Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91
Osztályozó nem?

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
 www.transfermarkt.de/de/pech-fuer-bayern-profi-badstuber-wieder-kreuzband-gerissen/news/anzeigen_122770.html

Badstuber újabb 6 hónapra kidőlt.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
na a dortmund-meccs végét megint érdemes volt megnézni 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
ilyen is van már
 kazinczyse.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/10/Sporttarsi_udvozlettel_Kazinczy_SE/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀Schleck
Egyértelmű. Ezt minden tavasszal előadják kb. Kikapnak Siófokoktól, csöndben most is visszacsúsznak majd pár helyet még a végére, nem kell a költséges kazah túra😊
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
Teljesen egyértlemű volt, hogy azt adják, a legfontosabb tétmeccs az uccsó fordulóban, a 4. helyről dönthet.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.berger90
A legjobb játékosunk kihagyta a teljes tavaszi szezont, ez meg is látszott, főleg a rúgott gólokban, egynél több gólt 1 meccsen nem is nagyon lőttünk, mákunk is volt rendesen hogy a vetélytársak gyengélkedtek, ez ennyire elég. kövi 2 meccs 0 pont lesz előre látom.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Hogyan történhetett,hogy ez az MTK megelőzött minket?
(jó ma és az elmúlt meccseken mi sem játszunk úgy ahogy a tavasz elején,de ez az mtk borzalom.)Kenny
Mi meg holnap megverjük a Győrt és leszakítunk magunkról, mert ciki lenne, ha ugyanannyi pontunk lenne, miután pár hete megvertünk titeket.... 😊
Amúgy kösz, hogy megvertétek az MTK-t (cserébe mi meg at UTE-t múlt héten),így még talán a harmadik hely is meg lehet! 😊 És ha még érdekelne is ez a fos..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
végülis a 'Gladbach maximum hetedik lehet, a Bayern meg ha megszakad sem lesz elsőnél rosszabb.
a másik meccs nagyjából tét nélküli, csak annyi dől el, hogy ki indulhat a BL-selejtezőben. lesz ott még üres kapu, ha maximum egy gól lesz a különbség meccs végén...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Igen, biztos sok tétje van, hogy a Bayern 150 gólt rúg-e a bajnokságban.
több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az a hír járja Wyatt, hogy a solymári öregfiúk elkezdtek pénzt gyűjteni, hogy a következő szezonra leigazolják Beckhamet a csapatba, így hetente találkozhatsz majd vele személyesen is.
David már reagált is a pletykákra: "Nem tagadom, a hír igaz. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Solymár FC labdarúgója lehessek és bajnoki címhez segítsem a gárdát. Egyelőre még csak tárgyalunk a klubbal, ám rendkívül pozitív irányba haladnak a megbeszélések, biztos vagyok benne, hogy napokon belül pont kerül a transzfer végére. Találkozunk Solymáron!"Stez
Nem kell pénz, úgyis csak felajánlaná valakinek (bár ez lehetnék én is, szal gyűjtsétek csak mégis 😀)

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Hogyan történhetett,hogy ez az MTK megelőzött minket?
(jó ma és az elmúlt meccseken mi sem játszunk úgy ahogy a tavasz elején,de ez az mtk borzalom.)

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"

David Beckham aláírja első szerződését a Uniteddel, 14 évesen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Az a hír járja Wyatt, hogy a solymári öregfiúk elkezdtek pénzt gyűjteni, hogy a következő szezonra leigazolják Beckhamet a csapatba, így hetente találkozhatsz majd vele személyesen is.
David már reagált is a pletykákra: "Nem tagadom, a hír igaz. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Solymár FC labdarúgója lehessek és bajnoki címhez segítsem a gárdát. Egyelőre még csak tárgyalunk a klubbal, ám rendkívül pozitív irányba haladnak a megbeszélések, biztos vagyok benne, hogy napokon belül pont kerül a transzfer végére. Találkozunk Solymáron!"Stez
Oda bezzeg nem építenek stadiont, mi?! 😉berger90
Sorry, de Vitya eme hír hallatán(Becks) már ki is írta a solymári stadionra a pályázatot...III.JC6
Vagy megszavazzák kétharmaddal, hogy 18 éves, és leigazolja a Puskás Felcsútra.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
A solymári stadionra nem kell pályázatot írni, ott már most is stadion van. Ha az összes ülő, illetve állóhelyet figyelembe veszem, akkor legalább 400 fő lehet jelen telt ház esetében.
De tegnap Beckham nyilatkozata után két órával állítólag Blatter is megszólalt a témában, az a terve a világhírű The Solymár Sun napilap információi szerint, hogy Solymár világvárosban szeretné megrendezni a 2015-ös BL döntőt, de erről még nagyban folyik az egyeztetés a PEMŰ elnökével, Behovics Mátyással.
A nézőpontok egyelőre elég távol állnak egymástól, ugyanis Behovics legalább 12000FT-ot szeretne kapni óránként a füves stadion használatáért, míg a FIFA csak 10000FT-ot lenne hajlandó rááldozni. Valamint míg Behovics 500FT-ért szeretné áruba bocsájtani a belépőket, addig a FIFA minimum 750FT-ra gondolt.

De én biztos vagyok benne, hogy hamarosan megszületik a megállapodás.

több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Oda bezzeg nem építenek stadiont, mi?! 😉berger90
Sorry, de Vitya eme hír hallatán(Becks) már ki is írta a solymári stadionra a pályázatot...

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Oda bezzeg nem építenek stadiont, mi?! 😉

Mindig jövőre
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
igen, ilyenkor felüdülés mondjuk egy rögbimeccset nézni, ott elég ritkán lát ilyeneket az ember, konkrétan soha.slowmotion
És az a durva, hogy működik.
Ugye rögbimeccsen csak a csapatkapitány szólhat egyáltalán a játékvezetőhöz.
Én kipróbáltam ezt 10-14 éves gyerekek között sorversenynél, és ott is működött, megértették kb. harmadjára, és az ezt követő két és fél órában nem volt örökös reklamálás, meg ordibálás, hiszti, hanem játszottak, igyekeztek, ha meg valami vitás szitu volt (ki ért be elöbb, ki ejtett el valamit, milyen "csalást" orrontottak, stb.) jött a csk és megbeszéltük, és tudomásul vette a verdiktet.
Kizárt, hogy ne működne felnőtt embereknél soccermeccsen.Sobri Jóska
röplabdameccsen is ugyanez a szitu, csak ott esetleg jön a sárga lap, ha vehemens a cséká
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
David már reagált is a pletykákra: "Nem tagadom, a hír igaz. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Solymár FC labdarúgója lehessek és bajnoki címhez segítsem a gárdát. Egyelőre még csak tárgyalunk a klubbal, ám rendkívül pozitív irányba haladnak a megbeszélések, biztos vagyok benne, hogy napokon belül pont kerül a transzfer végére. Találkozunk Solymáron!"

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
neeeeeeeeeeeeeeee pedig már reménykedtem máshová viszik, ha van valami negatív hozadéka sikereinknek akkor az ez lesz ha meg nem embereli magát, Semmi szükség rá. Inkább Villára lett volna szükség neki megtalálni a helyét de ha valóban a Spursben köt ki egye fene túl fogom élni és örülni 😛