékosok mind-mind olcsóbban elhozhatók lettek volna és vagy hozzák Van Dijk szintjét, vagy még jobbat is.
Stez
Vagy ha véletlen egy Godint-t hoztak volna a széteső matracéktól még a vezér is meglett volna hátul

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.
kristóf17
nyomoronc manciti felvitte az árát.
Mikey
Nem baj, BL döntőt velünk fog játszani 😊 (nem fifa mielőtt valaki... 😊 )
kristóf17
De ugye tudod hogy nem Swanseak vannak a döntőbe meg ott a környékén? Egyik angol csapat se lesz a top4-be.
Coolearie
Akarsz fogadni?
dugo93
Told az ajánlatot. 😀
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska
Akarsz fogadni?
dugo93
úgy számolt hogy a city arab csapat, a chelsea meg ruszki :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
kristóf17
Mikey
kristóf17
De ugye tudod hogy nem Swanseak vannak a döntőbe meg ott a környékén? Egyik angol csapat se lesz a top4-be.
Coolearie
Akarsz fogadni?

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Liverpool csak befekteti a pénzét az utánpótlásába, ennyivel több pénzzel mégtöbb játékost lehet nekik kinevelni 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 661 — Lucas Scott
csebi
"Egy pool", Szerintem az elég nagy klub Angliában 😀
Coolearie
a 80-as években még az volt, jah. azóta nem több egy nagymúltú erős középcsapatnál, amely szeretne, de nem tud kitörni a középszerűségből.
Mikey
azért a 2000es évek közepén nem volt ok panaszra
Negritis
úgy gondolom, hogy az utóbbi éveket nézve legalább 4 de lehet 5 nagyobb klub van angliában, és azért szvsz elég merész kijelentés, hogy minden 3. klub nagynak számít Angliában.
bajnokságot ráadásul már lassan 30 éve nem nyertek, és a 2000-es évek közepén sem volt olyan nagy menetelés. volt egy FA kupa, egy ligakupa, és egy BL. ez a nem túl erős 2000-es évek közepe óta volt egyetlenegy ligakupa győzelem 2012-ből. azóta semmi. ezt a teljesítményt nem mondanám olyannak, ami alapján nagy klubként tekintenék rá.
én is mondhatnék olyat, hogy az Al Ahly is nagy csapat, mert a BL elődöntő meccse előtti edzésen annyi szurkoló özönlött a pályára, hogy nem lehetett megtartani az edzést, de nem mondok. az, hogy hány követője van az instán egy csapatnak olyan mindegy szerintem. nem ettől lesz nagy egy klub. Mikey fogalmazta meg tökéletesen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Ne már...tessék odatenni a mosolyjelet, mert még valaki azt hiszi komolyan írod...😀
Klaci79
pedig a bajnok BL győztes Real védelme azóta fos amióta nincs ott, persze, tudom, ez csak a véletlen műve :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 891
Csak nem mindegy hogy az egyik 34 éves a másik csupán 26.
Coolearie
akárhány éves, de egy Pepe szezon elején ingyen lett volna, még két évig biztosan top10 a posztján. (szerintem top3, de tudom elfogult vagyok)
eaglesmcnabb
Ne már...tessék odatenni a mosolyjelet, mert még valaki azt hiszi komolyan írod...😀
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 839 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lássuk be, jelenleg a legfelkapottabb Soton játékos volt. Így pedig nem volt más választás, el kellett hozni.
Beáll a sorba: Lambert, Lallana, Lovren, Clyne, Mané, van Dijk

Kellett CB? Mint egy falat kenyér.
Ő volt a legmegfelelőbb? Szerintem nem, de Kloppnak legyen igaza.

Akiket szívesebben láttam volna és szerintem olcsóbb is lett volna (márha mozdíthatóak): Manolas, Giménez, de Vrij (biztos harmada/negyede ennyi lett volna), Höwedes (még nyáron, 2-3 évig minőségi megoldás lett volna), Boateng (ő szerintem nem mozdítható).

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Coolearie
akárhány éves, de egy Pepe szezon elején ingyen lett volna, még két évig biztosan top10 a posztján. (szerintem top3, de tudom elfogult vagyok)

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 530 — The Mathematician
csebi
Coolearie
a 80-as években még az volt, jah. azóta nem több egy nagymúltú erős középcsapatnál, amely szeretne, de nem tud kitörni a középszerűségből.
Mikey
azért a 2000es évek közepén nem volt ok panaszra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mondjuk azért halkan teszem hozzá, hogy Van Dijk szerintem pont az a Romagnoli-féle túlságosan körbeszopkodott játékos, akiben egyébként eléggé benne van a hibázási lehetőség. A helyezkedés nem az erőssége, és ahogy tapasztaltam, nem is az eszéről híres. Tényleg hangulatember, aki azért nem egyszer volt siralmasan gyenge az elmúlt hónapokban.

Szóval oké, hogy ez a pénz brutális és érthetetlen. De érte végképp érthetetlen. Ennyiért ezerszer nagyobb tehetségeket, vagy már bizonyított játékosokat lehetett volna venni szvsz.
Stez

abban kb biztos vagyok h kevés védő van aki ennyiért nem érhető el, ha nem érinthetetlen
Negritis
Thiago Silva, hiába PSG. Két éve pletykálják, hogy távozna, annyira nem bírja Franciaországot. Szerintem Boateng is hozható ennyiért a Bayerntől, lazán. Bonuccit simán eladná a Milan. David Luiz balhézik a Chelsea-ben, hetek óta nyílt titok, hogy el akarják adni.

Ennyiért a Roma röhögve eladná Manolaszt, a Napoli simán dobná Koulibalyt. A Spurs egyből toszná Verthongent, vagy akár Alderweireldet. Kevesebbért odaadták a legjobb védőjüket, Walkert.

Szerintem ezek a játékosok mind-mind olcsóbban elhozhatók lettek volna és vagy hozzák Van Dijk szintjét, vagy még jobbat is.
Stez
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
csebi
Coolearie
Mikey
az erősségét tekintve, de a popularitásban (ezek szerint) még mindig az élmezőnyben vannak.

Most olvastam hogy Wenger beérte Fergusont a PL meccsek tekintetében, vicces lenne összevetni hogy ezalatt az idő alatt kinek mi jutott... 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
csebi
Coolearie

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.

Stez

Negritis

több mint 8 éve
csebi
Coolearie
meg úgy a világban is 😀

uk.businessinsider.com/the-20-most-popular-rich-list-football-teams-on-social-media-2017-1/#7-liverpool-402-million-followers-14
 www.totalsportek.com/list/most-popular-football-clubs/
 sokkaa.com/2017/03/27/top-7-football-clubs-with-biggest-fanbase-worldwide-today/
 www.trendrr.net/6110/top-10-best-most-popular-soccer-teams-football-club-largest-fans/

több mint 8 éve
csebi
több mint 8 éve

Stez

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 661 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 8 éve
Mindenesetre (nagyon) nem szeretem, hogy eljutott oda a kedvenc csapatom is hogy ész nélkül igazol. Elhiszem hogy Klopp nagyon akarta a hollandot, na de hogy egy CB-ért ennyi pénzt fizessen a csapat, az nekem kicsapja a biztosítékot.Mikey
pedig a Liverpool tradicionális csapat, nem egy lopott pénzekből kitömött psg vagy mancity, tényleg nem értem mi a problémád
baggio
nem véletlen kezdenek érdektelenné válni számomra. ezt olyan 12 éven át elképzelhetetlennek tartottam, erre mégis ez alakul.

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 823 — no es importante
Mindenesetre (nagyon) nem szeretem, hogy eljutott oda a kedvenc csapatom is hogy ész nélkül igazol. Elhiszem hogy Klopp nagyon akarta a hollandot, na de hogy egy CB-ért ennyi pénzt fizessen a csapat, az nekem kicsapja a biztosítékot.Mikey
pedig a Liverpool tradicionális csapat, nem egy lopott pénzekből kitömött psg vagy mancity, tényleg nem értem mi a problémád

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kristóf17
Mikey
kristóf17
Attól mondjuk eddig sem van Dijk hiánya tartotta távol a csapatot, és ha ennyivel befejezik, akkor továbbra is kurva távoli dolog lesz a BL döntő.

Mindenesetre (nagyon) nem szeretem, hogy eljutott oda a kedvenc csapatom is hogy ész nélkül igazol. Elhiszem hogy Klopp nagyon akarta a hollandot, na de hogy egy CB-ért ennyi pénzt fizessen a csapat, az nekem kicsapja a biztosítékot.

Persze mindegy, hogy én mit érzek. Na elkezdem nézegetni a So'ton rosterét, hogy melyik védőjük lehet a következő, aki átjön Clyne, Lovren és van Dijk után.